|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" – dla tych co „ćwiarteczkę” opiły, cześć
Agusia, weźże nas nie wkurzaj, wiesz, jak bysmy chcialy byc tam z Wami?
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" – dla tych co „ćwiarteczkę” opiły, cześć
Wrociłam i płakusiam
|
|
#4683 |
|
Wtajemniczenie
|
Agusia, co jest? nie płakusiaj
Foty macie jakieś? poopowiadajcie coś więcej. Będziemy jeszcze bardziej mogły wam zazdrościć. ![]() Klara, myślałam o tobie wczoraj, jak słyszałam o tej nawałnicy w Zakopcu. Mam nadzieję, że chociaz w sobotę złapaliście trochę słonka. Takajb, brawa dla męża za noszenie na rękach, normalnie wzór ![]() ja Blondyna co najwyżej będę mogła pchać na wózku ![]() Czytam se Anię z Zielonego Wzgórza i nie wiem, jak mogłam kiedyś tego nie lubić, a teraz łykam tom, z a tomem
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Seph, w sobotę było cudnie, w niedzielę przed i po nawałnicy też. Wczoraj do ok 17 też. Więc nie jest źle
Jagode odwiedziłam dopiero wczoraj, ale dziś znów chyba pobiegniemy, bo mam listę rzeczy do spróbowania:-D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4685 |
|
Wtajemniczenie
|
O mały włos się nie spóźniłam dziś do pracy. Pacnęłam budzik i zasnęłam. Jakoś tak dziwnie śnił mi się P i obudziłam się 6:50 wkurzona, spanikowana i zapłakana. Jak spojrzałam na zegar to dostałam takiego speeda jak mało kiedy. Jeszcze zdążyłam wymieszać sałatkę do pracy, pozmywać umyć się, ubrać i kupić wędlinę i chleb. A to wszystko w 23 minuty. Można ?? Można!!
Kurde znów się sypię. Kiedyś dawno temu przesunęłam sobie kości w śródstopiu. Kilka miesięcy temu źle stanęłam w pracy i z większym lub mniejszym natężeniu odnawia mi się kontuzja. Nie mogę chodzić w jakichś letnich butach typu sandały, bo za słabo trzymają stopę. Dobijam kolejną parę trampek, które ściskają stopę jak umieją, a i tak jak je wczoraj zdejmowałam to z bólu mało co sobie ręki nie odgryzłam żeby nie drzeć się na cały blok. Robiłam prześwietlenie. Nic nie wykazało, to podobno wina ścięgien. Staram się ćwiczyć ale to nic nie daje. Powoli się zaczyna robić mało zabawnie bo ból ze stopy promieniuje już na kolano i biodro. Mój doktor chwilowo nie może mi pomóc w żaden sposób bo jest na urlopie, a ja już przeciwbóle łykam jak cukierki, byle tylko do pracy chodzić. Myślałam, że jak wezmę wolne i 3 dni poleżę nic nie robiąc poza badaniami to mi przejdzie, ale nie zadziałało. Sephi cała seria Ani... to moje książki życia. Jednocześnie jak znów zaczynam czytać od początku, a raczej przerzucać strony, bo większość znam na pamięć, to moja mama jest przerażona, bo teraz to ja czytam Anie jak jest już bardzo źle i ona to wie. Zanim przejdę te 8 książek to się trochę wyciszę. Podziwiam Was, że macie taką chęć podróży, ja jej nigdy nie miałam. Jestem byt mało dynamiczny, bardziej statyczny. |
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
Badymka, biedactwo
Co do Ani...to mnie zawsze nudziły takie dziewczyńskieksiążki, wolałam Pana Samochodzika Staram się wracać czasem do takich staroci, które mi nie wchodziły i póki co, tylko właśnie do Ani się przekonałam
|
#4687 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Moimi ulubionymi ksiazkami byly wszystkie przygody Tomka Wilmowskiego, Pana Samochodzika i Kapitana Pirxa, z ktorym to utozsamialam sie najbardziej.
"Anie' raz zaczelam czytac bo trzeba bylo, ale nie bylam w stanie przez to przebrnac. Kompletnie nie moj styl myslenia. Badymka, robilas MRI tej stopy? Klara, pochwal sie co kupilas w Zakopanym? Agusia, nie plakac Kasza, jak ten Potwor Wloskich Ciasteczek ? Bingos, gratuluje Czym to opilas?Pozdrawiam Was wszystkie, sorry za bycie taka Perseida
|
|
#4688 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja mieszkam na wschodzie kraju... tu prędzej wygrasz w totka niż się na rezonans dostaniesz. Ale właśnie czytałam @ od swojego doktora i jak to co mi napisał nie pomoże to będziemy myśleć co dalej. Powiem Wam, że trochę się bałam przejść z Nim na bardziej luźne relacje niż tylko pacjent - lekarz, ze względu na małe środowisko w którym się obracaliśmy, ale teraz to pomaga. Co by się nie działo zawsze mogę napisać prywatnie i prędzej czy później mi odpisze. Jakoś to będzie, dobrze, że zadbał o mój zapas prochów.
|
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zalobe po powrocie od naszego Kuraka
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę się Aguś w bólu, bo my jutro wracamy do domu:'(
EVA o zakupach później napiszę;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka łączę się z bólu. Mnie coś się zrobiło z kręgłosupem. Odcinek lędzwiowy mnie boli tak, jak nigdy.Chyba przesadziłąm z ćwiczeniami Jilian Michael (za stara jestem) i musze znów jechac do magicznego pana nastawiciela z Buska.
Jutro z dziewczynkami jade do chrzestnego starszej do stolicy. Wracamy w piatek, niestety, bo starsza jedzie w sobote o 7.30 na obóz do Zakrzowa (chyba tam) Ty Agusia nie płacz tylko pisz. Chyba do Kr pojade za jakis czas.z mężem i Tatą powklejac płyty gips kartonowe.Jak młodsza wyślę do teściowej na pare dni na wieś. Przed chwilą młoda z koleżankami zawołąły nas do drewutni gdzie był spory zaskroniec. Fajnie, bo zeżarł chyba mysz i miał grubsze w 1 miejscu.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Olla... to chyba ja byłam... nie zaskroniec... taka jestem ostatnio obżarta, że też mam grubiej w jednym miejscu... i drugim... i trzecim...
No cóż... Agusia pojechała dalej balować - o ile "nierobienienic" u mnie można nazwać balowaniem tak czy siak - lajt i luuuuzzzz... fajnie jest pogadać czasami normalnie - a nie tylko prze kompa ![]() jakimś cudem wydębiła od Małego całusa - w usta!!! ![]() trza by sie nam było jakoś w przyszłe lato się zorganizować w większą kupę - może być - jak na moje - w jakimś neutralnym, tańszym miejscu - niekoniecznie lanserskim - żeby trochę ze sobą po prostu pobyć
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Eva, ciasteczkowy potwór tak, jak zawsze, czyli kumpelsko i tyle.
Nie planuję romansów, nie mam na nie ochoty póki co, trzeba się ogarnąć, ogarnąć Miodka, wyprowadzić/przeprowadzić, a w międzyczasie po prostu ŻYĆ. Wolę znajomych i przyjaciół niż przelotne romanse.
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Już w domu... Z dodatkowym kilogramem, całą łazienką prania i perspektywą powrotu do pracy za dwa tygodnie.
A co do zakupów, to w sumie nic ciekawego nie przywiozłam. Dużo oscypkow, magnesy na lodówkę, bo rodzina zbierająca Kufel na grzanca, popielniczke, otwieracz do piwa i inne takie, ładne rzeczy, podzielę i rozdam.;-)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Ale najfajniejsze zakupy zrobiłam na Festiwalu Smaków. Pierwszy raz trafiliśmy na tą imprezę. Wystawialy się różne państwa z jedzeniem i rękodziełem. Kupiłam u Włochów trzy rodzaje pesto, bo uwielbiam i makaron. U Ukraińców halwe dla taty. U Węgrów trzy słoiki: czuszke, pastę z bakłażana i czuszki i ajvar. Dla mamy karpia w occie jabłkowym. Trochę makowca u Litwinów. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- I to też do rozdania ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Co to czuszka? Musze wygooglować :P
Dwa tygodnie urlopu wiecej? Kochana, ile ja bym za to dala super, ze masz takie fajne wspomnienia i prezenty, nie pogniewalabym sie za pesto uwielbiam
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Babiszonki
Pamiętacie mnie jeszcze ![]() Daaawno mnie tutaj nie było, ale mam nadzieję, że teraz wrócę już do Was na stałe. Właśnie kończę drugi tydzień urlopu i wracam do pracy. Postaram się nadrobić zaległości, bo u Was pewnie mnóstwo zmian, a ja chyba byłam tutaj hm.... nie pamiętam kiedy....ale kilka lub kilkanaście miesięcy temu.... aż wstyd... Pięknego dnia dla wszystkich staruszek cieszmy się, że własnymi siłami bez pomocy wstajemy z łóżka i jakoś dajemy radę....
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
MWW witaj!!! I przybywaj regularnie
![]() KASZA czuszka to papryka;-) A pesto to mieli taki wybór, że mi się w głowie zakrecilo. I każde dali spróbować. Najadlam się;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Mww
ciagle o Tobie myslalysmy.Kilka miesiecy, kilka, ostatnio udalo nam sie Ciebie wywolac jak ducha a co poza tym u Ciebie? Jakies romanse/zwiazki/zmiany? Spowiadaj sie, bo staruszki chca wiedziec ![]() PS do 4 gadalam (online bylo fajnie, dopoki koles nie zaczal wchodzic w nastroj "moze cos kiedys, to nie jest daleko, who knows". No masz ci los. Jacy oni wszyscy niecierpliwi. No, ale ten tu robi chociaz fajne zdjecia, wiec bede miala co lajkowac u tego nowego fb frienda ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Klara, ten kilogram to od probowania?
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
Kasza między innymi:-D Ale przede wszystkim od tej cholernej cukierni, o której pisała Seph. I od szwedzkiego stołu;-)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaz masz wyrazny powod
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaardzo wyraźny;-)
Dziś już zaczęłam dzień od wody z cytryną i owsianki. Jutro siłownia. Po półtorarocznej przerwie w pracy chcę jakoś wyglądać:-D Żeby durne baby nie miały o czym gadać hehehe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa, zapomnialam, Ty wracasz po adasio-macierzyńskim!! Szybko to zlecialo, co?
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- PS przeczytalam "owsiki" zamiast "owsianki"
|
|
#4703 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
Mww fajnie że wróciłaś, pajączku Ty nasz ![]() Ja w domu, niestety prawie nie mobilna. ganiałam się wczoraj z autobusami. udało mi się dogonić wcześniejszy, żeby na busa do domu dognać, ale jak z niego wysiadałam to gdzieś źle stanęłam i znów mi coś w stopie walnęło. Na busa się oczywiście spóźniam, bo przejście 350m zajęło mi 20min, ledwo dowloklam się na kolejnego. Wróciłam do domu, a tam wyrzut że sobie coś znowu zrobiłam. Burknęłam tylko, że to nie moja wina, że taka niedorobiona jestem i poszłam coś robić z kopytkiem. Dzisiaj już sporo lepiej, głównie dlatego że okład z kota działa cuda. Dziś od rana kota nie wypuszczała mnie z łóżka. Nic dziś nie robię, wieczorem może pojadę zobaczyć się z koleżanką ze szkoły. Powiem Wam, że chyba zacznę się cieszyć ze swojego wyglądu 18latki. Widziałam dziś na fb zdjęcia dziewczyny w moim wieku, z którą chodziłam do jednego LO. Ma taki trochę dziwny typ urody, zawsze wyglądała na więcej niż ma. Ale teraz jak się ścięła na krótko i pomalowała na 2 kolory, od spodu ciemne, na wierzchu rude dziewczyna wygląda jakby miała ok 45 lat, a jeszcze nie miała 30 urodzin. Zastanawiam sie czy Ona tego nie widzi czy nie chce widzieć. Wezmę książkę i uciekam na słonko |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, przybij 5 z tym klubem Malolat
czekamy jeszcze tylko na Malle
|
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Badymka, a mówiłaś, że nie jedziesz do domu...
Kurczaku weź dziewczynom nie wal ściemy, ja się byczę na wsi ![]() Tzn już nie ![]() Wczoraj wróciłam i właśnie wciągam jajecznicę z wiejskich kur, a raczej z ich jajek, do tego pomidorka od Kurczakowego męNSZa, zaraz będę robić kawę z wiejskim mlekiem i będzie, a właściwie jest pięknie, niebo w gębie A jutro wybywam na panieński, średnio mi na rękę, to jak został załatwiony i, że niestety będzie trzeba wyskoczyć z kasy, co mnie dogina do ziemi Laski macie jakis pomysł na chodliwy biznes w zakresie pedagogiczno-kulinarno-artystycznym? Klara trzymam kciuki za szybkie dostosowanie do rytmu szkolnego ![]() Buziole
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
JA! JA!! JA!!!
![]() No to... Mww... gadaj... jak na spowiedzi. Co z Tobą było, jak Cię nie było?
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaa Kaszko to ten dłuuuugi urlop Adasiowy. I się kończy i ciężko trochę.
Aguś już wiem co z tym przedszkolem. Wszystkie nowo przyjęte czterolatki idą do najstarszej grupy. Podobno wychowawczyni jest przerażona;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
4 latki do grupy dla 6latków? Hoho.
Agusia, kilka zdjęć z Łaźni, nie za dobra jakość, bo w Dzinkowie nie mam weny do zdjęć
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
P.S. Tak, z tej czarnej chmury na 1szym zdjęciu zaczęło lać już po 5 minutach od zrobienia zdjęcia
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Skarby Wy moje pomarszczone - opowiem w skrócie - ciągle mi się coś gmatwało, pierdzieliło, dołowało. Po drugie coraz więcej czasu spędzałam poza domem wymyślając sobie różne zajęcia - jazda na rowerze, odwiedzanie dawno niewidzianych znajomych, zostawanie po godzinach w pracy (to już nie było wymyślanie, ale w pewnym sensie moja zgoda na siedzenie tam po 12h) więc wracałam do domu tak zmęczona, ze jadłam kolację i fruuu pod kołderkę. I tak minęło kilka miesięcy. Właściwie mój status związkowy jest jednym wielkim znakiem zapytania. Jest ktoś z kim spędziłam cudowny tydzień na Mazurach, ale sama nie wiem czy z tego coś się rozwinie.
Strasznie za Wami tęskniłam ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Prywatne przedszkole... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Staram się wracać czasem do takich staroci, które mi nie wchodziły i póki co, tylko właśnie do Ani się przekonałam 

ciagle o Tobie myslalysmy.