Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-10, 16:55   #151
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy cz. II

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
nie wiesz gdzie mieszkam
może rzeczywiście powinnam sie bardziej otworzyć postaram sie

widze że moje przystojniaki sie podobają
brawo, to Ruud
za Owena
czemu pozwalasz jakiejś lali sie dostać do Fifika

a ten co, w rozbieranego pokera grał
Spoko oko jak bedzie potrzeba to cie znajde miasto juz znam to reszta juz pojdzie wiec musisz byc grzeczna

Staraj sie

No jasne ze sie podobaja

Wiesz moze wrescie sie ustatkuje

Widocznie ale chyba w rozbieranego bilarda przegrywa to taka była cena

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
kazdy tak mowi...ze piekno wewnetrzne jest najwazniejsze...tylko, ze nikt teog nie bierze na serio i w zyciu wcale tak nie jest ;P

ocziwiscie nie wiem skad ich bierzesz, ale leśni to oni są na maxa :P

czyli bobo? ajjj... gratulacje dla majka

fotki fajne... ta babeczka ma ladna sukienke. i jak sobie wyobraze mojego meza...z kumplami siedzacych tak jak oni na tarasie i opalaacych swoje nagie klaty na moim podworku ... hahaha...bosko by bylo

Moze warto w to uwierzyc i sie uda ze ktos to zauwazy

Moich chinskich stron fotkodajni widocznie byla jakos sesja do czegos Ratujmy Lesnych Ludków dla Sky to była sesja ale depasciarska

Tak bobo

Az sie rozmazyłam ja tam chec na tym tarsie byc

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Witam

Wczoraj mialam jakies problemy z wizazem bo nie dzialal i nie moglam wejsc.Po poludniu pojechalismy do Miedzyzdroi, ale bylo fajosko fotki sa u mnie na fotologu.Pomoczylam nogi w Baltyku (tak moczylam ze doslownie dzinsy az po uda mialam mokre, no i pupe bo jak fala przyslzla i chalsnela to mi sie na tylek wylalo ) najlepsze bylo jak wracalismy do samochodu, moj tata do mnie mowi "Ola patrz Meller" (dziennikarz i redaktor naczelny plejboja ) i mowi do mnie zebym go zlapal fotke z nim zrobila.No to ja podchodze a on mi w biust taki look dobrze ze mi sesji nie zaproponowal ale bosko pachnial Albo jak poszlysmy pod scene z kumpela bo Iwona Pavlovic prowadzila letnia szkole tanca, to jakis gosciu stal z kamera i kamerowal nasza strone

Rany Magda, ten Rense jest boski
Duzo zdrowka dla twojego psiaka O przeczytalam ze wyzdrowial
za rocznice meczu o 3 miejsce i zapierwsza rocznice finalowego meczu Wlochy Francja
Lunka moim zdaniem powinnas z siebie wyrzucic wszystko to co Ciebie meczy,wtedy my Ci cos poradzimy i odrazu bedzie nam lepiej bo bedziemy wiedzialy co cie meczy.
Fajnie ze mialas udany wieczor.Ja rowniez. Mam ochote na Carlsberga, ale narazie nie mam ekipy z kim pic Do Michalow mam uraz.
Fajnby ten Rafalel "cicinjo" fajnie brzmi ten Daniel tez fajny, ale jakos ich nie kojarze De Lucas ma niezle spojrzenie.Fajne zdjecia. Nie wiem kto to na ostatniej
Izka brawa dla Owena Pipek to jak Kryteczka spalony Pewno dziewczyny chcialyby z Crisem na stole
Widziałam fotki na twoim blogu rany jak ci zadroszcze musiało bys superrr

Jak blady to nie pasi jak opalny to tez oj on sie tak stara i nie dogodzi

Nie watpie ze chciały by

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 17:23   #152
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hej wszystkim

Ale wczoraj byl goracy wieczor te tasmu rydzyka, odwolanie Leppera i Lipca, ale jaja
A ja jaki dzisiaj mialam sen,najpierw mi sie snil mini playback show ze ja wystepowalam z kumpela ale tam tylko tanczylysmy do piosenki b3- i o i o i tam byl mati i do mnie oczka puszczal potem cos mi sie snilo ze bylam w centrum handlowym i mialam aparat a tam rzucila sie na mnie moja baba od niemca i chciala mi ten aparat wyrwac i jak sie rzucila na niego to krzyczala "artur dzwoni artur dzwoni" ze niby boruc, a to sie okazalo ze jej maz dzownil, potem stracilysmy rownowage tak ze ten aparat spadl i sie ta szybka okragla zbila i musialam kupic nowa za 30zl a potem mi sie snilo ze moim najlepszym kumplem byl Wentworth Miller i to z nim bylam w tym centrum, robilam sobie z nim zdjecia itp a na koncu snilo mi sie ze siedzialam z kumpela na jakims parapecie, pilysmy orenzade i dlubalysmy slonecznik i szedl Wojtus i cos do nas zagadal czy mamy wyslac sms czy co a ja nie mialam przy sobie telefonu to kumpela mu dala wyslac i on jej potem za to buziaka w policzek dal

Magda Poldi w rowerku wymiata i ten piekny napis OLA
Izka no fajnie bylo alez ja nic nie mowie, w koncu to tobie on ma sie podobac ja niedlugo bede miala fotki Artka z urlopu na Cyprze
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 19:14   #153
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

hej
wpadam tylko przeczytac co naprodukowalyscie na dluzsze posiedzenie mysle, ze wpadne po 21 widze gosie

generalnie jakos nie mam nastroju...moje życie mnie męczy :P serio. ale jest jeden plus dzisiejszego dnia ... o 20.15 'gülcans traumhochzeit' ...lubie ogladac... przynajmniej niektorzy w zyciu sie cieszą
aaa... nom i bylam na zakupkach wiec to tez byl plus, bo cos mi sie udalo zlowic

wiec do wieczorka... ide jeszcze moze pomecze z braćmi siatke przez tą godzinkę

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 22:25   #154
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
nie przejmuj się za bardzo
mamy tak mają... moja na przyklad uwaza, ze wszystkie klotnie miedzy nami to moja wina i ja zaczynam i ja jestem winna... i wszystko ja a klocimy sie ciagle ;P
powodzenia z prezentem

chetnie przyjme rozne propozycje dotyczace fajnych filmow...ktore moglbym sobie wypozyczyc na dvd musze nadrobic zaleglosci w wakacje bo praktycznie niczego nie ogladalam w roku szkolnym...
w ciagu ostatniego tygodnia obejrzałam za to: shrek 3, deja vu, testosteron z nich najbardziej podobal mi sie deja vu
a wy co mi polecicie?

Moja też zawsze zwala winę na mnie.. ostatnio że pies się zesikał na przedpokoju rano. Przecież czekałam aż wstanie jakieś pół godziny, a nie podniosłabym sama tego bydlaka:P waży jakieś 40 kg.

No dziekinie mam kiedy się wybrać po te paczkę.. najpierw trzeba do nich zadzwonić i się umówić.

Nie wiem co mogłabym polecić, bo nie wypożyczam. Ale od 12 lipca ma być w Przyjaciółce Ania z zielonego wzgórza Chyba kupię. nie wiem za ile.

Cytat:
Slonce oze jednak bedziesz miala ten lakier?
Ja planuje kupic sobie jakas torebke bo boje sie ze moja ukochana Poison niedlugo sie popsuje

Magda nie ogladam filmow wiec nic ci nie polece
sorki ze nie odpisalam na esa ale mam 1.75zl do 23ego
Może
Ale torbę taką normalną? Olu, zerknij do tego linka, motyw kwiatowy na koszuli nocnej, od razu o Tobie pomyślałam, chyba że nie za bardzo w Twoim stylu

http://www.dodatkidogazet.pl/wp-cont...cko-lipiec.jpg

Cytat:
hah... sloneczko... ja dzis wyliczalam sobie co musze koniecznie kupic z kosmetycznych rzeczy i mi wyszlo, ze musze na to wydac k 170 zlotych
Taa, hehe

Ja zawsze piszę sobie na kartce co chcę kupić.. a później połowę rzeczy skreślam, bo nie mam kasy tyle

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Dobrze i pokaze wam cos troche strasza jest to fotka ale bardzo zblizona do tego jak teraz wygladam
Prosze sie nie przestarszyc
Śliczna jesteś!!.. Wiesz co, pasujesz do Fifka

Cytat:
hah... poldi spotkal sie ze swoim jednym z ulubionych muzykow ;d shawnem desmanem i zrobil sobie foto (w zalaczniku :P) ...ziooom... dochodzi do celu jak sie zaprze... najpierw malysz, potem mezo...teraz shawn ... zdecydowanie postanawiam wziasc z niego przyklad... spotkam sie z lukasem i bastim tak!
Tak! 3mam kciuki

Cytat:
wiecie co mi sie ostatnio wydarzyło ... kiedyś po kilku piwach wypitych w terenie chciało mi sie sikać więc poszłam za jakieś drzewo. Było ono wielkie a wokół niego mnóśtwo krzaków, traw, także spokojnie można było sie tam skryć. Ja już sie rozbieram, juz stoje rozebrana i mam kucać, patrze a tu w tych krzakch widać czyjeś nogi i czarne skarpetki tam poprostu spał jakiś pijak ja nie wiele myślać zaczęłam stamtą zwiewać z gołym tyłkiem dre sie do koleżanki że tam ktoś leży a ona mi na to " ubierz sie najpierw " yyy to była wpadka
Aaaale akcja posikałabym się na miejscu

Cytat:
dziewczyny, mam pytanie ? chcecie żebym wróciła na wątek ? bo przez ostatnie tygodnie miałam problemy, nie pojawiałam sie tu za często ale to dlatego że było mi ciężko a nikt sie nie zainteresował moimi problemami, myślałam że Was coś obchodze a jest inaczej po próbie samobójczej napisałam że chce żyć i inne pierdoły a wy stwierdziłyście że problem sam zniknął i nie warto sie tym przejmować i zapomniałyście o mnie a co byłoby gdybym naprawde sie zabiła ? ruszyłoby to którąś z was ? czy dalej uważałybyście że jest ok ? a gdybym teraz napisała że jest ekstra, super że jestem szczęśliwa, ciul z tym że tydzień temu sie cięłam i wzięłam 2 packzi leków nasennych ... samobójcom sie nie wierzy, tym bardziej kiedy mówią w dzień po tragedii że jest ok ...

Ola, tak wiem że nie masz nic na koncie, pozatym pisałaś na gg
Ja myślałam o Tobie, czemu tak długo Cię nie ma. A nawet o tym, że moglaś zrobić coś niemądrego. Ale jak widać, że aby Cię przekonać, że się o Ciebie martwimy, musimy tu o tym pisać, a to nie tak
Mam nadzieję, że nie opuścisz nas. Zresztą, ja na ten wątek wchodzę bo chcę, dla samej siebie i nie myślę o tym, czy ktoś tego chce czy nie

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
słońce mam nadzieję że uda sie odebrać prezencik z rossmana
dziekiTeż mam taka nadzieję, tylko mi się nie chce po nią iść, nawet nie wiem gdzie ta ulica, na której się znajduje. Ale szkoda, żeby przepadło..

Cytat:
Cicinho, nowe ciastko
Cicinho, oh, jak on się fajnie nazywa A jaki słodziak.. ten typ urody

Cytat:
Daniel + Alessandro + De Lucas
Te oczy na ostatnim

Cytat:
Ostatnie foto!! Mrauuuu ten brunet.. mm

Cytat:
I jeszcze Cris no no
Skąd Ty go wytrzasnełaś na tym stolesuper foto!

Cytat:
Pewno dziewczyny chcialyby z Crisem na stole
weźźź, nie mów, hehe

--------------

Ach, dzisiaj użyłam odżywki Nivea do włosów suchych i zniszczonych. Rewelacja! Moje włosy są takie miękkie i gładsze niż zwykleFajnie dzia.la.

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-10, 23:17   #155
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Moja też zawsze zwala winę na mnie.. ostatnio że pies się zesikał na przedpokoju rano. Przecież czekałam aż wstanie jakieś pół godziny, a nie podniosłabym sama tego bydlaka:P waży jakieś 40 kg.

No dziekinie mam kiedy się wybrać po te paczkę.. najpierw trzeba do nich zadzwonić i się umówić.

Nie wiem co mogłabym polecić, bo nie wypożyczam. Ale od 12 lipca ma być w Przyjaciółce Ania z zielonego wzgórza Chyba kupię. nie wiem za ile.

Taa, hehe

Ja zawsze piszę sobie na kartce co chcę kupić.. a później połowę rzeczy skreślam, bo nie mam kasy tyle

Tak! 3mam kciuki

Ach, dzisiaj użyłam odżywki Nivea do włosów suchych i zniszczonych. Rewelacja! Moje włosy są takie miękkie i gładsze niż zwykleFajnie dzia.la.
a tam...najwidoczniej mamy takie są...szczegolnie te, po ktorych córki odziedziczyły 'charrrakterek' ;P

ja widzialam reklame, ze bridget jones (Czy jak to sie tam pisze :P) w gali jest moze kupie...bo nie ogladalam

heh, u mnie tez tak jest, ze nie mam tyle kasy na kosmetyki...dlategoi swoją liste dziele na raty
calosc dziele na to co moze mi kupic mama, i mozna to uznac jako dobro wspolne... typu szampony, odzywki i te pe ;d
druga grupa to tylko potrzebne mi...ale ewentualnie mama mi to moze zasponsorowac... typu balsam :P
i ostatnia grupa, na ktora wysypuje swoje oszczednosc... czyli rzeczy dosc drogie jak na kosmetyki codziennego uzytku i ktore wedlug mojej mamy sa mi niepotrzebne... (ujedrniajacy zel ), ewentualnie plastry z woskiem, bo mi szkoda od mamy wyludzac na veety XD

trzymaj trzymaj przyda sie szczescie i zyczliwi ludzie

ja mam od jakiegos czasu odzywke loreal'a... tez polecam....moje wlosy to bylo istne sianko... rozczesac sie nie dalo...odstawaly na wszystkie strony...polamane i porozdwajane na maxa a teraz jest o wieeeeele lepiej

niedawno wrocilam z dworu... z miśkiem gralismy sobie w siate...dzieci nam potowarzyszyły :P potem przyjechal sąsiad... z butlą wina (bynajmniej do wstawienia sie juz mu nie bylo potrzebne XD)... ale powiedzial, ze to na jutro ... no no no...czyzby sie cos szykowalo?

moj mlodszy brat cioteczny poprostu tak mi gra na nerwach, ze wychodze z siebie... jeszcze dzien i czuje, ze wykorkuje ze złości... mowie wam.. jest nie do zniesienia... najgorszy typ jakiego ziemia widziala !!!!! potwor

umylam szybko glowe... i wpadlam jeszcze troszke do was ;P ale widze, ze pusto bylo. wiec lece sie suszyc
dobranoc

Stary 2007-07-10, 23:26   #156
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Elo

Sloneczko ja chce sobie kupic torbe, taka normalna,jakas kolorowa na lato mam nawet pare upatrzonych Aaaa o co chodzi Ci z tym linkiem?? ze koszula nocna jest w gazecie?niestety ale nie skorzystam bo spie tylko w pizamach (w koszulach zawsze budze sie z ... na wierzchu )

Dziewczyny chcialam zakomunikowac ze prawdopodobnie w sobote lub w niedziele wyjezdzam na "wakacje" na poczatku mielismy jechac na Mazury ale rodzice w koncu ustalili ze jednak wybieramy sie w gory.Gdzies okolice Zakopanego i do jakiejs miejscowosci na Slowacji.
Takze tutaj mam ogromna prosbe do WAS (jako ze nie bede miala przez ok.10 dni dostepu do neta) czy moglybyscie mnie informowac o wiadomosciach ze swiata sportu?? chodzi mi np. o nowe transfery, wyniki meczow itp
I niestety... nie obejrze finału LIGI ŚWIATOWEJ siatkarzy. Jeżeli któraś będzie oglądać to proszę o jakąś mini relację lub wynik końcowy
Aj nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu bez was

a i jeszcze pokaze Wam torby ktore mi sie podobaja

1.boska ta kokarda
2.z koniem
3.niebieska
4.czarna w kwiaty
5.zielona w kwiatki

i teraz dylemat ktora wybrac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 213112521.jpeg (99,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 213476074.jpeg (96,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 872007193207.jpg (88,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba6.jpg (80,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torba128a.jpg (56,4 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-07-11, 13:19   #157
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

bym zapomniala... wczoraj urodzinki (22 ) mial Mario Gomez...spoznione zyczenia mojemu dojczkowi wszystkiego naj mario

a tak w ogole to dziendoberas ;P
kurcze coraz wiecej fotek bayernu mam do wrzucenia... i coraz mniej czasu na kompie eszz

ale chyba zaraz cos nadrobie i wrzuce

Stary 2007-07-11, 15:34   #158
Gosiak84
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Madziu - ty mnie wczoraj widziałaś, a ja ciebie nie, było napisane, że 2 użytkowników jest dostępnych, ale nick wyświetlał się tylko mój
Olu - fajne torebeczki, najbardziej przypadła mi do gustu ostatnia, czyli ta zielona , z tego co widzę to na 2 jest sarenka a nie konik . Fajnie, że wyjeżdżasz, nie oznacza to bynajmniej że chcemy się ciebie pozbyć, tylko cieszymy się że wypoczniesz i oderwiesz się od codzienności, będziemy tęsknić .
Ja szykuję się dzisiaj oglądać LŚ i mam zamiar wyjechać na trochę na działkę, więc nie wiem kiedy się teraz do was odezwę. Życzę miłego popołudnia
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 16:23   #159
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hej kochane

Magda to za Gomeza
Gosiu no ja te najbardziej czaje sie na ta zielona, a drugie miejsce ma ta niebieska aukcja zielonej konczy sie w piatek, to akurat jak bym ja kupila przelala kase to podam gosciu adres niech wysle do mojej babci to ona odbierze bo nas nie bedzie.
hmmm no moze to sarenka
Jasne, mam nadzieje ze szybko te 10dni zleci a w sierpniu ma do nas prawdopodobnie przyjechac p.Wiesiek z Warszawy z rodzinka u ktorego nocowalismy z okazji meczu.Fajnie by bylo
Ja tez bede ogladac LS
Stary 2007-07-11, 17:00   #160
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Hej hej wreszcie udało mi sie wpaść jestem taka padnięta ale ogólnie super wczoraj i dzisiaj jeździłam po różnych miastach i rozwoziłam papiery na studia wymęczyła mnie ta jazda pociągami, autobusami, szukanie uczelni, uff jeszcze została mi tylko jedna uczelnia i chyba jutro pojade teraz nie mam na nic czasu, bo rano wyjeżdzam, wracam chwile odpoczne i wieczorkiem wychodze, a później wracam i kłade sie spać Jezuuu w poniedziałek piłyśmy u mnie wódke, później wino, i poszłyśmy do parku, piłam sobie spokojnie piwo i nagle postanowiłam wspiąć sie na barierke przy schodach ... nie udało sie i spadłam ze schodów wynik ? wielki siniak na podbródku i tak o to zaliczyłam upadek po pijaku
ehhh, teraz żyje jak w kołobrotku, ale uwielbiam jak sie coś dzieje, uwielbiam żyć na pełnych obrotach, uwielbiam być zmęczona
wczoraj wyrwałyśmy takiego pijaczka, Jana, jak zaczął nam mówić jakie to my jesteśmy piękne, co tu same robimy, o jaaa nawet papierosem mnie poczęstował a dziś w pociągu jechałyśmy w przedziale z ukraińcem no więc Marian () jest już po studiach i jeździł po całej Polsce, imprezował itd jak zadzwonił do niego ojciec to jedynie zrozumiałyśmy : tato
a wiecie jakie jest zwierzątko na dwie litery ? kuń to lepiej wychodzi jak sie mówi
takie to przygody z kumpelą mamy że szok
aha, zakochałam sie teraz naprawde jestem szczęśliwa

później jak uda mi sie jeszcze wpaść ( w co wątpie bo wychodze niedługo ) to nadrobie wątek
Stary 2007-07-11, 17:26   #161
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Hej hej wreszcie udało mi sie wpaść jestem taka padnięta ale ogólnie super wczoraj i dzisiaj jeździłam po różnych miastach i rozwoziłam papiery na studia wymęczyła mnie ta jazda pociągami, autobusami, szukanie uczelni, uff jeszcze została mi tylko jedna uczelnia i chyba jutro pojade teraz nie mam na nic czasu, bo rano wyjeżdzam, wracam chwile odpoczne i wieczorkiem wychodze, a później wracam i kłade sie spać Jezuuu w poniedziałek piłyśmy u mnie wódke, później wino, i poszłyśmy do parku, piłam sobie spokojnie piwo i nagle postanowiłam wspiąć sie na barierke przy schodach ... nie udało sie i spadłam ze schodów wynik ? wielki siniak na podbródku i tak o to zaliczyłam upadek po pijaku
ehhh, teraz żyje jak w kołobrotku, ale uwielbiam jak sie coś dzieje, uwielbiam żyć na pełnych obrotach, uwielbiam być zmęczona
wczoraj wyrwałyśmy takiego pijaczka, Jana, jak zaczął nam mówić jakie to my jesteśmy piękne, co tu same robimy, o jaaa nawet papierosem mnie poczęstował a dziś w pociągu jechałyśmy w przedziale z ukraińcem no więc Marian () jest już po studiach i jeździł po całej Polsce, imprezował itd jak zadzwonił do niego ojciec to jedynie zrozumiałyśmy : tato
a wiecie jakie jest zwierzątko na dwie litery ? kuń to lepiej wychodzi jak sie mówi

później jak uda mi sie jeszcze wpaść ( w co wątpie bo wychodze niedługo ) to nadrobie wątek
hej

o! ja tak mam ze jak jade gdzies w trase gdzie nigdy nie jechalam (np.krakow czy wawa)lub jej nie pamietam to nie moge spac itp. bo musze patrzec przez okno co tam jest ciekawego.A tak jak bym spala to wiele fajnych miejsc moglabym przelotem ominać
Uwaaj na siebie zebys nastepnym raem sobie zebow nie wybila!bo potem nowe Ci juz nie urosna
Ciekawe w kim
Stary 2007-07-11, 18:27   #162
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

O ja ale kwas
u nas w tym roku jest 10ty festyn ziemi Gryfickiej, na stronie oficjalnej napisali ze prowadzone sa rozmowy z mega "artystami"
ale uwaga, trwac on bedzie od 27do29 lipca. w piatek 27ego nie ma nic! no to kit, w sobote wieczorem zespol Farba (same smety to ja dziekuje ) a potem Jamal, a to na Jamala pojde, bede hitowac "jak to polisman przeszukuje mnie przeciez mam prawo nosic to co chce" i to na tyle w sobote, w niedziele potem cos tam jest a wieczorem koncert dwoch mega gwiazd! Gosia Andrzejewicz i Monika Brodka nie no tez pojde zobacze jak sie te nasze "gwiazdki" prezentuja na zywo.Zdecydowanie wole Brodke bo tej Goski to nie zdzierze
szykuje sie imprezka http://gryfice.com.pl/news/2.html
Stary 2007-07-11, 21:06   #163
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Rany

Dziewczyny! utopilam sie we wlasnej slinie...

1.ze znajomymi
2.z Kasią
3.sam
4.
5.znow ze znajomymi (szkoda ze poszedl na tyly )
6.wyscig
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1334.jpg (102,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1333.jpg (84,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1332.jpg (70,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1331.jpg (86,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1324.jpg (86,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1321.jpg (93,5 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-07-11, 21:12   #164
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

1.z funflami
2-3.hop do wody!
4.jazdaaaa
5.jaka piekna woda, jaki piekny Artek
6.wyscigi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1316.jpg (62,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1315.jpg (53,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1314.jpg (68,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1313.jpg (100,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1311.jpg (111,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1309.jpg (86,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2007-07-11, 21:15   #165
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

1.z zonka
2.jaki maczo
3.z Kasia
4.z kolega
5.w basenie
6.gramy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1307.jpg (64,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1306.jpg (104,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1304.jpg (88,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1303.jpg (80,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1301.jpg (88,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1299.jpg (98,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2007-07-11, 21:20   #166
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

1-3. nie musze komentowac
4.ekipa
5.jaki mokry piesek slodkooo
6.ech,niestety ja robilam to zdjecie i dlatego mnie tu nie ma

KONIEC a teraz ide sie wytrzec bo mi cieknie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1298.jpg (88,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1296.jpg (70,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1297.jpg (73,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1295.jpg (91,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1294.jpg (75,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1293.jpg (96,6 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-07-11, 22:24   #167
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
a tam...najwidoczniej mamy takie są...szczegolnie te, po ktorych córki odziedziczyły 'charrrakterek' ;P

ja widzialam reklame, ze bridget jones (Czy jak to sie tam pisze :P) w gali jest moze kupie...bo nie ogladalam

heh, u mnie tez tak jest, ze nie mam tyle kasy na kosmetyki...dlategoi swoją liste dziele na raty
calosc dziele na to co moze mi kupic mama, i mozna to uznac jako dobro wspolne... typu szampony, odzywki i te pe ;d
druga grupa to tylko potrzebne mi...ale ewentualnie mama mi to moze zasponsorowac... typu balsam :P
i ostatnia grupa, na ktora wysypuje swoje oszczednosc... czyli rzeczy dosc drogie jak na kosmetyki codziennego uzytku i ktore wedlug mojej mamy sa mi niepotrzebne... (ujedrniajacy zel ), ewentualnie plastry z woskiem, bo mi szkoda od mamy wyludzac na veety XD

trzymaj trzymaj przyda sie szczescie i zyczliwi ludzie

ja mam od jakiegos czasu odzywke loreal'a... tez polecam....moje wlosy to bylo istne sianko... rozczesac sie nie dalo...odstawaly na wszystkie strony...polamane i porozdwajane na maxa a teraz jest o wieeeeele lepiej

niedawno wrocilam z dworu... z miśkiem gralismy sobie w siate...dzieci nam potowarzyszyły :P potem przyjechal sąsiad... z butlą wina (bynajmniej do wstawienia sie juz mu nie bylo potrzebne XD)... ale powiedzial, ze to na jutro ... no no no...czyzby sie cos szykowalo?

moj mlodszy brat cioteczny poprostu tak mi gra na nerwach, ze wychodze z siebie... jeszcze dzien i czuje, ze wykorkuje ze złości... mowie wam.. jest nie do zniesienia... najgorszy typ jakiego ziemia widziala !!!!! potwor

umylam szybko glowe... i wpadlam jeszcze troszke do was ;P ale widze, ze pusto bylo. wiec lece sie suszyc
dobranoc
Ja po mojej wolałabym nic nie odziedziczać, ale niestety, mamy niektóre te same cechy

Dzisiaj byłam na hali targowej, widziałam jakieś filmy za 9.90, ,nie pamiętam tytułu.. a i jakieś kosmetyczki też mają w dodatkach, ale badziewne. I zestaw do manicure, mogłam sobie kupić, ale kolor opakowania mi się nie podobał:P

Fajnie masz, jak mama Ci kupuje kosmetyki Ja mojej nawet o nic nie proszę, bo zawsze jest to samo 'a po co Ci', 'nie masz na co wydawać..' A i tak jak sobie coś kupuję coś ze swoich pieniędzy to mi podbiera

Ja niedawno używałam Gliss Kura, ale nie pomagało mi to zbytnio, za to nivea to narazie mój KWC

Współczuję takiego kuzyna:P Wiem coś o tym, o dziaciach z wrednym charakterem..

Cytat:
Sloneczko ja chce sobie kupic torbe, taka normalna,jakas kolorowa na lato mam nawet pare upatrzonych Aaaa o co chodzi Ci z tym linkiem?? ze koszula nocna jest w gazecie?niestety ale nie skorzystam bo spie tylko w pizamach (w koszulach zawsze budze sie z ... na wierzchu )

1.boska ta kokarda
2.z koniem
3.niebieska
4.czarna w kwiaty
5.zielona w kwiatki
No o tą koszulę mi chodziło.. hehe a mi w piżamach jest za gorąco
Rozumiem

Mi się podoba ta zielona i czarna

Cytat:

Fajny musiał być ten Ukrainiec, zresztą jak prawie każdy obcokrajowiec napotkany przypadkiem Cieszę się, że miałaś udany dzień

W kim się zakochałaś znowuż?

A Olciu,fotki Artka cudne Szczególnie te na wodzie!

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-11, 23:33   #168
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Madziu - ty mnie wczoraj widziałaś, a ja ciebie nie, było napisane, że 2 użytkowników jest dostępnych, ale nick wyświetlał się tylko mój
Olu - fajne torebeczki, najbardziej przypadła mi do gustu ostatnia, czyli ta zielona, z tego co widzę to na 2 jest sarenka a nie konik . Fajnie, że wyjeżdżasz, nie oznacza to bynajmniej że chcemy się ciebie pozbyć, tylko cieszymy się że wypoczniesz i oderwiesz się od codzienności, będziemy tęsknić .
Ja szykuję się dzisiaj oglądać LŚ i mam zamiar wyjechać na trochę na działkę, więc nie wiem kiedy się teraz do was odezwę. Życzę miłego popołudnia
ja tez sobie ogladalam meczyk ojojoj... ale bylo ostro
najwazniejsze, ze wygralismy !!!! za naszych siatkarzy POLSKAAAA !!!
dzialeczka...accchhhh dlaczego ja nie mam dzialki? ;p nie rekompensuje mi tego wcale fakt, ze moj dom sąsiaduje z rejonem działkowym... i dzialkowicze maja wglad na moje podworko XD a w wakacje halasuja ;P

Cytat:
Hej hej jeszcie udało mi sie wpaść jestem taka padnięta ale ogólnie super wczoraj i dzisiaj jeździłam po różnych miastach i rozwoziłam papiery na studia wymęczyła mnie ta jazda pociągami, autobusami, szukanie uczelni, uff jeszcze została mi tylko jedna uczelnia i chyba jutro pojade teraz nie mam na nic czasu, bo rano wyjeżdzam, wracam chwile odpoczne i wieczorkiem wychodze, a później wracam i kłade sie spać Jezuuu w poniedziałek piłyśmy u mnie wódke, później wino, i poszłyśmy do parku, piłam sobie spokojnie piwo i nagle postanowiłam wspiąć sie na barierke przy schodach ... nie udało sie i spadłam ze schodów wynik ? wielki siniak na podbródku i tak o to zaliczyłam upadek po pijaku

hah...odloty ;p
usmialam sie czytajac twojego posta... i wymawialam kilkakrotnie tego kunia ... dopiero po jakims czasie sie skapnelam, że te dwie litery to niby q i ń dobre ;D
latanie po uczelniach...och... nie moge o tym myslec, bo zaraz matura... szkola... mi sie przypomina. ale powodzenia
jestes szczesliwa? to trzymaj to jak najdluzej nie wszystkim jest dane prawdziwe szczescie.

Cytat:
O ja ale kwas
u nas w tym roku jest 10ty festyn ziemi Gryfickiej, na stronie oficjalnej napisali ze prowadzone sa rozmowy z mega "artystami"
ale uwaga, trwac on bedzie od 27do29 lipca. w piatek 27ego nie ma nic! no to kit, w sobote wieczorem zespol Farba (same smety to ja dziekuje ) a potem Jamal, a to na Jamala pojde, bede hitowac "jak to polisman przeszukuje mnie przeciez mam prawo nosic to co chce" i to na tyle w sobote, w niedziele potem cos tam jest a wieczorem koncert dwoch mega gwiazd! Gosia Andrzejewicz i Monika Brodka nie no tez pojde zobacze jak sie te nasze "gwiazdki" prezentuja na zywo.Zdecydowanie wole Brodke bo tej Goski to nie zdzierze
mmmm...coz za gwiazdy

Cytat:
Rany

1.ze znajomymi
2.z Kasią
3.sam
4.
6.wyscig
Cytat:
1.z funflami
2-3.hop do wody!
4.jazdaaaa
6.wyscigi
Cytat:
1.z zonka
2.jaki maczo
3.z Kasia
4.z kolega
5.w basenie
6.gramy
Cytat:
4.ekipa

super focie... ....az zal dupe sciska jak patrze na tak usmiechnietych ludzi na urlopie w pieknej lazurowej wodzie (mimo, ze basenowej jednoczesnie XD)... a jakie nogi ma ta żonka boruca ...agrrrr fajnie.

Cytat:
Ja po mojej wolałabym nic nie odziedziczać, ale niestety, mamy niektóre te same cechy

Dzisiaj byłam na hali targowej, widziałam jakieś filmy za 9.90, ,nie pamiętam tytułu.. a i jakieś kosmetyczki też mają w dodatkach, ale badziewne. I zestaw do manicure, mogłam sobie kupić, ale kolor opakowania mi się nie podobał:P

Fajnie masz, jak mama Ci kupuje kosmetyki Ja mojej nawet o nic nie proszę, bo zawsze jest to samo 'a po co Ci', 'nie masz na co wydawać..' A i tak jak sobie coś kupuję coś ze swoich pieniędzy to mi podbiera

Ja niedawno używałam Gliss Kura, ale nie pomagało mi to zbytnio, za to nivea to narazie mój KWC

Współczuję takiego kuzyna:P Wiem coś o tym, o dziaciach z wrednym charakterem..
oj ja tez bym chciala nie dziedziczyc wielu rzeczy...i na checiach pozostanmy...bo tego sie juz nie zmieni ;p

ja nie lubie mamy prosic o cos xD ale jak mus to mus :P bo moja mama to owszem... kupi mi co chce...ale po uprzednim wybadaniu po co mi to co to jest i sralala.. a ja nie cierpie tego jak ona docieka wszystkiego.dlatego wole na wlasna reke, po cichaczu

ja sie zastanawialam wczesniej nad tą niebieską wersją szamponu nivea... ale skoro juz mialam loreala...to postanowilam go wykonczyc i wtedy sprobowac całą serię

och tak... i dzisiaj ten niegrzeczny bachor pojechal do domu ufffff... a wczoraj na wieczor jeszcze sobie tak nagrabil ui mnie, ze niech mi sie tylko w moim domu pokaze w wakacje to chyba udusze ;P

coz tu powiedziec...te fotki to pewnie bede powoli dodawac...kiedys tam xD na kompa czasu za bardoz nie mam...a jak mam to chlopaki siedza ;p
w piatek prawdopodobnie jade do gdanska. moze na weekend a moze na dluzej. to sie okaze. tak wiec... mysle, ze jeszcze wpadne jutro cos tam skrobnąc...jednak gdyby nie... to do zobaczyska za kilka dni buziole

i jeszcze raz za siatkarzy

Stary 2007-07-12, 00:03   #169
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:

Śliczna jesteś!!.. Wiesz co, pasujesz do Fifka

Skąd Ty go wytrzasnełaś na tym stolesuper foto!

.
Sie wie ze sie pasuje .... zartuje

A sie znałało i nie omieszkałam wrzucic

Cytat:
bym zapomniala... wczoraj urodzinki (22 ) mial Mario Gomez...spoznione zyczenia mojemu dojczkowi wszystkiego naj mario

a tak w ogole to dziendoberas ;P
kurcze coraz wiecej fotek bayernu mam do wrzucenia... i coraz mniej czasu na kompie eszz

ale chyba zaraz cos nadrobie i wrzuce
Za niego

Widziłam ze dzis Bayern grał i wygrywał 2:0 ale jak sie skonczył to nie wiem

Cytat:

Ty uwazaj na siebie bo sobie jeszcze kiedys zeby wybijesz

Cytat:
Rany

1.ze znajomymi
2.z Kasią
3.sam
4.
6.wyscig
Cytat:
1.z funflami
2-3.hop do wody!
4.jazdaaaa
6.wyscigi
Cytat:
1.z zonka
2.jaki maczo
3.z Kasia
4.z kolega
5.w basenie
6.gramy
Cytat:
4.ekipa

Matko jedyna jakie foty Artur wersja plazowa powaliła mnie

Za naszych siatkarzy bo sa wielcy bo obojetnie jaki jest wynik oni graja do konca czekam na Finał z ich udziłem

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Stary 2007-07-12, 11:01   #170
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
moze nie...ale ja mam takie wrazenie jak czytam to co piszesz o nas.
juz wieciej nic nie powiem odkrywczego, bo to co mialam do powiedzenia to juz napisalam. i nie bede sie powtarzac
poprostu rob jak uwazasz. ja uwazam, ze na razie powinnam zostawic twoje osobiste sprawy w spokoju. zebys mogla spokojnie przemyslec je. bo jak bedzie tak jak teraz to nigdzie nie dojdziemy. ty bedziesz mowic nam wybiorczo prawde... my bedziemy sie tym denerwowac i automatycznie powstanie przepasc...ty bedziesz niepocieszona, ze cie nie rozumiemy... i powrocimy do punktu wyjscia.
mysle, ze powinnas poprostu przyjmowac wszystko chociaz w polowie mniej emocjonalnie bo naprawde, ja bedac sobą nie wszystkie pretensje rozumiem i przyjmuje do swojej wiadomosci.

uwielbiam to wspominac...bo ciagle mam nadzieje... ze tak piekne chwile przezyje osobiscie tam na miejscu... nie przed tv.

mowisz, ze dobry film? poszukam recenzji. chociaz wydaje mi sie, ze gdzies go powinnam miec w domu.
ja polecam ponownie 'deja vu' wczoraj ogladalam drgui raz, bo moja mama ogladala ... bez beki, ale moim zdaniem denzel washington jest agrrr ale generalnie caly film jest fajny.

ach... pozazdroscic tych chlopcow ;P i powodzenia

ejjj... ale dupy ... masakra...debesciaki xD ale najfajniejszy ten bernardo

hola hola... diegito jest majn

moim zdaniem, na oko, to van nistelrooy :P

No naprawde nie. Z problemami już dam sobie jakoś rade, teraz mam nadzieje do życia i musi być lepiej
nie potrafie w połowie mniej emocjonalnie taka już jestem, jak już to na maksa
fajnie tak wspominać
dobry dobry a deja vu widziałam recenzje
jakie tam powodzenie
wiem że chłopaki fajne
to ten Diego Twój
tja to Ruud

Cytat:
Lunka moim zdaniem powinnas z siebie wyrzucic wszystko to co Ciebie meczy,wtedy my Ci cos poradzimy i odrazu bedzie nam lepiej bo bedziemy wiedzialy co cie meczy.
Fajnie ze mialas udany wieczor.Ja rowniez. Mam ochote na Carlsberga, ale narazie nie mam ekipy z kim pic Do Michalow mam uraz.
Fajnby ten Rafalel "cicinjo" fajnie brzmi ten Daniel tez fajny, ale jakos ich nie kojarze De Lucas ma niezle spojrzenie.Fajne zdjecia. Nie wiem kto to na ostatniej
najpierw to sie musze tego nauczyć
Carlsberga jeszcze nie piłam a Michały są fajne
widze że moje słoneczka sie podobają

