Listopad- Grudzień 2014- część III :) - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 09:17   #3211
Zanet84
Zakorzenienie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Kupiłam w Smyku na promocji Nawet nie widziałam na allegro, a ile tam kosztuje?
tego modelu akurat nie widziałam na allegro ja poluję na jakieś licytacje

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

no i zaczęły puchnąć mi nogi...solidnie, smarujecie czymś?? chyba gdzies tu sie przewinął żel z kasztanowca?? ma ktoś taki? wstawi linka?

idę popracowac...
mnie tez puchną od jakiegoś czasu i tez chcę coś kupić. zastanawiam się nad Bielendą sexy mama do nóg, czytałam dobre opinie...

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

moje dziecko ma czkawkę
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:20   #3212
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
O jacie dziewczyny ten wózek TAKO jest cudowny!!
noo coraz bardziej jestem sklonna go kupic, ogladam filmiki na yotube wlasnie o tym modelu

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:45   #3213
Kostka09
Zakorzenienie

Anuszka znalazłam balsam Palmers też w tej aptece Gemini...moje zamowienie rosnie
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:52   #3214
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
no wlasnie tez mi sie bardziej wizualnie podoba, jest jeszcze wersja ze skora o i wlasnie kolor 04
http://allegro.pl/tako-baby-heaven-e...452509638.html

dzieki za opinie
ja bylam zdecydowana na ten lupo comfort , zaczelam ogladac wozki i wpadl mi teraz w oko ten tako baby heaven i znowu mam metlik

jesli chodzi o posciel to zielen albo pomarancz
u nas tez pochmurno i sie ochlodzilo, jest 18 st.

ten sprzedawca nie odpisal nic, tylko wyslal potwierdzenie wysylki rano i juz nie pisze tam ze za pobraniem, wiec moze zalatwil sprawe z kurierem
No ten ze skóra fajny tylko jako, ze jest to ekoskora to nie będzie sie łuszczyć dość szybko? Bo wyglada fajnie i tan pierwszy tez świetny kolor
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:55   #3215
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość

uważaj na siebie! ja też zaliczyłam jedną glebę w pierwszej ciąży i to było fatalne doświadczenie

!
doświadczenie niezle, dziś tylko ogromny siniak na kolanie :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez Zanet84 Pokaż wiadomość
Ja przed ciaza uzywalam juz dluzszych bo zawsze mialam wiecej sluzu...
Uwam wkladek z lidla long, i bella long tych zolty. Z lidla sa fajne i tansze. W opakowiu jest 30 szt. A przewaznie inne firmy pakuja po 20

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Wierze... Dobrze ze jest taki odruch ze czlowiek rekami sie broni

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------
wlasnie pakowane sa przeważnie po 20szt lub większe opakowanie po 40szt, tych mniejszych się nie oplaca, bo na tydzień ledwie wystarczy...
poki co chyba carefree będę uzywac long i zadnych zapachow !

Cytat:
Hej hej

Wszystkie wyglądają ok! Więc wybierz to, co podoba się Wam najbardziej, nie patrz na innych, nic się tam nie gryzie

Ja też miałam takie miesiączki, że szkoda gadać... Ale liczę na to, że one trochę mnie przygotowały do porodu. Rodzące już dziewczyny - zauważyłyście jakąś regułę co do tego?

Bidula Jeszcze tylko trochę, i na pewno będzie dobrze ze wszystkim

Dziewczyny, wróciłam wczoraj do domu po 5 dniowej nieobecności. Spodziewałam się mega sajgonu, ale na szczęście nie było tak źle. Za to przyszły wszystkie ciuszki, które zamówiłam! Wczoraj z 3 godziny je oglądałam i segregowałam Trochę tego jest, ale jeszcze nie wszystko co potrzebne mamy. Chwalić się będę

a i jeszcze jedno pytanko: myślicie że jak urodzę w połowie/pod koniec listopada, to będę potrzebowała kombinezonu zimowego w rozm. 68? Załóżmy w lutym mała powinna mieć 3 miesiące. Czy 62 wystarczy a potem 68 kupić wiosenny?
super ciuszki uwielbiam ogladac!!!!
62 powinien być okej, ja z przezorności mam 62/68 taki laczony rozmiar

Kostka ja używam zelu kasztanowego z ziaji, lepi się niemiłosiernie niestety, ale czasem używam, choć nie zauwazylam, by stopy mniej puchly, choć moja mama mowi, ze widać roznice...

u mnie dziś dzień lenia chyba, wstałam, zrobiłam jajeczniczke z pomidorem i papryka na sniadanie,TZ akurat wrocil z pracy, a teraz nic mi się nie chce... a mam do składania pranie, które sobie wisi...
i wkoncu u nas pada! ja tam się ciesze, jeden taki dzień był mi potrzebny! z mega deszczem! bo już tesknilam!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:00   #3216
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Anuszka znalazłam balsam Palmers też w tej aptece Gemini...moje zamowienie rosnie
No ja tez chce go kupic Zobaczymy co to za cudo
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:02   #3217
manieczka1
Zakorzenienie

Begie co Ty chcesz bardzo ladny wozek
My sweet o matuluuuuu ile ciuszkow ja mam i 56 i kilka 62 i chyba jeden 68, ale to wszystkie w spadku jakbym miala kupowac to kupilabym 62
Ja juz tez raz poczulam czkawke synka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:06   #3218
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez LolaMontez Pokaż wiadomość
No ten ze skóra fajny tylko jako, ze jest to ekoskora to nie będzie sie łuszczyć dość szybko? Bo wyglada fajnie i tan pierwszy tez świetny kolor
tez o tym myslalam, tyle ze on w sumie na tylko wstawki z eco skory wiec nie powinno nigdzie popekac, a w spacerowce tylko podnozek jest z ekoskory(latwy do czyszczenia), no i raczka
jesli to ecoskora to powinno byc ok, gorzej jak zwykly skaj

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-01, 10:14   #3219
Kiara_kier
Wtajemniczenie

Dziękuję kochane za wsparcie i dobre słowa
wiem, wiem, będę leżeć, co innego mam robić Mam nadzieję, że chociaż to coś da...

Cytat:
Pytanie do dziewczyn, które mają skurcze B-H - jak często je macie i czy poszłyście z tym do lekarza ? Czy w związku z nimi bierzecie jakiś magnez itp. ? Czy to są takie normalne skurcze, przy których nie ma konieczności zażywania niczego ?
Od wczoraj zauważyłam, że też mi się napina, bezboleśnie, ale wywołuje to dyskomfort jak bym czuła ciężar całego brzucha. Przynajmniej kilka razy dziennie.
kochana jak jesteś w klubie, to wejdz tam i poczytaj. Dopiero co o tym pisałyśmy Wszystko tam jest napisane, zresztą tutaj też dopiero co kilka dni temu ktos o to pytał hehe widzę, że ten temat to już na tapecie jest

Justana - a to będzie aż taka intensywna żółć? Czy spokojniejsza? Bo ta jest mega dająca po oczach, męcząca i moim zdaniem np. z fioletem się gryzie.

ela - tja chyba się wprawie przez tyle czasu w tych skurczach... Ja mam całe życie pod górkę, także pewnie i przy porodzie czeka mnie jakaś "niespodzianka".

Kasia - no nie? Najgorzej jak słucham takiej koleżanki z totalnie bezproblemową ciążą... ona nie rozumie, że musze leżeć, odpoczywać, sama lata non stop po mieście, po znajomych, na zakupy, teraz nawet podjęła się dodatkowego zadania bo... nudzi jej się w te wakacje!
A mi się marzy żeby chociaż móc raz w tygodniu wyjść na basen...
ehh to jest nie fair. Nie dość, że ona zaszła wpadką i gada, że "ja nie wiem czego mi ludzie gratulują, przecież zajść w ciążę to nie jest jakiś wyczyn!" to jeszcze teraz też 0 problemów... a ja i przed ciążą nie miałam wesoło, musieliśmy się długo starać, leczyć i teraz też obrywam.
Naprawdę wkurza mnie to. Ludzie totalnie nie doceniają tego, co dostają od losu!!

Sweet - śliczne ubranka Sporo już masz.
Ja mam kombinezonów aż 3, ale dlatego, że 2 za grosze z sh, a jeden z wymiany z wizażu One różnią się od siebie wielkością nieco, a przede wszystkim materiałami. Jeden jest typowo zimowy, ale taki a połączonymi nogami czyli taki jakby śpiworo-kombinezon. Zakładam, że tego jednego z wymiany niestety prawdopodobnie w ogóle nie użyję, bo jest duży, ale jak nie użyję, to później sprzedam i tyle.
Kiara_kier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:17   #3220
martha330
Zakorzenienie

zastrzelicie, zlinczujecie, ale chyba z miesiąc nie bylam w klubie, a to przez to ze przez telefon się nie da

Stary 2014-08-01, 10:17   #3221
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
O jacie dziewczyny ten wózek TAKO jest cudowny!!
ten baby heaven? ja jeszcze sie zastanawiam na city move też z tako i tutek tambero ale wciąż niezdecydowana
Sweet bo odpisuje Ci już któryś dzień z rzędu i po prostu moja skleroza wygrywa.
Rozmawiałam z mężem mym na temat tych mebli i mówił, że musiałabyś znaleźć po prostu taką komodę z litego drewna i wtedy trzeba byłoby się zabrać za postarzanie takie nawet wspomniał że mógłby to zrobić hehe

Cytat:
mnie sie widzi tylko z zielonym, chociaz dla mnie i tak za kontrastowo, ale wybierz kochana takie jak Tobie sie najbardziej podoba

po basenie bolą mnie pachwiny, strasznie...może to być od pływania..
no jeszcze nie wiem co wybiorę ale dziękuję za każdą opinię
pachwiny od pływania jak najbardziej

Cytat:
Kupiłam prawie wszystko nowe, ale w super cenach, sporo licytacji udało mi się wygrać za 10 zł Chyba tylko 2 kurteczki są używane
o jaaaaa a gdzie takie aukcje wyhaczyłaś, ja all oglądam codziennie i na nówki nie trafiłam;/
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:20   #3222
Zanet84
Zakorzenienie

słyszałyście wczoraj w tv tą historię o kobiecie, która ukrywała ciążę, pracowała normalnie i w czasie dniówki na jakiś czas wyszła.....urodziła w polu i zostawiła noworodka w zaroślach?
po 40 h chyba policja maluszka znalazła, na szczęście przeżył.... ale bym taką "matkę" jak tak można? poryczałam się wczoraj i znów mi się chce płakać jak pomyślę.....

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość

kochana jak jesteś w klubie, to wejdz tam i poczytaj. Dopiero co o tym pisałyśmy Wszystko tam jest napisane, zresztą tutaj też dopiero co kilka dni temu ktos o to pytał hehe widzę, że ten temat to już na tapecie jest
tak jestem w klubie wiem, że było pisane parę dni temu o tych skurczach tylko właśnie nie kojarzę czy pisałyście, że do lekarza z tym idziecie i bierzecie coś czy nie prześledzę klub
Stary 2014-08-01, 10:24   #3223
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
ten baby heaven? ja jeszcze sie zastanawiam na city move też z tako i tutek tambero ale wciąż niezdecydowana

ja firme tako polecam, mialam dla starszej i nie mialam zastrzezen(zaluje ze go sprzedalam bo nie mialabym teraz problemu z wyborem) tyle ze to ciezkie wozki( u mnie waga nie ma znaczenia), ale ten nowy model baby heaven to juz z lzejszych zreszta sam producent podkresla ze to waga z kolami bodajze 12kg
Cytat:
słyszałyście wczoraj w tv tą historię o kobiecie, która ukrywała ciążę, pracowała normalnie i w czasie dniówki na jakiś czas wyszła.....urodziła w polu i zostawiła noworodka w zaroślach?
po 40 h chyba policja maluszka znalazła, na szczęście przeżył.... ale bym taką "matkę" jak tak można? poryczałam się wczoraj i znów mi się chce płakać jak pomyślę.....

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

tak jestem w klubie wiem, że było pisane parę dni temu o tych skurczach tylko właśnie nie kojarzę czy pisałyście, że do lekarza z tym idziecie i bierzecie coś czy nie prześledzę klub
ludzie sa bez serca....

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2014-08-01 o 10:31
Stary 2014-08-01, 10:28   #3224
Justana1984
Rozeznanie

Cytat:
ja firme tako polecam, mialam dla starszej i nie mialam zastrzezen(zaluje ze go sprzedalam bo nie mialabym teraz problemu z wyborem) tyle ze to ciezkie wozki( u mnie waga nie ma znaczenia), ale ten nowy model baby heaven to juz z lzejszych zreszta sam producent podkresla ze to waga z kolami bodajze 12kg
coraz bardziej zaczynam się nad nim zastanawiać
muszę ciut poczytać bo wizualnie też fajny

Kiara właśnie żółć mocna taka słoneczna:P
Lilianna 27.11.2014 r.
Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/
Justana1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:34   #3225
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Wstawiam dla porownania baby heaven i lupo comfort - ktory lepszy???(kolor przypadkowy wstawilam) ten tako wydaje sie wiekszy ciutek i chyba wizualnie bardziej mi odpowiada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baby heaven 2.jpg (81,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baby_design_bebeshka_kolichka_lupo_comfort_2014_03_1.jpg (57,2 KB, 22 załadowań)

Dominika 04.11.2014

Edytowane przez czekoladka21
Czas edycji: 2014-08-01 o 10:35
Stary 2014-08-01, 10:39   #3226
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justana1984 Pokaż wiadomość
Sweet bo odpisuje Ci już któryś dzień z rzędu i po prostu moja skleroza wygrywa.
Rozmawiałam z mężem mym na temat tych mebli i mówił, że musiałabyś znaleźć po prostu taką komodę z litego drewna i wtedy trzeba byłoby się zabrać za postarzanie takie nawet wspomniał że mógłby to zrobić hehe

no jeszcze nie wiem co wybiorę ale dziękuję za każdą opinię
pachwiny od pływania jak najbardziej

o jaaaaa a gdzie takie aukcje wyhaczyłaś, ja all oglądam codziennie i na nówki nie trafiłam;/
Ania, już kupiłam meble, udało mi się znaleźć podobne, o takie:
http://www.pinio.com.pl/kolekcja/nos...czko-120x60/71
http://www.pinio.com.pl/kolekcja/nos...2-drzwiowa/170
Nawet uchwyty maja takie same jak nasze meble, więc za dlugo się nie zastanawiałam

A aukcji jest trochę, już Ci szukam przykładowych sprzedających:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=13204602
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28699268 (teraz nic nie ma ale jak kupowałam to było mnóstwo)
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=19687184
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1343606 (tu co prawda nie ma licytacji chyba ale można coś dorwać w dobrej cenie )
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=11222020

Resztę mam na drugim komputerze, to potem wrzucę
Stary 2014-08-01, 10:42   #3227
martha330
Zakorzenienie

Cytat:

nie ogladalam wczoraj wiadomości, ale serce mi się kraje, gdy slysze takie historie, niektórzy nie potrafią docenic daru zycia przykre... bo sa pary, które latami i wyrzeczeniami zyja w nadziei na dziecko, a niektórzy traktują to jak zbędne zlo! masakra!!!!

Cytat:
Wstawiam dla porownania baby heaven i lupo comfort - ktory lepszy???(kolor przypadkowy wstawilam) ten tako wydaje sie wiekszy ciutek i chyba wizualnie bardziej mi odpowiada
czekoladka tez się zastanawiałam nad lupo, ma dobre opinie i rankingi, ale coraz bardziej stwierdzam, ze jest nie na czasie tez modelowo, wygladowo. baby heaven ladniejszy po prostu ale będziemy przebierać i wybierac, ja wciąż nie wiem, co chce...

Stary 2014-08-01, 10:42   #3228
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
mnie wizualnie bardziej podoba się tako (nie biorę pod uwagę oczywiście koloru, tylko model jako całość). W ogóle wózki tako mi się podobają, ale w większości są ciężkie....no ale skoro mówicie że jest lekki, to i ja się nim zainteresuję
Stary 2014-08-01, 10:46   #3229
fiorella22
Zadomowienie

Hejka,

Kiara, tak mi przykro ze musisz to wszystko znosic ale nie jest źle, dzidzia ma się dobrze, kopie, rośnie sobie i na koniec wszystko Ci wynagrodzi. Tylko Ty bidulko musisz się nacierpiec.

Justana, jak dla mnie ten żółty jest za ostry. Ale z tych wizualizacji wybralabym z zielenią

Byłam wczoraj w biedronce, nie było tych koszul do karmienia o których pisalyscie. Kupilam za to pieciopak borów za 35zl. Rozmiar 80 ale nie było mniejszych

Moze slyszalyscie w tv. U mnie pod miejscowością kobieta (30 lat) urodziła dziecko i porzuciła je w krzakach. Mała jest wczesniakiem i leżała tam 40 godz.

You are not alone
I am here with you...
MJ
fiorella22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:47   #3230
Keithlyn
Zadomowienie

Hej dziewczyny !
Jestem po glukozie przetrwałam !! Miałam z cytrynką , nie było źle

jem śniadanko i was ponadrabiam

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:50   #3231
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość

Moze slyszalyscie w tv. U mnie pod miejscowością kobieta (30 lat) urodziła dziecko i porzuciła je w krzakach. Mała jest wczesniakiem i leżała tam 40 godz.
tak słyszałam, właśnie tez pisałam jakiś czas temu o tym....masakra
i jeszcze mówili, że możliwe że ona się będzie starać o opiekę......odwiedza je w szpitalu itp..... w życiu bym jej nie oddała tego dziecka.....

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !
Jestem po glukozie przetrwałam !! Miałam z cytrynką , nie było źle

jem śniadanko i was ponadrabiam
coraz więcej z nas ma to za sobą kiedy masz wyniki ?

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-08-01 o 10:52
Stary 2014-08-01, 10:53   #3232
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba TAKO bym brała
Bardziej sprawdzona firma i wizualnie też lepszy wg mnie

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kiara_kier Pokaż wiadomość
Kasia - no nie? Najgorzej jak słucham takiej koleżanki z totalnie bezproblemową ciążą... ona nie rozumie, że musze leżeć, odpoczywać, sama lata non stop po mieście, po znajomych, na zakupy, teraz nawet podjęła się dodatkowego zadania bo... nudzi jej się w te wakacje!
A mi się marzy żeby chociaż móc raz w tygodniu wyjść na basen...
ehh to jest nie fair. Nie dość, że ona zaszła wpadką i gada, że "ja nie wiem czego mi ludzie gratulują, przecież zajść w ciążę to nie jest jakiś wyczyn!" to jeszcze teraz też 0 problemów... a ja i przed ciążą nie miałam wesoło, musieliśmy się długo starać, leczyć i teraz też obrywam.
Naprawdę wkurza mnie to. Ludzie totalnie nie doceniają tego, co dostają od losu!!
Jak mnie wkurza takie gadanie Jakby kobietą nie była i nie wiedziała jak to jest z niektórymi sprawami No ale w sumie może nie wie, jak jej tak wszystko idzie jak po maśle....
Stary 2014-08-01, 10:54   #3233
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość

czekoladka tez się zastanawiałam nad lupo, ma dobre opinie i rankingi, ale coraz bardziej stwierdzam, ze jest nie na czasie tez modelowo, wygladowo. baby heaven ladniejszy po prostu ale będziemy przebierać i wybierac, ja wciąż nie wiem, co chce...
no wlasnie wizualnie ten lupo jest taki zwykly, a byl to moj nr 1, teraz bardziej podoba mi sie ten tako...
musze malzowi pokazac, ale pojade zobaczyc jeszcze tego lonexa z nim

Cytat:
mnie wizualnie bardziej podoba się tako (nie biorę pod uwagę oczywiście koloru, tylko model jako całość). W ogóle wózki tako mi się podobają, ale w większości są ciężkie....no ale skoro mówicie że jest lekki, to i ja się nim zainteresuję
tylko dziwne ze na stronie tako tego modelu nie ma
chyba ze to nowy model wyprodukowany w czechach i u nas go jeszcze nie ma, a sklepy sprowadzaja w sumie dziwne

dobra ide bo tak bede siedziec i nic nie zrobie, a do sklepu musze isc no i wypadaloby chate ogarnac

matko przeraza mnie mysl ze sierpien zleci , pozniej wrzesien i pazdziernik to juz niektore z nas moga sie rozpakowac....

Dominika 04.11.2014
Stary 2014-08-01, 10:56   #3234
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam w Smyku na promocji Nawet nie widziałam na allegro, a ile tam kosztuje?
Też chciałam ten komplet, ale już rozmiarów nie było

Mam za to ten:

Stary 2014-08-01, 11:03   #3235
Kostka09
Zakorzenienie

co myślicie o takim Minky ?
http://allegro.pl/show_item.php?item...6d91f2d6ed1ca0
Stary 2014-08-01, 11:05   #3236
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Hej hej

Dziewczyny, wróciłam wczoraj do domu po 5 dniowej nieobecności. Spodziewałam się mega sajgonu, ale na szczęście nie było tak źle. Za to przyszły wszystkie ciuszki, które zamówiłam! Wczoraj z 3 godziny je oglądałam i segregowałam Trochę tego jest, ale jeszcze nie wszystko co potrzebne mamy. Chwalić się będę

a i jeszcze jedno pytanko: myślicie że jak urodzę w połowie/pod koniec listopada, to będę potrzebowała kombinezonu zimowego w rozm. 68? Załóżmy w lutym mała powinna mieć 3 miesiące. Czy 62 wystarczy a potem 68 kupić wiosenny?
Ale piękne ciuszki i to wszystko na all wylicytowałaś nowe??

Co do kombinezony to ja kupiłam taki 0-3 m i na razie nie kupuję większego, w razie potrzeby dokupię coś używanego na szybkości.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Begie co Ty chcesz bardzo ladny wozek
.
Gondola jest w porządku, prezentuje się dużo lepiej niż spacerówka i jest ogólnie lepsza.

Cytat:
po 40 h chyba policja maluszka znalazła, na szczęście przeżył.... ale bym taką "matkę" jak tak można? poryczałam się wczoraj i znów mi się chce płakać jak pomyślę.....[COLOR="Silver"]
Tak oglądałam to w wiadomościach coś strasznego

Cytat:
Oba są superowe a ten tako też ma zwężaną gondolę?

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 11:10   #3237
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
zastrzelicie, zlinczujecie, ale chyba z miesiąc nie bylam w klubie, a to przez to ze przez telefon się nie da
ja też...
Cytat:
ten pierwszy mi sie bardziej podoba
Stary 2014-08-01, 11:12   #3238
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Mam za to ten:

też super

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
co myślicie o takim Minky ?
super, bardzo podoba mi się styl marynarski ale dla córy chyba się nie odważę :P
Stary 2014-08-01, 11:22   #3239
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Też chciałam ten komplet, ale już rozmiarów nie było

Mam za to ten:

Ten też chyba był jak byłam ostatnio

Cytat:
Super dla marynarskiego potomka

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Ale piękne ciuszki i to wszystko na all wylicytowałaś nowe??

Co do kombinezony to ja kupiłam taki 0-3 m i na razie nie kupuję większego, w razie potrzeby dokupię coś używanego na szybkości.
Sporo licytacji, ale sporo też z kup teraz.
Stary 2014-08-01, 11:24   #3240
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie wizualnie ten lupo jest taki zwykly, a byl to moj nr 1, teraz bardziej podoba mi sie ten tako...
musze malzowi pokazac, ale pojade zobaczyc jeszcze tego lonexa z nim

tylko dziwne ze na stronie tako tego modelu nie ma
chyba ze to nowy model wyprodukowany w czechach i u nas go jeszcze nie ma, a sklepy sprowadzaja w sumie dziwne

dobra ide bo tak bede siedziec i nic nie zrobie, a do sklepu musze isc no i wypadaloby chate ogarnac

matko przeraza mnie mysl ze sierpien zleci , pozniej wrzesien i pazdziernik to juz niektore z nas moga sie rozpakowac....

mnie to tez przeraza! ups, ups! jeszcze chwila i będziemy odliczaly!
to się tak mowi, ze sierpień dopiero, a ja wcale nie sadze, ze dopiero...

ja mam w kolo kilka koleżanek i tak : pierwsza ma termin na 1 września, ale będzie rodzic wcześniej ( wywolaja jej masazem szyjki chyba, sama chce wcześniej ), druga na polowe września ma termin, trzecia na 15 października i ja na 9/11 listopada i Wy moje Drogie jesteście jeszcze będziemy trzymaly kciuki!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości