Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-01, 09:34   #571
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ostatnio miala jedna drzrmke rano i wtedy szla spac na nc juz po 18 dla mnie ti masakra bo c chwila sie wybudzala... wole jak chodzi spac o 20.- 20.30
Ło Dżizus ale masz fajnie. Podczas jednej drzemki ćwiczysz a przy drugiej możesz coś ogarnąć. Luksusy. ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Zdrówka dla Hanulki Misia.
PSTRYKU Ja bym poszła do lekarza niech zobaczy.

Jak o nockach mowa. U nas Antonio śpi od ok 20.30-21. Budzi się różnie o 24-1 a czasem aż o 3. Jeśli nie da sie go już uspać w łóżeczku to biorę go do nas. Napije się i spi. I albo jeszcze się obudzi albo już nie. czasem zdarzy się ze jak się napije to nie może usnać i po całym łóżku się wałkoni nawet godzinę. Ale ogólnie nie narzekam- śpi do 7.30 czasem nawet godzinę dłużej.
W dzień zasypia między 11 a 12 i z reguły śpi 2 godziny czasem więcej czasem mniej.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-08-01 o 09:36
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:42   #572
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
o to u nas to samo

a moze po prostu dziecko źle znosi upały? u nas od dwóch dni nie ma cziki i jest w miarę ok

już nie wiem jak Cię pocieszyć

Dzieki, jestes kochana! To nie upal, yaeeoli chlod, ale upal tez dobrze znosi, ten byl wczesniej, zreszta staralam sie ja z nim oswoic, w dzien nie wychodzimy i tu chyba jest pies pogrzebany: ile nie szalalybysmy w domu, to spaceru i zabawy w parku nie zastapi... Jak mawial moj dziadek: w grobie sie wyspie ;-) albo jutro, bo t. sie nad nami ulitowala i lrzyjezdza z pomoca

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Ło Dżizus ale masz fajnie. Podczas jednej drzemki ćwiczysz a przy drugiej możesz coś ogarnąć. Luksusy. ...

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Zdrówka dla Hanulki Misia.
PSTRYKU Ja bym poszła do lekarza niech zobaczy.

Jak o nockach mowa. U nas Antonio śpi od ok 20.30-21. Budzi się różnie o 24-1 a czasem aż o 3. Jeśli nie da sie go już uspać w łóżeczku to biorę go do nas. Napije się i spi. I albo jeszcze się obudzi albo już nie. czasem zdarzy się ze jak się napije to nie może usnać i po całym łóżku się wałkoni nawet godzinę. Ale ogólnie nie narzekam- śpi do 7.30 czasem nawet godzinę dłużej.
W dzień zasypia między 11 a 12 i z reguły śpi 2 godziny czasem więcej czasem mniej.

Dobij mnie; dzis ja fochuje ;-)
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:43   #573
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Meneq oj daj buziaka:p

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-08-01, 09:46   #574
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża, by kupić abażur z kryształów (to, co wisi z lampami na suficie, baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: "a może powiesimy od razu ten abażur?" No i mąż albo z powodu koniaku, albo widząc moje szczęście, zgodził się.
Postawiliśmy krzesło, na krześle mały taboret, mój mąż wspiął się na tę piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona
tym widokiem, biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie... myślałam, że mnie zabije, a on mówi
- K..a, ale mnie prądem walnęło, aż do jąder doszło, dobrze, ze nie na smierc..
Znam to, niezłe jest, czasem Tz mam ochotę takiego psikusa zrobić
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję wam bardzo dziewczyny!
tylko tak obiektywnie patrząc - neti -8kg w miesiąc, lady -2kg w 2 tygodnie, a u mnie 1kg na miesiąc - więc trochę słabo. No cóż, wkurza mnie to ale choroba nie wybiera nie dam się mój plan najbliższy to - 4kg, daje sobie czas do listopada, a potem kolejne 5kg do kolejnych wakacji

może jestem dziwna, ale ja lubię taką czikę w niedzielę na pewno pojedziemy z tż i anią na basen do rybnika - już 2 niedziele z rzędu tam byliśmy, jest bombowo! w tym roku otwarli i ania, i my jesteśmy zachwyceni
a w tygodniu jak jest czika to rano z anią do 10 - 11 siedzimy na dworze, potem w domu ania ma drzemkę a ja trening obiad itp a po południu nalewamy wody do basenu i heja banana zabawa
a ja oliwką się smaruję (marsi nie czytaj tego! ) i się opalam, ale raczej w biegu za moją anną.

w związku z tym że nie narzekam na czikę daję sobie pełne prawo marudzenia w zimę
Ewulka wielkie , ale Ci się "udało" zrzucić, zazdroszczę samozaparcia.
Co do cziki ja też uwielbiam i nei narzekam
Cytat:

Jednak nie prasowałam;p masakra;p tak mi sie nie chciało że szok. Tzt wczoraj mi powiedział, zeby może sie zastanowić nad płytą indukcyjną do kuchni, na naszej wiosce nie bedzie gazu i wiadomo- butla. Od początku mialam takie założenie że płyta gazowa, ale im więcej czytam, tym chyba się skłaniam do indukcji
Ja tez sie wacham cały czas, bo gazowo to wychopdzi nas teraz grosze, ale indukcja bezpiecznie, noi własnie co jak nei ma prądu, chociaz tutaj będę mieć alternatywę bo w piwnicy będę mieć obecną kuchenkę tak czy inaczej na gaz, więc wyjście zawsze jakieś jest. Tż się tylko boi że indukcję moja mama szybko porysuje bo ona ma taki styl gotowania że hej.
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
A Ewa kończy dziś 18 miesięcy pamiętam ten wieczór i noc jak dziś, jejku moja malutka dzidzia już taka duża z tej okazji sama wybrała sobie w księgarni książeczkę, aż panie w księgarni miały ubaw, bo najpierw chciała tą co zobaczyła na wystawie, a potem dałam jej dwie do wyboru i jednak się zdecydowała na inną
Wszytskie naj naj
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
pytanie, pewnie, ze bede
młody tez zdaniami nie leci dogadujemy sie w jezyku słowno-migowo, chrząkowo-pokazującym ale mówi coraz wiecej
O to u mnie identyczny system porozumiewania się, do tego baba, mama jak płacz, i am na smoczek, picie i jedzenie, a jak już zdesperowana to na wszytsko mówi am
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wczoraj mieliśmy pierwsze oblanie herbatą a dziś pierwsze w życiu rzygańsko
Zdążyłam go uśpić,obrócił się na bok i chlusnął wymiocinami,później drugi raz zdążył usnąć i to samo,z wycieńczenia po drugim razie usnął mężowi na rękach jak ja sprzątałam. Teraz śpi już dłuższą chwilę ale widzę że to chyba jeszcze nie koniec bo kręci się strasznie między nami.

A dziś w południe zmieniłam pościel na nową i wieczorem musiałam jeszcze dwa razy w przeciągu 10 minut. Coś czuje że będzie 4 ty raz... A i zarzygał nam kołdre taką leczniczą z wielbłąda

Biedulek mój mały,cały dzień biegał,był wesoły aż tu nagle jak usnął go wzięło. Nie usne teraz za cholerę bo się boję że znowu go ruszy.
Masakra, coś mu zaszkodziło?? Z drugiej storny to dobrze że żygał niż miałoby zalegać. chyba że też na zęby może być.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
O ktorej Amelka ma drzemke? U nas pobudka o 6.45, dzien bardzo aktywnie spedzony, najpierw w przychodni na szczepieniu, poznej u mechanika, jest po 15 a drzemki ani widu ani slychu. Ona naprawde rezygnuje ze spania w dzien - wykoncze sie
U nas niezależnie od godziny pobudki drzemka jest między 12 a 13 i to nawet 3 minuty zasypianie nie trwa wtedy
Cytat:
Na dworze w nocy 30 w dzien i do 40 dochodzi, plus wilgotnosc w granicach 70-100%. W domu klimatyzacja
No niezła masakra, za taką czikę to ja chyba też bym podziękowała.

U nas wczoraj piękna pogoda, gorąco, szybko zjedliśmy obiad, Tż z Oliwką do basenu, 10 min nie minęło i tak wszytsko zlał deszcz że szkoda gadć, a jeszcze na tarasie mamy sztuczną trawę wiec taras cały mokry praktycznie wyłączony z uzytkowania.
Do 23 skręcalismy z Tz szafe do pokooju Oliwki, dzisiaj zostało jeszcze drzwi przykręcic i drążek zamontowac i część rzeczy juz jej tam przeniosę.
Oliwka pobudke zrobiła 6:20 kiedy ona zacvznie spać troszkę dłużej, chociaz do 7, chociaz fakt faktem tylko raz sie obudziła w nocy.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:52   #575
litllesweetangel
Lurker ;)

Neti chcialabym tak ze 20 kilo jeszcze A tak ogolem to na jakim urlopie Ty teraz jestes skoro macierzynski sie skonczyl dawno temu a wychowaczego jeszcze nie masz

Co do kuchenek jak bedziemy zmieniac to nie ma opcji zebym brala gazowke. Dla mnie to nie jest bezpieczne, mam ciaglego schiza, ze cos jest odkrecone chodze i sprawdzam co chwile. I mam wizje jak mala odkreca a ten gaz sie ulatnia i bum ;/

Co do spania hehe, u nas wiksa wczoraj. Chcialam sie polozyc a krasnal o 24 obudzil sie z rykiem. Skonczylo sie spaniem z nia, czego nie cierpie ;/ Wstala po 5 rano ... Ale tz za nia biegal, wali mnie to tez kiedys musze sie wyspac.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 09:59   #576
marsi11
Zakorzenienie

Meneq no wlasnie siedzenie w domu, dziecko nie ma gdzie się wyszumieć..
Dlatego nas np basen ratuje, Leoś po nim normalnie jest zmęczony i potrzebuje by poleżeć i odpocząć na kanapie
na spacerkach w wózku przecież nie wypali swojej energii
a orietnowałaś się jeśli chodzi o zajęcia dla dzieciaków w Waszej okolicy?
My wybieramy się na zajęcia http://www.socatots.pl/ już kiedyś o tym pisałam, teraz w wakacje nie ma ale ponoć to rewelacja właśnie dla takich nieujarzmionych urwisów

Neti, no właśnie podpinam się pod pytanie Little jeśli mogę
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:01   #577
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Edytowane przez fewcia
Czas edycji: 2014-08-01 o 19:45
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:05   #578
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Wczoraj u mamy na strychu znalazłam swoje Stare książki z najmłodszych lat

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1406880334569.jpg (84,0 KB, 28 załadowań)
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:08   #579
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Znam to, niezłe jest, czasem Tz mam ochotę takiego psikusa zrobić

Ewulka wielkie , ale Ci się "udało" zrzucić, zazdroszczę samozaparcia.
Co do cziki ja też uwielbiam i nei narzekam

Ja tez sie wacham cały czas, bo gazowo to wychopdzi nas teraz grosze, ale indukcja bezpiecznie, noi własnie co jak nei ma prądu, chociaz tutaj będę mieć alternatywę bo w piwnicy będę mieć obecną kuchenkę tak czy inaczej na gaz, więc wyjście zawsze jakieś jest. Tż się tylko boi że indukcję moja mama szybko porysuje bo ona ma taki styl gotowania że hej.

Wszytskie naj naj

O to u mnie identyczny system porozumiewania się, do tego baba, mama jak płacz, i am na smoczek, picie i jedzenie, a jak już zdesperowana to na wszytsko mówi am

Masakra, coś mu zaszkodziło?? Z drugiej storny to dobrze że żygał niż miałoby zalegać. chyba że też na zęby może być.

U nas niezależnie od godziny pobudki drzemka jest między 12 a 13 i to nawet 3 minuty zasypianie nie trwa wtedy

No niezła masakra, za taką czikę to ja chyba też bym podziękowała.

U nas wczoraj piękna pogoda, gorąco, szybko zjedliśmy obiad, Tż z Oliwką do basenu, 10 min nie minęło i tak wszytsko zlał deszcz że szkoda gadć, a jeszcze na tarasie mamy sztuczną trawę wiec taras cały mokry praktycznie wyłączony z uzytkowania.
Do 23 skręcalismy z Tz szafe do pokooju Oliwki, dzisiaj zostało jeszcze drzwi przykręcic i drążek zamontowac i część rzeczy juz jej tam przeniosę.
Oliwka pobudke zrobiła 6:20 kiedy ona zacvznie spać troszkę dłużej, chociaz do 7, chociaz fakt faktem tylko raz sie obudziła w nocy.

Narazacie sie dziewczyny ;-)

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Meneq no wlasnie siedzenie w domu, dziecko nie ma gdzie się wyszumieć..
Dlatego nas np basen ratuje, Leoś po nim normalnie jest zmęczony i potrzebuje by poleżeć i odpocząć na kanapie
na spacerkach w wózku przecież nie wypali swojej energii
a orietnowałaś się jeśli chodzi o zajęcia dla dzieciaków w Waszej okolicy?
My wybieramy się na zajęcia http://www.socatots.pl/ już kiedyś o tym pisałam, teraz w wakacje nie ma ale ponoć to rewelacja właśnie dla takich nieujarzmionych urwisów

Neti, no właśnie podpinam się pod pytanie Little jeśli mogę

Po basenie Yae tez nie spi. Dla takich maluchow jest plywalnia lub czytanie ksiazeczek. Wozka juz nie uzywamy, tylko nogi. No ale wczoraj sie przeciez zajechala, tak ze usnela na stojacoo i nic lepiej nie bylo. Dzis pytalam peiatry o to: tylko rece rozlozyla
Stary 2014-08-01, 10:12   #580
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Neti chcialabym tak ze 20 kilo jeszcze A tak ogolem to na jakim urlopie Ty teraz jestes skoro macierzynski sie skonczyl dawno temu a wychowaczego jeszcze nie masz

Co do kuchenek jak bedziemy zmieniac to nie ma opcji zebym brala gazowke. Dla mnie to nie jest bezpieczne, mam ciaglego schiza, ze cos jest odkrecone chodze i sprawdzam co chwile. I mam wizje jak mala odkreca a ten gaz sie ulatnia i bum ;/

Co do spania hehe, u nas wiksa wczoraj. Chcialam sie polozyc a krasnal o 24 obudzil sie z rykiem. Skonczylo sie spaniem z nia, czego nie cierpie ;/ Wstala po 5 rano ... Ale tz za nia biegal, wali mnie to tez kiedys musze sie wyspac.
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Może na zaległym wypoczynkowym??

Dziewczyny a możecie gdybać poza forum.... proszę.

Little ile masz wzrostu? Ja kurdupel. .163

Stary 2014-08-01, 10:13   #581
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Po basenie Yae tez nie spi. Dla takich maluchow jest plywalnia lub czytanie ksiazeczek. Wozka juz nie uzywamy, tylko nogi. No ale wczoraj sie przeciez zajechala, tak ze usnela na stojacoo i nic lepiej nie bylo. Dzis pytalam peiatry o to: tylko rece rozlozyla
osz cholera
to albo takie etap i zaraz minie albo poddaje się
Stary 2014-08-01, 10:15   #582
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dziś święto Dzień karmienia piersią
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:21   #583
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a możecie gdybać poza forum.... proszę.

Little ile masz wzrostu? Ja kurdupel. .163

Czesc kurduplu, to tak jak ja

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
osz cholera

to albo takie etap i zaraz minie albo poddaje się

Niemniej dziekuje
Stary 2014-08-01, 10:23   #584
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Meneq ale Ty za to szczupak, wiec się nie liczysz:p

Stary 2014-08-01, 10:33   #585
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc kurduplu, to tak jak ja
Ja 160
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:34   #586
litllesweetangel
Lurker ;)

Neti piona, mam tyle samo wzrostu od 13 roku zycia czyli odkad zaczelam truc sie papierochami

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-08-01, 10:43   #587
Delicjanka
Zakorzenienie

163 cm i kurdupel? !?!,? To ja jestem liliputpwatym karzelkiem hahaha

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:44   #588
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

156cm

Dobrze, że z maluchami pracuję, przynajmniej będzie mnie wśród nich widać
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 10:44   #589
Delicjanka
Zakorzenienie

Little szok a teraz palisz? ? Dla mnie to nie pojetej ak mozna zqczac w takim wieku jarac :p noale skoro jakis 2 latek sie uzależni l... :p sorry za bledy z tel pisze no pradu ni ma

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-08-01, 10:49   #590
litllesweetangel
Lurker ;)

Ja tam nie narzekam :P nie chcialabym byc wyzsza, przynajmniej moge ubrac 12 cm szpile, a Tz nadal jest wyzszy ode mnie :P
Nie chcialabym byc wysoka jak modela, bo musialabym byc mega szczupla zeby wygladac dobrze. A tak to karakan z kilogramami jakos specjalnie sie nie wyroznia

Tz byl u prawnika Jestesmy na dobrej drodze. Jest swiadlo w tunelu i to spore.

Deli nieee, teraz nienawidze fajek, strata pieniedzy i wszystko smierdzi. Chodzilam do patologicznego gimnazjum gdzie wiekszosc palila, chlala i jarala zielsko + inne durne uzywki... To byl okres mojego pierwszego buntu :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-08-01 o 10:51
Stary 2014-08-01, 10:51   #591
Delicjanka
Zakorzenienie

Ja tez nie narsekam, uwqzam to za atut no moztmożee czqsem w sklepie jewt problem bo musze prosić zeby mi ktos zdjal coś z gornej półki :d

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-08-01, 10:56   #592
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Neti piona, mam tyle samo wzrostu od 13 roku zycia czyli odkad zaczelam truc sie papierochami
Cytat:
163 cm i kurdupel? !?!,? To ja jestem liliputpwatym karzelkiem hahaha
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47541087]156cm
Dobrze, że z maluchami pracuję, przynajmniej będzie mnie wśród nich widać [/QUOTE]
Chodziło mi ze w związku z moimi NADkilogramami i przy moim wzroście wyglądam jak pączuś. Powinnam wazyc max 65 kg czyli 18 mam za dużo- no bo te 7 kg juz zeszło . To może teraz już nie pączuś a dorodna jagodzianka.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------
Little ja chyba coś przeoczyłam z tym prawnikiem?

A palisz jeszcze?

Stary 2014-08-01, 11:01   #593
litllesweetangel
Lurker ;)

Neti chodzi o sprawe mojego Tza z synem. Od 2 lat prawie go nie widzial...

Dziewczyny jak to jest z przedszkolami? Sa zamkniete w sierpniu tak? To co w takim razie maja zrobic rodzice z dzieckiem przez miesiac

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-08-01, 11:01   #594
LadyWhisper
Zakorzenienie

Meneq Ty 163?! Byłam przekonana, że co najmniej 170masz! nie wiem czemu

Little, 2okg? Znikniesz nam przeca jak tyle schudniesz

U nas młode zasnęło o 23 prawie (w majtaju na plecach kumacie to?) wstało na mleko o 5.30 i na dobre o 7. Mąż wręczył mu order terminatora. Chociaż do terminatora Yae dużo mu jednak brakuje

Dziewczyny zerkniecie na bloga? Rany czuję się jakbym was wpuszczała do domu tak się stresuję

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 11:10   #595
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

U nas młode zasnęło o 23 prawie (w majtaju na plecach kumacie to?) wstało na mleko o 5.30 i na dobre o 7. Mąż wręczył mu order terminatora. Chociaż do terminatora Yae dużo mu jednak brakuje

Dziewczyny zerkniecie na bloga? Rany czuję się jakbym was wpuszczała do domu tak się stresuję
Lady, super!
wiem co czujesz bo ja wlaśnie od trzech dni też uczę się blogować i też stracham się baaardzo hihih
Wrzuć jeszcze dietę, bo myślę,że przy bieganiu powinnaś co nieco wspomnieć o ilości żarła i płynów jakie wlewasz
fajnie się czyta, idę dodać do zakładek, bo dziś zrzynałam od Fewci, bo ona wszystkie wątkowe blogi ma u siebie a ja nigdy nie pamętam wszystkiego

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-08-01 o 11:11
Stary 2014-08-01, 11:13   #596
litllesweetangel
Lurker ;)

Lady haha no co Ty, ja nie wiem jakie wyobrazenie o macie ale ja serio jestem spaslun( nie, nie wygladam jak fewcia ). 20 kilo to jest moje marzenie, bo wtedy bylabym lachonem.
Obiecalam sobie kiedys, ze doprowdze swoje cialo do takiego stanu, ze tz bedzie sie spuszczal na sam widok mnie w bieliznie :P Doslownie.

Co do bloga, jeszcze nic Ci nie powiem, poczekam na rozwiniecie

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2014-08-01, 11:18   #597
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Lady haha no co Ty, ja nie wiem jakie wyobrazenie o macie ale ja serio jestem spaslun( nie, nie wygladam jak fewcia ). 20 kilo to jest moje marzenie, bo wtedy bylabym lachonem.
Obiecalam sobie kiedys, ze doprowdze swoje cialo do takiego stanu, ze tz bedzie sie spuszczal na sam widok mnie w bieliznie :P Doslownie.

Co do bloga, jeszcze nic Ci nie powiem, poczekam na rozwiniecie
moim zdaniem przesadzasz, widziałam Twoje zdjcia i jak dla mnie jesteś bardzo kobieca i apetyczna
Stary 2014-08-01, 11:26   #598
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Chcialabym, ale fajnie, ze komus tak sie wydaje ;-)
Stary 2014-08-01, 11:26   #599
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Little, nie, są dyżury - u nas w mieście jest kilkanaście placówek, połowa otwarta w lipcu, połowa (w tym nasze) w sierpniu, wcześniej wpisujesz się na listę do którego przedszkola dziecko dasz w wakacje i podpisujesz umowę na miesiąc gorzej ze szkołą.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-01, 11:27   #600
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Chcialabym, ale fajnie, ze komus tak sie wydaje ;-)

lady daj namiary na bloga, pliz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości