|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
gratulacje
![]() Cytat:
gratulacje ![]() super wyglądaliście Cytat:
![]() podpinam się do pytania ![]() Przyszła koszula dla TŻ a cena jeszcze lepsza I krawat rewelacja!!! Jaram się okropnie. Jutro przymuszę TŻ do przymiarki całości! Już nie mogę się doczekać
|
|
|
#1112 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201
Cytat:
![]() Salon mistrzostwo dziewczęta, jutro lub pojutrze dostanę moje butki dzisiaj je wysłali
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękni Wy Dziewczyny, cudne relacje, naprawde A u nas znów na tapecie temat fotograf Otrzymują Państwo wszystkie zrobione zdjęcia nagrane na płytę DVD, zapisane w formacie JPEG w pełnej rozdzielczości i niezabezpieczone przed kopiowaniem. Spośród tych zdjęć 100 wybranych przez Państwa, poddanych zostaje autorskiej obróbce graficznej i otrzymacie je Państwo w postaci odbitek w formacie 15x23cm. Ponadto dołączam duży, tradycyjny album z wysoko gatunkowej eko-skóry lub materiału z jasnymi lub czarnymi kartami przekładanymi pergaminem oraz z możliwością personalizacji okładki, płytę DVD z multimedialną prezentacją zakupionych zdjęć, 1 wybrane zdjęcie w formie obrazu wydrukowane na płótnie o rozmiarze 45x30cm oraz dwie foto-książki A4 w laminowanej oprawie z 14 kartkami kredowymi (28 stron) jako pamiątka ślubu dla rodziców. Dojazd na miejsce uroczystości w promieniu 50km od Sosnowca wliczony w cenę usługi (łącznie 100km wliczając powrót). Nowość w cenie pakietu - plenerowe zdjęcia 3D oraz multimedialna prezentacja zakupionych zdjęć w jakości HD na pendrive. Rabat na sesję narzeczeńską: 10%. |
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wogóle nie znałam cen fotografow. Znalazłam na targach fotografa i wybraliśmy najtańszy pakiet za 1500zł facet jest u mnie od której chce do 2 w nocy. Mamy 150zdjęć na płycie oraz 50zdjęć wybranych w formacie a4 i sesję w trakcie wesela oraz plener na umówiony termin. Nie wiem czy to dobra cena. Bo w sumie masz trochę większą cenę ale więcej w pakiecie ale cóż już zaklepane. Trochę się boję co do kamerzysty młody chłopak z. 2letnim doświadczeniem no i on ma określone godziny a szkoda bo chciałam żeby był u mnie od 12 a on może być dopiero od 15 więc kilka rzeczy mi nie zalapie. Czy wy chcecie mieć na filmie przygotowania i błogosławieństwo ?
|
|
#1115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
www.pigal.plWysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014Planowana data porodu: 1 lipca 2020 Edytowane przez Lusiija Czas edycji: 2014-07-30 o 07:40 |
||
|
|
|
#1116 | |||
|
Zakorzenienie
|
cude, Buczorek cudowne relacje
![]() pysia z foto nie pomogę bo sama znam się na tym jak wilk na gwiazdach ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do butelkowego też bym się wkurzyła. |
|||
|
|
|
#1117 |
|
Zadomowienie
|
A moja restauracja jest niepowazna.. menu ustalalam z pracownicami bo szef sobie zapomniał... Co za tym idzie nie były w stanie odp mi na moje kazde pytanie. Kazaly mi zadzwonić do szefa czy moje menu się zmieści w 180zl jak na umowie bo nie wiedziały. Dzwonie do szefa a ten do mnie ze mam cenę w umowie i o co mi chodzi... Do tego miałam więcej pytań np czy maja rzutnik to mi laska powiedziała że nie mają teraz czasu i się rozlaczyla! Chciałam robić menu na stoły ale raczej nie doprosze się wyslania na maila. Cóż... Jestem z lekka wkurzona i tydzień przed ślubem chyba się stanę dla nich upiorna panna młoda...
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
Im bliżej ślubu, tym jestem spokojniejsza - dziwne.....
A jeszcze tylko dziś, jutro, piątek i
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
U mnie zupełnie odwrotnie - chodzę taka podminowana. Na samą myśl mi gorzej :P strasznie mnie to stresuje
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#1120 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja chyba tez bym się stresowała na waszym miejscu, chociaż przed cywilnym zaczęłam się stresować parę godzin przed
więc nie było źle
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny u mnie już dziś ostatnia liczba dwucyfrowa
wczoraj kupiliśmy malusia figurkę na tort potem będziemy mieć pamiątkę ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- wczoraj mieliśmy 600 dni po zaręczynach |
|
|
|
#1122 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
co powiecie na taki strój kąpielowy? http://www.esotiq.com/na-plaze/stroj...omplet-,id-830
chyba ze jakiś inny? |
|
|
|
#1124 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny z 30.08 został miesiąc!
|
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
KaMilka, makijażystka dała mi dwie w zestawie
A na zapas kupiłam sobie z wibo - ponoć dobre. Ja też nie zdążyłam z bolerkiem/żakietem i poszłam bez![]() iliy, we wróżbach było całkiem sporo szczęśliwych liczb Jak wrócimy, to sprawdzimy![]() kallina, kobieta pierwszy raz robiła większy tort i do tego w takiej formie. Wszyscy go chwalili za smak Na żywo wyglądał lepiej![]() fascinata, nie przejmuj się pogodą. Burze w lipcu to normalna i częsta sprawa Konkardia, Mąż również pozdrawia ![]() KaEs, też się cieszę Dzięki za życzenia! Właśnie zarezerwowalismy podróż do Grecji - Thassos. Wiecie coś na temat tego regionu? Pozałatwialiśmy już prawie wszystkie ślubne sprawy. Został jeszcze fotograf
|
|
|
|
#1126 |
|
Konto usunięte
|
Hejka all
![]() U nas następujące postępy: - rozdaliśmy niemal wszystkie zaproszenia (ostatnie wręczymy później, bo coś wypadło koledze - ale nie pogniewa się) ![]() - przyozdobiłam pudełko na koperty - ozdoba na włosy idzie z USA - być może wyprawimy się po garnitur dla TŻ ![]() - pracowicie próbuję rozdeptywać buty :P |
|
|
|
#1127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jakie kolory krawatów mieli/mają wasi Tż? My kupiliśmy do białej koszuli biały, ale mamie tż nie pasuje, bo jego siostra powiedziała, że szary będzie ładnie wyglądać, a to nie Komunia żeby iść w białym
W ogólę coraz bardziej się wtrąca i nic jej nie pasuje: że namawiam Tż żeby poszedł w mundurze, że wzięliśmy zespół na poprawiny, że kogoś tam nie zaprosiliśmy, "bo on tak ładnie się bawi na weselach" |
|
|
|
#1129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to ślub ,skoro nie komunia to dlaczego PM ma białą suknię?? Mój TŻ ma muszkę ![]() także ten teges Ale gdyby miał mieć krawat to byłby tylko biały.Szary krawat to może mieć każdy gość weselny.Dziewczyno nie przejmuj się teściową,nigdy nie będzie takiego wesela ,którego w organizacji nie było problemów. ![]() To wasz dzień,ubierzcie się jak wy chcecie,zorganizujcie to jak wy chcecie.Ciekawe czy twój teść miał szary krawat ![]() Takie jest moje zdanie
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201803090921 Czas edycji: 2014-07-30 o 14:12 |
|
|
|
|
#1132 | ||||
|
Zadomowienie
|
żarty jakieś?? gdzie jest szef?? zrób im taka bridezillę, żeby popamiętali Cie na długie lata
![]() Cytat:
Cytat:
a jakieś inne masz upatrzone?Cytat:
![]() Cytat:
) pończochy (polecacie jakieś do pasa?? ) spadam kisić ogóry, bo dostaliśmy od szwagra
|
|
#1133 |
|
Konto usunięte
|
O takie jest
|
|
|
|
#1134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój Tż planuje czarny garnitur i czarny krawat do białej koszuli. Podoba mu się tak to niech idzie Ale co prawda to prawda- nie ważne co inni myślą, ważne, aby młodym się podobało ![]() Ja chyba zwariuję, bo co idę do kancelarii to nie ma proboszcza a to z nim musimy ustalić co z kwiatami i w końcu zdobyć od niego nr tel do organistki (wikary nie ma numeru niestety). Eh... przynajmniej wszystkie dokumenty są już zaniesione tam także chociaż to jest załatwione. W przyszłym tygodniu już muszę dorwać proboszcza, bo i tak już przeciez późno jest. Na przymiarkę będę umawiała się na połowę sierpnia jakoś... nie mam stanika. Trudno mi znaleźć bo potrzebuje biały bez ramiączek, który utrzyma mój biust 85 H. W ogóle nerwówka jak nie wiem... gości zaprosiliśmy lekko ponad 150, narazie potwierdziły 72 osoby, a zapowiada się, że będzie max 110-115. Przykro trochę, ale cóż zrobić. Winietki i plan stołów włącznie z menu miałam zamawiać, ale w ostateczności chyba wyjdzie na to, że będziemy sami je robili bo boje się, ze nie zdążą przyjść. Lusiija, a ten szef to jakiś niepoważny jest.
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Najlepsze że ten SZEF to znajomy i wszystkie imprezy firmowe i rodzine robimy tam.. ostatni raz!!!!
Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
|
#1136 | |||
|
Raczkowanie
|
Jak ja to usłyszałam, to musiałam się ugryźć w język żeby jej czegoś nie odpowiedzieć...
Cytat:
Cytat:
![]() ważne,że po zmianach w ubiorze twój Tż będzie super wyglądał a nie jak kapeć...ja kupowałam z gatty pończochy ale nie do pasa to nie pomogę... Cytat:
![]() Napewno jeszcze złapiesz proboszcza, może po jakiejś mszy ci się uda. |
|||
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
Teraz przed ślubem to normalnie załamują mnie drobnostki.... Kupiłam sobie 3 pary pończoch i w domu okazało się że są za ciemne.... I nie wiem czy nie za cienkie (8 DEN).... I paragon wyrzuciłam
Dziewczyny, jakie pończochy będziecie miały?
|
#1139 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
|
#1140 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My od wczoraj zaczęliśmy naszego walca angielskiego tańcować wychodzi całkiem fajnie ![]() A może zmniejszycie ilość i intensywność obrotów? Cytat:
![]() Cytat:
masakra ![]() Też się zdecydowałam na próbny - idę 9.08 przed weselem koleżanki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja się waham między ciielistymi a śmietankowymi
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

za tydzień jadę odebrać suknię, a wciąż nie mam bolerka, nawet nie mam materiały na nie
masakra