Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM2014 cz29 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-04, 20:21   #1381
tinyheart
Rozeznanie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Anesthesia Kiepsko z tym piwem. Może na spokojnie uda Wam się z menadżerem pogadać skoro TŻtowi na tym tak zależy. Szkoda płacić za coś z czego nie będzie w pełni zadowolony bo to Wasz dzień. Z drugiej strony tego dnia będzie wiele rzeczy ważniejszych od piwa.

Kallina Ślub odwołany już od kwietnia, powód w sumie jest skomplikowany... a zęba będę rwać jednak 23.08 więc oprócz ryczenia z powodu daty, będę ryczeć z bólu... ale może chociaż jakieś leki na ból dostanę

Mysza To może z wątku Ci zrobimy wjazd na ślub? Zapełnimy pustki

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:21   #1382
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze PMki za mąż wychodzą, byli chłopacy się z żalu zagłodzą!;) PM201

Cytat:
Napisane przez Sziket Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że wszystkie wczorajsze śluby i wesela udały się w 100% pomimo upałów!

My dostaliśmy już chyba ponad połowę potwierdzeń, póki co niewiele osób odmawia Kupiliśmy koszulę, krawat i spinki dla TŻ, częściowo ubraliśmy też rodzinę Natomiast nie dzwonią z salonu ws.mojej sukni - od momentu zamówienia (czyli stycznia) ciiiisza. Z jednej strony nie pali mi się, żeby ją mierzyć, bo jeszcze trochę czasu mam, a z drugiej chyba wypadałoby się zorientować na czym stoję...
u mnie dokładnie to samo, z salonu cisza
ale z tego co tu dziewczynki na forum pisały to pierwsza przymiarka jest nawet miesiąc przed ślubem, także mamy jeszcze czas
poza tym ja sobie to tak tłumaczę, że teraz gorący letni sezon ślubny i my na swoją kolej musimy jeszcze moment zaczekać

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
hej, gratuluje wszystkim zonkom wczorajszym, ja po weselichu ledwo zywa :") zlapalam welon, tz zlapal krawat jedynie glupie bylo to, ze potem zamiast normalnego tanca, tz byl "rura" a ja mialam wokol niego tanczyc... a strasznie tego nie lubie wiec chodzilam sobie tylko troche sie tak pogibałam ze wyszlam na sztywniaka. ale krecenie dupa przy 'rurze' noto niestety nie moja bajka
głuuuupia zabawa, choć to jescze był Twój TŻ, a tak weź sie wyginaj przy jakimś obcym typie ;/

Anesthesia z piwem faktycznie lipa ;/

co do sali - na tych zdjęciach, które pokazałaś ja nie widzę żadnego szkaradztwa! całą moją uwagę przykuła młoda wesoła para i u Was też tak będzie!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:47   #1383
Lusiija
Zadomowienie

Byłam dziś na próbnym makijażu i fryzurze Z makijażu jestem bardzo zadowolona!! po prostu byłam w szoku! A z grzywką to nie wiem...

PS: uważam, że mam duże czoło i muszę mieć grzywkę.

Poza tym zdecydowałam, że halkę czerwoną bez koła założę tylko do sesji.. Tż lepiej się tańczy z kołem... a 9 sierpnia ma być 30 stopni C !!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10527352_743493792379611_2815554861493156779_n.jpg (31,3 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10580156_743493715712952_3192457309890278697_n.jpg (36,6 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10592662_743493832379607_6466929989445882912_n.jpg (26,0 KB, 131 załadowań)
Planowana data porodu: 1 lipca 2020

Edytowane przez Lusiija
Czas edycji: 2014-08-04 o 20:58
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 20:48   #1384
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Mysza To może z wątku Ci zrobimy wjazd na ślub? Zapełnimy pustki
Zapraszam
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:02   #1385
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Byłam dziś na próbnym makijażu i fryzurze Z makijażu jestem bardzo zadowolona!! po prostu byłam w szoku! A z grzywką to nie wiem...

Wg mnie wyglądasz super!! Piękna z Ciebie dziewczyna!!

Zaczął się już u Ciebie wariacki tydzień? U mnie tak..

Dzisiaj:
jestem po spotkaniu z cateringiem - szczegóły dogadane. Wszystkich osob goście + obsługa i delegacje bedzie 147 osób

jestesmy po spotkaniu z zespołem - zabawy oczepinowe wybrane, piosenki na pierwszy i ostatni taniec oraz podziekowania beda z oryginału.

Suknia odebrana!!! jest piekna - wyczyszczona, wyprasowana, wisi w pokoju bo nie mam na nią miejsca. tutaj pytanie - czy jesli wyjmę ją z pokrowca w piątek to wyprostuje sie tiul do soboty?

Odebrane spodnie do garnituru po podłożeniu nogawek.

Sprzątnelismy troche przed domem - ścięta trawa itp.

Jutro bierzemy klucze do sali i kupujemy dodatkowe alko. A od środy sajgon!! Ustawianie krzeseł i stołow, zwiezienie brakujących krzeseł i butelkowe.

Czwartek dekoratorka wchodzi dekorować sale. Prasowanie materiałow potrzebnych do dekoracji kościoła.

Piątek szczegóły na sali, zwiezienie wódki, napojów itp. Kupno owoców. Paznokcie o 10, dekoracja kościoła wieczorem, próba z organistą i śpiewaczką psalmu.

TŻ miał chodzić 3 dni o kulach - chodził 2... Niby go juz noga nie boli tylko ma obrzydliwe strupy na łokciu i kolanie....

W ogole kiepską mamy sprawe z piwem na poprawiny. TŻ miał kupić dwie beczki piwa i wynając nalewak. Jesli miałby być z hurtowni z której kupuje piwo cena za wynajem to 200 zł. Dzisiaj dzwoni i kwota za wynajęcie nalewaka podskoczyła do 600!! Chyba zrezygnujemy i kupimy w butelkach, sok sie postawi obok razem z kuflami i słomkami. Niech spadają za taką cene!!

W ogóle dziewczyny, to już nie żarty.... Za 4 dni wychodzę za mąż...

Antosia 12.05.2015

Edytowane przez mimi_77
Czas edycji: 2014-08-04 o 21:05
mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:04   #1386
Glodomorek
Zakorzenienie

Mam na oku 2 sale z czego:
1/ najbliżej (salka , tanio, sala znośna, niewielka dekoracja sali, nie wiem jakie jedzenie, możliwość puszczenia własnej muzyki z płyt i ponieważ sala jest większa niż mamy gości dałoby radę np zatańczyć (czego nie brałam pod uwagę wcześniej)
2/ dalej, drożej, sala ok (lepsze od 1.), także nie wiem jak jedzenie
w obu mam napoje zimne/gorące w cenie, bez alkoholu, tortu, ciast
Brałaby 1. ale mam wątpliwości czy jedzenie będzie ok, brak opinii w necie.
W razie gdybym nic innego nie znalazła, to 1 wystarczy że miesiąc wcześniej zadzwonię.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:10   #1387
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:

Poza tym zdecydowałam, że halkę czerwoną bez koła założę tylko do sesji.. Tż lepiej się tańczy z kołem... a 9 sierpnia ma być 30 stopni C !!!!
Piękna dziewczyna to i pięknie wygląda!
I wcale nie masz dużego czoła!!!!
Stary 2014-08-04, 21:14   #1388
Lusiija
Zadomowienie

mimi_77 byleby mi sie nic na czole nie zrobilo ;// a u mnie z twarzą różnie... Moja ciocia jak mnie dziś zobaczyła w tym makijażu to kazała mi zadzwonić i też chce się umówić ;] na szczęscie znalazło się to pół godziny Po za tym makijażystka ma świetny błyszczyk, który do teraz nawilża mi usta i podobno trzyma 6h.. planuję go sobie kupić, trochę kosztuje, ale co tam! przyda się
Stary 2014-08-04, 21:17   #1389
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Uważacię że z tylu powinna być kokarda?
mnie się podoba ale jakby była sama kokarda bez tych udziwnień
Stary 2014-08-04, 21:31   #1390
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
mnie się podoba ale jakby była sama kokarda bez tych udziwnień
Więc do kościoła będzie tylko sama kokarda bez tych kwiatkow w'środku

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:51   #1391
kiss12550
Zadomowienie

Tinyheart – masz rację , czasami już można mieć dosyć , a powiedz co tam u Ciebie i Tżta ? Mam nadzieję że wszystko dobrze

An- wynik taki jak chciałam , więc znów już rzuciłam się w wir przygotowań faktycznie nie fajnie że tak wyszło z tym piwem, a może jest jeszcze szansa żeby jakoś dogadać się z managerem, może zejdzie coś z ceny? Mam nadzieję że buty uda się „rozchodzić”. A kłótnią z Tżtem się nie martw , oboje się zdenerwowaliście więc na pewno szybko wszytsko sobie wyjaśnicie

Dotka – u mnie to było 33 i porównując z Tobą to może i nie dużo ale ja już po ostatniej nie planowanej ciąży jestem bardzo przewrażliwiona , na pewno @ też Cię niedługo nawiedzi

Mysza93- chyba większość PM ma jakieś przygody z @ im bliżej ślubu

Lusiija- jesteś śliczna makijaż super!

Mimi- przygotowania pełną parą

Dziewczyny nawet nie wiecie jak odetchnęłam dzisiaj gdy dostałam @ , nigdy jeszcze tak się z niej nie cieszyłam wreszcie mogę spokojnie cieszyć się ślubem i wszystkimi przygotowaniami. Fryzjerka dzisiaj pofarbowała mi włosy kupiłam całe wyposażenie do koszyczka ratunkowego załatwiliśmy już sprawę z tortem a obrączki będą w tym tygodniu. Jeszcze co do pierwszego tańca znaleźliśmy COŚ TAKIEGO , co o tym myślicie?
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 21:59   #1392
Konkardia
Wtajemniczenie

Dziewczyny! Czytam Was, ale nie miałam czasu wgryźć się w wątek... Strasznie dużo na głowie! Przede wszystkim:

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Kochane żonki! Mam nadzieję, że wszystko pięknie się udało, tak jak nawet w snach nie byłyście w stanie sobie wyobrazić! Gratuluję i życzę długiego życia u boku swoich mężów!

Ja byłam na fryzurze próbnej - jestem MEGA zadowolona. Nie widziałam kompletnie co chce mieć na głowie, a udało się coś zrobić
Pogoda zapowiada się "interesująco" - w sobotę u mnie burza z deszczem i 28 stopni

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Zaczął się już u Ciebie wariacki tydzień? U mnie tak..
U mnie się od środy będzie sajgon!

Cytat:
Więc do kościoła będzie tylko sama kokarda bez tych kwiatkow w'środku
No i super!

Lusiija pięknaś!

5 DDŚ!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 22:08   #1393
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Czytam Was, ale nie miałam czasu wgryźć się w wątek... Strasznie dużo na głowie! Przede wszystkim:

say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle

Kochane żonki! Mam nadzieję, że wszystko pięknie się udało, tak jak nawet w snach nie byłyście w stanie sobie wyobrazić! Gratuluję i życzę długiego życia u boku swoich mężów!

Ja byłam na fryzurze próbnej - jestem MEGA zadowolona. Nie widziałam kompletnie co chce mieć na głowie, a udało się coś zrobić
Pogoda zapowiada się "interesująco" - w sobotę u mnie burza z deszczem i 28 stopni

U mnie się od środy będzie sajgon!

No i super!

Lusiija pięknaś!

5 DDŚ!
U mnie 31 stopni i piekielne słońce Ugotujesie w tych warstwach tiulu. dobrze ze mam glebokie wciecie w plecach :P

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 22:10   #1394
bardorja
Zadomowienie

Dziewczyny !

Czy wy też slyszalyścię o tej historii co jest ślub potem wesele i na weselu zamiast szampana i powitalnego sto lat pan młody przez mikrofon od razu zaprasza gości do stołów i prosi by spojrzeli pod spod talerza. a tam każdy z gości ma zdjęcie przedstawiające pannę młoda z kochankiem w jakiejś dziwnej pozycji/ sytuacji / miejscu i mówi do gości że miał dziwne przeczucie że już żona go zdradza i wynajął prywatnego detektywa i się okazało się nie pomylił, ślub anuluje z rana w poniedziałek a teraz niech wszyscy piją za jego zdrowie by więcej takiej s*** Nie spotkał i niech każdy się bawi i je ile wlezie bo szkoda imprezy i włożonych pieniędzy.. sam bierze wódkę i idzie z kumplami na taras. Panna młoda mdleje razem z Nią nauki młodych itp itd a niektórzy idą na parkiet niektórzy wychodzą z 'wesela'

Zastanawiam się ile w tej historyjce jest prawdy i czy wogóle coś podobnego mogło się komuś zdarzyć

Daję z siebie 200%
Stary 2014-08-04, 22:47   #1395
zły jeż
Raczkowanie

O, działa wreszcie forum. Ale jutro Was nadrobię, bo padam ze zmęczenia po weekendzie - byliśmy z narzeczonym i siostrą we Wrocławiu odwiedzić kuzynów i oglądać filmy z T-Mobile Nowe Horyzonty. Zrobiła się z tego niezła impreza. Zażyłam niewiele snu. Potem po powrocie w niedzielę (jeszcze prowadziłam na dodatek, a wjeżdżaliśmy z ulewy w ulewę) do późna pisałam jedną rzecz do pracy. Dziś miałam odsypiać od popołudnia, ale akurat przywieźli mi meble zamówione do łazienki, więc doglądałam montażystów, a potem - żeby tak skończyć z offtopem - zadzwonił do mnie tata, że ma pożyczoną kartę zniżkową do Vistuli i Bytomia, ale musi ją oddać komuś jutro rano. 50% zniżki, więc szybko zebraliśmy z TŻ do Silesii i tam próbowaliśmy coś wybrać, ale nic mu nie pasowało. Na zakończenie odwiozłam jeszcze TŻa do jego miejscowości. Teraz jeszcze tylko posprzątam po montażu mebli i mogę iść spać.
Stary 2014-08-04, 23:22   #1396
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Ja pozniej nadrobie, a na razie chwale sie prezentem który dostalam od Tźta juz na piate rocznice, ktora mamy jutro

On dostał ode mnie fioletowe skarpetki i spinki do koszuli na slub skarpetki tez slubne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (71,8 KB, 99 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-04, 23:48   #1397
czekooczekolada
Zakorzenienie

mysza skąd ja znam ten ból z odmowami..

wiem że ta zabawa kretynska na szczescie tata kamerzysta, więc mu powiem zeby wycial ten fragment z płyty, ma go tam nie byc

kupilam dzis
* bolerko takie jak chcialam
* dwie koszule dla tz i jedna na poprawiny.. ale jedna koszule musze zwrocic, dala mi z guzikami, a nie na spinki. jedna jest na spinki. myslicie ze jak pojde ze chce jedną oddac, to nie bedzie problemow z tym ?
* i sukienke na panienski ktory bedzie w piatek

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-08-05, 03:42   #1398
Lusiija
Zadomowienie

Dziękuję dziewczyny za te komentarze podciagnelyscie moja opinie o sobie!! a więc taka fryzure zrobię Tż będzie miał efekt wow xD

I tak chyba przejawia się mój stres choć wydawało mi się ze mi przeszło. Albo może to ze juz się doczekać nie mogę? 3:40 i nie mogę spać... heh..

4 ddś !!!!!!!

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 10 dni.
Stary 2014-08-05, 06:48   #1399
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Zapraszam
Ej, serio! To ja już się szykuje

Cytat:

Moim zdaniem wyglądasz super. Nie wiem jakie masz włosy ale mnie grzywka strasznie grzała w czoło w lecie.

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Tinyheart – masz rację , czasami już można mieć dosyć , a powiedz co tam u Ciebie i Tżta ? Mam nadzieję że wszystko dobrze

Dziewczyny nawet nie wiecie jak odetchnęłam dzisiaj gdy dostałam @ , nigdy jeszcze tak się z niej nie cieszyłam wreszcie mogę spokojnie cieszyć się ślubem i wszystkimi przygotowaniami. Fryzjerka dzisiaj pofarbowała mi włosy kupiłam całe wyposażenie do koszyczka ratunkowego załatwiliśmy już sprawę z tortem a obrączki będą w tym tygodniu. Jeszcze co do pierwszego tańca znaleźliśmy COŚ TAKIEGO , co o tym myślicie?
No.... u nas nadal ciężko. Wiele by nam dało porozmawianie ale on jest non stop wkurzony i przemęczony pracą i nie chce go dołować ani męczyć bardziej bo już i tak wybucha o takie drobnostki, że szkoda gadać. Gdyby był taki na co dzień to bym tego nie zniosła, ale wiem, że to kwestia pracy. Udało mi się mu tylko powiedzieć, że chcę wykupić suknie nawet jeśli jej teraz nie użyje... to jest jedyna rzecz, której sobie odpuścić nie mogę.

Mnie za to nieźle idzie odnajdywanie siebie, spotkałam się z koleżankami (przedtem w czasie wolnym był tylko TŻ), ba nawet wyjechałam z nimi na jednodniową wycieczkę, byłam u fryzjera (przedtem mi było szkoda kasy no i nie miałam siły się tłumaczyć fryzjerce czemu nie umówiłam się na próbną fryzurę, bo to ona miała mnie czesać)... na tym się moje osiągnięcia kończą ale to dla mnie już dużo.

Taniec ten który wrzuciłaś mi się bardzo podoba . A co do @ to ja miewam raz na rok-dwa więc mój TŻ często po ścianach z nerwów chodzi

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
mysza skąd ja znam ten ból z odmowami..

wiem że ta zabawa kretynska na szczescie tata kamerzysta, więc mu powiem zeby wycial ten fragment z płyty, ma go tam nie byc

kupilam dzis
* bolerko takie jak chcialam
* dwie koszule dla tz i jedna na poprawiny.. ale jedna koszule musze zwrocic, dala mi z guzikami, a nie na spinki. jedna jest na spinki. myslicie ze jak pojde ze chce jedną oddac, to nie bedzie problemow z tym ?
* i sukienke na panienski ktory bedzie w piatek
Dużo załatwiłaś. Nie sądze żeby z koszulą był problem o ile masz paragon

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Ja pozniej nadrobie, a na razie chwale sie prezentem który dostalam od Tźta juz na piate rocznice, ktora mamy jutro

On dostał ode mnie fioletowe skarpetki i spinki do koszuli na slub skarpetki tez slubne
Śliczny prezent dostałaś

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Dziewczyny !

Czy wy też slyszalyścię o tej historii co jest ślub potem wesele i na weselu zamiast szampana i powitalnego sto lat pan młody przez mikrofon od razu zaprasza gości do stołów i prosi by spojrzeli pod spod talerza. a tam każdy z gości ma zdjęcie przedstawiające pannę młoda z kochankiem w jakiejś dziwnej pozycji/ sytuacji / miejscu i mówi do gości że miał dziwne przeczucie że już żona go zdradza i wynajął prywatnego detektywa i się okazało się nie pomylił, ślub anuluje z rana w poniedziałek a teraz niech wszyscy piją za jego zdrowie by więcej takiej s*** Nie spotkał i niech każdy się bawi i je ile wlezie bo szkoda imprezy i włożonych pieniędzy.. sam bierze wódkę i idzie z kumplami na taras. Panna młoda mdleje razem z Nią nauki młodych itp itd a niektórzy idą na parkiet niektórzy wychodzą z 'wesela'

Zastanawiam się ile w tej historyjce jest prawdy i czy wogóle coś podobnego mogło się komuś zdarzyć

Nie ty jedna się zastanawiasz, ta historia się już tyle razy na kwejku czy demotach pojawiła, że też nad tym myślałam. Pewno trochę prawdy w tym jest.. pytanie ile

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2014-08-05 o 06:49
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 07:35   #1400
ane3kaa
Zakorzenienie

Dziewczyny z 2 sierpnia
say-hello
iLoNuS_ktl
21klaudyna
fascinata
marlenqa22
activelifestyle
spóżnione ale szczerze
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 07:48   #1401
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
W ogóle dziewczyny, to już nie żarty.... Za 4 dni wychodzę za mąż...
Strasznie poważnie to zabrzmiało będzie dobrze - zobaczysz! oby noga TŻ wydobrzała

Lusijja
bardzo ładnie wyglądasz!

