Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-11, 06:16   #1141
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Meneq Czyli jest szansa dla nas na dobry sen

Deli piękny kominek! Kochana Wy tak szybko z tą Budowa wszystkie robicie. A nie martwisz się że coś zacznie pękać? Przecież dom pracuje itp. Ja pamiętam że zawsze dom w stanie surowym stanie musi postać. tylko wiesz ja się nie znam, tak mi tylko przyszło do głowy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez fewcia
Czas edycji: 2014-08-11 o 06:17
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 06:23   #1142
jakajakaja5
Raczkowanie

Hej.
Fefciu mu też mieliśmy taka sytuacje ze maly juz prawie ładnie spał po czym wskoczyla przeprowadzka i przekluwaly się 3 trojki i zaś nocne jazdy po 2 h nawet. Teraz ze złego to tylko pozostał bunt tzw. W moim zdaniem średnio lekkiej formie. Apetyt ma za trzech! Jada wszystko ze wszyskimi no i dzięki temu chyba nocki sa ok. W południe tylko coś się kiepści i na nowo trzeba znaleźć złoty środek
Co do orzechów to nie podawalam w maśle bo nie lubię a w innej firmie jakoś okazi nie było. Choć jak się nadazy to nie omieszkam spróbować. Krewety i mleko krowie bez mrugniecia okiem przeszly. Ps sliczna A. Na zdjeciach
Lady a wasze zdjęcia ostatnio wymiataja'!! Takie slodkie. Udanych wczasów
Fefciu a Ty jeszcze na urlopie?
Ja dzis leżę dupa do gory az do 9 i nie wychodzę z pokoju. Mama zajmuje się małym. Bo mówi se jak mnie z rana przed pracą nie widzi to jest grzeczniejszy. I chyba coś w tym jest bo fajnie się bawi słyszę a mi się przyda trochę odpoczynku.
Dziewczyny horror mi się śnił. Dziecko przesypia noce a ja o glupotach śnie. Wyobrazcie sobie że siła mi się porodowka dzień po. I okazalo się ze mam trojaczki !!!!!!!!! Obudzilam się cala mokra. Horror
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 06:30   #1143
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Jaka to znaczy że pprzeżywasz jednak te bliźniaki Jestem jeszcze na urlopie ale w domu. A chciałabyś mnie odwiedzić?

Stary 2014-08-11, 06:48   #1144
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość

Deli piękny kominek! Kochana Wy tak szybko z tą Budowa wszystkie robicie. A nie martwisz się że coś zacznie pękać? Przecież dom pracuje itp. Ja pamiętam że zawsze dom w stanie surowym stanie musi postać. tylko wiesz ja się nie znam, tak mi tylko przyszło do głowy.

I tego sie trzymajmy ;-)
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 07:46   #1145
nancykenator
Zakorzenienie

Witajcie z rana,my pobudka o 5 ale po godzinnej tugezie dospal do 7. Czika od rana,zaraz wychodzimy na dwor,bo Kuba juz z wezem czeka przed drzwiami
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 09:16   #1146
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nina: ja nie tyle opóźniam co boję się sprawdzić

Misia: Hania przeurocza, specjalnie w przeglądarkę wlazlam zeby zobaczyć , ostatnie zdjęcie jest

Amelka się budzi już 4.raz, tak duszno ze... otworzyłam jej na moment okno, wpuszczę trochę tlenu i zamknę
Ale czemu jej otwierasz na moment tylko? my otwieramy jak tyko dziewczyny usną mocniej (mieszkanie w centrum ma minusy - hałas), zamykamy nad ranem, gdy dostawy się do sklepów zaczynają.

Cytat:
Blanka zarządziła pobudkę dziś o 5
Ale jak czytam że Leo Marsi zaczął ładnie spać to wierzę że i dla nas jest nadzieja Marsi możesz mi coś więcej powiedzieć o tej odżywce do rzęs? Chodzi mi o RevitaLash. Czytałam że ta najmniejsza pojemność starcza na ok 2 miesiące. Czy po takim czasie jest już fajny efekt?

Aniu bardzo się cieszę że to był tak udany urlop. Może tego było Wam trzeba?

Michael Hania boska Odpoczywajcie!

Debrah Amelka jest taka słodka! A tata jak pięknie przy niej trwa, fantastycznie!

Nancy super że już jesteś,brakuje Cię tu z nami

Meneq rozumiem że nasze wiatry łamiące drzewa to Pikuś w porównaniu do tajfunów?

Sylwietta jak czytam Twoje ostatnie posty,to wyczuwam w nich radość. I nie zrozum mnie źle,wiem że jesteś sceptycznie nastawiona do nawrócenia Szanownego,ale widać że cieszy Cię uśmiech Młodego

V nas ostatnio ciężkie noce sponsorowane przez zęby W ciągu dwóch nocy przebiły nam się trzy trójki. Czyli została jeszcze jedna

Dziewczyny polecicie mi jakiś dobry krem do twarzy? Od tego upału porobiły mi się takie hmm górki na czole, nie wiem jak to nazwać ? Wybrzuszenia? Chodzi o to że czoło nie jest gładkie. Możecie mi coś doradzić abym nie wypadła z butów po zobaczeniu ceny?

olej kokosowy polecam ostatnio używam na noc, smaruję sobie oczyszczoną twarz, super jest, miałam pełno syfu z uwagi na upały a jest ładnie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Witajcie z rana,my pobudka o 5 ale po godzinnej tugezie dospal do 7. Czika od rana,zaraz wychodzimy na dwor,bo Kuba juz z wezem czeka przed drzwiami
U nas pobudka 6:22, spacer przed 8 już teraz śpi
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 09:20   #1147
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Wyobrazcie sobie że siła mi się porodowka dzień po. I okazalo się ze mam trojaczki !!!!!!!!! Obudzilam się cala mokra. Horror
o dzizas ale sen
ja ostatino leżalam w piątek 2 h po glukozie pierwszy raz w życiu leżałam i nie robiłam NIC
a jak się czujesz? brzusio duży? tyjesz czy nadal lecisz z wagi?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Misiaelowa Hanna zaklepana łobuzerstwo pannie z oczu patrzy z Bartulem para idealna
osz Ty, spóźniłam się
Misiael matko Ty też masz klona, ale jaki cudny ten Twoj klon
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
marsi, kupowalam w sklepie internetowym, placilam niewiele ponad 10£ i jestem z nich super zadowolona. Sama tez mam i tez lubie, mimo, ze tz smieje, ze chodze w gumiakach
Tutaj sa duzo lepsze promocje, sama sie teraz bede czaic bo Gabi niedlugo wyrosnie z tych co ma. Jak znajde jakas ciekawa oferte to moge dac Ci znac
no to faktycznie ja widziałam za 18 funciaków
to daj znać znajoma co często lata by mi zamowila
ja dla siebie kupilam czarne lakierowane ale zwrócilam bo kosztowały majątek a TZ powiedział,że jestem rąbnięta żeby za gumiaki dać coś ponad 300 zł i każdy kto je oglądał to powiedział,że to tylko GUMIAKI i oddałam,żałuje ale jak będzie okazja to kupię sobie, a co!

Cytat:
:Marsi możesz mi coś więcej powiedzieć o tej odżywce do rzęs? Chodzi mi o RevitaLash. Czytałam że ta najmniejsza pojemność starcza na ok 2 miesiące.
tak po jednej kuracji ale efekt też znika jak tylko przestaje się używać

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Marsi ja naprawdę mówiłam o Twojej focie. ..szczel sobie z brzusiem - plis
postaram się, ja się nie lubię fotografować, może na wakacjach cyknę sobie fote
a Antonio w budce- boooski

Cytat:

nawet jak dom postoi to i tak będzie pracować- nie uniknie się pękania ścian itp
mówi się,że dom murowany powinien sezonować ale dziś są inne technologie
my budowaliśmy drewniany i do dziś pracuje, niedawno powychodziły pękinęcia dlatego w np w mojej technologii zaleca się remont po ok 3 latach- i tak by wychodziło bo na poddaszu trzeba będzie poprawiać pęknięcia ale to się wiąże tylko ze szpachlowaniem i malowaniem więc bez tragedii

uwaga, spaliśmy do 8.30 i pewnie dłużej byśmy spali bo Leosia dobudzić nie mogłam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 09:55   #1148
BlackSanctum
Zakorzenienie

Fewciu, polecam poczekać chwilkę, nie ładować w skórę nowych kremów. Skoro porobiły Ci się górki (czyżby zaskórniki? O to chodzi?), to dałabym skórze odpocząć i stosowałabym coś lekkiego - to, czego używasz na co dzień, bez eksperymentowania.

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Black- zgadzam sie, widzialam kumpele jak zdjęła te rzesy...spustoszenie. Ale może to zalezy od paru czzynników, ja mam dość długie, wiec mi tam rybka.
Ja jeszcze nie spotkałam osoby, która miałaby "normalne" rzęsy po zdjęciu przedłużek. Zawsze są wyliniałe i rzadkie, choć osoby od przedłużania zawsze obiecują, że rzęsy będą piękne i zadbane. G prawda.

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny horror mi się śnił. Dziecko przesypia noce a ja o glupotach śnie. Wyobrazcie sobie że siła mi się porodowka dzień po. I okazalo się ze mam trojaczki !!!!!!!!! Obudzilam się cala mokra. Horror
Mi też się ostatnio śniły trojaczki! W dodatku śniło mi się, że mieliśmy Oliwkę, młodszą córcię i jeszcze te trojaczki. Masakra! 5 dzieci. NEVER.

Marsi, zachęciłaś mnie do zakupu szelek bezpieczeństwa. Tylko ja kupiłam Tommee Tippee, bo nie chciałam ładować prawie 100zł w coś, co może się u nas nie sprawdzić. Znalazłam za 28zł z przesyłką i czekam teraz, aż przyjdą. Będę testować na spacerach. Mój TŻ jest generalnie na NIE w tej kwestii, ale on spędza z małą dużo mniej czasu, bo pracuje i nie odczuwa jej szoguństwa na spacerach.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 10:17   #1149
Debrah
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47651486]Ale czemu jej otwierasz na moment tylko? my otwieramy jak tyko dziewczyny usną mocniej (mieszkanie w centrum ma minusy - hałas), zamykamy nad ranem, gdy dostawy się do sklepów zaczynają.

olej kokosowy polecam ostatnio używam na noc, smaruję sobie oczyszczoną twarz, super jest, miałam pełno syfu z uwagi na upały a jest ładnie

U nas pobudka 6:22, spacer przed 8 już teraz śpi[/QUOTE]

Szaja : bo spała w samym pampie i bez przykrycia (rozkopuje się). Jak się śpi to się jednak wychładza ciało trochę. Zamknęłam jak się kładłam sama spać.

Kurdę, nadal wam w aplikacji nie działa cytowanie i odpowiadanie w ogóle?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 10:23   #1150
ezzo
Zadomowienie

Cześć

Trochę mnie nie było, ale po ubiegłotygodniowej awarii jakoś nie potrafiłam sie wpić na nowo

Piękne zdjęcia maluch , cudowne wiadomości w klubie
u sylwietty się cłońce przebija, także widzę, że całkiem dobry tydzień za nami

my w weekend byliśmy na weselu, wczoraj na poprawiny wzięliśmy małego i o ile na początku wystraszył go grający didzej, rak po chwili zasuwał swoim rowerkiem po parkiecie między nogami mamusi i tatusia. W przyszły weekend znowu mamy wesele, wykończyć się idzie
A jestem mega wypompowana, bo synuś dał w nocy popalić i ciężko było się zwlec rano z łóżka.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 10:27   #1151
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

Marsi, zachęciłaś mnie do zakupu szelek bezpieczeństwa. Tylko ja kupiłam Tommee Tippee, bo nie chciałam ładować prawie 100zł w coś, co może się u nas nie sprawdzić. Znalazłam za 28zł z przesyłką i czekam teraz, aż przyjdą. Będę testować na spacerach. Mój TŻ jest generalnie na NIE w tej kwestii, ale on spędza z małą dużo mniej czasu, bo pracuje i nie odczuwa jej szoguństwa na spacerach.

ja też się nie moglam przekonać dobrze,że Tz nie pytał mnie o zdanie, teraz kiedy idziemy na spacerek to Leos od razu mówi: mama mycz ! (znaczy się smycz ), co lepsze smyczy juz nie muszę trzymać bo daje mi grzecznie rączkę
wydaje mi się,że te szelki co kupilaś są solidne, wlasnie je ogladam i wyglądają na wypasione
jak Wam się spodoba to szarpnij się na plecaczek ze smyczą- to o wiele fajniesze
plecaczek ma i Bokeh i Misiael i ja i jest naprawdę super! no i te wzrory!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 10:27   #1152
ezzo
Zadomowienie

Black ja nosiłam rzęsy 1:1 dobre 2 lata i jak zdecydowałam się ściągnąć to nie miałam jakiejś tragedii na rzęsach, może były trochę gorsze niż zwykle, ale moim zdaniem były zbliżone do stanu sprzed doklejania. W ubiegły roku stosowałam też revita lash i tu efekt był mega, super i wołałam to odżywkowanie niż leżenie 2h u kosmetyczki raz w miesiącu, ale właśnie też słyszałam, że to nie do końca zdrowe, a dwa efekt się bardzo krótko utrzymał.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 10:34   #1153
marsi11
Zakorzenienie

No to poczytajcie o kroplach Lumigan - to są krople na jaskre,efekt uboczny- porost rzęs, ale są też skutki uboczne w postaci przebarwien
Stary 2014-08-11, 11:34   #1154
Delicjanka
Zakorzenienie

Fewciu- teraz sa takie materiały budowlane, że nie trzeba czekać, chociaż u nas chwile postały fundamenty, a dom i tak pracuje.

Ja pitole, jaka czika. Lecę wybierac drugi kolor do kuchni

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 11:48   #1155
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Fewciu- teraz sa takie materiały budowlane, że nie trzeba czekać, chociaż u nas chwile postały fundamenty, a dom i tak pracuje.

Ja pitole, jaka czika. Lecę wybierac drugi kolor do kuchni
Deli miałam Ci pisać bo Ty coś mowiłaś o kuchni w dwóch kolorach
mój kuzyn zamawiał kuchnię z blyszczacego mdf w białym kolorze, zabrakło im kasiory i reszte szafek zamowili szare w macie, efekt super, myślałam,że był zamierzony
bo naprawdę ekstra, z tym że kuchnia bardzo nowoczesna, minimalistyczna
ja zdecydowanie jestem za klasyką ale ta mi się baaardzo podobała
aaa no i kupowali w ikei

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-08-11 o 11:51
Stary 2014-08-11, 13:03   #1156
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hej
Pogodę mamy super. Zuzka szczęśliwa i zadowolona. Teraz sobie śpi.
A ja dorwałam się do free wifi
Buziaki dla Was :-*

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 13:45   #1157
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
olosie, ja byłam u mojej po nieprzespanej nocy, robiła mi 2 godziny kimnęło mi się na dobre 20minut masakra!!!
spodoba Ci się!!! Ja już wiem, że będę robić, zrezygnuję nawet z comiesięcznych żeli na paznokciach na rzecz rzęs wyglądają naprawdę cudnie, a przy tym bardzo naturalnie, mimo tej swojej długości i gęstości
cekej może mie się uda jakieś normalne foto szczelić
Rzęsy mega. Sama bym sobie takie sprawiła, ale narazie mogę pomarzyć.. A co do rezygnacji z paznokci to mam propozycję. Może warto kupić sobie zestaw i robić w domu samej. Ja niedawno kupiłam sobie zestawik do hybryd, dałam coś ok 160zł za lampe, baze, top, 5 kolorów i kilka innyc h potrzebnych rzeczy. Ogólnie wszystko co niezbędne do tego typu manicure mam. Zestaw do żeli ma Black podejrzewam, że nie jest to też jakieś bardzo trudne. A jaka oszczędność:brzy dal:

QUOTE=fewcia;47649775]

Sylwietta jak czytam Twoje ostatnie posty,to wyczuwam w nich radość. I nie zrozum mnie źle,wiem że jesteś sceptycznie nastawiona do nawrócenia Szanownego,ale widać że cieszy Cię uśmiech Młodego

[/QUOTE]

Miałam to samo pisać.

Jakoś nie umiem się wbić, nie mam za wiele do powiedzenia ostatnio.
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 14:04   #1158
Debrah
Zakorzenienie

Ami nie chce pampów, chce nocnik. Pierwszy raz zrobiła do nocnika. Ale wsadziła w to rączki i chciała próbować

I wiecie co? Kupiłam na próbę zwykłe trampki w ccc i co? nosi bez mrugnięcia okiem.. zrozumieć dziecko, eh Fajne są, czarno szare i grosze kosztowały, kupiłam z głupa, żeby sprawdzić i nie wydać za dużo i kurdę nosi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140811_144406.jpg (77,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20140811_144411.jpg (84,1 KB, 36 załadowań)
Stary 2014-08-11, 14:14   #1159
treselle0
Zadomowienie

witam po urlopie
Podziwiam dziewczyny, które mieszkają w dużych miastach, bylismy we Wrocławiu-bardzo ładne miasto, do zwiedzenia i jako baza wypadowa dalej, ale mieszkać bym tam nie chciała, a z małym dzieckiem to już w ogóle .... rozglądałam się, ale nigdzie nie wpadłam na Blogerkę ani Marsi
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 14:22   #1160
mala_19kw
Zakorzenienie

A Oskar boi się usiąść na nocnik bez pampersa
Woła że chce si-si i prowadzi do nocnika ale nie ma mowy żeby zdjąć mu pampersa i żeby usiadł gołą dupką
No cóż,nie będę go do niczego zmuszać,narazie niech siada w "opakowaniu" i się oswaja.

Dziś mamy z mężem drugą rocznicę ślubu i spędzimy ją osobno Pojechał w delegacje do Zakopanego
Tym razem na dłużej.
Nie cierpię tych jego wyjazdów
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 14:29   #1161
Debrah
Zakorzenienie

Mała : Ami też się bała na początku, a teraz nie wiem skąd jakąś fazę ma. Nie wiem czy się cieszę bo mi lata goła cały dzień :P i pampa nie chce.

A Oskar dojrzeje sam w swoim czasie i tyle.
Mojej możliwe, że faza zaraz minie i wcale nie siądzie, nie przewidzisz
Stary 2014-08-11, 14:33   #1162
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Zestaw do żeli ma Black podejrzewam, że nie jest to też jakieś bardzo trudne. A jaka oszczędność:brzy dal:
Żele są dużo trudniejsze do zrobienia, niż hybrydy i oczywiście dłużej to trwa. Trzeba do tego mieć pędzelki, pilniczki i różne akcesoria, już nie wspominając o tym, że trzeba się nauczyć, jak ten żel nałożyć, żeby on się odpowiednio wypoziomował. Ale dla mnie jest to lepsza forma trwałego manikiuru, bo dłużej się trzyma i przy odpowiedniej warstwie żelu, zapobiega złamaniom paznokcia.

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dziś mamy z mężem drugą rocznicę ślubu i spędzimy ją osobno Pojechał w delegacje do Zakopanego
Tym razem na dłużej.
Nie cierpię tych jego wyjazdów
Przykro mi. Wiem, co czujesz - tzn na pewno nie w 100%, ale mój miał popołudniową zmianę w pracy w dniu naszej rocznicy i wrócił do domu dopiero przed północą. Także świętowaliśmy dopiero następnego dnia.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 15:04   #1163
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

witam po urlopie
Podziwiam dziewczyny, które mieszkają w dużych miastach, bylismy we Wrocławiu-bardzo ładne miasto, do zwiedzenia i jako baza wypadowa dalej, ale mieszkać bym tam nie chciała, a z małym dzieckiem to już w ogóle .... rozglądałam się, ale nigdzie nie wpadłam na Blogerkę ani Marsi
Tress i nic nie powiedziałaś? ja miasta też unikam jak ognia
a Blogerk jest na urlopie.....

Mala, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, smutno no coż tak bywa oby następne były już tylko razem

dziewczyny moje dziecko się uwstecznia z jedzeniem nie chce jeść dużych kawałków, o drugim daniu nie wspomne, co prawda nigdy totalnie zmiksowanych papek nie dawałam ale jak tylko jest coś większego to pluje
ech i jadłby tylko zupy no i owoce bez granic
im wiecej zębów tym gorzej

idę dziś do gina na kontrolę proszę o kciuki bo tak się denerwuję,że nie wiem

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Żele są dużo trudniejsze do zrobienia, niż hybrydy i oczywiście dłużej to trwa. Trzeba do tego mieć pędzelki, pilniczki i różne akcesoria, już nie wspominając o tym, że trzeba się nauczyć, jak ten żel nałożyć, żeby on się odpowiednio wypoziomował. Ale dla mnie jest to lepsza forma trwałego manikiuru, bo dłużej się trzyma i przy odpowiedniej warstwie żelu, zapobiega złamaniom paznokcia.
jest jakaś nowa metoda, tytanowa, czytałąm na wizazu że rewelka ale moje kosmetyczki nie są otwarte na nowości a szkoda

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 15:55   #1164
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Marsi nie oglądaj tego http://dzieci.pl/kat,1033665,title,M...uticaid=6133ef

Stary 2014-08-11, 16:02   #1165
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi nie oglądaj tego http://dzieci.pl/kat,1033665,title,M...uticaid=6133ef

oglądałam to dzisiaj i płakałam razem z teściową a Leos mi leżał na piersi i mnie głaskał,
niesamowite
Stary 2014-08-11, 16:14   #1166
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szaja : bo spała w samym pampie i bez przykrycia (rozkopuje się). Jak się śpi to się jednak wychładza ciało trochę. Zamknęłam jak się kładłam sama spać.

Kurdę, nadal wam w aplikacji nie działa cytowanie i odpowiadanie w ogóle?
Moja też śpi w samym pampie i całą noc mamy otwarte okno

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 16:15   #1167
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Prawdziwy cud Chyba bym juz nigdy takiego dzieciatka z rak nie wypuscila

marsi zabilas mnie dzisiaj. Wchodze na Twojego bloga (gratuluje podjecia decyzji! ) a tam podziekowania dla mnie Strasznie sie wzruszylam, dziekuje

fewciu dokladnie tak jak piszesz, tego nam trzeba bylo Wydaje mi sie, ze tz byl bardzo przemeczony, jednak praca + dwoje dzieci + pomaganie mi w moim biznesie, to wszystko go po prostu przytloczylo.

Dziewczyny, troche mnie nie bylo i na pewno cos przegapilam ale co sie dzieje z blogerka?

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 16:21   #1168
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, troche mnie nie bylo i na pewno cos przegapilam ale co sie dzieje z blogerka?
Blogerka ostatnio pisała,że kosmetyczka spaprała jej brwi przed samym wyjazdem na wakacje więc wnioskuje,że się urlopuje
Stary 2014-08-11, 16:40   #1169
Delicjanka
Zakorzenienie

Marsii, dla mnie też bomba wygląda biały połysk i szary mat ale tzt sie nie zgodził, więc jakiś kompromis musi być, mam 2 białe słupki i tylko 6 dolnych szafek w kolorze drewna (wybrałam troszke ciemniejszy kolor niz chciałam bo, ma strukturę drewna a te jasne wyglądają jak zwykła okleina)

ale sie zle czuje, chora będę;/

jeszcze musze kupić płytki 60x60 nad blat. Kuchnia będzie za miesiąc

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-11, 16:53   #1170
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

witam po urlopie
A dlaczego? :P Chodzi Ci o miejski gwar? Ja akurat lubie i ciesze sie, ze wszystko doslownie mam blisko. Jedyne czego mi brakuje to ogrodek, zeby moc sie polozyc toples i opalac A przeszkadza smrod. No straszny smrod, same szczyny i gowna ale to wina glupich ludzi, co nie wiedza co to toaleta i sprzatanie po psach. Zwlaszcza, ze np ode mnie jest 10 minut drogi do parku wiec te psy obsrywaja kazdy rog...

Marsi ale Blogerka to chyba z miesiac temu pisala :P Z reszta duzo dziewczyn sobie odpuscilo totalnie forum.

Co do paznokci i kosmetyczek, czy tylko ja jestem kosmetyczkowa dziewica? Nie bylam nigdy :P Nie robilam sobie tez nigdy sztucznych paznokci ani rzes.

Dziewczyny czy ja jestem jakas przewrazliwiona czy wy tez nie lubicie jak ktos wam dziecko zaczepi i dotyka? Dzisiaj jakis stary dziad stanal mi nad dzieckiem i cos ☠☠☠☠☠☠☠il, przemilczalam. Wczoraj jakas stara brudna baba, ktora chwile wczesniej darla morde na wnuka? ktory plakal, podeszla do malej i mowi do tego chlopca, ze dziewczynka sie z niego smieje. To jej powiedzialam, nie nie smieje sie z niego, a jak lapa mi tknela dziecko to powiedzialam dosadnie prosze mi dziecka nie dotykac. Dziwna jestem?

Kurtyna podnosi sie. Bylam u babci w weekend. Byla rowniez siostra mojej mamy. Pierwsze slowa po moim wejsciu do pokoju- ale widze, ze sie trzymasz dobrze, tutaj(pokazujac na moje biodra) to ci zostalo. Kurtyna opada. Wspominalam, ze nienawidze starych ciotek?

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-08-11 o 17:01
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości