Scent Bar LIII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-30, 20:42   #1891
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

oooo, dzięks, no oby żadna borelka, chyba Gzy nei roznoszą jej jeszcze

Niby wymarzona rabota dla mię ale wiem jak to jest kiedy akurat nie ma weny.

jak opuchniete , czerwone i swędzi to nie borelka
plaskie w kolorze skory a w pewnej odległosci od srodka czerwony okrąg i nie swędzi -borelka

pani na pogotowiu mnie pouczyla i juz nie umieram jak mi starszego dida pogryzie-ma skłonnosc do ogromnych odczynow po ukaszeniu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:01   #1892
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jeśli okrąg nie jest wyraźnie oddzielony od miejsca ukąszenia i nie rośnie to nie borelioza.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 21:48   #1893
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Borelkę oznacza czerwona obwódka i wyłącznie po kleszczu , gzy nie przenoszą nic oprócz swojego własnego jadu , a po gzach potrafi puchnąć i być kolorowo jak po meszkach , wszystko będzie dobrze dobry giez jak dziabnie w nogę to człowiek wygląda jakby w jednej nodze miał dwa kolana
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Rejcz, jak masz stresa to zrób sobie badanie krwi na okoliczność boreliozy. W razie czego odadzą antybiotyk i będzie z głowy. Sama miałam.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jak opuchniete , czerwone i swędzi to nie borelka
plaskie w kolorze skory a w pewnej odległosci od srodka czerwony okrąg i nie swędzi -borelka

pani na pogotowiu mnie pouczyla i juz nie umieram jak mi starszego dida pogryzie-ma skłonnosc do ogromnych odczynow po ukaszeniu
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Jeśli okrąg nie jest wyraźnie oddzielony od miejsca ukąszenia i nie rośnie to nie borelioza.
Dzięki uffff no to się uspokoiłam już chyba na dobre.

Od jutra akcja @ i telefoniczna styczność z obsługą klienta u dostawcy sieciuni

Parabell - Deszcz brylantów

odkurzacz na biodrze - normalnie jak zagubiony Aniołek Czarliego

W ogóle kupilim ten ręczny odkurzaczyk kiedyś i się kurzy an strychu - dziadostwo

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-07-30 o 22:12
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-30, 22:34   #1894
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

eee , to wolę skany , sama przyjemność w porównaniu z sekcją na sądówce w upalny letni dzień nieboszczyka znalezionego po tygodniu od zgonu
no fakt, to brzmi gorzej
Cytat:

2.u mnie popadały ogromniaste krople w pełnym słońcu jak deszcz brylantów przez jakieś trzy minuty i się skończyło na jutro wszyscy zapowiadają burze
deszcz brylantów
Cytat:

odkurzacz na biodrze - normalnie jak zagubiony Aniołek Czarliego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 06:02   #1895
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Zamiast fasoli możesz wziąć groch połówki (45-50 min gotowania), soczewicę zieloną (40-45 min) i czerwoną (20 min). Żadne z wymienionych nie potrzebuje namaczania, a suche strączki wychodzą taniej niż puszkowane.
ja zieloną lubię namoczyć (zalewam wrzątkiem w ilości 3 x więcej niż soczewicy, choć na pół godzinki), wtedy się gotuje 10 min
wolę jak coś się gotuje 10 minut niż 40, mniejsze szanse na wykipienie, przypalenie, zapomnienie
wychodzą taniej i są zdrowsze

idę dziś porozmawiać o kredycie, tzn. jakie mam szanse i widoki i ile to mnie będzie kosztować i czy w ogóle nie wyobrażam sobie, że mogę sobie pozwolić na więcej niż w rzeczywistości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 07:13   #1896
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość

idę dziś porozmawiać o kredycie, tzn. jakie mam szanse i widoki i ile to mnie będzie kosztować i czy w ogóle nie wyobrażam sobie, że mogę sobie pozwolić na więcej niż w rzeczywistości

Znad kawy (bez mleka bo się skończyło )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-07-31, 08:25   #1897
aileenn
Mother of Cats

Znad kawy i napadu lęku przed światem

Cytat:

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 09:29   #1898
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Wrócę jeszcze na moment do tematu jedzonka: wczoraj mnie poratowała jedna życzliwa duszyczka i nabyłam obiadek - kawalątek () - znaczy 60 dkg udka z indyka. I tak, owszem, byla to porcja na jeden obiad dla jednej niedużej (50kg żywej wagi) osoby
Stary 2014-07-31, 10:05   #1899
golden_eye
Wtajemniczenie

ja tylko machneu, przeleceu po łebkach, błysneu torebkom i lete do żelazka zanim małe wstanie bo kópa prania rośnie i rośnie a Mania od prasowania ma wolne i muszeu sama.

Margot kawalątek zjadłabym chyba jutro zrobię bo na dziś jeszcze mam wczorajszy krupnik
Aileen - bez powodu czy jednak Z?
Rejcz - niecierpię gzów nienawidzę mam tak samo jak Ty po ukąszeniu jeszcze chrabąszcze co to teraz gdzieś latem się roją nie mam pojęcia co to mnie lubią obgryzać jak latają wieczorem ale że w tym roku spacerów okołozachodowych słońca nie miałam to może uniknę.
Par - sekcja sobie wyobraziłam a potem pożałowałam poka spódnice
Maja - dasz radę! za 200 zł się da fajnie jedząc. za 150 się da też jeszcze jedząc normalnie. za 100 się da aczkolwiek monotonnie i powiedzmy przedkładając oszczędności nad zdrowie albo z koniecznej konieczności. za mniej nie próbowałam ale próbowali koledzy i podobno dali radę ale to w kryzysowych miesiącach i częstej takiej diety nie polecam. meksykańska mój hit. warzywa na patelnię z mięsem też. ja lubię jeszcze krupniki na skrzydełkach (takie super klejące w mordce są, na udkach taki nie wyjdzie), w ogóle zupy różne warzywno-kaszowe. makarony z sosami. śląskie robione z wczorajszych ziemniaków. no ogólnie planowanie jedzenia na dwa dni, i gotowanie z głowy i zakupy i problem i taniej wychodzi.
Ewuś - ja mam mleko kartonowe w nadmiarze podzielę się, spijam sama do kawy i tak głupio co trochę pół kartonu wylewać no ale cusz nie mam z kim wypić a poza kawą to nie pijam jak na aquaparku? były jakieś dodatkowe atrakcje poza standardowymi ?

a maszynkeu do miensa panie myjom raz dziennie na koniec zmiany i biaaaaada temu, co w wieczornej porze zażyczy sobie zmielenie mienska na jutrzejszy obiad. bo czasem się mieli cały dzień a czasem ino raz, np. rano dlategóż jak już idę sama po zmielenie to tylko rano. bo rano musi być w miarę czysta ta maszynka paczkowanego nie biorę bo nie lubię płacic za czyste mięso a dostawać zmieloną słoninę + jakies skrawki okrawki które i tak odpisane w stratach są bo się opalały 4 dni i nikt ich nie wziął
zresztą u mnie nawet cenowo się to nie opłaca

Rejcz po remoncie jes ładna

reszty nie pamiętam wybaczcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0015.jpg (93,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-0016.jpg (93,8 KB, 15 załadowań)
Stary 2014-07-31, 10:53   #1900
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ja zieloną lubię namoczyć (zalewam wrzątkiem w ilości 3 x więcej niż soczewicy, choć na pół godzinki), wtedy się gotuje 10 min
wolę jak coś się gotuje 10 minut niż 40, mniejsze szanse na wykipienie, przypalenie, zapomnienie
wychodzą taniej i są zdrowsze

1.

2. Nono działasz działasz oby kula śniegowa się rozpędziła

Cytat:
Weź mi nawet nie mów, u mnie lęku ciąg dalszy

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Wrócę jeszcze na moment do tematu jedzonka: wczoraj mnie poratowała jedna życzliwa duszyczka i nabyłam obiadek - kawalątek () - znaczy 60 dkg udka z indyka. I tak, owszem, byla to porcja na jeden obiad dla jednej niedużej (50kg żywej wagi) osoby
Ależ 60 dkg jak najbardziej jest do zjedzenia, wiem bo tak jem. Wszak udka mają kości, kości ważą, a ich nie jemy prawda?

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Rejcz - niecierpię gzów nienawidzę mam tak samo jak Ty po ukąszeniu jeszcze chrabąszcze co to teraz gdzieś latem się roją nie mam pojęcia co to mnie lubią obgryzać jak latają wieczorem ale że w tym roku spacerów okołozachodowych słońca nie miałam to może uniknę.

ja lubię jeszcze krupniki na skrzydełkach (takie super klejące w mordce są, na udkach taki nie wyjdzie)

no ogólnie planowanie jedzenia na dwa dni, i gotowanie z głowy i zakupy i problem i taniej wychodzi.

Rejcz po remoncie jes ładna
1. Ja ich nienawidziłam przed, wstrętne, nachalne, agresywne, nieustępliwe ohydy

2. Krupnik na ryziu abo na jęczmiennej klejąąąąący mrrrrrrrrrrr kocham kocham kocham
Na skrzydłach is the best, ale pewnie chodzi o to, ze jak na nogach to jest dwudaniowy obiadek. My tak mamy z rosołem - mienskach żremy dnia drugiego (co po niektórzy pierwszego ale )

3. Taniej ale i wygodniej, jak slyszę od mojej rówieśniczki że przy małym dziecku i pełnym etacie gotuje rodzinie CODZIENNIE to robię tak No i riiispect bo chyba musi lubić ten sport

4. Tjaaaaa nie widziałaś mnie po remoncie hihi Nie no, wiem, wiem, chodziło o Red ale fajnie wyszło

Chyba że to odp do mnie że coś masz ładnego po remoncie ale nie przypominam sobie rozmowy

Torebka "moja" baaardzo w moim stylu, taka trochi country stajl, jeździecka, ale piękny fason i wszystko.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-07-31 o 10:57
Stary 2014-07-31, 11:03   #1901
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ależ 60 dkg jak najbardziej jest do zjedzenia, wiem bo tak jem. Wszak udka mają kości, kości ważą, a ich nie jemy prawda?
Dziękuję za zrozumienie bo czasami się czuję jak jaki wołoduch....
Stary 2014-07-31, 11:14   #1902
golden_eye
Wtajemniczenie

pomerdałam się nie żebym odbierała Ci urodę albo co ale o Redzię mi chodziło i jej kuchnię

trupniczki i fogle zupy na skrzydełkach są w moim osobistym odczuciu smaczniejsze, zwłaszcza jeszcze pomidorowa a ta kleistość to chyba z większej ilości kostek i stawów wynika, wygotowuje się żelatynka czy coś podobne i daje ten smak ale to tylko teoria moja
mięsko obieram i mięcham z całą zupą, chuop nie lubi obgryzania "kości" a z pomidorowej zostawiam na jakieś kotlety czy sos czy co innego na nast dzień. udka zjadamy jusz normalnie

ja gotowałam codziennie obiady jak było chłodniej, ale teraz samej sobie takie gorące atrakcje fundować nieeee... z tym że głównie zupowo jadę, albo ziemniaki z mięsem jakimś, sosy z czymś, prosto szybko i to co da się etapami robić a nie stanąć na godzinę bitą w kuchni bo mus inaczej nie wyjdzie. i tez co innego gotować na nast dzień wieczorem a co innego do południa na dziś a przynajmniej u mnie

z prasowania nic nie wyszło, wizaż wsysa i pożera czas
idę się poopalać
Stary 2014-07-31, 11:15   #1903
Parabelka
Panaroja

snad zamiaru pójścia do sklepu
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Parabelko, rozwaliła mnie historia z odkurzaczem-czołgiem Ale mam podobnie, te rury się wiecznie odkształcają bo je trzasnę drzwiami od szafy albo coś w tym rodzaju, potem wszystko wypada, przekręca się, źle ciągnie i tak dalej. Marzy mi się malutki odkurzacz samochodowy, zainstalowała bym go sobie przy biodrze i nie wahała się użyć
moja rura się nie odkształca , moja rura odkształca wszystko , co napotka na swej drodze mały odkurzacz podręczny tylko taki samochodowy nie wciągnąłby dwóch ton kocich kłaków i żwirku
Cytat:

Mam kotha alergika - kicha i bulgocze mu w nosie godzinami oraz się drapie jak się nawdycha pyłu ze żwirku albo czegoś nie wię czego jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija

Spódnica - uprzedzam ani ładna ani modna , ale ja takie lubię dwa razy mi się załadowało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 002.jpg (128,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnica.jpg (60,6 KB, 27 załadowań)

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 12:05   #1904
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za zrozumienie bo czasami się czuję jak jaki wołoduch....
No prooosz i się słówka nauczyłam, nie znałam kontekstu przyznaję.

Też się tak czuję, ale tylko w oczach innych, sama przed sobą nie

Nie jem mało, ot co ! Ale czasem zdarza mi się mało, więc luzik, ja nikomu do talerza nie zaglądam Jem ile chcę, mogę, lubię, potrzebuję!!

Cytat:
pomerdałam się nie żebym odbierała Ci urodę albo co ale o Redzię mi chodziło i jej kuchnię

trupniczki i fogle zupy na skrzydełkach są w moim osobistym odczuciu smaczniejsze, zwłaszcza jeszcze pomidorowa a ta kleistość to chyba z większej ilości kostek i stawów wynika, wygotowuje się żelatynka czy coś podobne i daje ten smak ale to tylko teoria moja
mięsko obieram i mięcham z całą zupą, chuop nie lubi obgryzania "kości" a z pomidorowej zostawiam na jakieś kotlety czy sos czy co innego na nast dzień. udka zjadamy jusz normalnie
1. No ja po remoncie wyglądam fatalnie fajnie wyszło

2.

Cytat:

moja rura się nie odkształca , moja rura odkształca wszystko , co napotka na swej drodze mały odkurzacz podręczny tylko taki samochodowy nie wciągnąłby dwóch ton kocich kłaków i żwirku

Mam kotha alergika - kicha i bulgocze mu w nosie godzinami oraz się drapie jak się nawdycha pyłu ze żwirku albo czegoś nie wię czego jak dostanie claritinę w ciągu pięciu minut wszystko mija

Spódnica - uprzedzam ani ładna ani modna , ale ja takie lubię dwa razy mi się załadowało
1.

2. bidny kociak

3. grunt że w Twoim stylu
Stary 2014-07-31, 12:06   #1905
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
No prooosz i się słówka nauczyłam, nie znałam kontekstu przyznaję.
Hmmm... to chyba Chmielewska opisywała, o ile dobrze pamiętam...?
Stary 2014-07-31, 12:10   #1906
aileenn
Mother of Cats

Znad ugotowania się na pogrzebie i prób reanimacji.

Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest przeżyć z kimś całe życie, a potem go stracić.

Cytat:
jAileen - bez powodu czy jednak Z?
Tak miewam czasami. Nie bardzo umiem radzić sobie ze stresem, no i takie skutki

Cytat:
Weź mi nawet nie mów, u mnie lęku ciąg dalszy
Ech... Tulę

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
moja rura się nie odkształca , moja rura odkształca wszystko , co napotka na swej drodze
Chuck Norris świata odkurzaczy

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 12:34   #1907
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... to chyba Chmielewska opisywała, o ile dobrze pamiętam...?
Nie miałam przyjemności czytać

Cytat:

Nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest przeżyć z kimś całe życie, a potem go stracić.

Ech... Tulę
Kurcze, mam to samo

Nie radzę sobie, nie ogarniam, boję się każdej nocy i każdego dnia, kazdego nieznanego telefonu boję się i mojej reakcji i jeśli przeżyję, to życia potem Strasznie bym chciała, żeby dało mi się pomóc, pozwoliłabym ale to wygląda na genetycznie zryty beret bez szans Są chwile kiedy zapominam, ale potem "życie" przypomina o sobie w brutalny sposób

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Wywołałaś u załamańca usmiech -
Stary 2014-07-31, 12:40   #1908
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Nie miałam przyjemności czytać
Serdecznie polecam
A historia wyglądała mniej więcej tak: we wsi żyła potwornie skąpa baba - i, juz nie pamiętam z jakiej okazji, miał ją odwiedzić ksiądz. Możliwe, ze po kolędzie. W każdym razie baba się szarpnęła i z tej okazji ugotowała jajko. Jedno. Całe. Na twardo.
Zebrali się wszyscy, dzieci naokoło stołu, patrzące wygłodniałym wzrokiem i baba nie wytzrymała i rzekła:
"no i co tak patrzom, ksiądz nie wołoduch, sam całego jajka nie zji, co zostanie to wom dom!"

A stanów lękowych współczuję
Stary 2014-07-31, 13:16   #1909
tricolor
Wtajemniczenie

Tylko machneu
Miłego dnia całemu Baru
Stary 2014-07-31, 13:39   #1910
Parabelka
Panaroja

Cytat:
ja tylko machneu, przeleceu po łebkach, błysneu torebkom i lete do żelazka zanim małe wstanie bo kópa prania rośnie i rośnie a Mania od prasowania ma wolne i muszeu sama

Par - sekcja sobie wyobraziłam a potem pożałowałam poka spódnice
1/torebka oki
2.lepiej sobie nie wyobrażaj takich rzeczy
spódnica wyżej
Cytat:
z prasowania nic nie wyszło, wizaż wsysa i pożera czas
idę się poopalać
a kto by w taki upał prasował
Cytat:
bidny kociak

grunt że w Twoim stylu
1. no bidny na szczęście claritina jest w domu na stałe , więc w masełko i zaraz tfu tfu przechodzi .
2. na żywo nie wygląda tak beznadziejnie szmatławo
Cytat:

1.
2. no tak jakby , bo i półobroty nieoczekiwane robi

ideu sieu ukulturalniać

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-07-31, 13:42   #1911
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja - dasz radę! za 200 zł się da fajnie jedząc. za 150 się da też jeszcze jedząc normalnie. za 100 się da aczkolwiek monotonnie i powiedzmy przedkładając oszczędności nad zdrowie albo z koniecznej konieczności. za mniej nie próbowałam ale próbowali koledzy i podobno dali radę ale to w kryzysowych miesiącach i częstej takiej diety nie polecam. meksykańska mój hit. warzywa na patelnię z mięsem też. ja lubię jeszcze krupniki na skrzydełkach (takie super klejące w mordce są, na udkach taki nie wyjdzie), w ogóle zupy różne warzywno-kaszowe. makarony z sosami. śląskie robione z wczorajszych ziemniaków. no ogólnie planowanie jedzenia na dwa dni, i gotowanie z głowy i zakupy i problem i taniej wychodzi.

świetna torebka
Cytat:

Dobijcie mnie złodziejskie 660zł za butelczynę zapachu inspirowanego Szkocją lub Wikingami
http://moodscentbar.com/pl/9_hylnds-by-ds-durga
Stary 2014-07-31, 17:30   #1912
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ja tylko machneu, przeleceu po łebkach, błysneu torebkom i lete do żelazka zanim małe wstanie bo kópa prania rośnie i rośnie a Mania od prasowania ma wolne i muszeu sama.
super torebka

Cytat:
Ewuś - ja mam mleko kartonowe w nadmiarze podzielę się, spijam sama do kawy i tak głupio co trochę pół kartonu wylewać no ale cusz nie mam z kim wypić a poza kawą to nie pijam jak na aquaparku? były jakieś dodatkowe atrakcje poza standardowymi ?
mleko już mam więc następnym razem
w aquaparku było sporo różnych dziwnych atrakcji ale ja spędziłam czas głównie leżąc na bąbelkach w basenie zewnętrznym
Cytat:
snad zamiaru pójścia do sklepu

moja rura się nie odkształca , moja rura odkształca wszystko , co napotka na swej drodze

Cytat:

ad 1 biedak
ad 2 fajna
Cytat:

Kurcze, mam to samo

Nie radzę sobie, nie ogarniam, boję się każdej nocy i każdego dnia, kazdego nieznanego telefonu boję się i mojej reakcji i jeśli przeżyję, to życia potem Strasznie bym chciała, żeby dało mi się pomóc, pozwoliłabym ale to wygląda na genetycznie zryty beret bez szans Są chwile kiedy zapominam, ale potem "życie" przypomina o sobie w brutalny sposób
też to mam ....

Nie mam siły, ideu leżeć

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2014-07-31, 17:38   #1913
gryx82
BAN stały

Coś na poprawę humoru
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-31, 18:03   #1914
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
zanim kliknęłam (bo bałam się w Twoje linki wchodzić ) miałam nadzieję że będzie o kotach
Stary 2014-07-31, 18:04   #1915
gryx82
BAN stały

Fascynacje ropniami przeszły mi czas jakiś temu
Stary 2014-07-31, 18:05   #1916
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Jutro jade do Flo, wiec od razu pogoda sie popsula

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2014-07-31, 18:07   #1917
gryx82
BAN stały

W weekend podobno rekordowe upały, 55 stopni w cieniu, czy jakoś tak
Stary 2014-07-31, 18:09   #1918
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Z wyjatkiem Kaszub w takim razie

Stary 2014-07-31, 18:12   #1919
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Dobijcie mnie złodziejskie 660zł za butelczynę zapachu inspirowanego Szkocją lub Wikingami
http://moodscentbar.com/pl/9_hylnds-by-ds-durga
nie płakaj , pomyśl że Clive Christian jest trzy razy droższy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ad 1 biedak
ad 2 fajna

byłam w Narodowym na wystawie Gierymskiego - ludzie robią sobie pamiątkowe fotki na tle "Pomarańczarki"

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2014-07-31, 18:12   #1920
gryx82
BAN stały

U mnie też się nie zapowiada, co jakoś szczególnie mnie nie smuci Tak jak lubię ciepło, tak ostatnie dni (tygodnie w sumie) to już lekka przesada była
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości