![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Lady
![]() Uwielbiam dzieci w nosidłach. Ania: mama zdjęcia robiła to mnie nima ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() bokeh genialna Hania ![]() pstryczku K. to Twój klon ![]() ![]() Lady brawo dla Męża! i udanego wypoczynku ![]() ania jesteś w końcu ![]() meneq z samymi figurkami rzadko spotykam. widziałam tylko pingwina z niedzwiedziem chyba? może na all? Debrah śliczna Amelka ![]() chciałam Wam jeszcze Hani pokazać ale nie mogę zdjęć załadować:/
#1113 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Czika niemiłosierna trwa, my delektujemy się wspólnym weekendem z mężem.Przez tych naszych gości teraz nie możemy się sobą nacieszyć. Ostatnio pękam z dumy bo wszyscy dokoła chwalą, że Blanka tak ładnie mówi jak na swój wiek, miło mi bardzo to słyszeć ![]() Jutro mam kolejną rozmowe kwalifikacyjną, z tym że do sklepu-nie ukrywam, że wolę być przyjęta do tego przedszkola. Któraś z Was pytała,chyba Pstryczek - to przedszkole prywatne, ja miałabym być pomocą nauczyciela. Wszystkim urlopującym i wybierającym się na urlop życzę miłego wypoczynku i naładowania baterii do pełna ! ![]() Aniu- witaj spowrotem ![]() Lady-gratulacje dla męża! ![]() Bokeh- na filmiku to jakbym moją Blankę widziała i słyszała , z tym że kolor włosów inny ![]() Debrah- ale Amelka ma śliczną sukieneczkę <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki. Widzialam zoo - chyba z 7, ale jakies takie srednie, zwierzeta hodowlane - 4 i zestaw z psem i kotem, na ktory w klncu sie zdexydowalismy. All mnie nie urzadza ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Witam Was Dziewczyny
![]() Przepraszam, że się tak wcinam, ale proszę Was o pomoc. Studiuję antropologię na Uniwersytecie Warszawskim i prowadzę badania dotyczące żywienia dzieci. Potrzebuję rodziców (może być to mama, tata lub oboje), którzy mają dziecko lub dzieci w wieku między 1 a 5 rokiem życia, mieszkających w Warszawie, którzy zechcieliby porozmawiać ze mną na temat karmienia ich pociech. Jeśli same się kwalifikujecie lub macie wśród rodziny lub znajomych takie osoby, bardzo proszę o kontakt! Będę wdzięczna za wszelką pomoc, ze swojej strony gwarantuję profesjonalną rozmowę i oczywiście anonimowość (pozyskane informacje będą wykorzystane przeze mnie przy pisaniu pracy dyplomowej). Pozdrawiam i zachęcam do wspomagania rozwoju tej gałęzi nauki ![]()
#1116 | |||||||||
Zakorzenienie
|
U nas dzień udany
![]() Daria wreszcie przestała się bać wody ![]() Teraz odpoczywamy w domciu. Słońce strasznie osłabia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Daria też tak gada po swojemu. teraz jakby się spotkały to pewnie by se pogadały w swoim jezyku ![]() Cytat:
![]() Jestem mega zmotywowana. Żadnych frytek , kebebów, czipsów itd. ![]() ![]() Piękne rzęsy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oby tak dalej! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Twój uśmiech powala ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() I ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-10 o 17:17 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Konto usunięte
|
Lenova, trzymam kciuki za przedszkole nadal
![]() Mika, udanego urlopu! Lady, ale wam fajnie ![]() Debrah, kapitalnie młodzież wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Lady, ale cudaśne zdjęcie, synuś kapitalny i Twój boooski uśmiech.....
jak ja strasznie tęsknie za chustowaniem Leosia ![]() ale pomyśleć,że już niedługo i jeszcze będę kp ![]() MaJuMi po lekturze "Ballada o piersiach mamy" Leoś ma niesamowitą fazę na moje cycki ![]() Cytat:
![]() ![]() ale mnie czika wykańcza, dopiero teraz zaczynam się wynurzać i chyba pójdziemy na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Debrah sliczna Ami
Marsi my jestesmy w Brodaricy i moze ok 20 kilku ma ale bylismy juz popoludniu sie kompac i wiecie Julo nie chce z wody wychodzic przed plaza poszlismy na pizze i musielismy jesc na zmiane bo Julo tak nudxil ze do wody chce i jedno jadlo a drugie brodzilo w morzu, pomysl na jutro Julo w kółku przywiazany sznurkiem do brzegu i chwila spokoju oczywiscie żart ale pewnie Julowi by sie podobalo Wiecie nad morzem byla z nami corka wlascicieli 2 miesiące starsza i ona sama plywa w rekawkarz zaduwa po morzu szczeka mi opadła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1120 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zapraszam !!! ![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
#1123 |
Zakorzenienie
|
hej kochana, Ty już tak na stałe?
Ania do Ciebie też mam pytanko, kiedyś dziewczyny pytały o Hunterki Twojej córci, kupiłaś na ebayu? możesz mi zdradzić cenę? Moj Tz chciał Leosiowi kupić żółte, on teraz wychodzi z założenia że i tak się opłaca bo jeszcze młodszy będzie nosić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Marsi na stałe do czwartku,bo jedziemy do tesciow jeszcze ale w przyszly poniedzialek wracam juz na dobre do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby to był zamek w Nowym Wiśniczu? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Debrah , ślicznota mała ale jak ją pięknie ubrałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Nie. Kościół 'na skałce' w krk.: )
![]() Czy.wszystkie już dalyscie dzieciom orzechy? Ja się jakoś ciągle boję. Jadacie masło orzechowe (to prawdziwie) , w jakiej postaci? Dzieci wasze? |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
hihihih
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
A masla nie jadam ![]()
![]() |
#1129 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() heej ![]() może teraz się uda, Hannę pokazać ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-08-10 o 22:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Hejo, jestem i podczytuje
![]() Kciuki za Lenove zacisnełam, powodzenia! Meneq, tajfun? ło Jezusie...... trzymajcie sie ![]() Hje, nie kus, bo mi nózka chodzi i wsiąde zaraz na miotłe - kierunek wioska Hje ![]() Debrah, ale Amelka słodzina ![]() Wszystkim wczasujacym i urlopującym udanego wypoczynku ![]() A wiecie, nie sądziłam, ze kiedys takie słowa napisze: spędzilismy dzis we troje całkiem przyjemne popołudnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Debrah Amelka cudna
![]() Wlasnie mialam mowic,ze zdjecia pod kosciolem na skalce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Misiaelowa Hanna zaklepana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Debrah, kurde, bardzo podobne widoki ![]() Misiael, jaka kochana Kulka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola sobie sama migdały wprowadziła jak miała coś ponad rok. Dorwała się do mojej szufladki z przekąskami. Jadła nutele domową. W nowym schemacie żywienia pisze, zeby nie odwlekać podania silnych alergenów. Cytuję bloga EMBRZEGOWY (dietetyczki) NIE OPÓŹNIAJ WPROWADZANIA ALERGENÓW - brak jednoznacznych dowodów na to, że eliminacja bądź opóźnione wprowadzanie produktów potencjalnie alergizujących (m.in. mleko krowie, jaja, orzeszki ziemne, inne orzechy, ryby i owoce morza), zarówno u dzieci zdrowych, jak i z rodzin obciążonych ryzykiem wystąpienia alergii, zmniejsza ryzyko rozwinięcia alergii w latach późniejszych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Nina: ja nie tyle opóźniam co boję się sprawdzić
![]() Misia: Hania przeurocza, specjalnie w przeglądarkę wlazlam zeby zobaczyć , ostatnie zdjęcie jest ![]() Amelka się budzi już 4.raz, tak duszno ze... otworzyłam jej na moment okno, wpuszczę trochę tlenu i zamknę |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() marsi, kupowalam w sklepie internetowym, placilam niewiele ponad 10£ i jestem z nich super zadowolona. Sama tez mam i tez lubie, mimo, ze tz smieje, ze chodze w gumiakach ![]() Tutaj sa duzo lepsze promocje, sama sie teraz bede czaic bo Gabi niedlugo wyrosnie z tych co ma. Jak znajde jakas ciekawa oferte to moge dac Ci znac ![]() misiu strasznie lubie ogladac zdjecia Twojej Hani. Jest niesamowicie slodka i pogodna dziewczynka! ![]() Zaszalalam na wieczor i zrobilam arbuzowego drinka Nigelli ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Debrah moja bardzo lubi orzechy ![]() Maslo orzechowe kupuje takie bez dodatku soli i cukru i uzywam np. do brownies, mam fajny przepis, w ktorym zastepuje ono praktycznie zwykle maslo bo w wiekszosci jest jednak tak, ze daje sie i orzechowe i zwykle a dla mnie to za duzo ![]() ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-08-10 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale jak czytam że Leo Marsi zaczął ładnie spać to wierzę że i dla nas jest nadzieja ![]() Aniu bardzo się cieszę że to był tak udany urlop. Może tego było Wam trzeba? ![]() Michael Hania boska ![]() Debrah Amelka jest taka słodka! A tata jak pięknie przy niej trwa, fantastycznie! Nancy super że już jesteś,brakuje Cię tu z nami ![]() Meneq rozumiem że nasze wiatry łamiące drzewa to Pikuś w porównaniu do tajfunów? Sylwietta jak czytam Twoje ostatnie posty,to wyczuwam w nich radość. I nie zrozum mnie źle,wiem że jesteś sceptycznie nastawiona do nawrócenia Szanownego,ale widać że cieszy Cię uśmiech Młodego ![]() V nas ostatnio ciężkie noce sponsorowane przez zęby ![]() ![]() Dziewczyny polecicie mi jakiś dobry krem do twarzy? Od tego upału porobiły mi się takie hmm górki na czole, nie wiem jak to nazwać ? Wybrzuszenia? Chodzi o to że czoło nie jest gładkie. Możecie mi coś doradzić abym nie wypadła z butów po zobaczeniu ceny? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Lady
![]() ![]() Black- zgadzam sie, widzialam kumpele jak zdjęła te rzesy...spustoszenie. Ale może to zalezy od paru czzynników, ja mam dość długie, wiec mi tam rybka. Nie daje rady, Amelka przechodzi samą siebie, wczoraj caaaaly dzień wyła. Chyba zęby idą plus mini katar.. Jestem wsciekła na siebie i tescia, przegadał mi żeby okno dachowe było wyżej a ja głupia pipa się zgodziłam. . . .jak zamontowali okazało się masakrą........ =tzt na mnie mega był wsciekly.. no i trzeba poprawiać. Z lepszych wiadomości, dziś układają plytki w kuchni ;] Wczoraj kupiliśmy z tztem, mielismy jechać do Wawy bo w moim mieście też jest jakieś nieporozumienie co do sklepów z płytkami.. ale w nocy przeglądałam allegro i natrafiłam na sklep niedaleko naszego miasta, akurat facet był i wybraliśmy takie jak nam się podobają;] no i zdjęcie...kominka ![]() ![]() Neti, kopnij mnie w zad, bo tylko w tamtym tyg cw 2 razy ![]() Debrah, Amelka przecudna ![]() Lady- udanego urlopiku!
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-08-11 o 05:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
czesc!
fewciu niestety tajfun jest grozniejszy, na szczescie u nas bez strat wiekszych Yae tez nie spi dobrze i podbudowuja mnie posty marsi. Chociaz wczoraj mnie zaskoczyla: w dzien spala lacznie 4h podczas dwoch drzemek, 19-21 2h w samochodzie, wrocilismy do domu, lekka kolacja, kapiel i usypianie ok 22; zjadla uu, ale nie usnela przy nim, lezala na lozku, kotlowala sie, przytulala do mnie i jakos ok 23 zasnela; obudzila sie przed 5 na uu, zasnela natychmiast i wstala o 7.30!! Normalnie dzien i noc rewelacja, powtorke prosze!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Witam się. My nadal się urlopu jemy. . Czika jest ale nie aż taka z resztą niech sobie będzie bo dziecko ma frajdę przy wodzie. ..
Lecę zaraz biegać z sis .w międzyczasie postój na siłowni pod chmurką a na koniec kąpiel w jeziorze of cors ![]() SYLWIA fajnie ze taki dzień spędziliście. .. Oby więcej tego. .. Debrah Amelka piękna n o a z tatą to wogole:p Marsi ja naprawdę mówiłam o Twojej focie. ..szczel sobie z brzusiem - plis ![]() DELI rusz dooope! Bierz przykład z paczusia i ruszaj się. .fota 4U i a Antonia Wam wrzucam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.