|
|
#2131 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
2. ponownie nie rozumiem. Przecież jadąc na jakieś błota i mając do wyboru ulubione buty z ekoskóry, których już nigdy nie kupię bo ni ma, albo brzydsze ale porządne skórzane buty wojskowe, których mi nie żal to wezmę wojskowe. Oczywiście, bikery mogą mi się rozpaść dzień po powrocie kiedy wejdę do windy ale o co brać je na niszczącogenny wyjazd? Nie narzekam "ojej chciałabym bikery ale mamusia rzuciła na mnie klątwę" tylko pytam grzecznie jak to wygląda bez skarpety... |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problemem nie są buty tylko to w jaki sposób traktuje Cię Twoja Mama![]() 2 To co za problem nie bierz bikerów . W pierwszej wiadomości dot butów zrozumiałam że boisz się że Ci się rozwalą czyli nie przetrwają wakacji i będziesz na miejscu musiała kupić coś nowego
|
|
|
|
|
#2133 | ||
|
BAN stały
|
![]() To limitka jakaś? Bo zwykły nie był jakoś specjalnie anyżowy, o ile pamiętam ![]() Cytat:
Ty te ze zdjęcia chcesz wziąć? Na wyjazd latem? Nie masz jakichś norma... ![]() Cytat:
![]() --- Czy jeśli nie dałem cygance w ciąży 50gr "na moje szczęście", to będę miał pecha?
|
||
|
|
|
#2134 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jasne, biorę wojskowe a na miejscu może się rozpaść wszystko łącznie ze mną. Ino nie wiem jak je nosić po tym, jak w afekcie odprułam opinacz i wyszło niewiadomoco. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Cytat:
2 Trzymam kciuki za stopy Twoje |
||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Macham
![]() Flo jestem A wcześniej byłam nad zimnym morzem i tam m.in we latarnii morskiej, we motylarnii ( w której to motyle leciały na męża mego - może jak wrócę wstawię fotę ), w parku miniatur ze latarniami i w parku linowym A i na nadmorskiej plaży też byłam nawet ). Teraz jestem u teściów chwilowo, ale za niedługo wybywamy.Buziaki dla tych co tęsknili i dla tych co nie też
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2137 |
|
Nindżopesz
|
Patrząc na moje stare wakacyjne foty stwierdzam, że jest postęp
|
|
|
|
#2138 | |
|
BAN stały
|
Nie wiem, co prawda odwróciłem się plecami i dość szybko odszedłem, ale niczego nie poczułem
Gdybym się nie spieszył to bym jej dał te 50gr, żaden majątek ![]() Koszmar mojej siostry Cytat:
No ale to na pewno mhrrroczna stylizacja była na potrzeby zdjęcia, a potem hop-siup we bikini, prawda? ![]() Nieee?!
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2140 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2141 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie, wróć, co się teraz nosi modnego na plaży? Wiem! Fuksjowe jelly sandals!
|
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie gadaj, przecie motylki fajne są
|
|
|
|
#2143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To Ty nie wiesz, że one żądlą, gryzą i plują żrącym jadem?! |
|
|
|
|
#2144 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
cześć Grx
![]() Cytat:
a co do butów to sensowniej weź te co Ci nie żal, ale faktycznie jakoś dziwnie bez niczego wyglądają nie są! trzepoczą się! ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- fogle to skończyłam trzydniową walkę ze ścianą ufffff
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No to siem, a nie Ciem ![]() Rozbiłaś ją głową?
|
|
|
#2146 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2147 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
1. Ciem też się boję
![]() 2. tak jakby do walki używałam głównie głowy.... ale wygrałam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
moja koleżanka też bała się motyli, bo mają rozwijaną trąbkę
no ale to było w podstawówce ![]() i dobry znad naszania drwa (tak, latem też ) i zbierania ślimaków (tak, wciąż ) bo właśnie wypełzają Spoo Gryx
|
|
#2149 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet w balerinach jest mi za gorąco Bierz te których Ci mniej szkoda Cytat:
Cytat:
![]() Macham znad zaklepanego noclegu w górach na tzw "długi weekend" ![]() (a tak naprawdę to na końcówkę długiego weekendu, bo 15 idę na wesele, więc wcześniej się nie da wyjechać, no ale może to i lepiej, mniej ludzi będzie czy coś )
|
|||
|
|
|
#2150 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. wow, to musiała być jakaś ogromna ściana! Ściana płaczu? Jaki delikatny pojazd ![]() Cytat:
![]() 2. podziwiam, że chce Wam się tak gdzieś jeździć na weekend. Tego mi brakuje ale zwlec się z łóżka... Daj przepis na motywację
|
||
|
|
|
#2151 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. góry a że turdepoloń już chyba przez zakopiec przejechał , więc i jeszcze raz machnę, tym razem znad podrapanych łokci i kolan jednak moim przeznaczeniem jest leżeć i pachnieć, wszelkie próby uwskuteczniania jakiejkolwiek aktywności fizycznej kończą się siniakami i strupami ![]() na rower nie dam się namówić nawet pod pistoletem, że o pobliskim parku linowym nawet nie wspomnę
|
|
|
#2153 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ściana płaczu i zgrzytania zębami Cytat:
![]() --- komentarz do torrenta: opis mylący, to nie oryginały Vivaldiego tylko utwory Vivaldiego grane przez (kogoś tam)
|
|||
|
|
|
#2154 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
no trochę, i niestety patrz niżej ![]() Cytat:
![]() advivaldi. nie mogę Ty się śmiej , ja nawet do własnej studni ostatnio wpadłam, bo spaceru się gościom zachciało pffffff
|
|
|
#2156 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
ja bym nosiła tak albo tak , zależnie od pogody i chęci Bikerów szkoda na zniszczenia wakacyjne , zwłaszcza jak już nie do dostania . Cytat:
Machnę snad kolacji i spadam do szycia i farbowania guowy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
moja kobea dla Red
ma już pączki i pierwsza rozwinięta lilija dla wszystkich ![]() uprzejmie się uprasza o omijanie wzrokiem utytłanej moskitiery oraz kartonu z recyklingiem
|
|
#2159 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad bolacej piety i kisielu Frugo
A Flo nie tylko slimaki wynosi, Ona nawet z nimi sypia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2160 |
|
BAN stały
|
A tam we wiaderku na dole to miechunka jezd?
![]() A tak poza tym nie lubię już Spo ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Problemem nie są buty tylko to w jaki sposób traktuje Cię Twoja Mama

Miętę od zawsze i przy każdej okazji, a pokrzywę pijałam wieczorami

Też na nią leciały? 
no nie gadaj, przecie motylki fajne są 
No to siem, a nie Ciem
nawet w balerinach jest mi za gorąco
taniec deszczu... dlaczego wszędzie pada, tylko nie tutaj?