Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-08-03, 13:31   #3001
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 755
GG do pretty_girl19892
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Zaczarowana_Truskawka Poka¿ wiadomo¶æ
Moja waga: 80 kg
Mam 1 kg mniej
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
ALEEEE uwaga Waga drgne³a i dzi¶ pokaza³a 83kilo!

ale najlepsze jest to ze tylko w 2 dni porz±dny Sexsparing i spalone wkoñcu po 3 tygodniach
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
to oby tak dalej .

Ja sama te¿ wyje¿d¿am, wiêc co¶ trzeba bêdzie wykombinowaæ z tabelk± w ogóle .
Pyta³am kiedy¶ tam kiedy wyje¿d¿asz ja mogê siê zaj±c tabelk±, ewentualnie chyba amidale te¿ zg³asza³a siê do pomocy jak Cie nie bêdzie
Jutro wyje¿d¿am na 3 dni ale po¼niej pracuj±cy miesi±c mi siê szykuje, wiêc mogê pilnowaæ

Ja w pracy, ale chyba to dobrze widz±c co dzieje siê na dworze i jak jest duszno i upalnie! Nic tylko do wody wskoczyæ a ja mieszkaj±c w Gdañsku jeszcze na pla¿e doj¶æ nie mogê
Mi³ego dni± dziewczyny
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-03, 13:47   #3002
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Cze¶æ

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest strasznie duszno
Jedziemy dzisiaj z T¿ po obiedzie nad jezioro

Z±b niestety dalej mnie boli. W tygodniu mam wizytê u dentysty

Co tam u Was? Jak Wam mija dzieñ?

Mi³ego dnia
Te¿ siê dzisiaj rozp³ywam, straszny upa³!

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ
Gratuluje

Pyta³am kiedy¶ tam kiedy wyje¿d¿asz ja mogê siê zaj±c tabelk±, ewentualnie chyba amidale te¿ zg³asza³a siê do pomocy jak Cie nie bêdzie
Jutro wyje¿d¿am na 3 dni ale po¼niej pracuj±cy miesi±c mi siê szykuje, wiêc mogê pilnowaæ

Ja w pracy, ale chyba to dobrze widz±c co dzieje siê na dworze i jak jest duszno i upalnie! Nic tylko do wody wskoczyæ a ja mieszkaj±c w Gdañsku jeszcze na pla¿e doj¶æ nie mogê
Mi³ego dni± dziewczyny
A to przepraszam, musia³am nie zauwa¿yæ albo zapomnieæ odpisaæ. W zasadzie to do koñca i tak nie wiedzia³am dok³adnie kiedy, co i jak .
Jutro wyje¿d¿am, ale jeszcze do wtorku bêdê mieæ ze sob± komputer i internet, pó¼niej ju¿ ró¿nie z tym mo¿e byæ .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-04, 19:28   #3003
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 506

czesc
wreszcie wizaz dziala jak wam dzien mija?

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:08   #3004
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

wkoñcu dzia³a

Ja dzi¶ 4km z buta porz±dnym marszem! spowrotem sprint rowerem i rura do basenu wspanuia³y dzieñ mêcz±cy ,troszkê nerwowy ale jutro mo¿e bedzie lepiej pozdrawiam was wszystkie
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:28   #3005
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
wkoñcu dzia³a

Ja dzi¶ 4km z buta porz±dnym marszem! spowrotem sprint rowerem i rura do basenu wspanuia³y dzieñ mêcz±cy ,troszkê nerwowy ale jutro mo¿e bedzie lepiej pozdrawiam was wszystkie
Super, ze mia³a¶ ruch ja nic dzi¶ nie robi³am mia³am zamiar ale dopiero dotar³am do domu i nie mam totalnie sily ale za to schud³am dzi¶ 0,5k bo oddawa³am honorowo krew
Stary 2014-08-04, 20:42   #3006
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 915

