|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Pstryniu, gdzie jedziecie nad morze???
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawdę? skąd wiesz? Mi niczym poza zapachem nie zaimponowala:banghead: Cytat:
Cytat:
My juz spakowani-jutro po tz pracy jedziemy. Także pewnie będzie mnie mniej. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#993 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Grupa FitMamy |
|||
|
|
|
#994 |
|
Rozeznanie
|
Halo
![]() Podczytuję regularnie, ale z pisaniem gorzej. Niemniej - melduję się U nas ok, Młoda jest słodzizną absolutną, ze szczyptą destrukcji wszystkiego, ale ogólnie spoko. Dziś nie byłam w pracy, więc miałyśmy dzień dla siebie, jutro podobnie W ogóle od paru dni po kąpieli jakieś 40 min. spędzamy na tylko przytulaniu, buziakach, turlaniu się itp., a potem ona sobie słodko zasypia Martwię się tylko, że nadal mało mówi, no ale ogólnie ma się dobrze. To tyle z tego, co u nas. Nawijko - moje kondolencje. Trzymaj się mocno! Wiem, że łatwo się pisze, sama nigdy nie zapomnę, jak umarli moi dziadkowie (dziadek i babcia jednego dnia, on to chyba bez niej żyć nie mógł). Nigdy nie zapomnę tego telefonu o poranku ![]() Misiaeel - udanego wypoczynku nad morzem! Wiem, gdzie ten strumyczek, o którym piszesz. A zachowanie Hani w wodzie bardzo przypomina mi moją Mychę ![]() Black - fajnie, że biznes się rozkręca! Powodzenia! Lenova, Fewciu - super, że się spotkałyście! I - Lenova - kciuki za pracę! Szaja - Dorotka cudne włoski ma! Silver - powodzenia na nocce. Bokeh - bardzo mi się podobają ostatnie zdjęcia na blogu! Przepiękna modelka. Ifwka - udanego urlopu ![]() Tyle zapamiętałam, podczytując. Buziaki
|
|
|
|
#995 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nawijko bardzo, bardzo współczuję ![]() fewciu brawa dla Blanki ![]() Lenova kciuki! Ifwka udanego urlopu pstryczku gdzie się wybieracie nad to morze?? Hania już się z wodą oswoiła chociaż i tak szaleje ogólnie jestem w szoku bo moje dziecko na plaży, w porze drzemki przychodzi do mnie, przytula się i pokazuje na wózek. i zasypia sama. a tak się o to bałam, że będziemy musieli wracać, czy że będą jakieś problemy z zaśnięciem. a Ona zasypia sobie na plaży pełnej ludzi a wieczorem sama w łóżeczku wtulona w butelkę po mleku
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, dziecko śpi, jeden filmik na yt już jest - teraz pora na drugi
, ale jeszcze muszę obrobić go, także szykuje się pracowity wieczór. No i ofkors, kolejna partia zdjęć z weselicha...
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocki mamusie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nawijko, ogromnie Ci współczuję Tym bardziej się nie mieści w głowie, kiedy odchodzi taki dobry, pracowity, energiczny człowiek ![]() Ja mojej jednej babci nawet nie znałam, zmarła, gdy miała 41 lat, a mnie na świecie jeszcze nie było... --------------------------------- Pola już śpi Biorę się oglądanie.
|
|||
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do drugiego filmiku na yt, to już pocięty, renderuje się - w dodatku już jest 75%, mój nowy laptop mnie zadziwia. Jednak duża ilość RAMu robi swoje.
|
|
|
|
|
#1001 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Byliśmy dziś z Domcią w zoo. Fajnie było, Domcia cieszyła się jak mysz do sera, zwłaszcza jak mogła pogłaskać kozy ![]() Niestety dzień nie zakończył się tak miło - Domcia spadła mi z łóżka, pierwszy raz, twarzą do podłogi - ale był płacz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko.... baaardzo mi przykro i rozumiem TWoj ból.... dyktatorka już 3 msc prawie nie zyje a do mnie wczoraj to chyba dotarlo, bylam na cmentarzu i juz byly ba grobie napisy i zdjecie ... za szybko ech, plakac mi sie az chce ... U bas burza, kompa dalam koledze do naprawy tzn formar itd .. nie mam hak cwiczyc :/ w tv lipa ale poczytalan ksiazke sobie
Amelka dalej mi daje popaluc aha pomazala sciany- nie to ze za 3 tyg wyprowadzka
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko strasznie mi przykro... :-(
|
|
|
|
#1004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak S był malutki i też zasypiał na plaży, wtedy wszyscy pod parasolem szliśmy w kimę na plaży Cytat:
rany ile ja nie piłam % no i najlepsze to,żr pewnie przez najbliższe dwa lata znowu się nie napiję a ja tak koooooocham wino MaJuMi przyszła książeczka "Kołysanka o piersiach mamy" bardzo mnie wzruszyły obrazki, książka przede wszystkim o miłości ale myślę,że mamy karmiące MM mogłyby jej tak nie odebrać ![]() Leosiowi spodobala się lektura i usnął wtulony w moje cycki ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Nancy a co Ty się ostatnio tak mało odzywasz?
|
||
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Nawijka, bardzo mi przykro Przytulam Cię bardzo mocno ![]() Marsi, możesz zaklinować książeczkę Który TC u Ciebie?Ewik, gratki za baboszkę
|
#1006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jestem na szybcika tylko
normalnie opad szczeny zaliczylam jak zadzwonił czy dzis tez by mógł.... Ide zaraz lulu bo mnie tak głowa na jutrzejszą @ napiernicza, ze mało co widze Cytat:
Cytat:
Cytat:
zaczał przyjezdzac, przepraszac itp itd. Kciuki zacsniete, Cytat:
Cytat:
Wszystkim urlopującym i wczasującym zycze zbiorowo słodkich miłych dni dobranoc |
|||||
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 25 tc a maleństwo tak kopie że aż dziś w głos powiedziałam ałaaaaa jak TZ gadal do brzucha to kopniakami maluch mu odpowiadał |
|
|
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi jestem u rodzicow,wracam w niedziele wtedy postaram sie byc bardziej aktywna
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Lenova kciuki za rozmowe,na pewno bedzie dobrze |
|
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O ja Ja nic nie wiem Trzymam kciuki za dalszą przemianę Pana Ślubnego ![]() Lenowa, kciuki na jutro
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam
![]() kochane jestescie!Pogrzeb jutro o 16, o tej samej godzinie co wesele, takze nie ide. TZ bedzie sam z Kuba+tesciowie mu pomoga. Co za ironia losu. O jednej godzinie jedni sie ogromnie ciesza, a inni placza... Wracam pojutrze
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to sam z siebie,bez mojej jakiejkolwiek "zachęty". Do mnie pełna kultura, jak rowniez do moich rodziców teraz to juz smigam naprawde, bo oko leci ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- INSOLITO, nie piernicz tylko mów!!!! NAWIJKO kochana, duzo siły
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam na poczekalni, Boże po co ja to włączylam, nie mogę się uspokić
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater |
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
pierdutnęłam 20km, dżizas, moje nogi!
a jaka głodna jestem...... na nic więcej nie mam siły, buziaki! spaliłam 1169 kalorii czym to zajeść?
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kubson spal dzis do 18tej
takze po dzemce zjadl podwieczrek, zapakowalismy sie i pojechaismy do t. co by sie mlody wyszalal bo o spaniu o 20 moglam tylko pomarzyc ![]() u t. jak to u t. - jak tylko mlody wysiadl z samochodu to zaraz ciotki go porwaly (kocham je! ) wiec mialam chwile wolnego ![]() zanal w drodze powrotnej, o 22.30, pare metrow przed domem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i wlasnie - czy sama bedac rodziecm chcialabys sie wpakowac na taka "mine" ze niby idziesz na wywiadowke 30 minutowa a tu zonk bo Ci kaza ogladac jakis 2godzinny film + jeszcze potem pogadanka psychologa? nierealne a z bodźcem sie zgadzam co do wyprawy nad morze - jedziemy do Krynicy Morskiej, od nas to prosta droga, jest najblizej, tzn blizej jest do Stegny ale tam daleko jest bardzo do plazy wiec padlo na Krynice. a w drodze powrotnej zahaczymy o Gdansk i szwagra od kosmetykow
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-07 o 23:17 |
||
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryku, ofkors.
Ale kładę się późno. Tyle że moje dziećko śpi przynajmniej do 8:00, najczęściej do 8:30, a czasem nawet do 9:00, więc generalnie się wysypiam. Wieczór i noc to czas, gdy mogę w spokoju popracować. A potem się zrelaksować.
|
|
|
|
#1018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stresu jako takiego nie odczuwam. Raczej "zdrowe" podekscytowanie. Jestem w tej komfortowej sytuacji, ze nie lece na wycieczke w nieznane, tylko z domu do domu. Odnosnie samego lotu i "jet lag" rozmawialam z moja kolezanka, ktora, co prawda z mezem, ale i z trzema malutkimi synami, non stop gdzies podrozuja i to tak na maxa, np. kilka tygodni w dzungli amazonskiej. Udzielila mi kilku rad i teraz dzielnie planuje. Wbrew pozorom bardziej obawiam sie lotu nieco ponad godzinnego na terenie Europy niz miedzykontynentalnego. Mam zamiar korzystac ze wszystkich przyslugujacych nam praw, juz zarezerwowalam dla Yae lozeczko, wiem na jaka pomoc moge liczyc na lotnisku, sprawdzilam, gdzie mozemy sie pobawic w samolocie, jak ogarnac posilki czy toalete, w odwecie czeka rowniez nosidelko, no i pewnie bedzie duuuuzo kp. Poza tym po cichu licze na czyniace cuda wizazowe kciuki ;-) Bedzie dobrze! ---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:39 ---------- Cytat:
Dzieki, ze pytasz. No wlasnie ostatnio nie daje i nie wiem, czy to zmeczenie wynikajace z opieki nad Yae, czy czika. Tz tez zmeczony, ale aktywnie wlaczyl sie do pomocy. Yae jest nie do zdarcia; teraz musze sie skupic nad regeneracja swoich sil. nawijko wspolczucia i bezpiecznie wracaj! ewik jak po wizycie? Gdzie sie ezzo podziala? |
||
|
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawijka moje wyrazy wspołczucia dużo siły
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od dziś lub jutra zaczynam trening biegacza ten do 30 minut ciągłego biegu. Niestety 2km które biegalam nadal biegam z takim samym trudem i więcej nie dam rady. Warto więc spróbować czegoś lżejszego i stopniowo zwiększać. Co sądzicie? MENEQ o kciuki nie masz co prosić bo oczywiste jest ze my tu wszytskie z Tobą i Yae myślami będziemy . I cicho liczę na to ze mała z natłoku wrażeń i przeżyć będzie cicha i spokojna jak trusia podczas całej podróży ![]() INSOLITO o czym tu Sylwia prawi? Jest coś o czym powinnyśmy wiedzieć. . ![]() Sylwia najważniejsze że w ważnym okresie dla małego-gdy Bartulo juz tak kumaty jest- tatuncio poszedł po rozum do głowy i buduje relacje z synem. Życzę Wam aby tego nie spierdzielil bo będzie cierpieć tylko dziecko. A Ty to mała jesteś i niepozorna ale silna baba. Masz łeb na karku i wierzę że się nie dasz podejść. A jakby tatuncio odstawil numer jednak to znajdzie się wśród nas kilka takich co się pofatyguje w Wasze strony i prz..p..i..rd.li tatuńciowi :pDziecię mi śpi a ja nie mogę- poszłabym potrenować ale no nie mam jak kiedy on spi obok:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-08 o 07:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

chociaż i tak szaleje

Tym bardziej się nie mieści w głowie, kiedy odchodzi taki dobry, pracowity, energiczny człowiek
Biorę się oglądanie.

rany ile ja nie piłam % no i najlepsze to,żr pewnie przez najbliższe dwa lata znowu się nie napiję
a ja tak koooooocham wino
A jak Pola RAZ się obudzi, to nie ma opcji, żeby pampersa jej nie przewinąć, więc nie muszę mówić, ile razy czasem zmieniam pampa w nocy. Dziś sobie darowałam ok. 6, bo stwierdziłam, że i tak krótko już pośpimy i OFC po 7 piękna kałuża idealnie na połówce połówki łóżka

takze po dzemce zjadl podwieczrek, zapakowalismy sie i pojechaismy do t. co by sie mlody wyszalal bo o spaniu o 20 moglam tylko pomarzyc