|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Zapraszam w tematach teściów do klubu
|
|
|
|
#3692 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja pisałam o mieszkaniu z teściami z życzliwości więc nawet jak będziesz miała później jakieś problemy wynikające ze wspólnego mieszkania to wiedz, że masz we mnie grupę wsparcia a nie mądrzenie się w stylu "a nie mówiłam" dzień dobry tak w ogóle! ![]() f.jpg szkoda tylko, że akurat dziś wypada pierwszy dzień nowego miesiąca
|
|
|
|
|
#3693 |
|
Komplikatorka
|
Siema !
Z optymizmem patrzę na nadchodzący tydzień - 08.08 mam wolne więc tylko 4 dni do pracy, a w następnym mam 14-15.08 wolne więc tylko 3 dni do pracy - jak ja kocham takie perspektywy Dzisiaj robię z mamą gołąbki meksykańskie
|
#3694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojj tak, wizja takich dwóch tygodni potrafi człowieka pozytywnie nastroić ) A co to za gołąbki? Bo pierwszy raz o nich słyszę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3696 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a za dwa tygodnie o tej porze będę już w pociągu do Świnoujścia meksykańskie to te bez zawijania? czy jakiś inny farsz jest w nich?
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś przyszłam do pracy wcześniej bo o 15:30 jestem umówiona na paznokcie. W ogóle myślałam że od 1 do 1 dnia miesiąca będzie dobrze ale to jednak 4,5 tygodnia i już mam za duże odrosty, następnym razem pójdę wcześniej.
Po paznokciach wpadam jeszcze po receptę i może od razu się zapiszę na przegląd podwozia Później wrócę jeszcze do domu bo sprawdzają szczelność instalacji gazowej, zabieram fasolkę szparagową i bluzkę dla świadkowej, TŻ łapie gry i lecimy na wieczorek ze znajomymi
|
|
|
|
#3698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilsa a ja w poniedzialek do fryzjera, mam taki odrost ze nie moge na siebie patrzec, od poczatku maja nie mialam farbowanych włosów ![]() Moja córcia dziś pierwszy raz po miesiecznej przerwie szła do przedszkola, myslalam ze bedzie płacz ale była dzielna ![]() Domek mam wysprzatany, na obiad lasagne ktora zrobilam wczoraj, wystarczy tylko do piekarnika wstawić i laba
|
|
|
|
|
#3699 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak stosowałam plastry to chodziłam co pół roku ale odkąd odstawiłam mój gin mówi, że jeśli nic się nie dzieje to wizyta raz do roku wraz z usg i cytologią wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- podobają mi się hybrydy na paznokciach ale nawet małe odrosty już mnie odrzucają jakbym sobie zrobiła to bym musiała pewnie co 2 tygodnie chodzić i bym zbankrutowała
|
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety właśnie dlatego zrezygnował z hybryd i teraz maluje zwykłym lakierem. Efekt był cudowny, ale niestety wydatek rzędu 120 zł miesięcznie to dla mnie zbyt dużo jak na ten cel. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Hejooo!
Tez musze isc do gina, do fryzjera i pofarbować odrosty A poza tym Ja mialam na początku lipca przedłużanie rzęs metodą 1:1. Na początku cud miód malinowoo, a teraz jestem zła, przekręcają mi się, łamią, wkurzają jak cholera. I nie wiem,czy isc na poprawki (30-40 zł) i czekac az to sie wyłamie w cholere...Troche zaluje teraz, ale swietnie sie czuje z Nimi bo nie musze malowac, zmywac Na sniadanjo polecam jogurt Jogobella brzoskwinia-marakuje ! Dotka jakie to te gołąbki ?
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3703 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Bo mi się tak elegancko trzymały ![]() Byłam taka zadowolona, że mnie stóp buty nie obcierają no i masz - dziś wyskoczyły mi pęcherze ![]() Piątek, piątek, a u nas taka piękna pogoda! ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Mój szwagier miał zamieszkać u teściów na 2 tygodnie, a już im 6 miesiąc leci tam ![]() Tylko oni od 3 lat szukają mieszkania do kupna i wybrzydzają strasznie.
|
|
|
#3704 | ||||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gołąbki takie: http://3.bp.blogspot.com/-kmVC6UsvWp...0/SDC10597.JPG Przepis mogę dać w poniedziałek, bo nie mam przy sobie a na pamięć nie znam ![]() Slave u kogo byłaś na rzęsach ? PW jak nie chcesz tu
|
|
#3705 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas tez słonecznie Cytat:
Napisze zaraz pw
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
Upieklam na deser moje ulubione ciasteczka z moich wypiekow
![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/l...a-z-lemon-curd |
|
|
|
#3707 |
|
Konto usunięte
|
Lucy wyglądają na pyszne i pewnie takie są
uwielbiam stronę moje wypieki, a ostatnio widziałam w markecie książkę "moje wypieki i desery" autorki tego bloga i jest naprawdę pięknie wydana, jakbym ją kupiła to bym miała 5 kilo na plusie w miesiąc
|
|
|
|
#3708 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak, ta strona jest bardzo niebezpieczna
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, ale się sprawa skonczyła
![]() ![]() TŻ był u lekarza. Od weekendu źle się czuł. Miał wieczną zgagę, wymiotował i bolało go gardło. I wyszło, że wszystko jest od żołądka. Ma zakaz smażonego, zakaz surowych warzyw, zakaz napojów gazowanych i alkoholu. Ja staram się ogólnie gotować lekko, jeśli smażymy to na patelni grillowej bez tłuszczu. Wyszedł teraz weekend kiedy kochany synuś był dokarmiany tłustymi, smażonymi kotletami (po cholerę dodatkowo panierować mielone?!?!? żeby więcej tłuszczu miały?), ziemniakami smażonymi we frytkownicy (nie frytkami a małymi, całymi ziemniaczkami) i ogromną ilością warzyw prosto z octu zaostrzonych piripiri. Dziś na obiad uruchamiamy parowar. I nie ma, że mięsko gotowane;p Śmiał się, że wyjdzie na moje, bo ja już od dawna mu marudzę, że musimy jeść zdrowiej, ale w kółko słyszę, że on mięsa gotowanego nie lubi, że coś tam... |
|
|
|
#3710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dostałam tę książkę w prezencie ggwiazdkowym od przyjaciółki i przerobilam już chyba połowę przepisów. Cukiernik ze mnie średni, a z tej książki wszystko mi wychodzi Za niedługo najbardziej boczki z biodrowek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
Miss, o fuj, panierowane mielone ?
Może zrobi mu się lepiej po gorzkiej herbacie ?
|
|
|
|
#3712 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie kupić tą książkę?!
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadziwiające, w takim razie moja mama potrafi dokonywac niemożliwego bo potrafi zrobić mielone bez obtaczania w bułce tartej. Ba nawet jej nadprzyrodzone moce pozwoliły jej nauczyć mnie tego. W skrócie: da się! Dostał jakies leki na to. |
|
|
|
|
#3714 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie na blogu autorki bedzie taka informacja
Moja mama tez zawsze obtaczala mielone w bulce tartej, nie wiem po co Ale jej to wyperswadowalam jakis czas temu.
|
|
|
|
#3715 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
ja obtaczam w bulce tartej zawsze
ale ja kocham bulke tarta |
|
|
|
#3717 |
|
Komplikatorka
|
Pjona !
Na dodatek mój Tż ostatnio powiedział przy całej rodzince że robię najlepsze mielone jakie kiedykolwiek jadł
|
#3718 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio do mielonych (a raczej bardziej burgerow, bo je grillowalismy) dodalam starta na tarce cukinie i wyszly czadowe, bardzo soczyste
|
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedyś też jadłam nafaszerowane papryką i tez były świetne
|
||
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś dodałam do kotletów mielonych cebulki smażonej takiej do kupienia w paczkach, potem wyszłam na chwilę i zapomniałam o cebulce i dziwiłam się co to za twarde cząstki - może kości ? I byłam taka strasznie zła i wydłubałam całą cebulę aż przyszedł TŻ i mi przypomniał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

nie wiem jak inne dziewczyny ale ja pisałam o mieszkaniu z teściami z życzliwości
a za dwa tygodnie o tej porze będę już w pociągu do Świnoujścia
13.03.2008

jakbym sobie zrobiła to bym musiała pewnie co 2 tygodnie chodzić i bym zbankrutowała