|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
a te orzechy do prania, to je się wrzuca do pralki razem z ciuchami? i niczego więcej nie dodajesz tak? to w zasadzie najlepsza opcja dla ciuszków niemowlęcych?
dziś był fajny dzień mały zjadł i obiad i kolację i grzeczny był i wylatał się z bratem i siostrą ciotecznymi, padł po 21...ja się też nasiedziałam na dworze, teraz tak przyjemnie było, cieplutko... fajnie ![]() a jak to jest że Play może korzystać z zasięgu Plusa? mają jakąś umowę ze sobą? będę w Playu dopiero we wrześniu, teraz w toku jest przenoszenie nr
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co myślę, że na all...spokojnie się znajdzie takie łóżka, na pewno widziałam takie ale na 140x70, a z tych mniejszych nie wiem.... |
|
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przez dzisiejszu upal nie mam kostek w nogach ![]() corcia sie wyszalala, musialam ja 2 razy przebierac bo miala mokre sukienki doslownie, w takim upale w trampolinie skakaly z kuzynka aaa i podusia minky juz w uzytku , ale powiedziala ze odda ja potem siostrzyczce
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpisz sobie najlepiej w wyszukiwarce allegro w kategorii "łóżka i kojce - łóżeczka drewniane" - tapczanik. sporo znajduje, najwięcej tych 140x70, ale z tych mniejszych jak widać też coś jest ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- ja ostatnio tak mam codziennie heh ale zauważyłam, że częściej jak siedzę dłużej z nogami w dół w bezruchu np. przy biurku... bo jak chodzę coś robię np. sprzątam to nie..... Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-10 o 21:43 |
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekowac ide poszukać, bo chyba na takie się zdecyduje w jednym pokoju i tak będzie mało miejsca na lozeczko, a co dopiero na większe lozeczko dla Dziecka...
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc pozostaniemy przy 120x60
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie gdzie kupie jakies fajne pudelka czy koszyki na ten polko-przewijak? myslalam o jysku, widzialyscie gdzies ?
chce miec wszystko pod reka wiec w jednym trzymalabym kosmetyki, w jednym pieluszki itp.
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie tam zaopatrze na pewno, i sa rozne kolorki .
|
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20215764/ ja mam takie, zawiesiłam w łazience na relingu i każdemu się podoba, bo nie mam za dużo miejsca, a można dużo kosmetykow schować http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20163265/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90163257/ http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30176762/ albo teraz w biedrze sa takie pojemniczki z trzema szufladami za ok 17zl
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szukam tez ikeowego uzywanego sundvik jakby sie trafilo w dobrym stanie to kupie bo pasowaloby do lozka w sypialni, ale za 300 zł nowego nie kupie
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze TZ pokazac!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
ooo będe sie musiała wybrać do Lidla
![]() Ciuszki zapowiadają się fajowo. Takie łóżeczka które można przekształcić na tapczanik sa na allegro. Tylko nie jestem pewna co do wymiarów. Z kolei łóżeczka Ikea wg mnie są drogie. 600 czy 700zł za łóżeczko to już niemały wydatek. Tym bardziej, że fajne łóżeczko można kupić już od 200zł (firma Klupś). A pewnie i taniej się znajdzie jak dobrze poszuka Kostka łóżeczko bardzo ładne ja jednak chcę aby szczebelki było na kazdym z boków abym mogła widzieć dziecko z każdej strony i aby dziecko mogło ogladać świat również z każdej strony POza tym nie kojarzę czy planujesz ochraniacz... ale jesi tak to pomyśl jak bpo przymocujesz przy takim pełnym boku ? No chyba że nie masz w planach ochraniacza to problem z głowy
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-10 o 23:01 |
|
|
|
#4633 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki wieczorową porą
![]() 3 dni zajęło mi nadrabianie aż 40 stron zaległości za parę dni nieobecności całe szczęście w weekendy piszecie zdecydowanie mniej hihihniestety nie odniosę sie do wszytskiego, jest to wręcz nierealne. Wszytskim obchodzącym rocznice i inne święta serdecznie gratuluję i życzę wszystkiego dobrego! na jutrzejsze wizyty trzymam kciukasy ))sama jutro mam wizytę co do rocznic ja za tydzień w sobotę robie imprezę 30 tke na nastepny dzień obchodzimy I rocznicę ślubu i w sumie już studknęło nam 10 lat bycia razem. Także będziemy balować i nawet wiem że mój mąż coś kombinuje z prezentem i chyba dostane wymarzone studiooooooo do robienia fociszów Anuszka niestety mój mąż też nie chce być przy porodzie;/ no ale byc moze jeszcze zmiei zdanie. Naciskać nie będę, chcę żeby sam do tego dorósł. Myslę że może się zdecydować po historii jaką opowiadała moja koleżanka jakie miała cyrki w szpitalu i że całe szczęscie jej mąż był przy niej wtedy, to może go ogarnie a jak nie to poproszę mamę ![]() moja koleżanka stosuje juz karuzelkę bujaczek itp zabawki i mała (2,5 mca) jest ewidentnie nimi zainteresowana więc myślę że się przydadzą zresztą ja planowałam juz od poczatku niani nie kupuje ani monitora oddechu za to powaznie myślę nad laktatorem elektrycznym, na pewno będą sytuacje kiedy mąż będzie musiał zostać z małą przez kilka godzin więc to chyba się przyda tak myślę.mąż kończy pokój, wiecie jak sie cieszęD?? najgorsze w tym wszytskim jest to, że kolor wyszedł jeszcz bardziej żółty niż myśleliśmy;/ wyszedł praktycznie pomarańczowy no ale coś wyczaruję do tego hehe, odpuściłam stresa, małej i tak będzie obojetnie:P ale zdecydowałam się na wózek, sposród tylu opcji które "przerobiłam" wybrałam wozek którego nie brałam wcześniej pod uwagę:P zatsanawiałam się nad Tutek Tambero Tako City Move Tako Baby Heaven Babyactive elipso Bebetto Luca Coto baby messina a zdecydowałam się na Jedo Fyn Memo ![]() teraz mam problem jedynie z kolorystyką JAK ZWYKLE i czy brać na bialym stelażu czy czarnym i koła plastiki czy szprychy? co doradzicie????a i zaczynam miec obawy o kota mojego, kurde gnida ostatnio bywa wręcz agresywna dla mnie;/ boje sie co to będzie jak się mała urodzi;/
17.08.2013 r.II kreseczki: 15.03.2014 r. Lilianna 27.11.2014 r. Mój fotoblog http://koch-ana.blogspot.com/ Edytowane przez Justana1984 Czas edycji: 2014-08-10 o 23:05 |
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że już kończycie pokoik. A kolorem się nie przejmuj. W końcu dodatkami możesz zdziałać cuda ![]() Co do wózka to mi się podoba ten szary (ten co jest na ostatniej fotce ze stelażem) i ten w stylu marynarskim - granatowo-czerwono-biały. oba bym wybrała na białym stelazu
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa musze Wam powiedziec, ze fajna promocja farb do scian w castoramie jest
. Dulux colours of the world 2,5 l. 47 zl z groszem, a przy zakupie 5 l - farba biala dulux akrylit w 3 l za 1 zl naprawde sie oplaca . To tak apropo remontow
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To sa bardzo fajne farby. Cały dom mamy nimi wymalowany Trzeba męża wyciągnąc do Casto
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Justana, mnie tez ten szary najbardziej sie podoba
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
a promocja w dobrym czasie sie pojawila ![]() A no i lepiej sie oplaca 2 x 2,5 l niz jedno opak 5 l a i tak promocja wazna jest .
Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-08-10 o 23:21 |
|
|
|
|
#4638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dla nas w najlepszym czasie
|
|
#4639 |
|
Rozeznanie
|
haha Ciebie to bym mogla w ciemno obstwić ktory Tobie sie spodoba najbardziej ![]() to wlasnie duluxa mamy na ścianie;p
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Szarego Duluxa mamy w sypialni i kuchni... Piekności moje
Zmykam spać bo juz mi sie oczy zamykają. Dobranoc
:P Edytowane przez paulina119a Czas edycji: 2014-08-10 o 23:40 |
|
|
|
#4642 |
|
Raczkowanie
|
ela wkladasz orzechy do woreczka, ktory dostajesz rzy zakupie orzechow i razem z ciuchami wkladasz do bebna, jesli chcesz zapach to tam gdzie wlewa sie plyn do plukania dodajesz pare kropel olejku eterycznego.
Moim zdaniem to najlepsza opcja do prania ubranek dzieciecych, ald to tylko moje zdanie ![]() Justana a kiedy dokladnie sa Twoje urodziny? Wozek sliczny, mi sie wszystkie wersje podobaja Trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte ![]() Kostkaswietne to lozeczko U mnie tydzien dzieciecy w Lidlu byl dwa tygodnie temu, kupilam malej spioszki z dlugim rekawkiem te rozowe ( ) pakowane po dwa, jakosc jest naprawde dobraUciekaam spac, w srode wizyta u poloznej, mam nadzieje, ze tym razem nie zapomne ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Justana, powodzenia jutro na wizycie
Alez jestem glodna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ten z biedronki to bym malej kupila do pokoju-fajny Justana ja wybralbym ten ostatni
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam Was z porannej glukozy! Mniam, mniam...
|
#4646 | ||||
|
Rozeznanie
|
ah te słowniki ;-) Cytat:
też wolę niemieckie, choć słyszałam, że miały wejść obostrzenia że w ue wszystkie takie rzeczy mają być w tej samej jakości i nie ma, że niemieckie dziesięć razy lepsze ;-) Cytat:
moja eko znajoma. I sody i olejku eterycznego. I zawsze się z mojego umiłowania niemieckiej chemii śmieje, mówiąc, że nikt nie jest idealny ;-) Cytat:
cieszę się bardzo i trzymam kciuki za Jana swoją drogą, mamy takiego przyjaciela, Jana właśnie, który żadnych warzyw nie je od wczesnego dzieciństwa. Najpierw był uczulony, a teraz mu tak po prostu zostało. Świetna akcja była na pielgrzymce. Był bigos więc każdy dla Hansa wydlubywał kawałki kiełbasy, żeby synek cokolwiek zjadł ![]() Cytat:
ja lubię te z ikei i polecam. Są z dobrej jakości bawełny i nic się z nimi nie dzieje nawet kiedy piorę je na 90 stopni. Anuszka, mój tz zgubił, kiedy wracaliśmy z podróży poślubnej może Twoja się jednak znajdzie, skoro dzieć się nią bawił. Może baw się z nim w szukanie skarbów? :-DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wszystkim wizytujcącym dzisiaj życzę powodzenia ![]() Justana wózek ładny, ale kolorystyka mi trochę nie leży. Tzn.ogólnie są b.ładne, ale szary jak dla mnie za jasny i szybko brudzący, podoba mi się ten marynarski, ale też ma biały materiał, a tego chcę uniknąć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ma wyjęty jeden bok i założoną barierkę taką, jak dla tych większych łóżek. Ja dzis urobioba po łokcie będę. Mam z działki ogórki, maliny i patisony więc znów jadę na wieś (nie biorę internetu) i zakasam rękawy Powodzenia na wszystkich wizytach i do spisania w środę. Tylko błagam, nie naprodukujcie znów trzydziestu stron ;-) wcale się jednak nie zdziwię, jeśli zacznie się nowa część wątku ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() stres mnie dopadł przezd czwartkową wizytą trzymam kciuki za wizytujace w tym tygodniu
|
||
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

mały zjadł i obiad i kolację i grzeczny był i wylatał się z bratem i siostrą ciotecznymi, padł po 21...

wczoraj zaczął się 28 tc 

17.08.2013 r.

... Po co mi to było
23.06.2011