![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Meneq Czyli jest szansa dla nas na dobry sen
![]() Deli piękny kominek! Kochana Wy tak szybko z tą Budowa wszystkie robicie. A nie martwisz się że coś zacznie pękać? Przecież dom pracuje itp. Ja pamiętam że zawsze dom w stanie surowym stanie musi postać. tylko wiesz ja się nie znam, tak mi tylko przyszło do głowy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-08-11 o 06:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Hej.
Fefciu mu też mieliśmy taka sytuacje ze maly juz prawie ładnie spał po czym wskoczyla przeprowadzka i przekluwaly się 3 trojki i zaś nocne jazdy po 2 h nawet. Teraz ze złego to tylko pozostał bunt tzw. W moim zdaniem średnio lekkiej formie. Apetyt ma za trzech! Jada wszystko ze wszyskimi ![]() ![]() Co do orzechów to nie podawalam w maśle bo nie lubię a w innej firmie jakoś okazi nie było. Choć jak się nadazy to nie omieszkam spróbować. Krewety i mleko krowie bez mrugniecia okiem przeszly. Ps sliczna A. Na zdjeciach Lady a wasze zdjęcia ostatnio wymiataja'!! Takie slodkie. Udanych wczasów Fefciu a Ty jeszcze na urlopie? Ja dzis leżę dupa do gory az do 9 i nie wychodzę z pokoju. Mama zajmuje się małym. Bo mówi se jak mnie z rana przed pracą nie widzi to jest grzeczniejszy. I chyba coś w tym jest bo fajnie się bawi słyszę ![]() Dziewczyny horror mi się śnił. Dziecko przesypia noce a ja o glupotach śnie. Wyobrazcie sobie że siła mi się porodowka dzień po. I okazalo się ze mam trojaczki !!!!!!!!! Obudzilam się cala mokra. Horror |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Jaka to znaczy że pprzeżywasz jednak te bliźniaki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tego sie trzymajmy ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana,my pobudka o 5 ale po godzinnej tugezie dospal do 7. Czika od rana,zaraz wychodzimy na dwor,bo Kuba juz z wezem czeka przed drzwiami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatino leżalam w piątek 2 h po glukozie ![]() a jak się czujesz? brzusio duży? tyjesz czy nadal lecisz z wagi? Cytat:
![]() Misiael matko Ty też masz klona, ale jaki cudny ten Twoj klon ![]() Cytat:
to daj znać znajoma co często lata by mi zamowila ja dla siebie kupilam czarne lakierowane ale zwrócilam bo kosztowały majątek a TZ powiedział,że jestem rąbnięta żeby za gumiaki dać coś ponad 300 zł ![]() Cytat:
Cytat:
a Antonio w budce- boooski Cytat:
mówi się,że dom murowany powinien sezonować ale dziś są inne technologie my budowaliśmy drewniany i do dziś pracuje, niedawno powychodziły pękinęcia ![]() uwaga, spaliśmy do 8.30 ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | ||
Zakorzenienie
|
Fewciu, polecam poczekać chwilkę, nie ładować w skórę nowych kremów. Skoro porobiły Ci się górki (czyżby zaskórniki? O to chodzi?), to dałabym skórze odpocząć i stosowałabym coś lekkiego - to, czego używasz na co dzień, bez eksperymentowania.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Marsi, zachęciłaś mnie do zakupu szelek bezpieczeństwa. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47651486]Ale czemu jej otwierasz na moment tylko? my otwieramy jak tyko dziewczyny usną mocniej (mieszkanie w centrum ma minusy - hałas), zamykamy nad ranem, gdy dostawy się do sklepów zaczynają.
olej kokosowy polecam ![]() U nas pobudka 6:22, spacer przed 8 już ![]() Szaja : bo spała w samym pampie i bez przykrycia (rozkopuje się). Jak się śpi to się jednak wychładza ciało trochę. Zamknęłam jak się kładłam sama spać. Kurdę, nadal wam w aplikacji nie działa cytowanie i odpowiadanie w ogóle? |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Trochę mnie nie było, ale po ubiegłotygodniowej awarii jakoś nie potrafiłam sie wpić na nowo ![]() Piękne zdjęcia maluch ![]() ![]() u sylwietty się cłońce przebija, także widzę, że całkiem dobry tydzień za nami ![]() my w weekend byliśmy na weselu, wczoraj na poprawiny wzięliśmy małego i o ile na początku wystraszył go grający didzej, rak po chwili zasuwał swoim rowerkiem po parkiecie między nogami mamusi i tatusia. W przyszły weekend znowu mamy wesele, wykończyć się idzie ![]() A jestem mega wypompowana, bo synuś dał w nocy popalić i ciężko było się zwlec rano z łóżka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się nie moglam przekonać dobrze,że Tz nie pytał mnie o zdanie, teraz kiedy idziemy na spacerek to Leos od razu mówi: mama mycz ! (znaczy się smycz ![]() wydaje mi się,że te szelki co kupilaś są solidne, wlasnie je ogladam i wyglądają na wypasione jak Wam się spodoba to szarpnij się na plecaczek ze smyczą- to o wiele fajniesze ![]() plecaczek ma i Bokeh i Misiael i ja i jest naprawdę super! no i te wzrory! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Black ja nosiłam rzęsy 1:1 dobre 2 lata i jak zdecydowałam się ściągnąć to nie miałam jakiejś tragedii na rzęsach, może były trochę gorsze niż zwykle, ale moim zdaniem były zbliżone do stanu sprzed doklejania. W ubiegły roku stosowałam też revita lash i tu efekt był mega, super i wołałam to odżywkowanie niż leżenie 2h u kosmetyczki raz w miesiącu, ale właśnie też słyszałam, że to nie do końca zdrowe, a dwa efekt się bardzo krótko utrzymał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
No to poczytajcie o kroplach Lumigan - to są krople na jaskre,efekt uboczny- porost rzęs, ale są też skutki uboczne w postaci przebarwien
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Fewciu- teraz sa takie materiały budowlane, że nie trzeba czekać, chociaż u nas chwile postały fundamenty, a dom i tak pracuje.
Ja pitole, jaka czika. Lecę wybierac drugi kolor do kuchni ![]()
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój kuzyn zamawiał kuchnię z blyszczacego mdf w białym kolorze, zabrakło im kasiory i reszte szafek zamowili szare w macie, efekt ![]() bo naprawdę ekstra, z tym że kuchnia bardzo nowoczesna, minimalistyczna ja zdecydowanie jestem za klasyką ale ta mi się baaardzo podobała aaa no i kupowali w ikei Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-11 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Hej
Pogodę mamy super. Zuzka szczęśliwa i zadowolona. Teraz sobie śpi. A ja dorwałam się do free wifi ![]() Buziaki dla Was :-* Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() QUOTE=fewcia;47649775] Sylwietta jak czytam Twoje ostatnie posty,to wyczuwam w nich radość. I nie zrozum mnie źle,wiem że jesteś sceptycznie nastawiona do nawrócenia Szanownego,ale widać że cieszy Cię uśmiech Młodego ![]() [/QUOTE] Miałam to samo pisać. Jakoś nie umiem się wbić, nie mam za wiele do powiedzenia ostatnio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Ami nie chce pampów, chce nocnik. Pierwszy raz zrobiła do nocnika. Ale wsadziła w to rączki i chciała próbować
![]() I wiecie co? Kupiłam na próbę zwykłe trampki w ccc i co? nosi bez mrugnięcia okiem.. zrozumieć dziecko, eh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
![]() witam po urlopie ![]() Podziwiam dziewczyny, które mieszkają w dużych miastach, bylismy we Wrocławiu-bardzo ładne miasto, do zwiedzenia i jako baza wypadowa dalej, ale mieszkać bym tam nie chciała, a z małym dzieckiem to już w ogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
A Oskar boi się usiąść na nocnik bez pampersa
![]() Woła że chce si-si i prowadzi do nocnika ale nie ma mowy żeby zdjąć mu pampersa i żeby usiadł gołą dupką ![]() No cóż,nie będę go do niczego zmuszać,narazie niech siada w "opakowaniu" i się oswaja. Dziś mamy z mężem drugą rocznicę ślubu i spędzimy ją osobno ![]() ![]() Tym razem na dłużej. Nie cierpię tych jego wyjazdów ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
Mała : Ami też się bała na początku, a teraz nie wiem skąd jakąś fazę ma. Nie wiem czy się cieszę bo mi lata goła cały dzień :P i pampa nie chce.
A Oskar dojrzeje sam w swoim czasie i tyle. Mojej możliwe, że faza zaraz minie i wcale nie siądzie, nie przewidzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Blogerk jest na urlopie..... Mala, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, smutno no coż tak bywa oby następne były już tylko razem ![]() dziewczyny moje dziecko się uwstecznia z jedzeniem ![]() ech i jadłby tylko zupy ![]() im wiecej zębów tym gorzej ![]() idę dziś do gina na kontrolę proszę o kciuki bo tak się denerwuję,że nie wiem ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Marsi nie oglądaj tego
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niesamowite ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() marsi zabilas mnie dzisiaj. Wchodze na Twojego bloga (gratuluje podjecia decyzji! ![]() ![]() ![]() ![]() fewciu dokladnie tak jak piszesz, tego nam trzeba bylo ![]() Dziewczyny, troche mnie nie bylo i na pewno cos przegapilam ale co sie dzieje z blogerka?
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Marsii, dla mnie też bomba wygląda biały połysk i szary mat
![]() ![]() ale sie zle czuje, chora będę;/ jeszcze musze kupić płytki 60x60 nad blat. Kuchnia będzie za miesiąc ![]()
![]() |
#1170 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Marsi ale Blogerka to chyba z miesiac temu pisala :P Z reszta duzo dziewczyn sobie odpuscilo totalnie forum. Co do paznokci i kosmetyczek, czy tylko ja jestem kosmetyczkowa dziewica? ![]() Dziewczyny czy ja jestem jakas przewrazliwiona czy wy tez nie lubicie jak ktos wam dziecko zaczepi i dotyka? Dzisiaj jakis stary dziad stanal mi nad dzieckiem i cos ☠☠☠☠☠☠☠il, przemilczalam. Wczoraj jakas stara brudna baba, ktora chwile wczesniej darla morde na wnuka? ktory plakal, podeszla do malej i mowi do tego chlopca, ze dziewczynka sie z niego smieje ![]() Kurtyna podnosi sie. Bylam u babci w weekend. Byla rowniez siostra mojej mamy. Pierwsze slowa po moim wejsciu do pokoju- ale widze, ze sie trzymasz dobrze, tutaj(pokazujac na moje biodra) to ci zostalo. Kurtyna opada. Wspominalam, ze nienawidze starych ciotek?
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-08-11 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.