Hej. A ja dzi¶ od lekarza wrocilam z podejrzeniem policystycznych jajnikow :// do gina mam termin na 17 wrzesnia, nawet jakbym chciala i¶æ prywatnie to nie mam co liczyæ wczesniej. Niezbyt kolorowa wizja, przyznam szczerze. Jakby mi jeszcze w ¿yciu by³o ma³o, naprawdê. No có¿, mam nadziejê ¿e to podejrzenie oka¿e siê b³edne. Póki co mêczê siê z okresem :/

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:49   #3007
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Hej. A ja dzi¶ od lekarza wrocilam z podejrzeniem policystycznych jajnikow :// do gina mam termin na 17 wrzesnia, nawet jakbym chciala i¶æ prywatnie to nie mam co liczyæ wczesniej. Niezbyt kolorowa wizja, przyznam szczerze. Jakby mi jeszcze w ¿yciu by³o ma³o, naprawdê. No có¿, mam nadziejê ¿e to podejrzenie oka¿e siê b³edne. Póki co mêczê siê z okresem :/
oj biedaczku mój kochany ten okres to Ciê mêczy , z tymi terminami u nas to mozna na ³eb dostaæ mam nadzieje ¿e podejrzenia oka¿± siê b³êdne! Ja nie wierzê lekarzom doputy nie zobaczê sama wyników i nie skonsultujê ich wielokrotnie w kilku miejscach, nie martw siê,napewno bêdzi dobrze

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez nurek119 Poka¿ wiadomo¶æ
Super, ze mia³a¶ ruch ja nic dzi¶ nie robi³am mia³am zamiar ale dopiero dotar³am do domu i nie mam totalnie sily ale za to schud³am dzi¶ 0,5k bo oddawa³am honorowo krew
Nie martw sie ja siê leni³am ponad tydzieñ za krew to szacun
Stary 2014-08-04, 20:55   #3008
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Aamidale a to lekarz pierwszego kontaktu takie przypuszczenia wysnol? Na jakiej podstawie przepraszam?

Cytat:
oj biedaczku mój kochany ten okres to Ciê mêczy , z tymi terminami u nas to mozna na ³eb dostaæ mam nadzieje ¿e podejrzenia oka¿± siê b³êdne! Ja nie wierzê lekarzom doputy nie zobaczê sama wyników i nie skonsultujê ich wielokrotnie w kilku miejscach, nie martw siê,napewno bêdzi dobrze

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Nie martw sie ja siê leni³am ponad tydzieñ za krew to szacun
Pierwszy raz oddawa³am, mam nadzieje ze wszystko bêdzie ok i bêdê mog³a czê¶ciej oddawac
Stary 2014-08-04, 21:23   #3009
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Aamidale a to lekarz pierwszego kontaktu takie przypuszczenia wysnol? Na jakiej podstawie przepraszam?

Pierwszy raz oddawa³am, mam nadzieje ze wszystko bêdzie ok i bêdê mog³a czê¶ciej oddawac
s³ysza³am ze jak raz siê odda krew to juz do koñca zycia systematycznie bedziesz musia³a ja oddawac ,nie wiem czy to prawda nie panietam tez uzasadnienia us³yszanych s³ów ale gdzei¶ mi to utkwi³o w pamieci
Stary 2014-08-04, 21:40   #3010
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
s³ysza³am ze jak raz siê odda krew to juz do koñca zycia systematycznie bedziesz musia³a ja oddawac ,nie wiem czy to prawda nie panietam tez uzasadnienia us³yszanych s³ów ale gdzei¶ mi to utkwi³o w pamieci
to na szczescie nie prawda tzn ja uwazam ze Ci co moga powinni oddawac krew bo to nic nam nie szkodzi a ludziom mozna pomoc

Stary 2014-08-04, 22:00   #3011
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
to na szczescie nie prawda tzn ja uwazam ze Ci co moga powinni oddawac krew bo to nic nam nie szkodzi a ludziom mozna pomoc

pewnie, jak mo¿na to siê pomaga, ale Ja zawsze mia³am obawy przed oddawaniem krwi ,strasznie siê boje zara¿enia
u nas w punkcie kiedys zarazono 3 osoby i by³o g³osno na ten temat, a pozatym
mam z³e doswiadczenia z pobytów w szpitalu jak musia³am pyskiem drzeæ siê o rêkawiczki i czyste wenflony ,otwieranie igie³ przy mnie i sprawy oczywiste które przy rutynie codziennosci gdzies odesz³y pigu³om na drugi plan , boje siê i to siê u mnie nie zmieni
Szacun dla Ciebie za odwagê
Stary 2014-08-04, 22:01   #3012
ch_aga
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 835

Cytat:
a tak jako¶ wysz³o

ALEEEE uwaga Waga drgne³a i dzi¶ pokaza³a 83kilo!

ale najlepsze jest to ze tylko w 2 dni porz±dny Sexsparing i spalone wkoñcu po 3 tygodniach
Grarulujê
Cytat:
Jak to do zobaczenia we wrze¶niu, to nie bêdziesz nas ju¿ odwiedzaæ?

Aktualna tabelka ju¿ jest. Nowe dziewczyny siê niestety nie zg³osi³y ...
Ja siê zg³aszam; wczoraj ca³y dzieñ byli¶my nad jeziorem, wrócili¶my pó¼no i ju¿ nie mia³am si³y na kompa. Nawet dzieci zasnê³y bez ko³ysanek, tylko przy³o¿y³y g³ówki do poduszek
U mnie niestety wzrost 87,8kg. W sumie siê tego spodziewa³am ale jeszcze mia³am jak±¶ nutkê nadziei, ¿e mo¿e chocia¿ z pó³ kilo spadnie a tu wzrost a¿ o kilogram No ale siê nie poddajê i walczê dalej, ograniczaj±c cukier. Dzi¶ nawet nie dojad³am serka waniliowego po dziecku
Cytat:
Cze¶æ

Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest strasznie duszno
Jedziemy dzisiaj z T¿ po obiedzie nad jezioro
Mi³ego dnia
No lato latem ale mnie zaczynaj± mêczyæ te upa³y. W domu gor±co, na dworzu jeszcze bardziej, eh...
Cytat:
Ja niestety mia³am PCO wiêc wiem jak to jest. Uwa¿am, ¿e musisz czekaæ na tê wizytê, bo powinna¶ mieæ zrobione USG oraz badanie hormonów. A w moim mie¶cie, je¶li chodzi siê prywatnie, to i te wszystkie badania bêd± p³atne. A na fundusz wszystko free, tylko niestety trzeba czekaæ na terminy.
Cytat:
Ja te¿ to s³ysza³am ale nie jest tak do koñca. Najwa¿niejsze, to nie oddawaæ zbyt czêsto. Owszem, organizm siê upomina o "upuszczenie" krwi ale je¶li bêdzie to np. raz na pó³ roku to za pó³ roku organizm siê odezwie. Bynajmniej tak jest u mojego T¿, zaczyna mu krew lecieæ z nosa i wie, ¿e musi i¶æ na oddanie krwi.
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-04, 22:11   #3013
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, jak mo¿na to siê pomaga, ale Ja zawsze mia³am obawy przed oddawaniem krwi ,strasznie siê boje zara¿enia
u nas w punkcie kiedys zarazono 3 osoby i by³o g³osno na ten temat, a pozatym
mam z³e doswiadczenia z pobytów w szpitalu jak musia³am pyskiem drzeæ siê o rêkawiczki i czyste wenflony ,otwieranie igie³ przy mnie i sprawy oczywiste które przy rutynie codziennosci gdzies odesz³y pigu³om na drugi plan , boje siê i to siê u mnie nie zmieni
Szacun dla Ciebie za odwagê
wiadomo ze zawsze moze sie cos stac i pewnych rzeczy nie da sie przewidziec. ja jeszcze chcialabym zarejestrowac sie w banku dawcow szpiku

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ch_aga Poka¿ wiadomo¶æ

Ja te¿ to s³ysza³am ale nie jest tak do koñca. Najwa¿niejsze, to nie oddawaæ zbyt czêsto. Owszem, organizm siê upomina o "upuszczenie" krwi ale je¶li bêdzie to np. raz na pó³ roku to za pó³ roku organizm siê odezwie. Bynajmniej tak jest u mojego T¿, zaczyna mu krew lecieæ z nosa i wie, ¿e musi i¶æ na oddanie krwi.
Pozdrawiam
ooo to ciekawe z tym, ze oeganizm sie upomina poczytam o tym.

Stary 2014-08-04, 22:19   #3014
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
¦wietna historia powodzenia Wam ¿yczê

Cytat:
to oby tak dalej .
Dziêkujê :-*

Mam wra¿enie, ¿e przytyjê w tym tygodniu :-( co chwilê jaki¶ grill :-(

Stary 2014-08-04, 22:27   #3015
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê :-*

Mam wra¿enie, ¿e przytyjê w tym tygodniu :-( co chwilê jaki¶ grill :-(

nie przytyjesz ! ja ostatnio ci±gle grilla i piwko i schud³am, wystarczy odpowiednio wypocic to co zjedlismy przeliczaj±c kcal i gotowe nie martw siê
Stary 2014-08-04, 22:28   #3016
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 394

Moja Kiedy¶-Przysz³a-Te¶ciowa twierdzi, ¿e krwi nie mo¿na przestaæ oddawaæ, bo dostaje siê wylewu do mózgu. No bo ten z wioski oddawa³ i umar³ po wylewie. taaaa
mój ojciec odda³ oko³o 14 litrów krwi (g³ównie dlatego, ¿e wtedy cukierki dawali - komuna by³a wiêc cukierki by³y dla dzieci). ju¿ co najmniej 10 lat nie oddaje o ¿yje. chyba ¿e ¿ylaki sie od tego tez bior±

to bzdura na kó³kach. niestety ja krwi oddawaæ nie mogê, facet mój dziêki temu ¿yje - raz operacja, wiêc przyj±³ czyj±¶ krew a potem po oddaniu krwi wysz³a choroba, która nie dawa³a objawów, ale nieleczona by³a gro¼na.

ja siê bojê na wagê stan±æ. o ile æwiczyc æwiczê tak dieta tragedia. nie wiem jak uda³o mi wcze¶niej trzymac sie diety i stroniæ od s³odyczy 3 lata temu, bo dzi¶ nie umiem.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-05, 07:39   #3017
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Moja Kiedy¶-Przysz³a-Te¶ciowa twierdzi, ¿e krwi nie mo¿na przestaæ oddawaæ, bo dostaje siê wylewu do mózgu. No bo ten z wioski oddawa³ i umar³ po wylewie. taaaa
mój ojciec odda³ oko³o 14 litrów krwi (g³ównie dlatego, ¿e wtedy cukierki dawali - komuna by³a wiêc cukierki by³y dla dzieci). ju¿ co najmniej 10 lat nie oddaje o ¿yje. chyba ¿e ¿ylaki sie od tego tez bior±

to bzdura na kó³kach. niestety ja krwi oddawaæ nie mogê, facet mój dziêki temu ¿yje - raz operacja, wiêc przyj±³ czyj±¶ krew a potem po oddaniu krwi wysz³a choroba, która nie dawa³a objawów, ale nieleczona by³a gro¼na.

ja siê bojê na wagê stan±æ. o ile æwiczyc æwiczê tak dieta tragedia. nie wiem jak uda³o mi wcze¶niej trzymac sie diety i stroniæ od s³odyczy 3 lata temu, bo dzi¶ nie umiem.
bêdzie dobrze ja dzi¶ stane³am na wagê i 77,2 strasznie siê cieszê i mam nadziejê utrzymaæ tak± wagê i schodziæ w dó³ a nie do góry siê pi±æ

dzieñ dobry
ja ju¿ w pracy ¿yczê mi³ego dnia!
Stary 2014-08-05, 08:28   #3018
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

na podstawie objawów, powiedziala mi po prostu ze jest to mo¿liwe. Trochê tez wystawila mi karteczkê, aby ginekolog mnie znowu nie "ola³" co juz mi siê zdarzy³o. Na podstawie moich w³osów, które rosn± na twarzy, krostek na ¿uchwie, problemów z wag±... Ona mi nie wystawi³a jako takiej diagnozy, moze z³y dobór s³ów z mojej strony, ona po prostu zaznaczy³a swoje podejrzenia. Ja tam jestem jej wdziêczna, w koñcu nikt mnie nie traktuje "przysz³a gówniara bo chce mieæ ³adn± cerê a tu ludziom noga odpada w poczekalni"
Dodam jeszcze, ¿e u nas ginekolodzy prywatni s± mniej wiarygodni ni¿ ten konkretny do którego idê, dlatego z uporem pcham siê na NFZ

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Moja babcia mówi³a ze od oddawania krwi siê tyje Raz oddawa³am, ale moja krew jest takiej grupy, ¿e nie ma sensu jej oddawaæ. Najbardziej ¿a³uje dziadek, amator czekolad

27.02.2012
Stary 2014-08-05, 08:30   #3019
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
na podstawie objawów, powiedziala mi po prostu ze jest to mo¿liwe. Trochê tez wystawila mi karteczkê, aby ginekolog mnie znowu nie "ola³" co juz mi siê zdarzy³o. Na podstawie moich w³osów, które rosn± na twarzy, krostek na ¿uchwie, problemów z wag±... Ona mi nie wystawi³a jako takiej diagnozy, moze z³y dobór s³ów z mojej strony, ona po prostu zaznaczy³a swoje podejrzenia. Ja tam jestem jej wdziêczna, w koñcu nikt mnie nie traktuje "przysz³a gówniara bo chce mieæ ³adn± cerê a tu ludziom noga odpada w poczekalni"
Dodam jeszcze, ¿e u nas ginekolodzy prywatni s± mniej wiarygodni ni¿ ten konkretny do którego idê, dlatego z uporem pcham siê na NFZ

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Moja babcia mówi³a ze od oddawania krwi siê tyje Raz oddawa³am, ale moja krew jest takiej grupy, ¿e nie ma sensu jej oddawaæ. Najbardziej ¿a³uje dziadek, amator czekolad
hehe czemu mowisz, ¿e Twojej grupy nie ma co oddawac? ja czekolady rozda³am w pracy ¿eby mnie nie kusi³y

ju¿ kumam o co chodzi z t± lekark± to, ¿e na NFZ to dobrze bo badania bêdziesz mia³a za free a kiedy masz wizyte?
Stary 2014-08-05, 08:39   #3020
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Poka¿ wiadomo¶æ

Ja niestety mia³am PCO wiêc wiem jak to jest. Uwa¿am, ¿e musisz czekaæ na tê wizytê, bo powinna¶ mieæ zrobione USG oraz badanie hormonów. A w moim mie¶cie, je¶li chodzi siê prywatnie, to i te wszystkie badania bêd± p³atne. A na fundusz wszystko free, tylko niestety trzeba czekaæ na terminy.

Pozdrawiam
Mia³a¶? Czyta³am ¿e to nieuleczalne. A jakie mia³a¶ objawy? Bo ciekawi mnie które Ci przesz³y. Bo¿e broñ, mam nadziejê ¿e to nie to. No ale nawet je¶li to co ja mogê, bêdê siê leczyæ. Ja wiem ¿e z NFZ jest wszystko darmowe tylko co z tego, ja tam ceniê swoje nerwy póki mogê sobie na to pozwoliæ. U nas po prostu nie ma sensu chodziæ prywatnie do tego typu lekarza.

Moja prababcia by³a honorowym dawc±, mia³a podobne objawy. Ogólnie nie jest to zbyt zdrowe, ale ja te¿ podziwiam tych ktorzy to robi±

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
nie przytyjesz ! ja ostatnio ci±gle grilla i piwko i schud³am, wystarczy odpowiednio wypocic to co zjedlismy przeliczaj±c kcal i gotowe nie martw siê
To ja swoje szaleñstwa okresowe bêdê wypacaæ na atlasie przy kotle gdzie sam szatan ogonem zamieszal

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
hehe czemu mowisz, ¿e Twojej grupy nie ma co oddawac? ja czekolady rozda³am w pracy ¿eby mnie nie kusi³y

ju¿ kumam o co chodzi z t± lekark± to, ¿e na NFZ to dobrze bo badania bêdziesz mia³a za free a kiedy masz wizyte?
17 wrze¶nia tak, tylko po drodze nastêpny okres, potem badania, strasznie siê to rozci±gnie. No ale przynajmniej bêdê mieæ czas na przemy¶lenia. Zapewne postawi± mnie na antykoncepcji znowu, nie chcê jak diabli no ale chyba nie mam wyboru bêdê siê wnikliwie obserwowaæ.
Grupê krwi mam AB plus. czyli moja grupa krwi bierze od a plus i b plus no i tego ab plus, oddaæ mo¿e tylko ab plus. Nikomu tym nie pomogê

27.02.2012
Stary 2014-08-05, 08:57   #3021
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:

Moja prababcia by³a honorowym dawc±, mia³a podobne objawy. Ogólnie nie jest to zbyt zdrowe, ale ja te¿ podziwiam tych ktorzy to robi±

17 wrze¶nia tak, tylko po drodze nastêpny okres, potem badania, strasznie siê to rozci±gnie. No ale przynajmniej bêdê mieæ czas na przemy¶lenia. Zapewne postawi± mnie na antykoncepcji znowu, nie chcê jak diabli no ale chyba nie mam wyboru bêdê siê wnikliwie obserwowaæ.
Grupê krwi mam AB plus. czyli moja grupa krwi bierze od a plus i b plus no i tego ab plus, oddaæ mo¿e tylko ab plus. Nikomu tym nie pomogê
a to krótko czekasz na wizytê, ja prywatnie d³u¿ej czekam a z t± swojê grup± krwi to masz teoretycznie racje. ja wstyd siê przyznaæ ale nie wiem jak± mam grupe krwi
Stary 2014-08-05, 09:18   #3022
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
a to krótko czekasz na wizytê, ja prywatnie d³u¿ej czekam a z t± swojê grup± krwi to masz teoretycznie racje. ja wstyd siê przyznaæ ale nie wiem jak± mam grupe krwi
S³uchaj, to nie jest wstyd tylko niebezpieczeñstwo w razie potrzeby szybkiej transfuzji bêd± musieli Ciê pod tym kontem zapewne badaæ. Jak na moje musisz siê dowiedzieæ. Jestem paranoikiem i wszêdzie widzê wypadki, no ale one komu¶ siê przydarzaj± w koñcu ;p
Co do gina to mog³am i¶c na 7 sierpien, ale jako ze wczoraj dostalam to 7 jeszcze bêdzie w trakcie. trudno, poczekam, poobserwujê swoj organizm, moze to i lepiej.

27.02.2012
Stary 2014-08-05, 09:30   #3023
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Dopóki nie bêdziesz mia³a pewno¶ci, nie martw siê.
Ostatnio prze¿yli¶my koszmar.
Krzysiu by³ u lekarza który stwierdzi³ guza mózgu, dawa³ mu 3 do 6 miesiêcy ¿ycia - bo nie operacyjny. Matka Krzysia o ma³o na zawa³ nie zesz³a z tego ¶wiata. Lekarz przejêty, ale pewny swej diagnozy. Dopiero w innym szpitalu inny lekarz wyda³ opiniê, ¿e to pomy³ka wszystko jest ok. Przyczyna z³ego samopoczucia zupe³nie inna. Ale przez ten miesi±c wszyscy siê postarzeli o dobrych kilka lat. Krzy¶ ma dopiero 28 i taki wyrok dosta³, dobrze ¿e okaza³o siê to pomy³k±, ale kompetencja lekarza - bez komentarza.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-08-05, 09:42   #3024
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
S³uchaj, to nie jest wstyd tylko niebezpieczeñstwo w razie potrzeby szybkiej transfuzji bêd± musieli Ciê pod tym kontem zapewne badaæ. Jak na moje musisz siê dowiedzieæ. Jestem paranoikiem i wszêdzie widzê wypadki, no ale one komu¶ siê przydarzaj± w koñcu ;p
Co do gina to mog³am i¶c na 7 sierpien, ale jako ze wczoraj dostalam to 7 jeszcze bêdzie w trakcie. trudno, poczekam, poobserwujê swoj organizm, moze to i lepiej.
w³a¶nie za jaki¶ tydzieñ pójdê i siê zapytam jak± mam
Stary 2014-08-05, 11:02   #3025
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Dziewczyny porzuci³am moj± dietê.
Wpad³y i krówki i nale¶niki z serem i rodzynkami i kurczak w panierce oraz mnóstwo napojów gazowanych. ¯al mi w³asnej g³upoty. Muszê wróciæ do wklepywania jad³ospisów, wtedy trzymam siê dietki, bo wstyd siê przyznaæ co siê po¿ar³o.

Stary 2014-08-05, 11:15   #3026
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny porzuci³am moj± dietê.
Wpad³y i krówki i nale¶niki z serem i rodzynkami i kurczak w panierce oraz mnóstwo napojów gazowanych. ¯al mi w³asnej g³upoty. Muszê wróciæ do wklepywania jad³ospisów, wtedy trzymam siê dietki, bo wstyd siê przyznaæ co siê po¿ar³o.
wracaj od ju¿, nie ¿e od jutra tyko od dzi¶
Stary 2014-08-05, 12:24   #3027
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
wracaj od ju¿, nie ¿e od jutra tyko od dzi¶
Wiem, ¿e to najwa¿niejsze od ju¿ nie od jutra - z w³asnego do¶wiadczenia. Jednak w lodówce jest jeszcze 1/2 opakowania krówek mlecznych - to bêdzie ciê¿ka batalia. W dodatku brak obiadu (nawet sk³adników) i pomys³u na kolacjê, a taka sytuacja sprzyja zapychaniem g³odu ¶mieciówkami.

Stary 2014-08-05, 13:26   #3028
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Wiem, ¿e to najwa¿niejsze od ju¿ nie od jutra - z w³asnego do¶wiadczenia. Jednak w lodówce jest jeszcze 1/2 opakowania krówek mlecznych - to bêdzie ciê¿ka batalia. W dodatku brak obiadu (nawet sk³adników) i pomys³u na kolacjê, a taka sytuacja sprzyja zapychaniem g³odu ¶mieciówkami.
nie bede sie odyzwa bo w³asnie wciagnelam pol du¿ej pizzy
Stary 2014-08-05, 14:32   #3029
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
nie bede sie odyzwa bo w³asnie wciagnelam pol du¿ej pizzy
Tak rano? :-D

Stary 2014-08-05, 14:56   #3030
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
Tak rano? :-D

o tej godzinie jadam obiad mo¿e dlatego, ¿e wstaje przed 6 rano
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.