![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Evelina polecam Ci stronę www.przepisnachleb.pl kilka drożdżowych chlebów już wypróbowałam, rodzinie najbardziej norweski żytni smakuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
hej kobietki
![]() no i stanelam na wadze a tam.... 83!! ![]() nie mam jakos sily i motywacji do cwiczen... te upaly i duchota wykanczaja... chociaz biorac pod uwage ciagle latanie za moim brzdacem to troche ruchu przy tym jest ![]() jedzeniowo przez ostatnie 3 dni nie bylo szalu.. nie mialam czasu wiec troszke podjadlam tego co nie trzeba ale juz wracam na dobry tor, no nic moze od poniedzialku bedzie laskawiej ![]() ps. bakus... na twoim miejscu naprostowala bym ta kolezaneczke... tez nie cierpie takich laleczek co to mysla ze sa niewiadomo kim... nawet glupich zartow bynajmniej nie toleruje i powiedzialabym to otwarcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Rozeznanie
|
Ewela tak sie nie da. Te sprawy ciagle w uzyciu ze tak powiem i co bedziemy sie kochac wpierw a potem do nich za sciane albo powie ze za wczesna pora i goscie za sciana
Blondi brak mi slow po prostu do tej laaski Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Ultra z nia to bez kitu ciezka sprawa i taki dziwny specyficzny czlowiek. Ona dwa razy taka tak ja jest i charakter taki ze zawsze cos ma jeszcze do odpowiedzenia jak dzieci w gimnazjum. Kminie plan wieczorny zeby nie isc za sciane :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Rozeznanie
|
Haha Typowa z niej wiejska laska mam na mysli te co ma urodziny. Ubrala sie w wiesniacke spodenki i bluzke. A ja mam na sobie za☠☠☠ista sukienke z cekinami, buty na obcasie, pelny make up i fryzure :-P
Z jedzeniem i stolem tez sie nie popisala. Nawet obrusu nie dal na stol na dworze. Hahaha. Potem zdam reszte relacji. Poki co ja wygladam jakbym miala miec urodziny :-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
hejka dziewczyny
![]() ![]() teraz marze tylko o tym, żeby się wykąpać i położyć, ale muszę jeszcze odkurzyć i podłogi umyć i wtedy będę w pełni zadowolona ![]()
#936 |
Wtajemniczenie
|
U nas dziś goście byli ale zrobiliśmy grilla. Same piersi z indyka wciągnęłam i kawę z łyżeczką cukru.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Raczkowanie
|
Asiu dobrze, że w końcu jakiś pozytywny dzień
![]() Bakuś najlepiej jak się idzie na takie spotkania w wyśmienitym humorze, mi to zawsze bardzo pomaga ![]() Ultravioletx próbuj od dziś walczyć ze słabościami, a wyższa waga to na pewno spowodowana @, mi po @ padło nagle 1,5 kg więc na pewno wszystko się unormuje ![]() Ja wczoraj dobry dzień miałam: Ś. Owsianka IIś. kawałek pieczeni z indyka na zimno Obiado-kolacja: Grilowana pierś kurczaka i dużo surówek ![]() Do tego skalpel wyzwanie i dzień zakończył się pozytywnie ![]() A dziś od rana słońce świeci, więc na pewno gorzej nie bedzie ![]()
#938 |
Wtajemniczenie
|
Ja śniadanie zaczelam od kaszy gryczanej filetu z indyka i marchewki z pomidorem. Chociaż owsianki trochę żałuję ale moze wezme ze soba do tescia. Jedziemy do nich z mala pierwszy raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Raczkowanie
|
no kolacja to ja sie wczoraj nie popisalam
![]() oby dzis bylo lepiej i nic mnie nie skusilo ![]() dzis musialam wczesnie wstac i gotowac rosolek;p bo zaraz wybieramy sie na zakupy ![]() zjesc nic nie moglam ale wypilam kawke z mleczkiem i slodzikiem (juz od pewnego czasu go uzywam) znow upalnie... zle to znosze...:/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Rozeznanie
|
Na szczescie skonczylo sie na rodzinnym gronie i bylam grzeczna z jedzeniem. Nie jadlam nic poki nie bylam bardzo glodna i na kolacje zjadlam troche salatki, kromke zytniego i krakowska a do picia wpierw mialam kawe a pozniej szkl wody smakowej. Po zwykla wode nie chcialam isc na gore zeby malej nie obudzic. Tz nawet w miare sie zachowal ale nie wzorowo. Przynajmniej sie nie schamil.
Uzywacie dalej elektro niani? Mnie wciaz sie przydaje. Zmykam zaczac pakowanie i szykowanie obiadu jakiegos. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj już wracam do diety ![]() Asia dobrze, że dziadek ma się lepiej ![]() Bakuś, nie było tak źle jak się obawiałaś ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj znowu tosty z grahama z wędlinką drobiową, serem żółtym i pomidorkiem. a na obiad ziemniaczki z wody, fasola szparagowa gotowana i do tego pieczone udko z kurczaka posypane mieloną papryką
![]() dobrze, że nie jest tak gorąco. Jednak dzisiaj jestem wybitnie zmęczona i śpiąca. chociaż sama nie wiem po czym....
#943 |
Zadomowienie
|
Hej laski
Pozdrawiam wszystkie Asiu wspolczuje i zycze zdrowka dla dziadka Dziewczyny bylam na wakacjach i dlatego sie nie odzywalam, posilki mielismy w hotelu wiec jadlam co dali, zero diety waga 82 wiec tragedia od jutra czas na zdrowe odzywianie i kop w tylek blondi dziekuje na pamiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
blondi powiedzmy
![]() W koncu juz u siebie, zero wtracania, robienia pod kogos tylko wszystko tak jak mi sie podoba i kiedy mi sie chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki jak wam mija weekend..?
Ja leniuchuje z mężusiem i córeczką. Wczoraj spędziliśmy miły dzień nad jeziorkiem. Był oczywiście grill więc dietki nie było, dziś też sobie odpuściłam i zrobiłam torcik na zimno mniam mniam ![]() Ale od jutra znów wracam na dobrą drogę ... ![]() Szkrabuś jak tam po wakacjach? pewnie wróciłaś jak czekoladka opalona... ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Celebrinfea a co się stało?? ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Bakuś to niezła laseczka z ciebie była w takim stroju, tylko pozazdrościć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
zebys wiedziala, ze najlepiej i tez jestem tego zdania. Zdecydowanie tydzien u tesciow to za duzo, rozumiem 1-3tyg wakacji gdzie nic nie robisz poza odpaczywaniem, masz w dupie gotowanie, sprzatanie itp.
Czy ja wiem hmmm? Stroj na pewno o wiele lepszy niz miala solenizantka ale i tak wieloryb ze mnie gdzie ona ma na oko rozmiar s. mialam dobre jesc-cukinia, pomiodor, ryz brazowy i szynka swinka wszystko duszone. Pekam az choc zjadlam miseczke tylko. Pora nadrobic seriale w necie i inne przyjemnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
MC DONALD'S
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
kupilam dzis kostium kapielowy i od razu wyciagnelam tz-a na basen
![]() ![]() eh i po weekendzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
ja sobie fajny kostium w esotiq kupiłam, w sumie za 69 zł
![]() dzisiaj u mnie trochę leniwo. rano taka słaba byłam, że nie miałam siły z łóżka wstać. Potem obiadek i do szpitala - dziadek niby fizycznie lepiej, bo i jadł ładnie, ale pamięć już nie ta. Cały czas wspomina swoją młodość i wojnę. Ale to już ten wiek niestety. No a na koniec miało być burzowo, ale wybraliśmy się na rower i prawie 18 km udało nam się zrobić. Więc w sumie nie tak najgorzej, gdyby nie ten sernik na zimno (ale na chudym serze i z owocami - tym sobie to tłumacze, że praktycznie nie ma cukru)
#950 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no niestety nie jak czekolada bo mialam ostatnio klopoty ze zdrowiem i lekarz kazal mi unikac slonca ale i tak fajnie bylo ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
Evelina badanie usg bioder. Na szczęście wszystko wyszło ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
No i po weekendzie. Nie było tak źle, chociaż jakoś zawsze w weekend coś u mnie się trafia. Ale dziś poniedziałek i następny tydzień naszej walki o rozmiar marzeń
![]() Gosia za tego maka masz baty ![]() Ja strój sobie kupiłam jednoczęściowy i do tego formujący sylwetkę i muszę powiedzieć, że naprawdę jest fajny, bo brzuch mi nie wystaje. Nawet maż to zauważył. A dziś nie wiem, co na śniadanko bo owsianki nie kupiłam, ale mam jakieś pieczywo więc na pewno dam radę. Asia super na tym rowerze dajesz. Chętnie bym na rowerową wycieczkę pojechała, ale to może jak w Polsce będę ![]() Spokojnego i miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#954 |
Wtajemniczenie
|
Jupi!!! 85 z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
Super!!!! Gratuluję
![]() ![]() Właśnie skończyłam rozgrzewkę do ćwiczeń, czyli sprzątanie domu, bo w sobotę nie ogarnęłam. Już po II śniadaniu. Moje dzisiejsze menu: Ś. Pieczywo chrupie z twarożkiem chudym i papryką x3 IIś. jogurt naturalny, jabłko O. Kurczak filet z worka, kasza gryczana, jakaś surówka P.surówka z marchewki K. jeszcze nie wiem ![]() Dziś Chodakowska zaczęła wyzwanie. Podejmę się chyba też, bo i tak codziennie z nią ćwiczę ![]()
#956 |
Rozeznanie
|
celebri to super
![]() Ktos pytal o weekend... Dumna jestem z calego tygodnia zwlaszcza, ze bylam u tesciow i dzis wazylam sie po sniadaniu, po kawie i bez wc mam spadek -0.1 ![]() Jakie macie plany na dzis? Ja mam do odebrania na poczcie ksiazke z przepisami Ewki i jakies inne przesylki, drobne zakupy warzywno-jogurtowe, odkurzyc i moze w koncu ustalic sobie plan treningowy skoro mam tyle materialow. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
Szkrabuś! tęskniłam za Tobą
![]() ![]() Też mam jednoczęściowy kostium ![]() ![]() ![]() Gratuluję dziewczynki sukcesów ![]() Moja waga wyjątkowo nie stoi w miejscu :d uwaga pokazała +1 - nice;/;/;/ eh co zrobić, siebie oszukam, Was oszukam, ale wagi nie ![]() zastanawiam się nad powrotem do max 1200 kal, wtedy widziałam efekty, jak jem więcej to waga stoi, albo idzie w górę ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Raczkowanie
|
dziewczyny podxiwiam was za dzielne jedzenie owsianki... ja nie jestem w stanie przelknac wiecej niz kilka malych lyzek normalnie puchnie mi w ustach
![]() chcialabym kupic sobie orbitrek ![]() ![]() narazie jestem po sniadanku buleczce ciemnej i duzy pomidorek do tego w zalewie octowej:P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() Dopiero pół godziny temu zwlekłam się z łóżka taki ból głowy mnie dopadł, że o 6 zjadłam 2 tabletki, o 10 2 tabletki i dopiero ok 12 trochę lepiej się poczułam ( na pewno kara za wczorajszego maka ). Z jedzeniem dzisiaj i tak już zawalone, bo pierwszy posiłek był o 12 wcześniej mi było nie dobrze. Do tego to był zer smażony i knopers ![]() Resztę dnia postaram się grzecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Rozeznanie
|
Odebralam ksiazke, przejrzalam i jest
![]() ![]() Zakupy udane: fasolka, kalafior, pieczarki, rzodkiewka, pomidory, pekinska, salata lodowa, papryka, jogo naturalne, bieluchy(rozrabiam dziecku z jogo jako dip), mleko, ser bialy. Gdybym pojechala autem wiecej bym wzielam warzyw ![]() U nas na obiad dzis: cukinia, kalafior, fasolka, pieczarki, jajka, ryz brazowy i dip z kubka jogo, 2lyzek bielucha czsnkowego i ziol. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.