|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Ja się golę w kąpieli
maszynką TZ ale nie odkładam na miejsce Neti tylko zostawiam dla siebie. Otóż stwierdziłam że po cholerę kupować mam damskie, męskie jak jemu kupię dużą paczkę i ze dwie mu wezmę z niej? ![]() Pstryniu, zgadzam sie z opinią co do dziecięcej rozmiarówki. Kalosze 20/21 z Zetpol, firmówki 22, a wczoraj sandały kupowałam to 21 i ciut luzu a stópkę ma chyba 13 |
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka jak to z solarami? A macie mozliwosc jakos dogrzac wode wlasnie w takiej sytuacji? Jak to zima wyglada?
Hope ![]() Dziekuje dziewczyny za opinie, zdaje sobie sprawe z tego, ze to nie jest ciekawy temat dla kazdego dlatego tym bardziej mi milo:-* Misia zdrowka dla Hani!!! ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, mogę np zrobić ogień w piecu albo podłączyć do prądu i elektrycznie dogrzać. A w zimę no to mamy ciepłą wodę z pieca, jak zrobimy ogień to mamy ogrzewany dom i ogrzewaną wodę więc z tym problemu nie ma.
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
a no wlasnie, brawa za nowe blogi!!!
marsi - jedna "uwaga" nie podoba mi sie ta czcionka, tzn czcionka jest ladna ale źle mi sie to czyta. ale niech sie inne wypowiedza jeszcze ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() teraz na szczescie grzejemy wode elektrycznie, terma, i woda goraca jest zawsze ale jak nie bylo termy to masakeros! jak nie palilo sie w piecu to i wody cieplej nie bylo. do kapania grzalam czesto w garze a i tak najwiekszy hardkor byl zima. mycie glowy rano w lodowatej wodzie! ![]() u nas mamy smieciucha wiec jak sie wypali co ma sie wypalic to finito, kaput. piec nie trzyma temp |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba czcionka
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny..mój Tańcorek
https://www.youtube.com/watch?v=kNAO...ature=youtu.be
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
hope - a widzisz....
![]() ale Ty mloda doopa jestes, ja juz stara i ślepa to mam prawo niedowidziec ![]() neti - rewelacja! kurde, widze ze wasze dziecaki maja juz taka "proporcjonala budowe". u nas brzuch caly czas jak w 9 miesiacu, dlatego wlasnie chodzimy na basen, co by wypiac ta klatke a schowac brzuch. sa na watku jeszcze "brzuchate" dzeci?
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Moje dziecko śpi juz ponad 3 godziny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku samej wody do herów? Nie no zwykłym żelem chociaż maznij.... tarcia przy samej wodzie nie masz?:p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzic nie musi umiec plywac. U nas jest pol na pol zabawa z nauka plywania. Zabawa to np. Tanczenie do piosenek, chlapanie sie na maksa, Butelki, figurki i rozne pilki i ich zbieranie, rzucanje i cuda wianki, nurkowanie po cos na dnie. Nauka: skoki do wody, plywanie na plecach, cwiczenie rownowagi, chodzenie wzdluz krawedzi basenu. Zajecia sa w podgrupach 6miesiecy-1r10mscy i druga grupa 1.10 do 3 lat. Dzieci dwuletnie juz same plywaja. |
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do golenia to ja uzywam kremu bielenda do depilacji laser expert, bardzo fajny |
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. Dzięki Wam za troskę
![]() Moja malizna już później nie wymiotowała ale pilnowałam go tak do 1szej. Najprawdopodobniej zaszkodziła mu kiełbasa której dobrze nie pogryzł bo wszystko zwrócił w dużych kawałach. Poza tym nic nie chciał jeść od wczoraj wieczór do dziś,dopiero grubo po 12 przed drzemka wypił 150ml mleka,może już mu minie ,ale za to sporo pije. Jestem bardzo zmęczona po tej nocy,poprałam to wszystko co ochrzcił,zrobiłam mu zupy ryżowej i tak to czas leci,zaraz pewnie wstanie moja bidula i jakoś trzeba wytrwać do wieczora. A rano o 5 miałam potop z nosa bo mój syn niechcący mnie drapnął w tą chrząstke w nosie. O matko,dawno się ze mnie tak krew nie lała Oprócz tego że czuje duży dyskomfort w nosie to jest ok ![]() Silver-jak się sprawdziły skarpetki biedronkowe???
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
pstryczku raz w tygodniu, czasami nawet i 3
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- silver Yae od stycznia przybrala co najmniej kilogram, ale do 10kg to nam jeszcze brakuje 0,5kg ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
To polecam kostium ze spodenkami i koszulka: nie musisz sie przejmowac krostkami ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
A ja mam inny problem - nie mamy zimnej wody! Jest tak nagrzana od cziki, ze leci ciepla, bedzie cieplejsza niz temperatura ciala. A ile na gazie oszczedzamy sesese |
||
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się na wizytę do ginekologa.
Trzymajcie kciuki |
|
|
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeju wiecie co, ja w ciazy pate razy golilam nogi foslownie... wlosy mi nie rosly :p wrrrr a teraz to masakrejos
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko dziś spało od 11.30 do 15.30
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może być taki prezent dla tesciunia z okazji urodzin? :p trochę krzywo ale serce w to włożyłam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#649 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to nie wiem obojętne chyba czy użyje sie żel pod prysznic czy żel do golenia. Zel do golenia daje fajną pianę, Nogi są po nim nawilżone. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pisałam dziś ![]() Super efekt. Stópki gładziutkie. ale warto było !!daj znać co i jak Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-01 o 17:24 |
|||||||
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, piękny prezent
Pstryku, u nas zajęcia po 30 minut nauka w formie zabawy,ale i chlapanie, skakanie po piankach takich dużych materacach, nury do wody, skoki do wody, zjezdzalnie, mialam taką fajna panią,że pozwoliła wbijać jeszcze dodatkowo na jeden dzień w tygodniu. A jak chodzimy sami to po 40 min maks, potem mały marźnie spadam, jadę obejrzeć nowo narodzonego człowieka mojej przyjaciolki |
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki!!!!
![]() Cytat:
|
|
#653 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ojej, uważaj na siebie! No właśnie też czekam na wieści od Hje ![]() Cytat:
Cytat:
A może upały dają się we znaki Buziaki miesięcznicowe Cytat:
Cytat:
Kciuki! ![]() Cytat:
Mała dobrze, że z Oskarkiem już lepiej! Meneq to ja się z Tobą solidaryzuję w nockach. A Yae długo już nie śpi w dzień? Bo Ewa miała takie chyba dwa tygodnie, że nie spała w dzień, potem kilka dni spała po 20 minut, a teraz zdarza jej się kimnąć nawet do godziny, także luksus Jak uśnie przed 22 to mam wrażenie, że noc należy do mnie pobudek w nocy milion, dzisiaj np. wstawała do 3 dosłownie co 3-4 minuty z takim żałosnym mama. Z tym, że Ewa wstaje łaskawiej niż Yae, bo między 6 a 8. Wczoraj np. pobudka 6:20, pierwsza drzemka (mimo tego, że byliśmy na wycieczce i prawie dwie godziny w samochodzie to nie zdrzemnęła się nawet na minutę) po 14, spała 45 minut i spać poszła ok. 22:15. Dziś spała pół godziny na spacerze, zobaczymy co będzie w nocy.
|
|||||||
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
a co sie stalo z Hje?
w sensie piszecie ze od wtedy jej nie bylo a ja pytam oddkiedy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Jeszcze raz dziękuję Wam za miłe urodzinowe słowa - tu i na fb ![]() Młoda już zasnęła, a ja nadrobiłam troszkę: Fewciu - mam nadzieję, ze już dziś dobrze się czujesz Ewulka - brawa za efekty Meneq - zasnąć idąc. Wow! Aparatka z Yae Co do "pierdziochów", to Mycha też robi. Ma z tego mega radochę.Deli - padłam z opowieści o żyrandolu i... jajeczkach ![]() Marsi - ale super z kopniaczkami w brzuchu Silver - ja nie ćwiczę przy Julce, nie ma szans. Tylko jak ona śpi. Misia - zdrówka dla Hani! Lady - super, że założyłaś bloga. Będę czytać ![]() Pstryczku - brawa za wagę Kubusia ![]() Neti - torcik ![]() Młoda wyjątkowo spała dziś 2 godziny w dzień. Co prawda na mnie, ale 2(!!!) godziny. Nie pamiętam, kiedy tak było ostatnio. Zrobiłam dziś domowy jogurt Właśnie wcinam z musli. Posmakował mi bardzo.Dobra, miłego wieczoru, ja spadam do wanny, a potem będę się bawić moim prezentem - tz szarpnął się na Airbooka, no i mam. Chyba muszę mu się ładnie odwdzięczyć ![]() Buziaki |
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, napisała, że ma dość swojej rodzinki i zniknęła, martwimy się
o hje na pasku, odezwij się!!! ![]() dziewczyny jak dodać jakiegoś widgeta do bloga? Ciemna masa ze mnie na maksa, no i chciałabym też to logo "jestem blogującą mamą", pomożecie?
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Ultra to tylko sernik na zimno. :p
|
#658 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam Już wyedytowałam post.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47541087]156cm Dobrze, że z maluchami pracuję, przynajmniej będzie mnie wśród nich widać [/QUOTE]Jakoś na fotkach wydajesz się być wyższa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
Neti - sernik nie sernik, wygląda smakowicie
W moim wykonaniu robilby za tort Ostatnio pieklam ciasto... Nie pamietam, chyba z rok temu
|
|
|
|
#660 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję, dzisiaj juz dobrze, rano jeszcze głowa bolała, ale teraz już ok Dziękuję Wam za troskę ![]() Odniosłam takie wrażenie, po przeczytaniu jednego z ostatnich postów Black, że się na nas obraziła Czy się mylę Black ? ![]() Cytat:
Biedna tyś ![]() Cytat:
![]() i nic Mu się na twarzy nie dzieje jak użyje potem "Twojej" maszynki? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Cytat:
:br zydal:Cytat:
![]() i jak? ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

maszynką TZ ale nie odkładam na miejsce Neti
tylko zostawiam dla siebie. Otóż stwierdziłam że po cholerę kupować mam damskie, męskie jak jemu kupię dużą paczkę i ze dwie mu wezmę z niej? 

nie podoba mi sie ta czcionka, tzn czcionka jest ladna 

klask i:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

,ale za to sporo pije. 

ale warto było
!!
a tu taki kolejny cud
Buziaki miesięcznicowe 

Już wyedytowałam post.