|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe maluchy opuszczają brzuchy. Mamy sierpniowe 2014 część VI
Cytat:
mi zostało po wyjściu ze szpitala jakieś 8-9kg! a teraz po 3 dniach już 6,5kg...pewnie woda ze mnie wyszła w końcu ![]() codziennie mam mniej na wadze. Mam nadzieje, że w ciągu miesiąca wrócę do wagi a potem może trochę schudnę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi chyba ciąża już prawie zeszła, opuchlizna jest znikoma, brzuch prawie płaski, widzę też, że spada mi tyłek. Jaram się! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to musze ciągle w staniku do karmienia chodzić bo inaczej się nie da funkcjonować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi tez sie poci pod cyckami, i teraz sobie orzypomnialam, ze mozna sobie posypac talkiem pod biustem i bedzie wchlanial pot. Zaoomnialam o tym ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NASZ DZIUBEK 20.08.2014 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Moja mała śpi mi na brzuszku
Dziś pół dnia ciągle płacze uspokaja się dopiero jak się ją weźmie na ręce i wtedy zasypia a jak ja odkładamy do łóżeczka to znowu placze ![]() Coś czuje ze będę miała wesoło jutro jak Tż pójdzie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Moni trzymam kciuki zeby jednak jeszcze dzisiaj spowrotem Cie podlaczyli
![]() ![]() Halinka zazdroszcze... Ja wygladam jak rozjechany nalesnik ![]() ![]() Ogolnie jakas kwadratowa jestem i do tego te wielkie cycki ![]() I caly czas mi chodzi po glowie piosenka z reklamy chyba schocko bons czy cos takiego:P "Pelne mleka, na co czekasz... ![]() Venus wazylam sie tylko raz u rodzicow bo my nie mamy wagi:P musz kupic:P A i wiecie co jeszcze, obraczka jest mi za ciasna ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim mlekiem mogłabym co najmniej 5 wykarmic bo tyle co mi cieknie to masakra ![]() Robiliśmy z Tz ważenie przed i po jedzeniu bo polozna zostawiła nam wagę i mała z jednego cycka w ciągu 10 minut wyssala mi 70 ml mleka a potem dojadla z drugiego 40 ml ![]() Waga na pewno Ci zejdzie w ciągu 2 tygodniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam dosyć. Pierwszy raz dopadła mnie myśl że żałuje, że jestem w ciąży w tym a nie innym momencie życia. Mam dosyć mojego męża i jego podejścia, a on mnie chyba jeszcze bardziej. Boje się jak to wszystko się skończy. Od trzech godzin siedzę i ryczę...
![]() |
#2649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mała nie będzie chciała ssac to będę jej nucic ![]() mi tak cycki urosły ze się załamałam ![]() ja mam problem w druga stronę obraczka mi spada boje się ze ja zgubie w końcu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Pytanie do mam po porodach: jak było u was z goleniem krocza? Miałyście to zrobić same, czy w szpitalu was ogarniali? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
Kasia u nas trzeba samemu sie ogarnac, w szpitalu tylko lewatywa
![]() Gosia az tak zle?? Hormony tez robia swoje wiec postaraj sie ochlonac i juz nie placz ![]() ![]() ![]() A i maz sie zmieni nie do poznania, uwierz mi obydwoje bedziecie najszczesliwsi na swiecie i warto myslec tylko o tym a te problemy ktore sa teraz na pewno znikna jak najszybciej ![]() Glowa do gory!! Jeszcze troche wytrzymasz:-* Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny... Absolutnie nie żałuję ciąży i dziecka, tylko momentu w którym to wszystko się na siebie nałożyło... Chociaż to wszystko moje największe marzenia, ale nie sądziłam że będzie aż tak źle...i oczywiście jestem zła na siebie że w ogóle taka myśl mi przychodzi do głowy...
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze jeszcze dziś coś zrobią i Cię podłącza ![]() nie dziwię się że jest załamana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Gosia ale nie ma co sie zloscic na siebie bo to nic nie da:-*
Kazda z nas miala duzo roznych mysli w ciazy i jest to zupelnie normalne ale to wszystko mija, znika jak reka odjal i zostaje nam wynagrodzone z nadwiazka ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wiadomo jest ciezko koncowka ciazy wiele spraw sie na siebie nalozylo ale jak przytulisz swoja coreczke to wszystkie problemy przestana byc takie wazne trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zadomowienie
|
No dziewczyny ja jutro rano jadę do szpitala, zobaczymy czy mnie zostawią czy odeślą. Sama nie wiem czego się spodziewać, ale skoro mój lekarz tam pracuje to chyba zostawiają i wywołują... nie wiem, bo inaczej po co kazałby się zgłosić...
Nie mam wizażu w tel. więc będę smsować jak coś się ruszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Posypalam sobie uda i troche w pachwinach i czulam sie jak nowo narodzona ![]() Mąż się smiał, żeby dużo nie sypać bo pyzy wyjdą ![]() Cytat:
Pobeczałam sobie wtedy, obrazilam sie i wogole a na drugi dzień nie mogłam sie doczekać kiedy przyjdzie do łożka, żeby sie przytulić ![]()
![]() |
#2658 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
u mnie było tak-połozna zwróciła sie do takiej mlodej chyba praktykantki: sprawdź czy Pani wymaga przygotowania , na co młoda zajrzala mi pod koszule i odpowiedziala: -nie wymaga ![]() stad wnioskuje ze gdybym przyjechala zachaszczona to by mnie bez problemu oporzadzono
![]() |
#2661 |
Rozeznanie
|
Melduje sie w dwupaku dalej
![]() Prosze o zmiane mojego wieku na 31 ![]()
#2662 | ||||
Zadomowienie
|
padam na twarz, wlasnie zdalam sobie sprawe ze to co zrobilam i to co jeszcze sobie zaplanowalam na dzis do zrobienia to by bylo za duzo dla normalnego czlowieka a co dopiero dla kobiety w 9miesiacu ciazy ktora ja przelezala wstajac tylko do wc. Skad ja mam takie glupie pomysly?
![]() Ale i tak mega duzo zrobilam.Skonczylam moja liste rzeczy do zrobienia przed porodem i...dopisalam do niej kolejne 4 rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Thefall mocne kciuki za jutro
![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 |
Zadomowienie
|
Ale na forum sie cicho ostatnio zrobilo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamuski, ale macie fajnie! Czy chociaż raz przeszlo Wam przez mysl że szkoda ze ciaza się już skonczyla??
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Nadrabiałam Was na tel, a teraz odpisuję na laptopie i zapomniałam, co miałam komu napisać
![]() Optymistko, mąż stawiał alkohol na pępkowe, ale i dostał mnóstwo ![]() Co do laktacji, to ja mam jak Zaczarowana. Wkładki laktacyjne są niezbędne... a rano są przemoczone. Wczoraj byłam kupić stanik do karmienia. W przymierzalni zdjęłam swój stanik i zalałam podłogę w sklepie ![]() Kasia, ja sama się ogoliłam w domu. Ale w trakcie, przed nacięciem okazało się, że trzeba 'poprawić' i położna szybciutko machnęła, co trzeba było ![]() Gosia ![]() TheFall, Moni, mocno kciuki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Raczkowanie
|
Ufff..... ogolilam nogi,pachy i kryche. Ogarnelam stopy i moge rodzic. Zaliczylam spacer z tz posiedzialam na pilce. Przydaloby sie jeszcze sexu sprobowac ale maz powiedzial ze z brzuchem mnie nie rusza
![]() ![]() Takze jestem przygotowana do pelni. Hahaha Klade sie spac i mam nadzieje, ze u ktores ta przepowoednia sie spelni.
#2668 |
Zakorzenienie
|
Whitecafe jedyne czego mogloby mi brakowac to kopniakow ale nawet one sa o niebo lepsze na zewnatrz
![]() No i faktycznie cos cicho tu ![]() ![]() Mela jest grzeczna jak aniolek i prawie caly czas spiocha wiec ja nie mam z tym problemu hehe ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Konstanty Jarosław <3 zostal szczęśliwie wyjęty z brzuszka mamy ok. 18. Wazy 3650. Jest zdrowiutki!!! Siusiak pełnowartościowy
![]() Dokladnie tak go sobie wyobrazalam! Po dwoch dawkach oxy mialam skurcze do 100% ale ich nie czulam. Rozwarcie nie postepowalo i lekarz zaproonowal cc, albo powrot na oddzial i ponowienie proby z oxy we wtorek. Jednak bez gwarancji na powodzenie, a ze jestem tyle po terminie, ze to moglo byc niebezpieczne dla dziecka... Oryczalam się strasznie, ale zgodzilam sie na cc. Nie wspominam tego dobrze, bo bylam splakana i przerazona, na szczescie wszystko poszlo dobrze i koniec koncow dziekowalam poloznym i lekarzom. Wiekszosc byla bardzo mila i wspierajaca. I chyba wzbudzilam sensację tą panika przed cc ;-) Teraz czuję wielką ulgę! Będę pionizowana ok. 5 Juz mi sie nie chce spac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2670 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Grunt, ze wszystko dobrze sie skonczylo. SYNEK SLICZNY, WITAMY GO NA SWIECIE!! ![]() ![]() ![]() ![]() Super,ze ptaszek tez jest jak nalezy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.