![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Hej
![]() Nie mam za wiele do powiedzenia. ![]() Chciałabym tylko zapytać czy znacie kosmetyki Mariza?? Zwłaszcza chodzi mi o zdanie Black. Zastanawiam się czy nie zostać ich konsultantką, bo z tego co czytałam to nie ma żadnej opłaty przy zapisie, nie ma przy rezygacji, nie ma konieczności zamawiania na jakąś konkretną sumę. Może warto pomyśleć dla samej siebie. Kosmetyki nie są drogie, opinie w internecie też ok. Może któraś z Was jest w stanie coś na ten temat powiedzieć? Muszę jeszcze pogrzebać w internecie, bo kota w worku nie podpiszę ![]() I mam jeszcze jedno pytanie. Czy orientujecie się jak to jest. Gdybym była studentem w systemie dziennym to nie mogę podpisać umowy o pracę na cały etat?? Mimo, że studia dzienne to zajęcia są w weekendy, także pracować mogę, tylko co z umową?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Gojka, oczywiście, że znam Marizę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Black to może pomyśl żeby zostać ich konsultantką, masz wtedy 30%rabatu. Nic nie kosztuje. Bynajmniej ja narazie niczego podejrzanego na ich temat nie znalazłam. Chyba się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
a prosze bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wyglądasz zjawsiskowo my dopiero wstaliśmy Leoś ostatnio zaienił się w śpiocha, zasypia ok 21-21.30 ale spi do 8 ![]() ![]() TZ dziś wymyślił,że zostawiamy auto na stacji i robimy sobie przejażdzkę pociągiem bo Leo ma zajawkę na pociągi i przy okazji wybieramy się do ksiegarni po książki na wakacje hehe już widzę jak ja będę czytać na wakacjach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i już zostałam, właśnie ładuje kolorówkę do koszyka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() łaaaaa xero Pstryczka teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Charlizz poczytaj sobie moj watek o jezdzie pociagiem;]gdzies na odchowalni, nie podam Ci linka bo na telefonie siedzie :-*
W tej chwili tylko kuszetke bym brala. Albo sypialniany. Tzn wtedy ostatmi raz jechalismy pociagiem w taka trase i obiecalam sobie, ze z mlodym NIGDY juz nie pojedziemy pkp. My teraz smigamy autem, cale szczescie mamy taka mozliwosc, t.nam pozyczaja. Wyruszamy kolo polnocy, mlodego staramy sie przetrzymac jak najdluzej zeby spal. Jezdzac pociagiem nie bralismy wozka (tylko jak mlode mialo 3miesiace to gondole) a tak nosidlo. Teraz tez nosidlo bierzemy. Jaka masz spacerowke? My Marita nie wjechalismy w przejscie;]ale to czolg byl. Najlepiej wziac jak najlzejsza parasolke, ktora sie sklada w jak najmniejsze rozmiary Pstryniu my do Łukęcina, kolo Pobierowa, wiec chyba w zupelnie inna strone niz wy Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Urwalo posta :/ Nie wjechalismy w przejscie ale to czolg byl. (plus gondola wtedy wiec hardcore)..Najlepiej wziac taka najzwyklejsza laske ktora sie sklada w minimalne rozmiary bo jak bedzie sporo ludzi i duzo bagazy to moze byc ciezko z wcisnieciem wozka na gore;]nie mowiac o zostawieniu "pod nogami". Aha zapytaj o przedzial matki z dzieckiem koniecznie Pstryniu my do lukecina, kolo pobierowa, wiec chyba w druga strone calkiem Maz distal awans!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Posty urywa!!! Nosz (%(4?&))€ mac..... Nie mowiac o zostawieniu wozka pod nogami bo nie ma takiej opcji. I pytaj koniecznie o przedzial matki z dzieckiem, jedziesz sama, w sensie tylko z Ola wiec nie powinno byc prpblemu ja jak chcialam z M.do takiego przedzialu to mnie wysmiali ze tylko MATKA z dzieckiem moze ojciec osobno ha! Debilizm. Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Pstryniu my Lukecin kolo Pobierowa wiec pewnie w inna strone zupelnie Maz dostal awans!!!!!!!! Jedziemy z czystym sumieniem ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1059 |
Zadomowienie
|
Hej kochane, wpadlam sie wreszcie przywitac
![]() Jak wiecie najpierw byla u mnie siostra a pozniej Tz mial 2 tygodnie urlopu. Do tego piekne lato i w ogole prawie nie bylo nas w domu. Staralam sie troszke podczytywac takze mniej wiecej wiem co u Was. Aga gratuluje chlopczyka ![]() Ewiku jak tam po usg? Jesli juz pisalas tylko przegapilam to przepraszam ![]() nawijko bardzo mi przykro ![]() Hope powiem Ci, ze wygladasz na tym zdjeciu jak starsza (ale nie jakos duzo) siostra Dadolka ![]() ![]() Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie z powrotem ![]()
#1060 |
Lurker ;)
|
Nie. Musisz sie wkupic w nasze laski.
![]() ![]() Pstryczkowa aaa sikam dobra kolekcja niekapkow kubusia ![]() ![]() ![]() Dziewczyny co moge kupic babci na szybko na urodziny? ![]() ![]() ![]()
#1061 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app Ale maritą się nie zmieściliście nawet po złożeniu, tak bokiem stelaża nie dało się przecisnąć?? Ja z tego czołga już dawno się przeniosłam,ale moja spacercowka jest dosyć duża po złożeniu, nie wiem czy ja zmieszczę... a innej nie mam i nie bardzo mi kupować i kurka nosidła też niet, nawet nie wiem czy Oli by się w nim podobało ![]() Powiesz mi jak wyglądają te kaszetki i sypialniane ![]() Przypomniało mi się,że jechałam pociągiem całą dobę jak na Krym podróżowalam,ale to Ukraiński pociąg to może to inaczej wygląda u nas ![]() Acha, o ten przedział matki z dzieckiem mam pytać już przy wsiadaniu,kierownika pociągu czy przy kupnie biletu gdzieś się to zaznacza? Poza tym, czy jak kupuje bilet to mam gdzieś określone w którym wagonie mam miejsce i w ogóle które konkretne miejsce? czy gdzie pasuje tam siadam? Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2014-08-09 o 09:50 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Bokiem weszla i pol na pol byla wcisnieta do jakiegos pomieszczenia socjalnego
![]() Kuszetki to wagony z takimi ja wiem? Lezakami czy cos i tam masz tylko koc i chyba przescieradlo, tylko wlasnie, jest bardzo malo miejsca i ciezko nawet usiasc, chyba ze wezmiesz I klase, wtedy sa bodajze 4 te lezaki, sypialniane to juz normalne jakby lozka z posciela itd, i masz tam bodajze w II klasie 4 lozka a w I 2? Z tymze Ty z Ola na jednym. Takie laski "jednorazowki" do 100zl pewnie idzie kupic, w komisach uzywki pewnie jeszcze tsniej a nie masz od kogo pozyczyc? Kurcze my nie mamy...... Moze podzwon do tej miejscowosci na jakas infolinie i zapytaj czy maja cos jak wypozyczalnie wozkow? :P Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uu, to szkoda ze w innym kierunku... moze sie spotkamy gdzies w korkach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zapasy na wyjazd ![]() a moze upiecz jakies ciacho? albo wasza fotke wydrukuj, z napiszem dla babci, ladna ramka... u nas od rana pralka na pelnych obrotach, pierzemy wszystko co sie da bo nie wiemy co wezmiemy ze soba wiec lepiej zeby wszystko bylo czyste ![]() aaa, no i ostatnio chcialam kupic mleczko to, ktore polecala marsi - rewelka! ![]() ![]() tzn, mam jeszcze troszke ale juz na wykonczeniu jest. no i jak sie pytalam w aptekach? -dzien dobry, dostane mleczko do opalania z medeli? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zadzwonilam dzis do jednej w ktorej oczywiscie sie juz pytalam ![]() takze malz bedzie musial skoczyc do miasta specjalnie tylko po mleczko. Z Musteli! ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-08-09 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Przy kupnie biletow pytaj
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Aha i koniecznie mow, ze jedziesz z mala bo musza jej wystawic tzw bilet zerowy ![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1065 |
Zadomowienie
|
O bilecie zerowym wiem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Zakorzenienie
|
hej hej, wpadam z filmikiem z Hanną
![]() tak sobie gada w większość czasu, więc pewnie do normalnego zdania to jeszcze daleko :P a teraz lece sprzątać bo dziś zaprosilam do siebie dziadków ![]() będę potem ![]()
#1067 |
Zakorzenienie
|
charlizz, z mala prawdopodobnie bedziesz miec bilet rodzinny, czyli za nia nic nie placisz, a dla siebie bedziesz miec znizke.
Polecam Ci kuszetke, pewne miejsce lezace, nikt sie nie kreci. Placisz tyle co za zwykly bilet na 2 klase+cena za kuszteke (33zl teraz jest??). Ola za darmo z Toba na jednym miejscu. Kup sobie tylko miejsce na dole. I koniecznie kup bilet kilkanascie dni przed wyjazdem, bo pozniej nie ma szans na wolne miejsce. Wczoraj jechalam pociagiem z Warszawy do Gdanska (czyli podobnie jak Ty - kierunek nadmorski) zwykla 2 klasa. Stalam cale 7h na korytarzu (mialo byc 5h, ale pociag mial opoznienie) wszystkie przedzialy zapchane na maxa. Tzn nie stalam, lezalam na podlodze zwinieta jak rumun, obok masa ludzi, szpilki nie wcisniesz. Matka z trojgiem dzieci obok mnie... Nie wyobrazam sobie jazdy z dzieckiem w wieku naszych, dlatego polecam kuszetke. Kuszetka wyglada tak: http://kolej.darlex.pl/pociagi/kusze..._kuszetka2.jpg http://img4.garnek.pl/a.garnek.pl/01...g/kuszetka.jpg (tu jeszcze na wprost jest drabinka, zeby wejsc na wyzsze miejsca). Tam jest naprawde bardzo malo miejsca... Czesto bagaze ledwo co sie mieszcza. Spacerowka zlozona na pewno Ci sie zmiesci do wagonu, w przedziale tez jakos ja upchniesz, chocby na podlodze. Konduktor powinien wniesc Wam bagaze. Wsiadajac oddajesz mu bilet i potem juz Wam glowy nie zawraca. W kazdym przedziale sa darmowe jednorazowe przescieradla. My jechalismy ostatnio na swieta. Konduktor zaproponowal nam, ze bedziemy miec sami przedzial jak doplacimy mu 20zl na lewo... Jesli chodzi o przedzial dla matki z dzieckiem, to np w pociagu, ktorym ja bardzo czesto jezdze (nocny, Wroclaw-Gdansk) nie ma juz czegos takiego. Ma on teraz calkowita rezerwacje miejsc, kiedys jak tego nie bylo to matka zawsze miala pewne miejsce w takim przedziale, a teraz jak jest rezerwacja to kazdy ma miejscowke i takie przedzialy sa zbedne. Tak mi powiedziala babka na infolinii pkp. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-09 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bokeh jakbym Blanke słyszała kiedy coś tłumaczy ![]() Aniu jak miło, że jesteś ![]() Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-08-09 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem
![]() jeszcze do tego moj telefon ma awarie, wiec nie moglam Ci odpisac wczesniej :/ Nie bylo niestety :/ Pozniej Was nadrobie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
o to super, choć sama jeszcze nie wiem. Ale myślałam, że studiując dziennie nie mogę pracować na cały etat. Bokeh Hania przesłodka. Świetnie opowiada, szkoda, że nie bardzo rozumiem o czym. Paulina bardzo uważnie słuchała, chyba zrozumiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
![]() Nawijko jak się czujesz? ![]() Ania miło Cię widzieć ![]() Little też mi się u Pstrynia te butelki rzuciły w oczy ![]() Hope, Pstryczku świetne zdjęcia ![]() ![]() Ewa wczoraj cały dzień na chodzie! Wstała o 6:20, o 11 do mojej Mamy bo musiałam iść do dentysty i zasnęła dopiero w domu o 21:30. Ale za to spała bez pobudki do 5 rano! Ja już po 3 się obudziłam i sprawdzałam czy nic się nie dzieje złego, że tak śpi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to taką kuszetką ja jechalam całą dobę na Krym ![]() ![]() ![]() ogólnie nasz wózek to ten: http://www.sklep-tosia.pl/inny-quatro-monza_p2472 jest też zdjęcie złozonego , tylko on naprawdę duży dosyć jest jak na spacerówkę... Nawijko, szkoda,że nie wiedziałam, bo ostatnio wyczaiłam na ryanair promocje i z Warszawy do Gdańska bilet można spokojnie kupić za 39zł! Swoją drogą, jakby tylko tatuś łaskawie zgodę wyraził na dowód dla Oli (a tego za chiny ludowe po dobroci nie zrobi) , to bym poleciała samolotem chociaz w jedną stronę! ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie studencki bilet Cie wyjdzie taniej, bo to przeciez 51% znizki. Plus Ola nic nie placi. Szczerze mowiac to nie wiem czy te dolne siedziska sie skladaja... Wiem na pewno, ze te srodkowe mozna zlozyc jak nikt na nich nie jedzie i wtedy wygodnie sie siedzi (jak srodkowe sa rozlozone to siedzac na dole nie wyprostujesz sie). Kuszetki maja normalne drzwi (w sumie chyba takie same jak zwykle przedzialy 2.klasy), od srodka zamykane sa na lancuszek. Tam jest raczej bezpiecznie, ludzie z innych wagonow nie maja dostepu do kuszetki. Tylko pasazerowie+konduktor (steward sie chyba nazywa). Widzialam te promocje kochana ![]() Ja teraz jak tylko bede mogla to jade polskim busem. Zupelnie inny komfort niz w smierdzacym pkp. szklanko, dziekuje, ze pytasz ![]() Ciezko, ciezko... Caly czas o tym mysle ![]() little, nie mialam mozliwosci pojsc na wesele, bo pogrzeb byl ok 400km od niego... Ale gdybym mogla to pewnie zrobilabym tak, jak Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zadomowienie
|
Polski bus to super sprawa, ale nie z takim małym dzieckiem, niestety, dlatego póki co jestem skazana na pkp
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale dziś czika była ![]() Ja do 17 w pracy byłam. Potem byliśmy z tż na zakupach i niedawno wróciliśmy. Mąż dziś był z Darią na nowo otwartym basenie. Jutro idziemy wszyscy razem tam ![]() ![]() Jeszcze 4 dni pracy i urloooooooooop.
#1076 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpewniej na autostradzie w korkach na bramkach ![]() Cytat:
![]() ---------------------- Od południa na działce siedziałyśmy z dziewczynkami, D. wcale ale to wcale nie spała! i lekki marud tylko, ogólnie to z siostrą i kuzynem szalała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() U nas też dzisiaj czika niemiłosierna. ![]() ![]() ![]() ![]() Cziko, idź w pi*du. ![]() Właśnie sobie sobie zrobiłam krótką przebieżkę, 3.2km, chciałam jeszcze ze 2 zrobić, ale za gorąco mi i odpuściłam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Konto usunięte
|
A ja sobie dłubię teraz konspekt na lekcję o mamach i sobie pomyślałam, że wezmę chustę i nosidło na zajęcia, dzieciakom pokażę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
Black wyslalam Ci zaproszenie na endo, widzialas?
Mezu spi, ja z mlody czytam po raz pierdyliardowy ksiazeczke o kocie w butach, wykapalismy sie, czekam na 23 i ruszamy..... Eh. Nawet sie nie stresuje za bardzo ![]() Hje, bylismy wczoraj w kinie na "Druzynie", o naszych siatkarzach, krotki dokument ale warty polecenia ![]() ![]() Ja sie wczoraj obkupilam w Sinsayu (takie piekne czarne spodnie dorwalam, do tego azurowy sweterek i biala nietoperke, a ceny wiadomo ![]() ![]() Aaaaaa i rzesy sobie walnelam, rany laski, boskie to to, sa meeeeeeeega mega megasnie dlugie, geste, cos fantastycznego, i bez makijazu wygladam jak czlowiek w koncu ![]() Chce juz byc nad morzem...... Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co se robilas z rzesami? ![]() czy wy tez macie tak duuuuuuzo bagazu? my jedziemy na niecaly tydz a mam tyle tobolow jakbym conajmniej na 3 lata wyjezdzala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.