|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 20+
Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem dowiedziałam sie, że dostałam sie na Akademie Ekonomiczną, strasznie sie z tego cieszę, bo było to moim marzeniem. Ale jednocześnie sie boję, boje się zę nie dam sobie rady, że nawale.
Studiuje juz na Politechnice i strasznie tego nienawidzę, chciałam całkiem z tych studiów zrezygnować i poświecić cały czas ekonomi która mnie interesuje, ale szkoda mi tych dwóch lat spędzonych na politechnice. Ale z drugiej strony po co się meczyc, tylko dla tego wcześniejszego magistra Mam mętlik w głowie.A co do kolorów włosów to ja kiedyś miałam ognisto czerwone Nigdy jednak nie odważyłam sie na bląd.sweetpinky ślub w moim przypadku był najpiękniejszą chwilą mojego życia, i tak bardzo żałuje że to już za mną. Tak wiec, napawaj sie każdą chwila przygotowań, nie kłóć sie o żadnych gości i o różne pierdoły, bo to nie ma sęku. Mój ślub był cudowny i takiego też tobie życzę
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-07-12 o 11:21 Powód: dopisek |
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wytrzymalabym na studiach, ktore w ogole mnie nie pasjonuja... ale decyzja jest Twoja lepiej rzucic po 2 latach niz po 3 czy 4...ja tez sie na blond nie odwazylam i nie odwaze... choc, nigdy nie mow nigdy ![]() wydaje mi sie, ze mam za ciemna oprawe oczu do tego... |
|
|
|
|
#1773 |
|
Wtajemniczenie
|
You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it. Edytowane przez aneczka_1984 Czas edycji: 2007-07-13 o 14:40 |
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Kama zgadzam się z Navi. Obecnie jest taki wybór kierunków, że nie warto tracić czas na coś co Cię nie interesuje. Wiem to też po sobie. Jestem po 1 roku anglistyki, ale nie jest to coś co chcę w życiu robić, więc złożyłam papiery na AWF (teraz tylko czekam na wyniki).
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
I dalej:
*Przed odchudzaniem 1. Maj 2006 2. Grudzień 2006 3. Grudzień 2006 4. Styczeń 2006 *W trakcie 5. Kwiecień 2007 6. Lipiec 2007 Ja maj 2006.JPG23.12.2007.JPGGrudzień 2006.JPG 11 Styczeń 2002.JPGKwiecień 2007.JPGLipiec 2007.JPG
|
#1776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis ide zanieśc dokumenty i tez mam problem, bo od kąd wyszłam za mąż nie zmieniałam dowodu, i nie wiem czy mam wszędzie pisać stare nazwisko, i dane z dowodu... Wiecie tak sobie mysle, zawsze byłam dzieckiem trzymanym pod kloszem wszyscy za mnie podejmowali decyzje i teraz jak jestem dorosła nie potrafie samodzielnie podejmować decyzji, sama decydować, to straszne
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tym 1 i ostatnim chyba najbardziej mi sie podobasz ![]() ale to jest niesamowite jak fryzura i jej kolor moga zmieniac ta sama osobe!! Cytat:
|
||
|
|
|
#1778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu śliczna z ciebie dziewczyna Niesamowite metamorfozy Moim zdaniem najładniej Ci w aktualnych włoskach, chociaz w krótkich blond włosach tez było super
|
|
#1779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie, co nie zrobisz moze byc dobrze, albo zle. ale maz na pewno bedzie Cie we wszystkim wspierał i to najwazniejsze! Cytat:
ladnie Ci w blond wloskach i w jasno brazowych tez |
||
|
|
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o studia, to ja byłam zadowolona do 3 roku. Teraz najchętnej zmieniłabym na inne, bo czuję, że wyrzucam kasę w błoto. Ale po 4 roku szkoda.
|
#1781 |
|
sophisticated
|
Aneczko śliczne fotki
a mi się najbardziej podobasz w ciepłych blondach jak na 2 z 2003/2004 i... zaraz sprawdzę, o z maja 2006
|
|
|
|
#1782 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też sobie nie wyobrażam studiowania czego czego nie chce, to troszke bez sensu, ale jeśli został Ci rok do licencjata to troszke szkoda, pare przedmiotów z obecnych studiów może Ci pokryć przedmioty ekonomiczne moze warto to pociągnąć jeśli został rok?. w sumie nie wiem co bym zrobiła ![]() Cytat:
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-07-12 o 11:38 Powód: błąd |
||
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brewko to jakieś balejaże były. Ja jestem bardzo zadowolona ze swojego obecnego brązu. Poza tym rozjaśnianie zniszczyło mi włosy. Ale w blondach pół życia spędziłam
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sami najpozniej zauwazamy roznice
|
|
|
|
|
#1785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znamy się ponad 5 latek, mój TŻ jest starszy ode mnie o 2 latka czyli tak w sam raz. Zadawaj pytania jak chcesz coś wiedzieć bo nie wiem co napisać![]() Cytat:
Cytat:
ale włosy mogą zmieniać
|
|
#1786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale myślę, że kiedyś jak będę miała własne pieniądze skończę go zaocznie.Noooo Aniu muszę zgodzić się z Navi. Widać, że schudłaś, oj widać. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie.Zmyłam włoski, wysuszyłam je.... I muszę powiedzieć, że wyglądam teraz jak jakaś Konczita, Dolores z telenoweli brazylijskiej Mam długiiiieeeeee ciemnie włosy...
|
|
#1787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlosy niesamowicie moga zmienic ![]() Cytat:
szkoda ze nie mozemy Cie zobaczyc konczito luz mario ![]() a wyniki masz juz pojutrze hiu hiu ![]() trzymam kciuki!
|
||
|
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałam zrezygnować ze studiów, ale po interwencji rodziny dziekan dał mi urlop. Cały problem polega na tym, że nie mam tu licencjatu, zostały mi 3 lata do magistra i ja nie wiem czy to wytrzymam, niecierpie tych studiów tej uczelni. Dokumenty w tym roku złożyłam właśnie nikomu nie mówiąc (tylko siostra wiedziała). Wczoraj dowiedziałam sie że mnie przyjęli, zadzwoniłam do rodziców, i byłam bardzo zaskoczona ich pozytywna reakcją, poprosili mnie, żebym sie zastanowiła, czy chcę robić dwa kierunki czy jeden. Stąd cały mój strach czy sobie poradzę czy znów nie nawale. Ehhh to moja cała historia
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Konczita
![]()
|
#1790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i bardzo szczęśliwa jestem Ciężko coś doradzić komuś innemu... ale na pewno podejmiesz słuszną decyzję. Słuszną - bo Twoją.Aneczka - cudne fotki więc na pewno jest.
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) tam super!takie porownania bez sensu ![]() moja mama tez zostala zmuszona studiowania na Akademii Muzycznej choc wcale nie bylo to jej pasja i studia skonczyla pod przymusem. bez sensu!! wiec dobrze, ze postawilas na swoim i zlozylas tam papiery. mozesz byc tym bardziej dumna z siebie, ze sie udalo!! |
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Obiecałam mamuśce, że jeszcze z nią zostanę. Ale i tak blisko siebie mieszkamy bo raptem 5 km, samochodem 5 min jazdy. Mój TŻ ma swoje mieszkanko więc ogólnie u niego sobie przesiadujemy.
|
|
#1793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edit: Jesteś łotrem Antonio
|
|
#1794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A Ty nie męcz Antonia, są inne sposoby na uzyskanie pożądanych efektów u faceta ![]() .
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
co to za łotr Antonio
??dziewczyny pasje pasjami ale z czegoś trzeba wyżyć ja żałuję że na finanse i księgowość nie poszłam, a wahałam się swego czasu, siedziałabym w cyferkach od rana do nocy a kasa z tego całkiem całkiem ![]() ochrona środowiska mi się wydaje świetna, ale wiadomo subiektywne odczucia
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że w weekend będzie taka pogoda jak zapowiadają, bo jadę ze znajomymi na 2 dni nad jakiś zalew. Nareszcie się poopalam
![]() ![]() Kama to Ty jesteś odpowiedzialna za swoje życie i szczęście więc się nie daj
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Co do studiów też jestem na takich które mi się nie podobają, niestety. Ale postaram się je skończyć wkooońcu a potem pójdę na takie które sama wybiorę!
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
ehh no i nie zdałam
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
A Antonio to tak sobie
Reklama mi się przypomniała poprostu ![]() Edit: Navi
|
#1800 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Mam mętlik w głowie.
Nigdy jednak nie odważyłam sie na bląd.

ale włosy mogą zmieniać