|
|
#151 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II
Cytat:
miasto juz znam to reszta juz pojdzieStaraj sie No jasne ze sie podobaja ![]() Wiesz moze wrescie sie ustatkuje ![]() ![]() Widocznie ale chyba w rozbieranego bilarda Cytat:
Moich chinskich stron fotkodajni dla Sky to była sesja ale depasciarskaTak bobo Az sie rozmazyłam ![]() ja tam chec na tym tarsie bycCytat:
![]() Jak blady to nie pasi jak opalny to tez oj on sie tak stara i nie dogodzi Nie watpie ze chciały by
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Ale wczoraj byl goracy wieczor te tasmu rydzyka, odwolanie Leppera i Lipca, ale jaja A ja jaki dzisiaj mialam sen,najpierw mi sie snil mini playback show ze ja wystepowalam z kumpela ale tam tylko tanczylysmy do piosenki b3- i o i o i tam byl mati i do mnie oczka puszczal i musialam kupic nowa za 30zl a na koncu snilo mi sie ze siedzialam z kumpela na jakims parapecie, pilysmy orenzade i dlubalysmy slonecznik i szedl Wojtus i cos do nas zagadal czy mamy wyslac sms czy co a ja nie mialam przy sobie telefonu to kumpela mu dala wyslac i on jej potem za to buziaka w policzek dal ![]() Magda Poldi w rowerku wymiata ![]() Izka no fajnie bylo alez ja nic nie mowie, w koncu to tobie on ma sie podobac ja niedlugo bede miala fotki Artka z urlopu na Cyprze |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadam tylko przeczytac co naprodukowalyscie na dluzsze posiedzenie mysle, ze wpadne po 21 widze gosie generalnie jakos nie mam nastroju...moje życie mnie męczy :P serio. ale jest jeden plus dzisiejszego dnia ... o 20.15 'gülcans traumhochzeit' ...lubie ogladac... przynajmniej niektorzy w zyciu sie cieszą aaa... nom i bylam na zakupkach wiec to tez byl plus, bo cos mi sie udalo zlowic ![]() wiec do wieczorka... ide jeszcze moze pomecze z braćmi siatke przez tą godzinkę
|
|
|
#154 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja też zawsze zwala winę na mnie.. ostatnio że pies się zesikał na przedpokoju rano. Przecież czekałam aż wstanie jakieś pół godziny, a nie podniosłabym sama tego bydlaka:P waży jakieś 40 kg. No dzieki Nie wiem co mogłabym polecić, bo nie wypożyczam. Ale od 12 lipca ma być w Przyjaciółce Ania z zielonego wzgórza Chyba kupię. nie wiem za ile.Cytat:
![]() Ale torbę taką normalną? Olu, zerknij do tego linka, motyw kwiatowy na koszuli nocnej, od razu o Tobie pomyślałam, chyba że nie za bardzo w Twoim stylu ![]() http://www.dodatkidogazet.pl/wp-cont...cko-lipiec.jpg Cytat:
![]() Ja zawsze piszę sobie na kartce co chcę kupić.. a później połowę rzeczy skreślam, bo nie mam kasy tyle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nie opuścisz nas. Zresztą, ja na ten wątek wchodzę bo chcę, dla samej siebie i nie myślę o tym, czy ktoś tego chce czy nie ![]() dzieki Cicinho, oh, jak on się fajnie nazywa A jaki słodziak.. ten typ urodyTe oczy na ostatnim Ostatnie foto!! Mrauuuu ten brunet.. mmSkąd Ty go wytrzasnełaś na tym stole ![]() -------------- Ach, dzisiaj użyłam odżywki Nivea do włosów suchych i zniszczonych. Rewelacja! Moje włosy są takie miękkie i gładsze niż zwykle |
|||||||
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widzialam reklame, ze bridget jones (Czy jak to sie tam pisze :P) w gali jest moze kupie...bo nie ogladalam ![]() heh, u mnie tez tak jest, ze nie mam tyle kasy na kosmetyki...dlategoi swoją liste dziele na raty calosc dziele na to co moze mi kupic mama, i mozna to uznac jako dobro wspolne... typu szampony, odzywki i te pe ;d druga grupa to tylko potrzebne mi...ale ewentualnie mama mi to moze zasponsorowac... typu balsam :P i ostatnia grupa, na ktora wysypuje swoje oszczednosc... czyli rzeczy dosc drogie jak na kosmetyki codziennego uzytku i ktore wedlug mojej mamy sa mi niepotrzebne... (ujedrniajacy zel ), ewentualnie plastry z woskiem, bo mi szkoda od mamy wyludzac na veety XDtrzymaj trzymaj przyda sie szczescie i zyczliwi ludzie ![]() ja mam od jakiegos czasu odzywke loreal'a... tez polecam....moje wlosy to bylo istne sianko... rozczesac sie nie dalo...odstawaly na wszystkie strony...polamane i porozdwajane na maxa a teraz jest o wieeeeele lepiej niedawno wrocilam z dworu... z miśkiem gralismy sobie w siate...dzieci nam potowarzyszyły :P potem przyjechal sąsiad... z butlą wina (bynajmniej do wstawienia sie juz mu nie bylo potrzebne XD)... ale powiedzial, ze to na jutro ... no no no...czyzby sie cos szykowalo? moj mlodszy brat cioteczny poprostu tak mi gra na nerwach, ze wychodze z siebie... jeszcze dzien i czuje, ze wykorkuje ze złości... mowie wam.. jest nie do zniesienia... najgorszy typ jakiego ziemia widziala !!!!! potwor ![]() umylam szybko glowe... i wpadlam jeszcze troszke do was ;P ale widze, ze pusto bylo. wiec lece sie suszyc ![]() dobranoc
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Elo
![]() Sloneczko ja chce sobie kupic torbe, taka normalna,jakas kolorowa na lato mam nawet pare upatrzonych Aaaa o co chodzi Ci z tym linkiem?? ze koszula nocna jest w gazecie?niestety ale nie skorzystam bo spie tylko w pizamach (w koszulach zawsze budze sie z ... na wierzchu )Dziewczyny chcialam zakomunikowac ze prawdopodobnie w sobote lub w niedziele wyjezdzam na "wakacje" na poczatku mielismy jechac na Mazury ale rodzice w koncu ustalili ze jednak wybieramy sie w gory.Gdzies okolice Zakopanego i do jakiejs miejscowosci na Slowacji. Takze tutaj mam ogromna prosbe do WAS (jako ze nie bede miala przez ok.10 dni dostepu do neta) czy moglybyscie mnie informowac o wiadomosciach ze swiata sportu?? chodzi mi np. o nowe transfery, wyniki meczow itp I niestety... nie obejrze finału LIGI ŚWIATOWEJ siatkarzy. Jeżeli któraś będzie oglądać to proszę o jakąś mini relację lub wynik końcowy Aj nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu bez was ![]() a i jeszcze pokaze Wam torby ktore mi sie podobaja 1.boska ta kokarda ![]() 2.z koniem 3.niebieska 4.czarna w kwiaty 5.zielona w kwiatki i teraz dylemat ktora wybrac
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
bym zapomniala... wczoraj urodzinki (22
) mial Mario Gomez...spoznione zyczenia mojemu dojczkowi wszystkiego naj mario a tak w ogole to dziendoberas ;P kurcze coraz wiecej fotek bayernu mam do wrzucenia... i coraz mniej czasu na kompie eszz ![]() ale chyba zaraz cos nadrobie i wrzuce
|
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Madziu - ty mnie wczoraj widziałaś, a ja ciebie nie, było napisane, że 2 użytkowników jest dostępnych, ale nick wyświetlał się tylko mój ![]() Olu - fajne torebeczki, najbardziej przypadła mi do gustu ostatnia, czyli ta zielona , z tego co widzę to na 2 jest sarenka a nie konik ![]() Ja szykuję się dzisiaj oglądać LŚ i mam zamiar wyjechać na trochę na działkę, więc nie wiem kiedy się teraz do was odezwę. Życzę miłego popołudnia |
|
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Magda to za Gomeza Gosiu no ja te najbardziej czaje sie na ta zielona, a drugie miejsce ma ta niebieska aukcja zielonej konczy sie w piatek, to akurat jak bym ja kupila przelala kase to podam gosciu adres niech wysle do mojej babci to ona odbierze bo nas nie bedzie.hmmm no moze to sarenka Jasne, mam nadzieje ze szybko te 10dni zleci a w sierpniu ma do nas prawdopodobnie przyjechac p.Wiesiek z Warszawy z rodzinka u ktorego nocowalismy z okazji meczu.Fajnie by bylo ![]() Ja tez bede ogladac LS
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
wczoraj i dzisiaj jeździłam po różnych miastach i rozwoziłam papiery na studia wymęczyła mnie ta jazda pociągami, autobusami, szukanie uczelni, uff jeszcze została mi tylko jedna uczelnia i chyba jutro pojade teraz nie mam na nic czasu, bo rano wyjeżdzam, wracam chwile odpoczne i wieczorkiem wychodze, a później wracam i kłade sie spać Jezuuu w poniedziałek piłyśmy u mnie wódke, później wino, i poszłyśmy do parku, piłam sobie spokojnie piwo i nagle postanowiłam wspiąć sie na barierke przy schodach ... nie udało sie i spadłam ze schodów ehhh, teraz żyje jak w kołobrotku, ale uwielbiam jak sie coś dzieje, uwielbiam żyć na pełnych obrotach, uwielbiam być zmęczona wczoraj wyrwałyśmy takiego pijaczka, Jana, jak zaczął nam mówić jakie to my jesteśmy piękne, co tu same robimy, o jaaa a dziś w pociągu jechałyśmy w przedziale z ukraińcem jak zadzwonił do niego ojciec to jedynie zrozumiałyśmy : tato a wiecie jakie jest zwierzątko na dwie litery ? kuń takie to przygody z kumpelą mamy że szok aha, zakochałam sie ![]() później jak uda mi sie jeszcze wpaść ( w co wątpie bo wychodze niedługo ) to nadrobie wątek
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o! ja tak mam ze jak jade gdzies w trase gdzie nigdy nie jechalam (np.krakow czy wawa)lub jej nie pamietam to nie moge spac itp. bo musze patrzec przez okno co tam jest ciekawego.A tak jak bym spala to wiele fajnych miejsc moglabym przelotem ominać ![]() Uwaaj na siebie zebys nastepnym raem sobie zebow nie wybila!bo potem nowe Ci juz nie urosna ![]() Ciekawe w kim
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
O ja
ale kwas u nas w tym roku jest 10ty festyn ziemi Gryfickiej, na stronie oficjalnej napisali ze prowadzone sa rozmowy z mega "artystami" ![]() ale uwaga, trwac on bedzie od 27do29 lipca. w piatek 27ego nie ma nic! no to kit, w sobote wieczorem zespol Farba (same smety to ja dziekuje ) a potem Jamal, a to na Jamala pojde, bede hitowac "jak to polisman przeszukuje mnie przeciez mam prawo nosic to co chce" ![]() szykuje sie imprezka |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Rany
![]() Dziewczyny! utopilam sie we wlasnej slinie... 1.ze znajomymi 2.z Kasią 3.sam ![]() 4. 5.znow ze znajomymi (szkoda ze poszedl na tyly 6.wyscig |
|
|
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
1.z funflami
2-3.hop do wody! ![]() 4.jazdaaaa 5.jaka piekna woda, jaki piekny Artek ![]() 6.wyscigi |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
1.z zonka
2.jaki maczo ![]() 3.z Kasia 4.z kolega 5.w basenie 6.gramy
|
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
1-3.
nie musze komentowac4.ekipa 5.jaki mokry piesek 6.ech,niestety ja robilam to zdjecie i dlatego mnie tu nie ma ![]() KONIEC a teraz ide sie wytrzec bo mi cieknie...
|
|
|
|
|
#167 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj byłam na hali targowej, widziałam jakieś filmy za 9.90, ,nie pamiętam tytułu.. a i jakieś kosmetyczki też mają w dodatkach, ale badziewne. I zestaw do manicure, mogłam sobie kupić, ale kolor opakowania mi się nie podobał:P Fajnie masz, jak mama Ci kupuje kosmetyki A i tak jak sobie coś kupuję coś ze swoich pieniędzy to mi podbiera![]() Ja niedawno używałam Gliss Kura, ale nie pomagało mi to zbytnio, za to nivea to narazie mój KWC Współczuję takiego kuzyna:P Wiem coś o tym, o dziaciach z wrednym charakterem..Cytat:
![]() Rozumiem Mi się podoba ta zielona i czarna Cytat:
Fajny musiał być ten Ukrainiec, zresztą jak prawie każdy obcokrajowiec napotkany przypadkiem Cieszę się, że miałaś udany dzieńW kim się zakochałaś znowuż? ![]() A Olciu,fotki Artka cudne
|
|||
|
|
|
|
#168 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj... ale bylo ostro najwazniejsze, ze wygralismy !!!! POLSKAAAA !!! dzialeczka...accchhhh dlaczego ja nie mam dzialki? ;p nie rekompensuje mi tego wcale fakt, ze moj dom sąsiaduje z rejonem działkowym... i dzialkowicze maja wglad na moje podworko XD a w wakacje halasuja ;PCytat:
usmialam sie czytajac twojego posta... i wymawialam kilkakrotnie tego kunia ... dopiero po jakims czasie sie skapnelam, że te dwie litery to niby q i ń latanie po uczelniach...och... nie moge o tym myslec, bo zaraz matura... szkola... mi sie przypomina. ale powodzenia ![]() jestes szczesliwa? to trzymaj to jak najdluzej nie wszystkim jest dane prawdziwe szczescie.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
....az zal dupe sciska jak patrze na tak usmiechnietych ludzi na urlopie w pieknej lazurowej wodzie (mimo, ze basenowej jednoczesnie XD)... a jakie nogi ma ta żonka boruca ...agrrrr fajnie.Cytat:
ja nie lubie mamy prosic o cos xD ale jak mus to mus :P bo moja mama to owszem... kupi mi co chce...ale po uprzednim wybadaniu po co mi to co to jest i sralala.. a ja nie cierpie tego jak ona docieka wszystkiego.dlatego wole na wlasna reke, po cichaczu ![]() ja sie zastanawialam wczesniej nad tą niebieską wersją szamponu nivea... ale skoro juz mialam loreala...to postanowilam go wykonczyc i wtedy sprobowac całą serię ![]() och tak... i dzisiaj ten niegrzeczny bachor pojechal do domu ufffff... a wczoraj na wieczor jeszcze sobie tak nagrabil ui mnie, ze niech mi sie tylko w moim domu pokaze w wakacje to chyba udusze ;P coz tu powiedziec...te fotki to pewnie bede powoli dodawac...kiedys tam xD na kompa czasu za bardoz nie mam...a jak mam to chlopaki siedza ;p w piatek prawdopodobnie jade do gdanska. moze na weekend a moze na dluzej. to sie okaze. tak wiec... mysle, ze jeszcze wpadne jutro cos tam skrobnąc...jednak gdyby nie... to do zobaczyska za kilka dni buziolei jeszcze raz za siatkarzy
|
|
|
|
#169 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sie znałało i nie omieszkałam wrzucic ![]() Cytat:
Widziłam ze dzis Bayern grał i wygrywał 2:0 ale jak sie skonczył to nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakie foty powaliła mnie![]() Za naszych siatkarzy bo sa wielcy bo obojetnie jaki jest wynik oni graja do konca
|
|
|
#170 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie potrafie w połowie mniej emocjonalnie ![]() fajnie tak wspominać ![]() dobry dobry ![]() jakie tam powodzenie ![]() wiem że chłopaki fajne ![]() to ten Diego Twój ![]() tja to Ruud ![]() Cytat:
Carlsberga jeszcze nie piłam a Michały są fajne ![]() widze że moje słoneczka sie podobają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() przy Tobie napewno ![]() musiało być seksi ![]() Cytat:
dzieki śmiesznie sie nazywa ale za to przystojniak z niego ![]() musze spróbować tej odżywki Cytat:
ale za to sobie wypoczniesz ja Ci tego nie zagwarantuje bo sama jeżdze z podaniami i nie mam na nic czasu ![]() fajne torby Cytat:
|
|
|
|
#171 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie strasz mnie tymi zębami Cytat:
nieźle ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
naprawde miły chłopak, taki otwarty, kontaktowy a i jeszcze jedno fajne było jak powiedział : "mama muzykant, tata muzykant, brat muzykant, ja ekonomista " w tym Michale o którym ostatnio Wam opowiadałam ![]() Cytat:
nie dziekuje ![]() zrobie co w mojej mocy ![]() druga co mnie straszy
|
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
wczoraj znowu było picie, ale tylko po jednym później kręciłyśmy sie tu i tam i widziałam sie z Michałem to aż sie nogie pode mną ugięły Jezuuuu ja sie naprawde zakochałam ![]() ajjjj, ściągnijcie sobie piosenke PWRD - Zawrót Głowy
|
|
|
#173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontra schaffhausen ale to są tylko mecze kontrolne...masa ich w ostatnich dniach... wiec wyniki tez nie dziwią... 14:0... 18:0 ... ... ale widac, ze podnosimy sie po ostatnim sezonie i to ładnie ![]() Cytat:
ale mysle, ze tez dam rade...jak zwykle daje. bo przeciez to ciagle ten sam problem...ja ![]() no coz...ale zawsze mozna popracowac nad sobą wewnetrznie...noz widelec...moze sie uda :P a jak to inaczej nazwiesz jak nie powodzenie nie badz taka skromniacha ![]() nom diegito moj nie od dzis nie ogladasz moich zdjec? wiele razy goscil w moich galeriach... ostatnio chyba z sesji dla 'PLAYER'a' ![]() aaa...zgadlam Cytat:
nie moge patrzec na tooo !!! ... ja tez chce byc szczesilwa... tez chce tez chce tez chce a poki co to chyba musze isc sie umyc XD potem posprzatac a poterm sie spakowac moze jeszcze wpadne dzis ![]() mam mega duzo fotek bayernu.... basti na treningach wyglada przeuroczo i jakos sie upodobnil do tobiego (?) serio... ;d ale slodko...do zobaczyska ![]() aa...jeszcze jedno... w copa america z brazylią w finale zagra argentyna lunka ciesz sie... ;P maxi ma swoja szanse ( o ile gra ;D)
|
|
|
|
#174 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja
gdziez bym smiala![]() Ja cienie strasze ile dzieki % mozna narobic a o szczeke trzeba dbac Musisz miec ładny usmiech Cytat:
Cytat:
Milan to jeszcze wakacjuje Ostatnimi czasy znajduje tylko fotki moich Inzaghi w dasmkim towarzystwie Tym razem Simonek i ta jego MICHELLE ale na 1 wyglada bosko![]() I avek Miguela Torresa boski jest Edit: Połaczenie tych fotek z artykułem ktory teraz przeczytała i fotke w nim zawarta straciłam orientacje z kim on jest ale to przeciez Simonek on nigdy w odroznieniu od swojego brata
'a jeśli herbatę będziesz pił..to daj mi łyk.. gdzieś znajdę ciepły kąt..ogrzeję dłonie i zaraz pójdę stąd' F. Inzaghi & M.Owen Milan Forever Edytowane przez Izka000 Czas edycji: 2007-07-12 o 19:23 |
||
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jeszcze sobie zrobilysmy z kumpelą dzis ostatnia przejazdzke na rowerkach przed wyjazdem ;P jak pojade tylko na weekend to wracam i robimy sobie znowu namiotowe party...w tym roku w wiekszym gronie XD z tamtego roku pamietam, ze to bylo jakos mundialowo jeszcze :P i jedną piosenkę z tego okresu ...'mosquito' - loco loco podobno pogoda ma byc piekna od sobotki...oby ![]() zaraz wrzuce kilka fotek z prezentacji metze w realu ajjjj... w realowym triko nie wyglada tak uroczo jak w trykocie dfb, ale coz... wazne, zeby mu sie powodzilo tam ![]() dzis czytalam sobie wywiad z dudkiem w 'twoim stylu' fajny. świetną sesje mu tez zrobili....szkoda, ze tylko dwa zdjecia wykorzystali w gazecie pilkarzy nigdy dosc w prasie kobiecej a w ogole to mialam wam zeskanowac kube z 'przyjaciolki' ... i zapomnialam :P moze jak wroce to znajde czas ![]() poki co dostalam sie troche na kompa wiec wrzuce choc kilka fotek
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze troche metze ;P i tylko tyle chyba uda mi sie dzisiaj wstawic
tak wiec wiecej po moim powrocie do domku znow widze gosie ;P achhh... pada deszczyk...ale mam nadzieje, ze to nie popsuje ostatnio calkiem niezlej pogody ;D i bedzie tylko lepiej. do zobaczenia
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nasi siatkarze wczoraj pieknie wygrali, ale za nich ksiuki trzymalam albo potem jak jakis Francuz sie rozpedzil za pilka i polecial tam w strone publicznosci zeby ja wybic i wpadl na jakas dziewczyne od podlogi i tak jak popchnal,a potem ja tak fajnie objal.Slodko ![]() Slonce super ze Ci sie zdjecia podobaja ![]() Magda ja tez bym chciala sobie pojechac na Cypr tak jak Arczi boskooIzka no ja to myslalam ze padne z krzesla jak te foty zobaczylam ach tak,siatkarze sa boscy.Szkoda tylko ze nie zobacze finalu ![]() Lunka wroce, mam nadzieje,chcociaz cholernie boje sie jechac. w sumie to przez cala Polske a teraz mowia ze tyle wypadkow na drogach i co z tego ze my bysmy jechali spokojnie a jakis idiota by w nas wjechal?! tego sie najbardziej boje. Widzialam tez na all fajna torbe Hello Kitty, ale juz cena podskoczyla do 31zl a do konca aukcji 3 dni Jednak kupie ta zielona, jutro sie aukcja konczy aaajak bylam w miedzyzdrojach to sobie kupilam taka fajna rozowa poloweczke w paski w jakims sklepie, za 10zl grzech nie bylo wziac! a teraz mam nadzieje ze sobie cos tam na dole Polski kupie fajnego aaa i mam jeszcze chrapke na takie kalosze w serduszka ![]() Luncia foty wzielam z oficjalnej stronki Artka dobrze ze tak dba o swoich fanow A ja wlasnie nie zaczailam o co chodzilo z tym kuniem, Magda respekt qń Lunka szalejesz a mi sie dzisiaj Mateusz snil ze zerwal z ta laska i przylecial do mnie Magda dasz rade o wlasnie czytalam o Metzeldem czy jakos tak ![]() Izka ladne zdjecia.Takie z ukrycia ![]() AAAA dzisiaj o 23 znow chlopaki u20 graja meczyk z Argentyna.Trzymamy kciuki i oczywiscie bedziemy ogladac MAGDA ale moj tata to spiewak
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za niego ja juz wlasnie sie spakowalam i wykapalam :P i tylko lece z mokra glowa przed tv ogladac... POOOOOLSKAAA !!!! ![]() heheh... beczka, lubie twojego tate ja pamietam w tamtym roku dzieciaki ulozyly taniec do tej piosenki speszyl for mi ... i mi tanczyly haha...goldi poldi hallelujah ... es gibt einen fussballgott !!! si ja ... jutro jade o 10 rano wiec pewnie juz nie wpadne... w gdansku postaram sie wpasc do was
|
|
|
|
#179 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo Bayern no jasne że dasz rade pracuj pracuj, zawsze są jakieś efekty ![]() hah no dobra może i powodzenie ale i tak zawsze jestem sama ![]() oglądam foty, tylko że nie zwracałam uwagi na tego Diego ![]() też znajdziesz swoje szczęście ![]() wiesz co ... jeśli sie myśli że jest sie szczęśliwym to sie nim jest ![]() gdzie sie pakujesz ![]() co gdzie mój Maksiu ? dzieki za info ![]() Cytat:
![]() ja to po pijaku potrafie wszystko zrobić ![]() dzieki avek boski ![]() nom dziwnie tu wyszedł Simonek Cytat:
![]() Metze ... ładnie łądnie w Realu ![]() Cytat:
Cytat:
nie bój sie co ma być to będzie oj dba Arczi o fanów, dba oj tam odrazu szaleje ale to z miłości idiota ![]() ja to nic nie wiem co sie dzieje w sportowym świecie teraz ![]() Cytat:
to czekamy, miłej podróży i wypoczynku
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
witam
jest tu kto ja właśnie niedawno wstałam teraz wieczorem padnięta zasypiam szybko i śpie jak zabita wczoraj wieczorem napisał do mnie Mateusz ... pytał co u mnie to ja mu powiedziałam że jeżdze z chlopakiem ( co prawda narazie jestem sama ale chciałam mu dokopać ) po uczelniach i rozwoże podania na studia i pozatym jest ok. On mi na to że niedawno miał wypadek samochodowy jak zwykle jechał po pijaku ja mu na to, brawo, Ty sie nigdy nie zmienisz a on mi że już jeździ rowerem a do motoru go nie ciągnie ja już nic nie odpisałam może gdyby kilka tygodni temu napisał o tym, może bym sie tym zainteresowała ale on sie nigdy nie zmieni, a ja nie jestem od tego żeby go pilnować to jego życie, niech robi co chce pozatym w moim życiu jest ktoś inny, ważniejszy wczoraj coprawda sie nie widzieliśmy ale to przez pogode bo było tak strasznie zimno i mokro mam nadzieje że dziś będzie lepiej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

:P
ja tam chec na tym tarsie byc

te tasmu rydzyka, odwolanie Leppera i Lipca, ale jaja
i musialam kupic nowa za 30zl 

mam nadzieję że uda sie odebrać prezencik z rossmana 
a teraz jest o wieeeeele lepiej 

ale kwas