|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej ja wczoraj dobre muffinki jadłam
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Agg wroce do domu i sobie link zapisze
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
no mi tez subskrypcja nie działała dalej dopiero sie zorientowałam...
padam...wczoraj zumba dzis rowerek ide spac
|
#3845 |
|
Wtajemniczenie
|
Ranyyyy ale mialam dzis pobudke. Tz sie do mnie odwraca w lozku, otwieram oczy... a on cala dolna prawa polowe twarzy ma we krwi
Juz drugi raz w tym tygodniu, tym razem wygladalo to naprawde strasznie |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BYłam dzisiaj na zakupach bo mi się bratanica urodziła i jutro planuję na chwilę w szpitalu odwiedzić dziewczyny Więc kupiłam jej body, skarpetki i chusteczki![]() I przy okazji do Butiku zaszłam. I się obkupiłam w koszulki. Są ekstra przeceny Więc uzupełniłam swoje braki koszulkowe![]() Kupiłam wczoraj pierś z kurczaka, żeby sobie na obiad zrobić .. Termin miała do 10 sierpnia.. Otwieram dzisiaj smród niesłychany, lepi się strasznie
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy, nieciekawie, niech sobie zbada krzepliwość krwi
Parole, kurczak pewnie jak przyjechał do sklepu to stał na polu w tym upale po 35 stopni, potem wrzucili do lodówki i taki efekt.. :/ Gratuluję bratanicy! Jak ma na imię? ![]() Ech, ja mam znowu jakiś problem ze snem, to samo co z miesiąc temu, jest po 2, a ja nie śpię :/ |
|
|
|
#3848 |
|
Komplikatorka
|
Dotka może stres ?
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Ja wczoraj robiłam bigos cygański - na obiad dzisiaj będzie. Zobaczymy czy dobre to cudo
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Witam na porannej zmianie. Kawa dla wszystkich
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzień dobry wszystkim! Witam się szklaneczką zielonej herbaty! Wczoraj byłam na najbardziej wyczerpującym treningu/fitnessie jaki widziałam i zastanawiam się jak mogłam kiedyś tracić tyle czasu na zumbie czy innych popierdółkach. Jestem cudownie wyczerpana i wymęczona, dziś miałam iść biegać ale że już w piątek kolejna masakra muszę trochę odpocząć i taki jest plan na dziś Pogoda taka sobie więc liczę, że jeszcze się poprawi. Byleby nie padało. Jak tam u was z aurą, jakie plany na zbliżający się wielkimi krokami weekend?
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na razie mamy plan na niedzielę - targi ślubne Jedziemy się wystawić z fotobudką.
|
|
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do weekendu to jest on jedynym w sierpniu weekendem gdzie nie mamy żadnych planów/wyjazdów/spotkań i chciałabym żeby tak zostało Tż idzie w sobotę do pracy więc ja chciałabym w tym czasie ogarnąć mieszkanie bo w zeszły weekend jechaliśmy do rodziców więc nie robiłam nic i niestety to widać a w niedzielę chciałabym po prostu sobie odpocząć, pewnie coś porobimy bo szkoda pogody żeby w domu siedzieć ale to tak na spokojnie i tylko we 2 z Tż ![]() Kochana mam dla Ciebie przepis na granolę korzystałam z tego przepisu: http://beautyandblossom.pl/jedzenie-...le-z-zurawina/ ale zmodyfikowałam go pod swoje potrzeby a że podawałam koleżance to mogę wrzucić moją wersję ![]() Domowa granola z żurawiną Składniki 1 szklanka płatków owsianych górskich, 1 szklanka płatków żytnich pełnoziarnistych 60g suszonej żurawiny 70g migdałów (pokroić nożem) 50g łuskanego słonecznika (ja miałam solony) 3 łyżki miodu, 1 kopiasta łyżka masła 1/3 szklanki wody (w oryginalnym przepisie było ½ szklanki soku jabłkowego) Sposób przygotowania Masło roztopić, dodać miód i wodę. Po kolei dodać płatki, migdały i słonecznik Dokładnie wymieszać. Wyłożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pieczemy ok. 20min. w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Mieszać co ok. 5 minut, sprawdzając czy płatki nie rumienią się zbyt szybko. Im częściej będziemy mieszać, tym granola będzie bardziej sypka. Po upieczeniu studzimy w otwartym piekarniku (ja wyjęłam i studziłam na blacie). Dodajemy żurawinę (ja miałam dużą więc pokroiłam na połówki). Przechowujemy w zamykanym szklanym słoiku lub pojemniku. a w ogóle to polecam zrobić wedle własnego uznania, z orzechami i bakaliami takimi jak lubicie bo to naprawdę super śniadanie i długo trzyma wczoraj po 3h od zjedzenia nie czułam w ogóle głodu
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163595 Super jest ![]() Co polecacie szybkiego i dobrego na obiad? Mam trochę problemów na głowie i nie mam pomysłu co by tu dzisiaj zjeść... Energetycznego, bo ostatnio jestem bez sił
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, usnęłam po 4, wstałam o 8, mam całą listę rzeczy do załatwienia dziś
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis czuje sie slabo, ciemno mi przed oczami sie robi... ech, dobrze ze dzien juz sie konczy. Zrobilam jedynie zupe dyniowa i zjadlam z jogurtem naturalnym
![]() I rozmawialismy dzis z Tz, ze w przyszlosci chcielibysmy miec farme z owcami I robic sery podobne do oscypka, jogurty itd. Ciekawe czy sie uda kiedys... Macie jakies takie szalone marzenia czasami?
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale mój TŻ nie przepada za słodkim więc musi być coś mało słodkiego
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
śniło mi się dzisiaj, że kupowałam mleko w proszku, więc chyba trzeba zrobić milky way'a
|
|
|
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
A my na razie chcemy zrealizować podstawowe marzenia - dom, psa
|
||
|
|
|
#3863 |
|
Komplikatorka
|
Marzenia ? O tak
Domek w Portugalii Kiedyś możliwe do realizacji
|
#3864 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja takich szalonych mam wiele i nie do połączenia ze sobą nawet gdyby coś bo i góralska chatka w Bieszczadach i Australia i Włochy (domek na wybrzeżu a co jak marzyć to na całego najbardziej to bym chciała wygrać dużo $ i podróżować po całym świecie
|
|
|
|
|
#3865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Świadek TŻ już trzeci raz przestawia termin kawalerskiego bo wszystko ustawia pod siebie a nie pod życzenia mojego M. który chciał świętować tego dnia co ja czyli 23.08 Teraz chce zrobić wieczór w piątek (!!!) 5.09. Nie dość że tydzień przed ślubem kiedy chcieliśmy załatwiać sprawy ślubne to jeszcze w piątek wszyscy będą zmęczeni, u koleżanki na piątkowym panieńskim dziewczyny się pokładały po fotelach i o 21-22 zaczęły się rozchodzić
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3870 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
tez zastanawialam sie czy nie zapisac sie. ale najblizej jest w Szczecinie, a to dojazd busem w jedna strone 7 zl i 40 minut jazdy... Samej smutno tak, a nie mam chętnej kolezanki co by śmigała ze mną. Cytat:
Co z tym wizażem ze nic mi dalej sub. nie działa. :/ Masakraaa.... Ja juz ogarnęłam mieszkanko całe, Tzcik odkurzył, no i nie wiem co dalej dzis robic
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

Juz drugi raz w tym tygodniu, tym razem wygladalo to naprawde strasznie 
Więc kupiłam jej body, skarpetki i chusteczki

13.03.2008
Tż idzie w sobotę do pracy więc ja chciałabym w tym czasie ogarnąć mieszkanie bo w zeszły weekend jechaliśmy do rodziców więc nie robiłam nic i niestety to widać

Świadek TŻ już trzeci raz przestawia termin kawalerskiego bo wszystko ustawia pod siebie a nie pod życzenia mojego M. który chciał świętować tego dnia co ja czyli 23.08