Cytat:
a wiec zaczynam ale strasznie mi cos zacina komp wiec nie wiem jak dlugo pociagnie moja cierpliwosc XD

FOTKI:
1 - miro & alti
2 - bommi ...normalnie jak policjant na skrzyzowaniu kierujacy ruchem mark zna sie na kierowaniu innymi...oj zna
3,4,5,6 - poldi na jakiejs rzece w münchen i w naszym autku
5 super

Cytat:
Spoko oko jak bedzie potrzeba to cie znajde miasto juz znam to reszta juz pojdzie wiec musisz byc grzeczna

Staraj sie

No jasne ze sie podobaja

Wiesz moze wrescie sie ustatkuje

Widocznie ale chyba w rozbieranego bilarda przegrywa to taka była cena

grozisz mi ?

przy Tobie napewno
musiało być seksi

Cytat:

Aaaale akcja posikałabym się na miejscu

Ja myślałam o Tobie, czemu tak długo Cię nie ma. A nawet o tym, że moglaś zrobić coś niemądrego. Ale jak widać, że aby Cię przekonać, że się o Ciebie martwimy, musimy tu o tym pisać, a to nie tak
Mam nadzieję, że nie opuścisz nas. Zresztą, ja na ten wątek wchodzę bo chcę, dla samej siebie i nie myślę o tym, czy ktoś tego chce czy nie

Cicinho, oh, jak on się fajnie nazywa A jaki słodziak.. ten typ urody

Te oczy na ostatnim

Ostatnie foto!! Mrauuuu ten brunet.. mm

--------------

ja ledwo co wytrzymałam
dzieki
śmiesznie sie nazywa ale za to przystojniak z niego
musze spróbować tej odżywki

Cytat:
Dziewczyny chcialam zakomunikowac ze prawdopodobnie w sobote lub w niedziele wyjezdzam na "wakacje" na poczatku mielismy jechac na Mazury ale rodzice w koncu ustalili ze jednak wybieramy sie w gory.Gdzies okolice Zakopanego i do jakiejs miejscowosci na Slowacji.
Takze tutaj mam ogromna prosbe do WAS (jako ze nie bede miala przez ok.10 dni dostepu do neta) czy moglybyscie mnie informowac o wiadomosciach ze swiata sportu?? chodzi mi np. o nowe transfery, wyniki meczow itp
I niestety... nie obejrze finału LIGI ŚWIATOWEJ siatkarzy. Jeżeli któraś będzie oglądać to proszę o jakąś mini relację lub wynik końcowy
Aj nie wiem jak ja wytrzymam tyle czasu bez was

a i jeszcze pokaze Wam torby ktore mi sie podobaja

1.boska ta kokarda
2.z koniem
3.niebieska
4.czarna w kwiaty
5.zielona w kwiatki

i teraz dylemat ktora wybrac
szkoda że wyjeżdzasz ale za to sobie wypoczniesz
ja Ci tego nie zagwarantuje bo sama jeżdze z podaniami i nie mam na nic czasu
fajne torby

Cytat:
Stary 2007-07-12, 11:02   #171
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
hej

o! ja tak mam ze jak jade gdzies w trase gdzie nigdy nie jechalam (np.krakow czy wawa)lub jej nie pamietam to nie moge spac itp. bo musze patrzec przez okno co tam jest ciekawego.A tak jak bym spala to wiele fajnych miejsc moglabym przelotem ominać
Uwaaj na siebie zebys nastepnym raem sobie zebow nie wybila!bo potem nowe Ci juz nie urosna
Ciekawe w kim
ja tam moge całą droge przegadać
nie strasz mnie tymi zębami

Cytat:
O ja ale kwas
nieźle

Cytat:
Rany

1.ze znajomymi
2.z Kasią
3.sam
4.
6.wyscig
Cytat:
1.z funflami
2-3.hop do wody!
4.jazdaaaa
6.wyscigi
Cytat:
1.z zonka
2.jaki maczo
3.z Kasia
4.z kolega
5.w basenie
6.gramy
Cytat:
4.ekipa

wow skąd Ty to wytrzasnęłaś

Cytat:

Fajny musiał być ten Ukrainiec, zresztą jak prawie każdy obcokrajowiec napotkany przypadkiem Cieszę się, że miałaś udany dzień

W kim się zakochałaś znowuż?

bo był fajny naprawde miły chłopak, taki otwarty, kontaktowy
a i jeszcze jedno fajne było jak powiedział : "mama muzykant, tata muzykant, brat muzykant, ja ekonomista "
w tym Michale o którym ostatnio Wam opowiadałam

Cytat:

hah...odloty ;p
usmialam sie czytajac twojego posta... i wymawialam kilkakrotnie tego kunia ... dopiero po jakims czasie sie skapnelam, że te dwie litery to niby q i ń dobre ;D
latanie po uczelniach...och... nie moge o tym myslec, bo zaraz matura... szkola... mi sie przypomina. ale powodzenia
jestes szczesliwa? to trzymaj to jak najdluzej nie wszystkim jest dane prawdziwe szczescie.

my sie też z koleżanką lałyśmy w pociągu z tego kunia
nie dziekuje
zrobie co w mojej mocy

Cytat:
Ty uwazaj na siebie bo sobie jeszcze kiedys zeby wybijesz

druga co mnie straszy ale ja byłam wtedy pijana
Stary 2007-07-12, 11:09   #172
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

hej hej cio tam ? wczoraj znowu było picie, ale tylko po jednym później kręciłyśmy sie tu i tam i widziałam sie z Michałem Jezu jak on na mnie popatrzył to aż sie nogie pode mną ugięły i jeszcze sie później odwracał Jezuuuu ja sie naprawde zakochałam

ajjjj, ściągnijcie sobie piosenke PWRD - Zawrót Głowy boska piosenka i słowa
Stary 2007-07-12, 11:43   #173
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Widziłam ze dzis Bayern grał i wygrywał 2:0 ale jak sie skonczył to nie wiem
wnik koncowy 4:0
kontra schaffhausen ale to są tylko mecze kontrolne...masa ich w ostatnich dniach... wiec wyniki tez nie dziwią... 14:0... 18:0 ... ... ale widac, ze podnosimy sie po ostatnim sezonie i to ładnie

Cytat:
No naprawde nie. Z problemami już dam sobie jakoś rade, teraz mam nadzieje do życia i musi być lepiej
nie potrafie w połowie mniej emocjonalnie taka już jestem, jak już to na maksa
fajnie tak wspominać
dobry dobry a deja vu widziałam recenzje
jakie tam powodzenie
wiem że chłopaki fajne
to ten Diego Twój
tja to Ruud
fajnie ci... bo ja mam teraz odwrotnie ;P problemy mnie przytlaczaja... i ciezko mi ale mysle, ze tez dam rade...jak zwykle daje. bo przeciez to ciagle ten sam problem...ja
no coz...ale zawsze mozna popracowac nad sobą wewnetrznie...noz widelec...moze sie uda :P
a jak to inaczej nazwiesz jak nie powodzenie nie badz taka skromniacha
nom diegito moj nie od dzis nie ogladasz moich zdjec? wiele razy goscil w moich galeriach... ostatnio chyba z sesji dla 'PLAYER'a'
aaa...zgadlam

Cytat:
hej hej cio tam ? wczoraj znowu było picie, ale tylko po jednym później kręciłyśmy sie tu i tam i widziałam sie z Michałem Jezu jak on na mnie popatrzył to aż sie nogie pode mną ugięły i jeszcze sie później odwracał Jezuuuu ja sie naprawde zakochałam

haaaa... zazdroszcze
nie moge patrzec na tooo !!! ... ja tez chce byc szczesilwa... tez chce tez chce tez chce

a poki co to chyba musze isc sie umyc XD potem posprzatac a poterm sie spakowac moze jeszcze wpadne dzis

mam mega duzo fotek bayernu.... basti na treningach wyglada przeuroczo i jakos sie upodobnil do tobiego (?) serio... ;d ale slodko...

do zobaczyska

aa...jeszcze jedno... w copa america z brazylią w finale zagra argentyna
lunka ciesz sie... ;P maxi ma swoja szanse ( o ile gra ;D)

Stary 2007-07-12, 18:33   #174
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000

Cytat:
grozisz mi ?

przy Tobie napewno
musiało być seksi

Ja gdziez bym smiala tak sobie plote trzy po trzy

Cytat:
druga co mnie straszy ale ja byłam wtedy pijana
Ja cienie strasze ile dzieki % mozna narobic a o szczeke trzeba dbac
Musisz miec ładny usmiech
Cytat:

No to fajnie Tylko tak dalej

Cytat:
kontra schaffhausen ale to są tylko mecze kontrolne...masa ich w ostatnich dniach... wiec wyniki tez nie dziwią... 14:0... 18:0 ... ... ale widac, ze podnosimy sie po ostatnim sezonie i to ładnie

To fajnie:d Za nich

Milan to jeszcze wakacjuje

Ostatnimi czasy znajduje tylko fotki moich Inzaghi w dasmkim towarzystwie
Tym razem Simonek i ta jego MICHELLE choc nie wyglada na zbyt zadowolnego ale na 1 wyglada bosko

I avek Miguela Torresa boski jest wiec sobie go zaklepuje

Edit:
Połaczenie tych fotek z artykułem ktory teraz przeczytała i fotke w nim zawarta straciłam orientacje z kim on jest ale to przeciez Simonek on nigdy w odroznieniu od swojego brata tak szybko nie zmineiał partnerek. Ja nie nadaza juz za ich zyciem towarzyskim ochhh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 886.jpg (29,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 887.jpg (29,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 888.jpg (32,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 889.jpg (33,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 890.jpg (31,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: png icon-aglaiya-migueltorres-06.png (19,0 KB, 45 załadowań)

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Edytowane przez Izka000
Czas edycji: 2007-07-12 o 19:23
Stary 2007-07-12, 19:19   #175
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

hej
jeszcze sobie zrobilysmy z kumpelą dzis ostatnia przejazdzke na rowerkach przed wyjazdem ;P
jak pojade tylko na weekend to wracam i robimy sobie znowu namiotowe party...w tym roku w wiekszym gronie XD z tamtego roku pamietam, ze to bylo jakos mundialowo jeszcze :P i jedną piosenkę z tego okresu ...'mosquito' - loco loco podobno pogoda ma byc piekna od sobotki...oby

zaraz wrzuce kilka fotek z prezentacji metze w realu ajjjj... w realowym triko nie wyglada tak uroczo jak w trykocie dfb, ale coz... wazne, zeby mu sie powodzilo tam

dzis czytalam sobie wywiad z dudkiem w 'twoim stylu' fajny. świetną sesje mu tez zrobili....szkoda, ze tylko dwa zdjecia wykorzystali w gazecie pilkarzy nigdy dosc w prasie kobiecej ...
a w ogole to mialam wam zeskanowac kube z 'przyjaciolki' ... i zapomnialam :P moze jak wroce to znajde czas

poki co dostalam sie troche na kompa wiec wrzuce choc kilka fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75356106.jpg (44,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75356558.jpg (25,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75357000.jpg (30,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75356993.jpg (36,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75357007.jpg (25,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75357044.jpg (31,9 KB, 1 załadowań)

Stary 2007-07-12, 19:30   #176
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

jeszcze troche metze ;P i tylko tyle chyba uda mi sie dzisiaj wstawic tak wiec wiecej po moim powrocie do domku

znow widze gosie ;P

achhh... pada deszczyk...ale mam nadzieje, ze to nie popsuje ostatnio calkiem niezlej pogody ;D i bedzie tylko lepiej.

do zobaczenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75357051.jpg (32,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75358547.jpg (44,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75358580.jpg (56,8 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75359006.jpg (45,2 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75359037.jpg (48,4 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 75359097.jpg (33,1 KB, 0 załadowań)

Stary 2007-07-12, 20:13   #177
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Witam

Nasi siatkarze wczoraj pieknie wygrali, ale za nich ksiuki trzymalam ale raz mnie rozwalilo jak Kadziewicz spierdzielil zagrywke i bylo slychac jak krzyknal "kur waaa maaac"
albo potem jak jakis Francuz sie rozpedzil za pilka i polecial tam w strone publicznosci zeby ja wybic i wpadl na jakas dziewczyne od podlogi i tak jak popchnal,a potem ja tak fajnie objal.Slodko
Slonce super ze Ci sie zdjecia podobaja
Magda ja tez bym chciala sobie pojechac na Cypr tak jak Arczi boskoo
Izka no ja to myslalam ze padne z krzesla jak te foty zobaczylam az sobie na ava wrzucilam ach tak,siatkarze sa boscy.Szkoda tylko ze nie zobacze finalu ale mam nadzieje ze ktoras mi zrelacjonuje
Lunka wroce, mam nadzieje,chcociaz cholernie boje sie jechac. w sumie to przez cala Polske a teraz mowia ze tyle wypadkow na drogach i co z tego ze my bysmy jechali spokojnie a jakis idiota by w nas wjechal?! tego sie najbardziej boje. Widzialam tez na all fajna torbe Hello Kitty, ale juz cena podskoczyla do 31zl a do konca aukcji 3 dni Jednak kupie ta zielona, jutro sie aukcja konczy aaajak bylam w miedzyzdrojach to sobie kupilam taka fajna rozowa poloweczke w paski w jakims sklepie, za 10zl grzech nie bylo wziac! a teraz mam nadzieje ze sobie cos tam na dole Polski kupie fajnego aaa i mam jeszcze chrapke na takie kalosze w serduszka ale to juz musialabym do siostry sie usmiechnac bo one byly na ebayu
Luncia foty wzielam z oficjalnej stronki Artka dobrze ze tak dba o swoich fanow
A ja wlasnie nie zaczailam o co chodzilo z tym kuniem, Magda respekt qń
Lunka szalejesz a mi sie dzisiaj Mateusz snil ze zerwal z ta laska i przylecial do mnie wypad koles!
Magda dasz rade o wlasnie czytalam o Metzeldem czy jakos tak
Izka ladne zdjecia.Takie z ukrycia

AAAA dzisiaj o 23 znow chlopaki u20 graja meczyk z Argentyna.Trzymamy kciuki i oczywiscie bedziemy ogladac

MAGDA ale moj tata to spiewak chodzi i spiewa "goldiii poldiii alelujaaa" a teraz chodzi i hymn nasz spiewa
Stary 2007-07-12, 22:44   #178
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Magda dasz rade o wlasnie czytalam o Metzeldem czy jakos tak

AAAA dzisiaj o 23 znow chlopaki u20 graja meczyk z Argentyna.Trzymamy kciuki i oczywiscie bedziemy ogladac

MAGDA ale moj tata to spiewak chodzi i spiewa "goldiii poldiii alelujaaa" a teraz chodzi i hymn nasz spiewa
o metzelderze jesli juz spolszczamy za niego

ja juz wlasnie sie spakowalam i wykapalam :P i tylko lece z mokra glowa przed tv ogladac... POOOOOLSKAAA !!!!

heheh... beczka, lubie twojego tate
ja pamietam w tamtym roku dzieciaki ulozyly taniec do tej piosenki speszyl for mi ... i mi tanczyly haha...
goldi poldi hallelujah ... es gibt einen fussballgott !!!

si ja ... jutro jade o 10 rano wiec pewnie juz nie wpadne... w gdansku postaram sie wpasc do was

Stary 2007-07-13, 10:24   #179
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:

fajnie ci... bo ja mam teraz odwrotnie ;P problemy mnie przytlaczaja... i ciezko mi ale mysle, ze tez dam rade...jak zwykle daje. bo przeciez to ciagle ten sam problem...ja
no coz...ale zawsze mozna popracowac nad sobą wewnetrznie...noz widelec...moze sie uda :P
a jak to inaczej nazwiesz jak nie powodzenie nie badz taka skromniacha
nom diegito moj nie od dzis nie ogladasz moich zdjec? wiele razy goscil w moich galeriach... ostatnio chyba z sesji dla 'PLAYER'a'
aaa...zgadlam

haaaa... zazdroszcze
nie moge patrzec na tooo !!! ... ja tez chce byc szczesilwa... tez chce tez chce tez chce

a poki co to chyba musze isc sie umyc XD potem posprzatac a poterm sie spakowac moze jeszcze wpadne dzis

mam mega duzo fotek bayernu.... basti na treningach wyglada przeuroczo i jakos sie upodobnil do tobiego (?) serio... ;d ale slodko...

do zobaczyska

aa...jeszcze jedno... w copa america z brazylią w finale zagra argentyna
lunka ciesz sie... ;P maxi ma swoja szanse ( o ile gra ;D)

brawo Bayern
no jasne że dasz rade pracuj pracuj, zawsze są jakieś efekty
hah no dobra może i powodzenie ale i tak zawsze jestem sama
oglądam foty, tylko że nie zwracałam uwagi na tego Diego
też znajdziesz swoje szczęście
wiesz co ... jeśli sie myśli że jest sie szczęśliwym to sie nim jest
gdzie sie pakujesz
co gdzie mój Maksiu ? dzieki za info ciesze sie ciesze

Cytat:
Ja gdziez bym smiala tak sobie plote trzy po trzy

Ja cienie strasze ile dzieki % mozna narobic a o szczeke trzeba dbac
Musisz miec ładny usmiech

No to fajnie Tylko tak dalej

Ostatnimi czasy znajduje tylko fotki moich Inzaghi w dasmkim towarzystwie
Tym razem Simonek i ta jego MICHELLE choc nie wyglada na zbyt zadowolnego ale na 1 wyglada bosko

I avek Miguela Torresa boski jest wiec sobie go zaklepuje

Edit:
Połaczenie tych fotek z artykułem ktory teraz przeczytała i fotke w nim zawarta straciłam orientacje z kim on jest ale to przeciez Simonek on nigdy w odroznieniu od swojego brata tak szybko nie zmineiał partnerek. Ja nie nadaza juz za ich zyciem towarzyskim ochhh
heh teraz sie wypierasz
ja to po pijaku potrafie wszystko zrobić nawet podrywać panów robotników a no pewnie że musze mieć ładny uśmiech
dzieki

avek boski
nom dziwnie tu wyszedł Simonek

Cytat:
hej
jeszcze sobie zrobilysmy z kumpelą dzis ostatnia przejazdzke na rowerkach przed wyjazdem ;P
jak pojade tylko na weekend to wracam i robimy sobie znowu namiotowe party...w tym roku w wiekszym gronie XD z tamtego roku pamietam, ze to bylo jakos mundialowo jeszcze :P i jedną piosenkę z tego okresu ...'mosquito' - loco loco podobno pogoda ma byc piekna od sobotki...oby

zaraz wrzuce kilka fotek z prezentacji metze w realu ajjjj... w realowym triko nie wyglada tak uroczo jak w trykocie dfb, ale coz... wazne, zeby mu sie powodzilo tam

dzis czytalam sobie wywiad z dudkiem w 'twoim stylu' fajny. świetną sesje mu tez zrobili....szkoda, ze tylko dwa zdjecia wykorzystali w gazecie pilkarzy nigdy dosc w prasie kobiecej ...
a w ogole to mialam wam zeskanowac kube z 'przyjaciolki' ... i zapomnialam :P moze jak wroce to znajde czas

poki co dostalam sie troche na kompa wiec wrzuce choc kilka fotek
gdzie wyjeżdzasz

Metze ... ładnie łądnie w Realu

Cytat:
jeszcze troche metze ;P i tylko tyle chyba uda mi sie dzisiaj wstawic tak wiec wiecej po moim powrocie do domku

znow widze gosie ;P

achhh... pada deszczyk...ale mam nadzieje, ze to nie popsuje ostatnio calkiem niezlej pogody ;D i bedzie tylko lepiej.

do zobaczenia
pasuje mu koszulka

Cytat:
Witam

Nasi siatkarze wczoraj pieknie wygrali, ale za nich ksiuki trzymalam ale raz mnie rozwalilo jak Kadziewicz spierdzielil zagrywke i bylo slychac jak krzyknal "kur waaa maaac"
albo potem jak jakis Francuz sie rozpedzil za pilka i polecial tam w strone publicznosci zeby ja wybic i wpadl na jakas dziewczyne od podlogi i tak jak popchnal,a potem ja tak fajnie objal.Slodko

Lunka wroce, mam nadzieje,chcociaz cholernie boje sie jechac. w sumie to przez cala Polske a teraz mowia ze tyle wypadkow na drogach i co z tego ze my bysmy jechali spokojnie a jakis idiota by w nas wjechal?! tego sie najbardziej boje. Widzialam tez na all fajna torbe Hello Kitty, ale juz cena podskoczyla do 31zl a do konca aukcji 3 dni Jednak kupie ta zielona, jutro sie aukcja konczy aaajak bylam w miedzyzdrojach to sobie kupilam taka fajna rozowa poloweczke w paski w jakims sklepie, za 10zl grzech nie bylo wziac! a teraz mam nadzieje ze sobie cos tam na dole Polski kupie fajnego aaa i mam jeszcze chrapke na takie kalosze w serduszka ale to juz musialabym do siostry sie usmiechnac bo one byly na ebayu
Luncia foty wzielam z oficjalnej stronki Artka dobrze ze tak dba o swoich fanow
A ja wlasnie nie zaczailam o co chodzilo z tym kuniem, Magda respekt qń
Lunka szalejesz a mi sie dzisiaj Mateusz snil ze zerwal z ta laska i przylecial do mnie wypad koles!

to za nich
nie bój sie co ma być to będzie przeznaczenia nie zmienisz
oj dba Arczi o fanów, dba

oj tam odrazu szaleje no dobra może troche ale to z miłości
idiota
ja to nic nie wiem co sie dzieje w sportowym świecie teraz

Cytat:
o metzelderze jesli juz spolszczamy za niego

ja juz wlasnie sie spakowalam i wykapalam :P i tylko lece z mokra glowa przed tv ogladac... POOOOOLSKAAA !!!!

heheh... beczka, lubie twojego tate
ja pamietam w tamtym roku dzieciaki ulozyly taniec do tej piosenki speszyl for mi ... i mi tanczyly haha...
goldi poldi hallelujah ... es gibt einen fussballgott !!!

si ja ... jutro jade o 10 rano wiec pewnie juz nie wpadne... w gdansku postaram sie wpasc do was
:wnko:
to czekamy, miłej podróży i wypoczynku
Stary 2007-07-13, 10:33   #180
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

witam jest tu kto ja właśnie niedawno wstałam teraz wieczorem padnięta zasypiam szybko i śpie jak zabita wczoraj wieczorem napisał do mnie Mateusz ... pytał co u mnie to ja mu powiedziałam że jeżdze z chlopakiem ( co prawda narazie jestem sama ale chciałam mu dokopać ) po uczelniach i rozwoże podania na studia i pozatym jest ok. On mi na to że niedawno miał wypadek samochodowy jak zwykle jechał po pijaku ja mu na to, brawo, Ty sie nigdy nie zmienisz a on mi że już jeździ rowerem a do motoru go nie ciągnie ja już nic nie odpisałam może gdyby kilka tygodni temu napisał o tym, może bym sie tym zainteresowała ale on sie nigdy nie zmieni, a ja nie jestem od tego żeby go pilnować to jego życie, niech robi co chce pozatym w moim życiu jest ktoś inny, ważniejszy
wczoraj coprawda sie nie widzieliśmy ale to przez pogode bo było tak strasznie zimno i mokro mam nadzieje że dziś będzie lepiej

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości