|
|
#1891 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
jak opuchniete , czerwone i swędzi to nie borelka plaskie w kolorze skory a w pewnej odległosci od srodka czerwony okrąg i nie swędzi -borelka pani na pogotowiu mnie pouczyla i juz nie umieram jak mi starszego dida pogryzie-ma skłonnosc do ogromnych odczynow po ukaszeniu
|
|
|
#1892 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeśli okrąg nie jest wyraźnie oddzielony od miejsca ukąszenia i nie rośnie to nie borelioza.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1893 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Od jutra akcja @ i telefoniczna styczność z obsługą klienta u dostawcy sieciuni Parabell - Deszcz brylantów odkurzacz na biodrze - normalnie jak zagubiony Aniołek Czarliego W ogóle kupilim ten ręczny odkurzaczyk kiedyś i się kurzy an strychu - dziadostwo
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-30 o 22:12 |
||||
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1895 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wolę jak coś się gotuje 10 minut niż 40, mniejsze szanse na wykipienie, przypalenie, zapomnienie ![]() wychodzą taniej i są zdrowsze idę dziś porozmawiać o kredycie, tzn. jakie mam szanse i widoki i ile to mnie będzie kosztować i czy w ogóle nie wyobrażam sobie, że mogę sobie pozwolić na więcej niż w rzeczywistości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znad kawy )
|
|
|
|
|
#1897 | |
|
Mother of Cats
|
Znad kawy i napadu lęku przed światem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Wrócę jeszcze na moment do tematu jedzonka: wczoraj mnie poratowała jedna życzliwa duszyczka i nabyłam obiadek - kawalątek ( ) - znaczy 60 dkg udka z indyka. I tak, owszem, byla to porcja na jeden obiad dla jednej niedużej (50kg żywej wagi) osoby
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tylko machneu, przeleceu po łebkach, błysneu torebkom i lete do żelazka zanim małe wstanie bo kópa prania rośnie i rośnie a Mania od prasowania ma wolne
i muszeu sama. Margot kawalątek chyba jutro zrobię bo na dziś jeszcze mam wczorajszy krupnik ![]() Aileen - Rejcz - niecierpię gzów nienawidzę mam tak samo jak Ty po ukąszeniu jeszcze chrabąszcze co to teraz gdzieś latem się roją nie mam pojęcia co to mnie lubią obgryzać jak latają wieczorem ale że w tym roku spacerów okołozachodowych słońca nie miałam to może uniknę. Par - sekcja sobie wyobraziłam a potem pożałowałam poka spódnice Maja - dasz radę! za 200 zł się da fajnie jedząc. za 150 się da też jeszcze jedząc normalnie. za 100 się da aczkolwiek monotonnie i powiedzmy przedkładając oszczędności nad zdrowie albo z koniecznej konieczności. za mniej nie próbowałam ale próbowali koledzy i podobno dali radę ale to w kryzysowych miesiącach i częstej takiej diety nie polecam. meksykańska mój hit. warzywa na patelnię z mięsem też. ja lubię jeszcze krupniki na skrzydełkach (takie super klejące w mordce są, na udkach taki nie wyjdzie), w ogóle zupy różne warzywno-kaszowe. makarony z sosami. śląskie robione z wczorajszych ziemniaków. no ogólnie planowanie jedzenia na dwa dni, i gotowanie z głowy i zakupy i problem i taniej wychodzi. Ewuś - ja mam mleko kartonowe w nadmiarze podzielę się, spijam sama do kawy i tak głupio co trochę pół kartonu wylewać no ale cusz nie mam z kim wypić a poza kawą to nie pijam jak na aquaparku? były jakieś dodatkowe atrakcje poza standardowymi ? a maszynkeu do miensa panie myjom raz dziennie na koniec zmiany i biaaaaada temu, co w wieczornej porze zażyczy sobie zmielenie mienska na jutrzejszy obiad. bo czasem się mieli cały dzień a czasem ino raz, np. rano dlategóż jak już idę sama po zmielenie to tylko rano. bo rano musi być w miarę czysta ta maszynka paczkowanego nie biorę bo nie lubię płacic za czyste mięso a dostawać zmieloną słoninę + jakies skrawki okrawki które i tak odpisane w stratach są bo się opalały 4 dni i nikt ich nie wziął ![]() zresztą u mnie nawet cenowo się to nie opłaca Rejcz po remoncie jes ładna reszty nie pamiętam wybaczcie
|
#1900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nono działasz działasz oby kula śniegowa się rozpędziła ![]() Weź mi nawet nie mów, u mnie lęku ciąg dalszy Cytat:
Cytat:
![]() 2. kocham kocham kocham Na skrzydłach is the best, ale pewnie chodzi o to, ze jak na nogach to jest dwudaniowy obiadek. My tak mamy z rosołem - mienskach żremy dnia drugiego (co po niektórzy pierwszego ale ) 3. No i riiispect bo chyba musi lubić ten sport ![]() 4. hihi Nie no, wiem, wiem, chodziło o Red ale fajnie wyszło ![]() ![]() Chyba że to odp do mnie że coś masz ładnego po remoncie ale nie przypominam sobie rozmowy ![]() Torebka "moja" Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-07-31 o 10:57 |
|||
|
|
|
#1901 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
pomerdałam się
nie żebym odbierała Ci urodę albo co ale o Redzię mi chodziło i jej kuchnię trupniczki i fogle zupy na skrzydełkach są w moim osobistym odczuciu smaczniejsze, zwłaszcza jeszcze pomidorowa ale to tylko teoria moja mięsko obieram i mięcham z całą zupą, chuop nie lubi obgryzania "kości" a z pomidorowej zostawiam na jakieś kotlety czy sos czy co innego na nast dzień. udka zjadamy jusz normalnie ![]() ja gotowałam codziennie obiady jak było chłodniej, ale teraz samej sobie takie gorące atrakcje fundować nieeee... z tym że głównie zupowo jadę, albo ziemniaki z mięsem jakimś, sosy z czymś, prosto szybko i to co da się etapami robić a nie stanąć na godzinę bitą w kuchni bo mus inaczej nie wyjdzie. i tez co innego gotować na nast dzień wieczorem a co innego do południa na dziś a przynajmniej u mnie z prasowania nic nie wyszło, wizaż wsysa i pożera czas idę się poopalać
|
#1903 | |
|
Panaroja
|
snad zamiaru pójścia do sklepu
![]() Cytat:
mały odkurzacz podręczny ![]() Mam kotha alergika - kicha i bulgocze mu w nosie godzinami oraz się drapie jak się nawdycha pyłu ze żwirku albo czegoś nie wię czego jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija ![]() Spódnica - uprzedzam ani ładna ani modna , ale ja takie lubię dwa razy mi się załadowało
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1904 | ||
|
Zakorzenienie
|
No prooosz i się słówka nauczyłam, nie znałam kontekstu przyznaję.
Też się tak czuję, ale tylko w oczach innych, sama przed sobą nie Nie jem mało, ot co ! Ale czasem zdarza mi się mało, więc luzik, ja nikomu do talerza nie zaglądam Cytat:
fajnie wyszło 2. Cytat:
2. bidny kociak ![]() 3. grunt że w Twoim stylu
|
||
|
|
|
#1905 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Hmmm... to chyba Chmielewska opisywała, o ile dobrze pamiętam...?
|
#1906 | |
|
Mother of Cats
|
Znad ugotowania się na pogrzebie i prób reanimacji.
Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest przeżyć z kimś całe życie, a potem go stracić. Tak miewam czasami. Nie bardzo umiem radzić sobie ze stresem, no i takie skutki ![]() Ech... Tulę ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie miałam przyjemności czytać
![]() Cytat:
Nie radzę sobie, nie ogarniam, boję się każdej nocy i każdego dnia, kazdego nieznanego telefonu boję się i mojej reakcji i jeśli przeżyję, to życia potem Strasznie bym chciała, żeby dało mi się pomóc, pozwoliłabym ale to wygląda na genetycznie zryty beret bez szans Są chwile kiedy zapominam, ale potem "życie" przypomina o sobie w brutalny sposób ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Wywołałaś u załamańca usmiech -
|
|
|
|
|
#1908 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Serdecznie polecam
A historia wyglądała mniej więcej tak: we wsi żyła potwornie skąpa baba - i, juz nie pamiętam z jakiej okazji, miał ją odwiedzić ksiądz. Możliwe, ze po kolędzie. W każdym razie baba się szarpnęła i z tej okazji ugotowała jajko. Jedno. Całe. Na twardo. Zebrali się wszyscy, dzieci naokoło stołu, patrzące wygłodniałym wzrokiem i baba nie wytzrymała i rzekła: "no i co tak patrzom, ksiądz nie wołoduch, sam całego jajka nie zji, co zostanie to wom dom!" A stanów lękowych współczuję
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko machneu
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#1910 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.lepiej sobie nie wyobrażaj takich rzeczy ![]() spódnica wyżej ![]() Cytat:
![]() 1. na szczęście claritina jest w domu na stałe , więc w masełko i zaraz tfu tfu przechodzi .2. Cytat:
2. ![]() ideu sieu ukulturalniać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świetna torebka ![]() Cytat:
![]() Dobijcie mnie http://moodscentbar.com/pl/9_hylnds-by-ds-durga
|
|
#1912 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w aquaparku było sporo różnych dziwnych atrakcji ale ja spędziłam czas głównie leżąc na bąbelkach w basenie zewnętrznym ![]() Cytat:
Cytat:
ad 2 fajna Cytat:
Nie mam siły, ideu leżeć
|
|||||
|
|
|
#1913 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) miałam nadzieję że będzie o kotach |
|
|
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
Fascynacje ropniami przeszły mi czas jakiś temu
|
|
|
|
#1916 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro jade do Flo, wiec od razu pogoda sie popsula
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1917 |
|
BAN stały
|
W weekend podobno rekordowe upały, 55 stopni w cieniu, czy jakoś tak
|
|
|
|
#1918 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Z wyjatkiem Kaszub w takim razie
|
|
|
#1919 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() byłam w Narodowym na wystawie Gierymskiego - ludzie robią sobie pamiątkowe fotki na tle "Pomarańczarki" ![]()
|
|
|
|
#1920 |
|
BAN stały
|
U mnie też się nie zapowiada, co jakoś szczególnie mnie nie smuci
Tak jak lubię ciepło, tak ostatnie dni (tygodnie w sumie) to już lekka przesada była
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

na jutro wszyscy zapowiadają burze 

) - znaczy 60 dkg udka z indyka. I tak, owszem, byla to porcja na jeden obiad dla jednej niedużej (50kg żywej wagi) osoby
i muszeu sama.
chyba jutro zrobię bo na dziś jeszcze mam wczorajszy krupnik
sobie wyobraziłam a potem pożałowałam
poka spódnice
jak na aquaparku? były jakieś dodatkowe atrakcje poza standardowymi 
Weź mi nawet nie mów, u mnie lęku ciąg dalszy
kocham kocham kocham
ale
)
No i riiispect bo chyba musi lubić ten sport 

jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija