|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Zdrówka dla Hanulki Misia. PSTRYKU Ja bym poszła do lekarza niech zobaczy. Jak o nockach mowa. U nas Antonio śpi od ok 20.30-21. Budzi się różnie o 24-1 a czasem aż o 3. Jeśli nie da sie go już uspać w łóżeczku to biorę go do nas. Napije się i spi. I albo jeszcze się obudzi albo już nie. czasem zdarzy się ze jak się napije to nie może usnać i po całym łóżku się wałkoni nawet godzinę. Ale ogólnie nie narzekam- śpi do 7.30 czasem nawet godzinę dłużej. W dzień zasypia między 11 a 12 i z reguły śpi 2 godziny czasem więcej czasem mniej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-01 o 09:36 |
|
|
|
|
#572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki, jestes kochana! To nie upal, yaeeoli chlod, ale upal tez dobrze znosi, ten byl wczesniej, zreszta staralam sie ja z nim oswoic, w dzien nie wychodzimy i tu chyba jest pies pogrzebany: ile nie szalalybysmy w domu, to spaceru i zabawy w parku nie zastapi... Jak mawial moj dziadek: w grobie sie wyspie ;-) albo jutro, bo t. sie nad nami ulitowala i lrzyjezdza z pomoca ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
Dobij mnie; dzis ja fochuje ;-) |
||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq oj daj buziaka:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#574 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale Ci się "udało" zrzucić, zazdroszczę samozaparcia. Co do cziki ja też uwielbiam i nei narzekam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas wczoraj piękna pogoda, gorąco, szybko zjedliśmy obiad, Tż z Oliwką do basenu, 10 min nie minęło i tak wszytsko zlał deszcz że szkoda gadć, a jeszcze na tarasie mamy sztuczną trawę wiec taras cały mokry praktycznie wyłączony z uzytkowania. Do 23 skręcalismy z Tz szafe do pokooju Oliwki, dzisiaj zostało jeszcze drzwi przykręcic i drążek zamontowac i część rzeczy juz jej tam przeniosę. Oliwka pobudke zrobiła 6:20
|
|
#575 |
|
Lurker ;)
|
Neti chcialabym tak ze 20 kilo jeszcze
A tak ogolem to na jakim urlopie Ty teraz jestes skoro macierzynski sie skonczyl dawno temu a wychowaczego jeszcze nie masz ![]() Co do kuchenek jak bedziemy zmieniac to nie ma opcji zebym brala gazowke. Dla mnie to nie jest bezpieczne, mam ciaglego schiza, ze cos jest odkrecone chodze i sprawdzam co chwile. I mam wizje jak mala odkreca a ten gaz sie ulatnia i bum ;/ Co do spania hehe, u nas wiksa wczoraj. Chcialam sie polozyc a krasnal o 24 obudzil sie z rykiem. Skonczylo sie spaniem z nia, czego nie cierpie ;/ Wstala po 5 rano ... Ale tz za nia biegal, wali mnie to tez kiedys musze sie wyspac.
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq no wlasnie siedzenie w domu, dziecko nie ma gdzie się wyszumieć..
Dlatego nas np basen ratuje, Leoś po nim normalnie jest zmęczony i potrzebuje by poleżeć i odpocząć na kanapie ![]() na spacerkach w wózku przecież nie wypali swojej energii ![]() a orietnowałaś się jeśli chodzi o zajęcia dla dzieciaków w Waszej okolicy? My wybieramy się na zajęcia http://www.socatots.pl/ już kiedyś o tym pisałam, teraz w wakacje nie ma ale ponoć to rewelacja właśnie dla takich nieujarzmionych urwisów Neti, no właśnie podpinam się pod pytanie Little jeśli mogę
|
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-08-01 o 19:45 |
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj u mamy na strychu znalazłam swoje Stare książki z najmłodszych lat
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazacie sie dziewczyny ;-) ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Po basenie Yae tez nie spi. Dla takich maluchow jest plywalnia lub czytanie ksiazeczek. Wozka juz nie uzywamy, tylko nogi. No ale wczoraj sie przeciez zajechala, tak ze usnela na stojacoo i nic lepiej nie bylo. Dzis pytalam peiatry o to: tylko rece rozlozyla |
||
|
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny a możecie gdybać poza forum.... proszę. ![]() Little ile masz wzrostu? Ja kurdupel. .163 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to albo takie etap i zaraz minie albo poddaje się
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś święto Dzień karmienia piersią
![]() ![]()
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc kurduplu, to tak jak ja ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Niemniej dziekuje |
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq ale Ty za to szczupak, wiec się nie liczysz:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
|
#586 |
|
Lurker ;)
|
Neti piona, mam tyle samo wzrostu od 13 roku zycia
czyli odkad zaczelam truc sie papierochami
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
163 cm i kurdupel? !?!,? To ja jestem liliputpwatym karzelkiem hahaha
|
|
#588 |
|
Konto usunięte
|
156cm
Dobrze, że z maluchami pracuję, przynajmniej będzie mnie wśród nich widać
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Little szok a teraz palisz? ? Dla mnie to nie pojetej ak mozna zqczac w takim wieku jarac :p noale skoro jakis 2 latek sie uzależni l... :p sorry za bledy z tel pisze no pradu ni ma
|
|
#590 |
|
Lurker ;)
|
Ja tam nie narzekam :P nie chcialabym byc wyzsza, przynajmniej moge ubrac 12 cm szpile, a Tz nadal jest wyzszy ode mnie :P
Nie chcialabym byc wysoka jak modela, bo musialabym byc mega szczupla zeby wygladac dobrze. A tak to karakan z kilogramami jakos specjalnie sie nie wyroznia ![]() Tz byl u prawnika Jestesmy na dobrej drodze. Jest swiadlo w tunelu i to spore.Deli nieee, teraz nienawidze fajek, strata pieniedzy i wszystko smierdzi. Chodzilam do patologicznego gimnazjum gdzie wiekszosc palila, chlala i jarala zielsko + inne durne uzywki... To byl okres mojego pierwszego buntu :P
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-01 o 10:51 |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie narsekam, uwqzam to za atut no moztmożee czqsem w sklepie jewt problem bo musze prosić zeby mi ktos zdjal coś z gornej półki :d
|
|
#592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że z maluchami pracuję, przynajmniej będzie mnie wśród nich widać [/QUOTE]Chodziło mi ze w związku z moimi NADkilogramami i przy moim wzroście wyglądam jak pączuś. Powinnam wazyc max 65 kg czyli 18 mam za dużo- no bo te 7 kg juz zeszło . To może teraz już nie pączuś a dorodna jagodzianka. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Little ja chyba coś przeoczyłam z tym prawnikiem? A palisz jeszcze? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#593 |
|
Lurker ;)
|
Neti chodzi o sprawe mojego Tza z synem. Od 2 lat prawie go nie widzial...
Dziewczyny jak to jest z przedszkolami? Sa zamkniete w sierpniu tak? To co w takim razie maja zrobic rodzice z dzieckiem przez miesiac
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq Ty 163?! Byłam przekonana, że co najmniej 170masz! nie wiem czemu
![]() Little, 2okg? Znikniesz nam przeca jak tyle schudniesz U nas młode zasnęło o 23 prawie (w majtaju na plecach kumacie to?) wstało na mleko o 5.30 i na dobre o 7. Mąż wręczył mu order terminatora. Chociaż do terminatora Yae dużo mu jednak brakuje Dziewczyny zerkniecie na bloga? Rany czuję się jakbym was wpuszczała do domu tak się stresuję
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co czujesz bo ja wlaśnie od trzech dni też uczę się blogować i też stracham się baaardzo hihih Wrzuć jeszcze dietę, bo myślę,że przy bieganiu powinnaś co nieco wspomnieć o ilości żarła i płynów jakie wlewasz fajnie się czyta, idę dodać do zakładek, bo dziś zrzynałam od Fewci, bo ona wszystkie wątkowe blogi ma u siebie a ja nigdy nie pamętam wszystkiego Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-01 o 11:11 |
|
|
|
|
#596 |
|
Lurker ;)
|
Lady haha no co Ty, ja nie wiem jakie wyobrazenie o macie ale ja serio jestem spaslun( nie, nie wygladam jak fewcia
). 20 kilo to jest moje marzenie, bo wtedy bylabym lachonem. Obiecalam sobie kiedys, ze doprowdze swoje cialo do takiego stanu, ze tz bedzie sie spuszczal na sam widok mnie w bieliznie :P Doslownie.Co do bloga, jeszcze nic Ci nie powiem, poczekam na rozwiniecie
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcialabym, ale fajnie, ze komus tak sie wydaje ;-) |
|
|
|
|
#599 |
|
Konto usunięte
|
Little, nie, są dyżury - u nas w mieście jest kilkanaście placówek, połowa otwarta w lipcu, połowa (w tym nasze) w sierpniu, wcześniej wpisujesz się na listę do którego przedszkola dziecko dasz w wakacje i podpisujesz umowę na miesiąc
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

nie dam się
mój plan najbliższy to - 4kg, daje sobie czas do listopada, a potem kolejne 5kg do kolejnych wakacji 
, ale Ci się "udało" zrzucić, zazdroszczę samozaparcia.
z tej okazji sama wybrała sobie w księgarni książeczkę, aż panie w księgarni miały ubaw, bo najpierw chciała tą co zobaczyła na wystawie, a potem dałam jej dwie do wyboru i jednak się zdecydowała na inną 
i wieczorem musiałam jeszcze dwa razy w przeciągu 10 minut. Coś czuje że będzie 4 ty raz... A i zarzygał nam kołdre taką leczniczą z wielbłąda
22.05.2008
14.08.2011
A tak ogolem to na jakim urlopie Ty teraz jestes skoro macierzynski sie skonczyl dawno temu a wychowaczego jeszcze nie masz