Kiss też się dzisiaj z tego cieszyłam

Czeko
gratki za zakupy z oddaniem koszuli nie powinnaś mieć problemu.

My wykańczamy powoli zaproszenia.... już mam dosyć, zwłaszcza że potwierdzenia mamy do 15.08., no ale TŻ miał przecież tyyyyle czasu dobrze, że ludzie wiedzą o tym, że będą zaproszeni...

A za tydzień mam przymiarkę! i próbny fryz i make-up juz nie mogę się doczekać, zwłaszcza że kilka ostatnich dni stresowałam się tak jak Kiss
Stary 2014-08-05, 08:57   #1402
domar123
Raczkowanie

Witam się po baaardzo długiej nieobecności! A raczej po bardzo długim niepisaniu, bo czytam Was cały czas.

Tyle się działo, że zabraknie miejsca by o tym pisać..
Ale myślę, że teraz do ślubu, a nawet po, zostanę z Wami!

Po pierwsze wszystkim ŻONĄ gratuluję!
Gratuluję załatwionych spraw przyszłym żoną i życzę wytrwałości w przygotowaniach!

Z ostatnich wpisów:
mimi_77 Ja tez mam używaną suknię, którą odświeżyłam i pani z salonu powiedziała, żebym na tydzień przed minimum wyciągneła z folii to ie tiul naprostuje..

Lusiija super wyglądasz

Nie wiem czy pamietacie jak pokazywałam poją fryzurę ślubna. Będzie inna, byłam ostatanio na próbnej fryzurze i będe mieć prostego koka. Jest śliczny Wczesniej miałam podpięte loki, niestety moje włosy są grube przez co ciężkie i aż mnie głowa bolała z ciężaru. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło Jest o wiele lepiej!

Buty wróciły z rozbicia od szewca i są mega wygodne

Wszytko prawie mamy, tylko zostały same drobiazgi w końcu zostało bardzo mało czasu

Bukiet zamówiony, ubranie kościoła też, ubranie samochodu już kupione, koszyczek do sypania kwiatków jest.. Jeszcze tylko poduszka na obrączki.

Sypać będzie kwiatki dziewczynka 5 lat, a obrączki będzie niósł chłopiec 5 lat

A jeśli chodzi o sypanie kwiatków to byliśmy u księdza i nie kazał.. Byliśmy załamani. Dziewczynka nastawiona a tu lipa. To wymysliliśmy, że posypie przed kościołem w drodze z samochodu do kościoła, a na wejście z nami będzie miała maly bukiecik. Ale wczoraj byliśmy znów u księdza, był inny i pozwolił sypać kwiatki

Potwierdzenia przybycia mieliśmy do 31 lipca. Oczywiście musialam wszędzie prawie dzwonić.. Ludzie są niepoważni. Nawet mój tata się śmiał i dzwonił do mnie, że potwierdza A potem siostra (świadkowa) No ale wracając. Odmówiła babcia (wiadomo, ma swoje lata), kuzynka z synem i mężem, jedna ciocia będzie sama (w styczniu rozwiodła się z moim chrzestnym który będzie na ślubie i mieszka z facetem jakimś, dobrze że go nie będzie w sumie bo nie wiem jak by się to skończyło..), moja siostra z którą się z lekka kłócę nie zadzwoniła tylko napisała smsa że będą.. Ale to nic.. Mojego TŻta brat tez się nie odzywal to zadzwonił do niego i mówi czy będą, a on że no pewnie że przeciez jakby miał nie być na weselu brata. I mówi "no chyba że nie chcecie żebyśmy byli to nie przyjdziemy".. To po co niby ich zapraszaliśmy.. No ale spoko. Do tego ma córkę 1rok 5 miesięcy i zapytaliśmy czy może siedziec nakolanach (wiecie, ona nie zje za tyle i szkoda kasy), a on że nie, że ma mieć swoje miejsce.. Na następny dzień zadzwonił że się nie dogadali, że nie wiedzial że za nią bedzie trzeba płacić i chce ją na kolanach..

Przepraszam że tak piszę nie pokolei, ale co mi wpada do głowy to piszę

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

A jeszcze jedno bardzo ciekawe co o dziwo dopiero niedawno zauważyliśmy. Gdybym ślubowała w sobotę 23.08.2014 to miałabym w tym samym dniu rocznicę co moja siostra świadkowa. Ona 23 sierpnia ma 6. rocznicę ślubu. Myślimy żeby cos dla nich wymyślić po 0:00

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 09:34   #1403
201803090921
Konto usunięte

Mysza, ja mam zamiar dzwonić do tych opornych, którzy nie dali potwierdzeń, bo uważam, że takie tam luźne gadanie to żadne "twarde" dane, a takich potrzebuję, żeby np.za tortem się rozglądać.

No i przyszła moja ozdoba na włosy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0302.jpg (134,1 KB, 48 załadowań)
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 09:36   #1404
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Strasznie poważnie to zabrzmiało będzie dobrze - zobaczysz! oby noga TŻ wydobrzała

Lusijja
bardzo ładnie wyglądasz!

Kiss też się dzisiaj z tego cieszyłam

Czeko
gratki za zakupy z oddaniem koszuli nie powinnaś mieć problemu.

My wykańczamy powoli zaproszenia.... już mam dosyć, zwłaszcza że potwierdzenia mamy do 15.08., no ale TŻ miał przecież tyyyyle czasu dobrze, że ludzie wiedzą o tym, że będą zaproszeni...

A za tydzień mam przymiarkę! i próbny fryz i make-up juz nie mogę się doczekać, zwłaszcza że kilka ostatnich dni stresowałam się tak jak Kiss
ja mam fryz w piatek i sie strasznie stresuje w ogole to juz sie stresuje pomalu slubem..

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-08-05, 09:46   #1405
Kate Noir
Zakorzenienie

Czy któraś z dziewczyn z Rzeszowa może polecić mi kwiaciarnie? Jestem zalamana, nie spodziewalam się takich ekscesów na 1, 5 tyg przed ślubem

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 10:09   #1406
Anesthesia
Wtajemniczenie

Kate, odezwałam się na PW!

Lemon, Czeko - czekamy na foty z próbnych i przymiarki! Lemon, w ogóle wiem co przeżywasz z zaproszeniami, my mamy termin do 8ego no i była taka presja czasu, żeby zdążyć... W ogóle jeszcze jednego zapro nie rozdaliśmy i czeka nas wręczanie po dacie potwierdzenia

Przespałam się z myślą o mojej sali i już mi ciut lepiej, no trudno, na niektóre rzeczy nic nie poradzę
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 10:48   #1407
Lemon_Drop
Zadomowienie

An zdjęcia będą na pewno nam zostało jeszcze 6 zaproszeń:
1 jest potwierdzone, choć jeszcze nie dane
3 - znajomi TŻ - wiedzą że dostaną tylko musimy się spotkać,
1 trzeba wysłać do UK tylko nie możemy doprosić się o adres, więc cudów się nie spodziewam i na bank nie dojdzie przed 15.08,
a 1 to dla teściowej koleżanki.

Pysiu gratuluję 5 rocznicy!

Domar brawa za postępy
Stary 2014-08-05, 11:08   #1408
domar123
Raczkowanie

Lemon_Drop Dzia Dzisiaj wydrukowałam wstępne naklejki na wódkę (sami zrobiliśmy) i jak będą pasowały to damy do wydruku Poza tym to chyba nic dziś nie będziemy robić do ślubu

Czekooczekolada To że zaczynasz się stresowac to nic dziwnego, ja mam ślub po Tobie a już się denerwuję

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-05, 11:23   #1409
Lusiija
Zadomowienie

Klaudia & Marcin

09 sierpnia 2014
15:00

Kościół: w rodzinnym mieście Panny Młodej tutaj www
Do kościoła jedziemy naszym nabytkiem zakupionym specjalnie na ten dzień. Będzie on ubrany w biały wianek z welonem i białe kwiaty + czarny kapelusz
Sala: http://www.stary-dwor.eu/
Suknia: suknia 2570T Elizabeth Passion + tzw. płaszczyk
Buty: szyte na miarę, czerwone ze skórki "taneczne" kupione w Ketach Sklep JIVE k. Bielska
Makijaż: w brązie z akcentem na oczy.
Włosy: loczki upięte w luźny kok z "postawioną" grzywką
Kolor przewodni: czerwień
Kwiaty: goździki
Foto: jestem mega zadowolona!! Młody fotograf z pasją, który nie bał się zamoczyć sprzętu robiąc nam sesję narzeczeńską na żaglówce http://www.pigal.pl/
Kam: z którym kręciliśmy filmik przedślubny Mega profesjonalny, z pasją i wielki perfekcjonista! Ma mega talent do dobierania piosenek i składania filmików pod dźwięk, co aż przyprawia mnie o dreszcze! tu polecam face, bo wrzuca nowe materiały
Zespół: jako, że wesele na 45 osób, więc duet muzyczny, gdzie Pani ma przepiękny głos, a oni sami są świetnymi ludźmi, z którymi od razu łapie się kontakt. Mają "to coś" http://www.duetmuzyczny.info/
Obrączki: w załączniku, robione z własnego złota, bo dziadku i Tżta tacie. Mają dla nas wielką wartość sentymentalną. Wersja kobieca z diamencikami.
Tort: w załączniku, góra z kokardą, dwa poniżej ozdobione koralikami (w kolorze biało-czerwonym)
Zaproszenia: zaproszenia, zawieszki, winietki, tabliczki na stojaczkach itd robione przeze mnie
Wódka: FINLANDIA

Atrakcje i fajne wstawki:
W kieliszkach szampana truskawka lub malina.
Fotobudka na 2h -> http://www.fotodziobak.pl/
Czerwona halka.
Fontanna czekoladowa

poza tym tutaj są moje inspiracje: (trzeba usunąc spacje przed pl)
http://stylowi. pl/Lusija1
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 58ea9a8a0c76adfcmed.jpg (36,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30308f89d247414dmed.jpg (32,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5977.jpg (17,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10269979_687333324662325_373883571_n.jpg (22,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10527352_743493792379611_2815554861493156779_n.jpg (31,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_18086312.jpg (82,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10490243_723661444362846_1295415828_n.jpg (29,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10508274_723673931028264_2006523384_n.jpg (37,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140605_180923.jpg (42,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140710_090903.jpg (25,2 KB, 21 załadowań)
Stary 2014-08-05, 11:33   #1410
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Odmówiła babcia (wiadomo, ma swoje lata),
przykro mi
ja bylabym załamana gdyby mojej babci nie bylo na weselu. Babcia ma 86lat schorowana ale sie trzyma niezle i śmiga wszędzie i powiedziała ze postara sie na weselu wytrzymac do rana

Cytat:
Napisane przez kallina_2014 Pokaż wiadomość
Tinyheart,
na początku zrozumiałam, że odwołujecie ślub ze względu na Twój ząb ale to chyba coś poważniejszego. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
no ja tez! i sobie mysle ze to musi mega powazna sprawa z tym zębem jakas operacja czy coś
ale potem jaki mi Tinyheart napisala ze probuja poukladac wszytsko miedzy soba to zrozumialam ze jest cos jeszcze
Tinyheart wszytsko bedzie dobrze zobaczysz!
podobno nie ma tego złego..

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:

Jakaś ty piękna!
czoło jest ok jak ci nie spauje to moze sie zamienimy?

Daję z siebie 200%
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości