|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" – dla tych co „ćwiarteczkę” opiły, cześć
A ja Was pozdrawiam zakopiańsko!
Jesteśmy od wczoraj, udało nam się połazić kilka godzin, dziś niestety leje od rana. Starszy już był 2 godziny w hotelowej sali zabaw - jest opiekunka przez od 9 do 12 codziennie to skorzystałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" – dla tych co „ćwiarteczkę” opiły, cześć
Agusia, Ty zdrajco!!! Miałaś przyjechać do mnie i do Dzinka
Kurczaku, póki co nie spieszę się, bo Miodek to tylko gada i gada, a nic nie robi. Oszczędzam pieniądze (blabla, takie gadanie), żeby mieć na ewentualną wyprowadzkę, szukam, węszę, na byle co nie pójdę itd. Wczoraj poszłam do banku wrzucić na konto klepaki, które mi się walały po domu i wyszło z tego 168 funtów Dawać zdjęcia polskiego lata!!! Zakopane!! Góry!! Lasy!! Jeziora!! Morze!!! (I trochę słońca od Evy ) Buziaki dla wszystkich
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Piękne.
Ja choruję od klimatyzacji, walnęły mi struny głosowe i nie bardzo mogę mówić, chociaż i tak jest lepiej niż było. Kolega organista polecił mi ssać witaminę A+E a na noc płukać gardło bardzo ciepłą wodą z sodą [ łyżeczka na szklankę], pomaga. Tęsknię do P, czuję się ostatnio taka rozbita emocjonalnie, że strach. Może to przed okresem i okres, a może po prostu jestem dziwna i w jakiś sposób współuzależniona może M ma rację, co do tego, że weszłam w tą relację tak głęboko, że teraz to już będzie ciężko wyjść, najciężej emocjonalnie, bo fizycznie już wyszłam, 200km stało się nieosiągalne. |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka.. przykro mi, ze sie tak czujesz.
|
|
#4655 |
|
Zadomowienie
|
Badymka... trzymaj się, głowa do góry
Klara - wrzuć focisze... proszę... Kasza - a wiesz, że ja sobie z takich "odrzutów" na rower tysiaka odłożyłam...
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj żebym ja skądś takie odrzuty mogła wyhaczyć...
![]() Z kasą u mnie tak kiepsko, jak dawno nie było... ![]() Kasza jadę do Kurczaka, bo do Ciebie za drogo i się okazało, że 16.08 organizuję panieński a 23.08 wesele (no i raczej idę sama...)Aleeee Dzinku i Kaszanko, żeby nie było! Przyjadę (przylecę raczej ), przyrzekam ![]() Ja tęsknię za T. co zrobić, trza przeżyć, chociaż dziwnie mnie to kopsnęło ![]() A co do Kurczaka... Będzie, będzie zabawa, będzie się działo ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2014-08-07 o 00:18 |
|
|
|
#4657 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na wrześniowy urlop jadę do........ BUDAPESZTU! (Nie do Italii tym razem
). Odwiedzę koleżankę, z którą tu pracowałam, zwiedzę miasto i hopsa z powrotem Może wezmę ciut dłuższy urlop, żeby zahaczyć o Londyn (Lądek Zdrój Agutek, wiem, wiem. Bawcie się dobrze, tylko proszę nie pić za dużo
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną chodzi Mediolan i Budapeszt właśnie, bilety z Pl są bardzo tanie (max 100zł w 2 str), ale póki nie znajdę dodatkowego źródła dochodów...cinko to widzę
|
|
#4659 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Kasza, a po ile 'chodza' u Ciebie bilety do Dubaju?
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Eva, drogo, za drogo
![]() Agusia, Mediolan na razie sobie odpuszczam, choc tez o tym myslalam Znajomi Wlosi nawet odradzaja to miasto
|
|
#4661 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też zbieram klepaki z torebek, pudełek spodni i premie i ładuję w świnkę ... Nazbierałam ponad 1700 zł... Mama pyta na co tak skrobię w tą świnkę ? Odpowiedź jest prosta... na zęby
Czeka mnie koronacja, więc ok 1000 pójdzie tylko na 1 ząb Po anty tabsach coś mi się poprzestawiało w popędzie seksualnym, bo największą ochotę na seks mam... pod koniec okresu Urlopu nie planuję. Nie chcę. Potrzebuję max 2-3 dni bez jakiejkolwiek pracy żeby ożyć. Podróże mnie nigdy nie pociągały, przez chorobę lokomocyjną. Ostatnio jedyne o czym marzę to kilka dni jesienią w Bieszczadach, w jakimś małym domku, z kominkiem, takim w lesie pełnym kolorowych drzew.. |
|
|
|
#4662 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Ja Kocham Na Via Monte Napoleone wychodzi ze mnie bestia
|
|
|
#4663 |
|
Zadomowienie
|
Badymka - świetny pomysł
aaa... i chyba jestem podobnie ustawiona, jak Ty... mój mąż łapie się za głowę, gdy jestem na końcówce okresu ![]() A ja już odliczam do przyjazdu Agusi Będzie miała okazję poznać większość moich najbliższych kumpeli (w tym MOJĄ RUDĄ ) - bo akurat dziewczyny dzwoniły, że się skrzykujemy - więc kulturalna pizza w pobliskiej mieścinie
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2014-08-07 o 10:55 |
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z popędem mam to samo, chociaż ostatnio to większość mijających mnie facetów może czuć się zagrożona
![]() Kurczak pizza mówisz... lo matko, a to trzeba sztućcami jeść? się lekam :p
|
|
#4665 |
|
Wtajemniczenie
|
Załatwię kilka spraw i może w łaskawości swojej pojadę do domu Bo jak nie pojadę teraz to zechcą mnie ściągnąć na długi weekend w przyszłym tygodniu, a ja nie chcę. A tym bardziej za 2 bo mam inne plany. |
|
|
|
#4666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak zeby to bardzo dobra inwestycja, takze Badymka
![]() Moja rada odszukuj sie i; Wyjdz na miasto dziewcze, moze kogos poznasz ![]() w koncu wakacje sa a wakacyjny romans towar bardzo dostepny i porzadanyEva z moja siostra bys sie dogadala co do szopingu w 3 sekundy. ![]() Ja z reguly wydaje tylko na to co mi jest potrzebne jesli chodzi o rzeczy. Aktualnie kosiarka spalinowa, garnki duze i jeszce kilka drobiazgow jest na tapecie. Co do wakacji mam plan do Hiszpani sie przeleciec ale zobaczymy. Agusia Kurczak super ze sie spikniecie znowu ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2014-08-07 o 19:13 |
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł staruchy
U mnie wreszcie wakacje, ale tylko od szkoły. bo wreszcie wszystko pokończyłam, obroniłam się i mam święty spokój ![]() Aguś i Kurczak ale Wam fajnie...Chcę fot w klubie albo na profilach ![]() Badymka kiedy bro w Lu? Już ja Cię pocieszę (chociaż na chwilę )Kasza nie mam żadnych zdjęć z tegorocznego urlopu ![]() Klara zazdroszczę Zakopca, a przede wszystkim tych widoków Seph jak zdrówko? |
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.amazon.co.uk/dp/B00CFDG1Q...=I6O4683JXTO4J
kurcze np to cudo jest mi baaardzo potrzebne i nie mam na nie
|
#4669 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Znowu mam szpital w domu Także wybaczcie , że rzadko się odzywam. Agusia, Kurczak - ale wam fajnie - bawcie się dobrze ![]() Badymka inwestycja na pewno trafiona, zęby ważna rzecz. Zwłaszcza w naszym wieku a leczenie tanie nie jest, sama w przyszłym tygodniu idę do dentysty i już się boję ile zapłacę.Bingos, a gdzie urlopowałaś? Klara, jak ja ci zazdroszczę Zakopca! słonka życzę i czekam na fotki. Cytat:
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi, trzymam kciuki, żeby z Blondynem i jego kolanem wszystko sprawnie poszło, u mnie dookoła wszyscy mają popsute plecy, nogi, kolana itd. Aż dziwne, że mnie nic aktualnie nie strzyka (choć rok temu miałam z 6miesięczny czas z bolącym kolanem :/).
A co tam u Ciebie i z Twoim nastrojem się psuje? ![]() Węgierskie mini wakacje zaklepane, kupiłam/zabukowałam, co mogłam. Teraz tylko czekać miesiąc Super, koleżanka się cieszy, a ja przerażona (bo węgierski to jak chiński wiem, że tam można się spokojnie dogadać po angielsku, ale jednak )
|
|
#4671 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasza, na Węgrzech to się szybciej po polsku dogadasz niż po angielsku
Mój tata był w Budapeszcie kilka razy i opowiadał, że nie raz w restauracjach zamawiał jedzenie po polsku właśnie ![]() Dużo by pisać o moim nastroju, a nawet nie wiem jak w słowa ubrać to co czuję, nie oczekiwałam , że nagle cudownie ozdrowieje i wszystko będzie jak dawniej, ale nie przypuszczałam też, że będzie tak trudno się pogodzić z niektórymi rzeczami.
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz, wygadaj sie...
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Sephi ściskam mocno! Co się dzieje?
Bigos gratuluję obrony! Aga i Kurczak to poszalejecie Kobity ![]() Ze zdjęciami szczególnie gór będzie narazie ciężko, bo pogoda do doopki, dopiero wczoraj przez chwilę było widać Giewont... Ale co ładniejsze wrzucę do Klubu. Mimo pogody łazimy ile się da, może chociaż w połowie spale śniadanka w postaci szwedzkiego stołu i resztki gofrow z bitą śmietaną po Młodym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4674 |
|
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze:
Sephi Bingos kurde byłam 17tego w Lu... Gratuluję obrony Wzięłam wolne żeby pozałatwiać trochę spraw i co ?? I jak na złość leje od rana Zaraz wskakuję w wygodniejsze ciuchy i biorę się za sprzątanie, śniadanie i takie tam. Hydraulik mnie nie odbiera, złośliwiec. A ja mam dla Niego takie trudne zadanie... Będę katować do skutku. ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- A mnie jakoś błyskotki nie kręcą, wolę czasem zjeść coś fajnego niż kupić błyskotkę.. trochę to dziwne ale tak mam. Myślałam nad wyjazdem do domu, ale chyba jednak nie pojadę. Chciałabym odpocząć, a tam to wykluczone jest. Zostanę tu, zrobię coś, poczytam wyśpię się, odpocznę. |
|
|
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Haj dziewczynki. Ale tu ruch, nono.
Ja wczoraj byłam PANIĄSPRZĄTAJĄCĄ w Kr, bo mąż z kolegą dalej rozwalali łazienkę .Sasiadce sie lało od nas od dłuższego czasu i w końcu tzreba było zrobić.Przy okazji remont całościowy i skute wsio do cegly,Ja sprzątałam i zywiłam chłopaków. Pobudka była o 5 przyjazd o 21, więc padłam bez czytania co u was. A tu bogato , choć martwią mnie niedobre wieści. Kasza super wyjazd. Badymka dasz radę zw wszystkim jak zawsze. Kurczak i Agusia wypijcie nasze zdrowie. Sephi tulę. Bingos pisz częsiej do nas. Klara kiedy wracasz? Takajb gdzieżeś Ty? Całuje mocno wszystkie.Trzymajcie się .
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#4676 |
|
Wtajemniczenie
|
Klara , ale mi ochoty narobiłaś na gofry
zawsze jak jestem w Zakopcu to obowiązkowo muszę odwiedzić cukiernię Jagoda , na Krupówkach, i dostaję tam ślinotoku -nigdy nie wiem co mam zamówić , bo wszystko kusi ![]() jak się trochę ogarnę to skrobnę co nieco w klubie - same chciałyście, więc się nie zdziwcie kocham was
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Seph zjem za Ciebie, może Tobie w pupę pójdzie;-)
Ollu jesteśmy tu do 14 sierpnia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
Olla jestem jestem
![]() Poczytałam nadrobiłam. Szanowny wyjechał urlop sie pokończył, my byliśmy nad morzem..... Klara zazdroszczę zakopca.....my byliśmy w zeszłym roku..... domek z widokiem na Giewont.... fajn ie byłoSephi zdrówka dla Blondyna......ja krótko przed wyjazdem skreciłam kostkę...bolało jak cholera....ale mąz nosił mnie recach ![]() Bigos gratuluje obrony ![]() Kurczaku, Agusia ale macie baby fajnie
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
Bingos, ale opilas obrone chociaz?
bo jak nie, to za Ciebie opijemy
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiamy z Kurczakowej wiochy
Jestem zachwycona. W ogole moje dziecko odbierane na klate jest rewelacyjne, musze stwierdzic,ze spisalam sie niezle Kurczakowy maz mnie powala, pasuja do siebie cudnie. W ogole mam och i ech, reszta niech sie Kurcze nasze wypowie, bo ja jestem zauroczona
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

i wyszło z tego 168 funtów

a 23.08 wesele (no i raczej idę sama...)
), przyrzekam 

Będzie miała okazję poznać większość moich najbliższych kumpeli (w tym MOJĄ RUDĄ
się lekam :p

U mnie wreszcie wakacje, ale tylko od szkoły. bo wreszcie wszystko pokończyłam, obroniłam się i mam święty spokój 
Już ja Cię pocieszę (chociaż na chwilę
zawsze jak jestem w Zakopcu to obowiązkowo muszę odwiedzić cukiernię Jagoda , na Krupówkach, i dostaję tam ślinotoku -nigdy nie wiem co mam zamówić , bo wszystko kusi
fajn ie było