![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
kurde ale masakra pogoda.
podtopienia, nieprzejezdne drogi ![]() coś dla tych, które czekają na Grey'a ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47585237]Ewik, witaj
![]() Powodzenia jutro! Dziewczyny, szał u nas u obu dziewczyn na... rzepy ![]() ![]() U mnie się ma to "dziady" mówi ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Silver u nas też papućki, papucie itp
![]() Ewik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Amelka wczoraj dała mi tak popalić, laski ciągły wyjec... normalnie masakra jakaś.... Dziś wstałam o 6 i zrobilam skalpelik ![]() Kominek już stoi w domu ![]() ![]() Aha, od paru dni daje Amelce kakao na normalnym mleku, powoli wprowadzam ;]
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Hejka! Dziś musze ogarnąć pakowanie ależ mi się nie chce. Do tego mamy 3 cia rocznicę ślubu ale jakoś nie zapowiada się nic wyjątkowego. ...
![]() Cytat:
![]() ![]() Kakao jakie dajesz? Myślicie że jak Antonio próbował kilka razy po łyżce lub dwóch- owsianke ode mnie. To już może się napic mleka z butli . Czy dac mu częściej a coraz większe porcję a nie od razu z grubej rury? SILVER odkąd jest czika Antonio śmiga tylko boso po domu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-06 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
ja Dawidowi kaszkę na krowim dawałam, mleko, kakao i nic. pluje
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie jesteście, ale na ustawieniach nie wyświetliło mi się w subskrypcji że juz działa wątek. Nadrabiam, ale napisze cośkolwiek co u nas ![]() W niedzielę popołudniu pojechałyśmy nad wodę. Napoczątku Oli asekuracyjnie tylko nóżki zmoczyła i na brzegu siedziała i zabawkami się bawiła, ale jak już się z wodą oswoiła no to normalnie szał. Cięzko mi było uwierzyć jak pisałyście że Wasze pociechy tak w wodzie szaleją a tu proszę. Oli po szyję w wodzie, jakieś raczkowanie przeróżne szaleństwa, raz nam się z głową zanurzyła (a oboje staliśy przy niej) trochę sie wodą zachłysnęła ale jak jej tylko kaszel przeszedł to z powrotem do wody chciała. Jednym słowem na wakacje można ją zabierać ![]() Do tego dała mi pospac w weekend jak nigdy. Jedna pobudka w nocy, wstała w sobotę: 6:55 a w niedzielę: 6:50. Się wyspałam jak nigdy. Lecę dalej nadrabiać ![]()
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaz jakies zdjecie kominka ![]() witajcie po odwyku ![]() Ja dziś bez humor, jak ostatnio zwykle ![]()
![]() |
#820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co, kiedy macie czas? ![]() Cytat:
![]() Buziaki dla mam wyjcowatych dzieci ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny a mój Leos to skrżepyta ![]() wczoraj Tz się z nim wygłupiał i tak mu klapskiki dawał na pampka ale takie pieszczotliwe, to ten przyleciał i mowi: mama, tati ała pupa i pokazuje ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam ostatnio wips o nowym planie żywienia niemowląt i małych dzieci. Z ciekawostek to mleko krowie można podawać po 12 miesiącu życia A tu link: http://mbrzegowy.blogspot.com/2014/0...-zmiany-w.html ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Ola obudziła się o 2.00 ( jak kładliśmy się spać) i tugezowała do ok. 5.00. MASAKRA, nie funkcjonuję. Nawet budzika nie słyszałam telefon zadzwonił o 8.30 i się obudziłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
czy są tu jeszce jakieś dzieci które piją napoje przez butelkę ze smoczkiem czy tylko moj się tak uchował?
potrafi jeszczez kubka ale butla jest nr 1,niekapki,pstryczki phiiiii..... nic z tego a tak wogole to kupiłam ostatnio w tesco w promocji butelkę nuk, niby taka dobra firma, soczek postał ze 2-3 godziny, patrzę a tam pleśń ![]() przerobiłam masę butelek, czasem nawet gdzieś w aucie butelka mi spadła i TZ znalazł po 2-3 dniach ale w życiu mi smoczek nie spleśniał ![]() wywaliłam do kubła ale wydaje mi się,że powinnam reklamowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
robilam wczoraj skalper- zanudzilam sie jak mops :P No nie jestem w stanie tego robic tak mnie wkur.wia jej geba, gadanie, na sama mysl ze mam to robic to zaczynam sie nudzic :P Musze poszukac czegos ciekawego i skutecznego. Przyznam sie, ze odkad mala chodzi do zlobka to nie ogarniam wydatkow ;/ Z nudow laze po sklepach i wydaje kase, a przeciez mamy jej mniej. Mowie tzowi, ze wydalam 200 zl na bzdury w ciagu 3 dni, a ten zamiast mnie opieprzyc powiedzial- oj to bede musial dorobic. aAaaaaa ![]() ![]()
![]() |
#825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to faktycznie;o moja pije jeszcze czasem z butelki ze smoczkiem, ale najczesciej teraz pije z butelki po kubusiu z dziubkiem, albo ze zwykłej szklanki, szklanka plus rurka. Niekapki kupiłam 2 i du.pa. Nie chce, ale skoro umie pić ze zwykłej szklanki... ![]() Kurcze, ale macierzyństwo jest piękne ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Lurker ;)
|
Marsi u nas mleko rano zawsze w butli, w sumie robie z przyzwyczajenia.
No cos Ty, my mamy same butle Nuka od urodzenia, nigdy z zadna nic sie nie stalo. Nawet jakies naloty od herbaty, sokow itp przecieram tylko gabka z plynem i wsio ok.
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak z pracą? nie ma nic sensownego? co do treningów, ja akurat lubie, czasem się nie chce, ale ...jak widze efekty to mi sie chce;P ech, trzeba sie ogarnac i jechac...
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
heja!
a mi wątek zniknął z subskrypcji ![]() Nancy widziałas moje pytanie? ![]() Bokeh, no co Ty, głowa do góry kobieto!!! ![]() spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać .... ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- marsi u nas mm i kaszka w butli, reszta z pstrycvzka ![]()
#829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do nuka to teraz wiem że butelki i smoczki tragedia. Ja na początku ich właśnie używałam i uważam że przez to kp straciłam, smoczek to była tragedia, szybko się zużywał a zapowietrzał sie cały czas podczas jedzenia. Teraz mam dr browna i jest super. A ogólnie to u mnie generalnie znowu z Tż tragedia. Mama jedzie teraz tydzień nad morze, ja idę na urlop i jadę do domu. I nie wiem co dalej ![]()
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Lurker ;)
|
Deli lipa z praca, nawet ogloszen malo teraz. A najlepsi znajomi i rodzina i pierd.olenie wez byle co, a tu cos tam, co z tego ze umowa zlecenie, idz pracuj do kebaba bla bla a sami byle gowna by nie wzieli no i nie jestem desperatka, zeby dac sie znowu wykorzystywac. Wkurza mnie takie gadanie, bo dobrze wiem do jakiej pracy sie nadaje i jak wysylam cv to na stanowiska na ktore mam szanse sie dostac i mam kwalifikacje. Uff musialam sie wyzalic na ten temat
![]() ![]() ![]() ![]() Co do Chodaka jeszcze- wiem, ze daje efekty ( czuje w miesniach :P), a jakos specjalnie nie meczy, ale 40 minut to dla mnie zdecydowanie za dlugo. Wczoraj jak juz byla koncowka, cwiczenia na brzuch to ziewalam ![]()
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-06 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
marsi, u nas mm na wieczor z butli.
A wode pije z tego http://p.alejka.pl/i2/p_new/32/22/bi...babies_0_b.jpg Soczki ze szklanki+slomka. Z normalnego kubka tez pije, ale jest tak pobolewany ze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to nie robie już rociągania na koniec;p Zrób sobie wyzwanie;p polecam;p co do pracy... no właśnie... kurna, ostatnio było ogłoszenie na dział do selgrosa... (nie na kierownicze stanowisko) biegły ruski i wykształcenie wyzsze ekonomiczne;> ![]() a co do listów motywacyjnych na takie stanowiska jak napisałaś, niech sie cmokną w zad. Bez przesady.
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Marsi Domcia mleko pije z butli, ale wodę z butelki z rurką. Niekapka nie chciała.
Szklanko myślę, że będzie druga dziewczynka. Kiedyś wyszło mi we wróżbie, że będę miała dwie córki ![]() Ifwka przykro mi, że znowu między Wami się nie układa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
Little, nie meczy Chodakowska? Tzn nie obraz sie, ale moze sie nie przykladasz tak w 100%?
![]() ![]() Aaaaaaa jutro mam w planach 22km ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie miałam pytac, czy pijecie wode podczas treningu ;p
![]() ![]() |
![]() |
#839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio u Ciebie nie padalo i byla czika? Bo jesli tak, to jak najbardziej plesn w 2-3 h moze sie rozwinac |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Ja piłam, bo inaczej nie dałabym rady wytrzymać
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Uciekam na wizytę. Później się odezwę. Trzymajta kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.