|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Cytat:
ja mogê siê zaj±c tabelk±, ewentualnie chyba amidale te¿ zg³asza³a siê do pomocy jak Cie nie bêdzie ![]() Jutro wyje¿d¿am na 3 dni ale po¼niej pracuj±cy miesi±c mi siê szykuje, wiêc mogê pilnowaæ ![]() Ja w pracy, ale chyba to dobrze widz±c co dzieje siê na dworze i jak jest duszno i upalnie! Nic tylko do wody wskoczyæ a ja mieszkaj±c w Gdañsku jeszcze na pla¿e doj¶æ nie mogê Mi³ego dni± dziewczyny |
||
|
|
|
#3002 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
. Jutro wyje¿d¿am, ale jeszcze do wtorku bêdê mieæ ze sob± komputer i internet, pó¼niej ju¿ ró¿nie z tym mo¿e byæ .
|
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 506
|
czesc
![]() wreszcie wizaz dziala jak wam dzien mija?Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3004 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
wkoñcu dzia³a
Ja dzi¶ 4km z buta porz±dnym marszem! spowrotem sprint rowerem i rura do basenu wspanuia³y dzieñ mêcz±cy ,troszkê nerwowy ale jutro mo¿e bedzie lepiej |
|
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 915
|
Hej. A ja dzi¶ od lekarza wrocilam z podejrzeniem policystycznych jajnikow :// do gina mam termin na 17 wrzesnia, nawet jakbym chciala i¶æ prywatnie to nie mam co liczyæ wczesniej. Niezbyt kolorowa wizja, przyznam szczerze. Jakby mi jeszcze w ¿yciu by³o ma³o, naprawdê. No có¿, mam nadziejê ¿e to podejrzenie oka¿e siê b³edne. Póki co mêczê siê z okresem :/
|
|
#3007 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
ten okres to Ciê mêczy , z tymi terminami u nas to mozna na ³eb dostaæ mam nadzieje ¿e podejrzenia oka¿± siê b³êdne! Ja nie wierzê lekarzom doputy nie zobaczê sama wyników i nie skonsultujê ich wielokrotnie w kilku miejscach, nie martw siê,napewno bêdzi dobrze ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3009 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
u nas w punkcie kiedys zarazono 3 osoby i by³o g³osno na ten temat, a pozatym mam z³e doswiadczenia z pobytów w szpitalu jak musia³am pyskiem drzeæ siê o rêkawiczki i czyste wenflony ,otwieranie igie³ przy mnie i sprawy oczywiste które przy rutynie codziennosci gdzies odesz³y pigu³om na drugi plan , boje siê i to siê u mnie nie zmieni Szacun dla Ciebie za odwagê |
|
|
|
|
#3012 | |||||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 835
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie niestety wzrost No ale siê nie poddajê i walczê dalej, ograniczaj±c cukier. Dzi¶ nawet nie dojad³am serka waniliowego po dziecku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam |
|||||
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
poczytam o tym.Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3015 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 394
|
Moja Kiedy¶-Przysz³a-Te¶ciowa twierdzi, ¿e krwi nie mo¿na przestaæ oddawaæ, bo dostaje siê wylewu do mózgu. No bo ten z wioski oddawa³ i umar³ po wylewie. taaaa
mój ojciec odda³ oko³o 14 litrów krwi (g³ównie dlatego, ¿e wtedy cukierki dawali - komuna by³a wiêc cukierki by³y dla dzieci). ju¿ co najmniej 10 lat nie oddaje o ¿yje. chyba ¿e ¿ylaki sie od tego tez bior± ![]() to bzdura na kó³kach. niestety ja krwi oddawaæ nie mogê, facet mój dziêki temu ¿yje - raz operacja, wiêc przyj±³ czyj±¶ krew a potem po oddaniu krwi wysz³a choroba, która nie dawa³a objawów, ale nieleczona by³a gro¼na. ja siê bojê na wagê stan±æ. o ile æwiczyc æwiczê tak dieta tragedia. nie wiem jak uda³o mi wcze¶niej trzymac sie diety i stroniæ od s³odyczy 3 lata temu, bo dzi¶ nie umiem.
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzi¶ stane³am na wagê i 77,2dzieñ dobry ![]() ja ju¿ w pracy ¿yczê mi³ego dnia!
|
|
|
|
|
#3018 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dodam jeszcze, ¿e u nas ginekolodzy prywatni s± mniej wiarygodni ni¿ ten konkretny do którego idê, dlatego z uporem pcham siê na NFZ ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Raz oddawa³am, ale moja krew jest takiej grupy, ¿e nie ma sensu jej oddawaæ. Najbardziej ¿a³uje dziadek, amator czekolad
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ju¿ kumam o co chodzi z t± lekark± |
|
|
|
|
#3020 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja prababcia by³a honorowym dawc±, mia³a podobne objawy. Ogólnie nie jest to zbyt zdrowe, ale ja te¿ podziwiam tych ktorzy to robi± ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
tak, tylko po drodze nastêpny okres, potem badania, strasznie siê to rozci±gnie. No ale przynajmniej bêdê mieæ czas na przemy¶lenia. Zapewne postawi± mnie na antykoncepcji znowu, nie chcê jak diabli no ale chyba nie mam wyboru Grupê krwi mam AB plus. czyli moja grupa krwi bierze od a plus i b plus no i tego ab plus, oddaæ mo¿e tylko ab plus. Nikomu tym nie pomogê
|
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w razie potrzeby szybkiej transfuzji bêd± musieli Ciê pod tym kontem zapewne badaæ. Jak na moje musisz siê dowiedzieæ. Jestem paranoikiem i wszêdzie widzê wypadki, no ale one komu¶ siê przydarzaj± w koñcu ;pCo do gina to mog³am i¶c na 7 sierpien, ale jako ze wczoraj dostalam to 7 jeszcze bêdzie w trakcie. trudno, poczekam, poobserwujê swoj organizm, moze to i lepiej.
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Ostatnio prze¿yli¶my koszmar. Krzysiu by³ u lekarza który stwierdzi³ guza mózgu, dawa³ mu 3 do 6 miesiêcy ¿ycia - bo nie operacyjny. Matka Krzysia o ma³o na zawa³ nie zesz³a z tego ¶wiata. Lekarz przejêty, ale pewny swej diagnozy. Dopiero w innym szpitalu inny lekarz wyda³ opiniê, ¿e to pomy³ka wszystko jest ok. Przyczyna z³ego samopoczucia zupe³nie inna. Ale przez ten miesi±c wszyscy siê postarzeli o dobrych kilka lat. Krzy¶ ma dopiero 28 i taki wyrok dosta³, dobrze ¿e okaza³o siê to pomy³k±, ale kompetencja lekarza - bez komentarza.
|
|
#3024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny porzuci³am moj± dietê.
Wpad³y i krówki i nale¶niki z serem i rodzynkami i kurczak w panierce oraz mnóstwo napojów gazowanych. ¯al mi w³asnej g³upoty. Muszê wróciæ do wklepywania jad³ospisów, wtedy trzymam siê dietki, bo wstyd siê przyznaæ co siê po¿ar³o.
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3027 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, ¿e to najwa¿niejsze od ju¿ nie od jutra - z w³asnego do¶wiadczenia. Jednak w lodówce jest jeszcze 1/2 opakowania krówek mlecznych - to bêdzie ciê¿ka batalia. W dodatku brak obiadu (nawet sk³adników) i pomys³u na kolacjê, a taka sytuacja sprzyja zapychaniem g³odu ¶mieciówkami.
|
#3028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

.

ten okres to Ciê mêczy , z tymi terminami u nas to mozna na ³eb dostaæ
mam nadzieje ¿e podejrzenia oka¿± siê b³êdne! Ja nie wierzê lekarzom doputy nie zobaczê sama wyników i nie skonsultujê ich wielokrotnie w kilku miejscach, nie martw siê,napewno bêdzi dobrze 

No ale siê nie poddajê i walczê dalej, ograniczaj±c cukier. Dzi¶ nawet nie dojad³am serka waniliowego po dziecku