|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Postaw na siebie", czyli zrzućmy kilogramy aby znów cieszyć się życiem!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ruszamy za ok. 2 godziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2432 |
Zakorzenienie
|
Przez cały dzień nikt nic??
Zrobiłam dziś fitappy na ramiona.W końcu jakiś ruch ![]() Wiecie co nadgarstki mnie dalej bolą. Nie wiem o co chodzi, ale z ledwością dałam radę zrobić pompki damskie :/ Gianna wypoczywajcie w takim razie, 4 dni to zawsze coś ![]() ![]()
#2433 |
Zakorzenienie
|
Mooonik, dziwnie z tymi nadgarstkami. Smarowałaś sobie czymś?
Dziś była kasza na obiad ![]() ![]() ![]() A poza tym trochę słabo - Krzysiul się rozłożył :/ gorączkuje i bez syropu jest nie do życia. Ja też już czuję w nosie że będę następna... wszyscy siedzimy na kupie, więc zaraz będzie epidemia w ośrodku.
#2434 |
Wtajemniczenie
|
Pozdrowienia z plaży
![]() Mooonik ale w czasie ćwiczeń zaczęły cię boleć czy wcześniej? Psotka no to nieciekawie, że synek chory. Oby resztę ominęło, a jemu jak najszybciej przeszło! Z jedzeniem u mnie kiepsko - zapomniałam, że znam tu cukiernię z pysznymi kokosankami :p A poza tym to wszędzie budki z lodami itp. :banghead: Będę miała co zbijać po powrocie ![]() Edit: zrobiłam 3 serie 7-minutowe Full body workout (taka apka na tel - pompki,squaty,wykroki, planki, pajacyki itp.). Pierwszy raz z niej korzystałam i spodobała mi się. Będę korzystała jak nie będę miała dostępu do kompa albo czasu na regularny trening ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-08-07 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Wtajemniczenie
|
Dziś nad morzem ciepło, ale pochmurno
![]() ![]() Na śniadanie zjadłam 2 mini bułeczki gryczano- twarogowe z serkiem wiejskim, na 2 śniadanie będzie - jajecznica ze strusiego jaja :p, na obiad planuję zupę z łososia, a na kolację 2 babeczki gryczano-bananowe i kefir. W miedzyczasie jakieś owoce wpadną i warzywa postaram się nadrobić ![]() Psotka jak synek ? Madziulek mam nadzieję, że cisza nie oznacza odpuszczenia postanowienia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-08-08 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Psotka jak mały?? Gianna widzę, że nie odpuszczasz diety nawet na urlopie ![]() ![]() Nadgarstki zaczęły mnie boleć w drugim tygodniu maxów. Później było to wesele, następny tydzień co odpuściłam i kolejny gdzie zaczęłam chorować. Myślałam, że odpoczęły i się zregenerowały, a jak odpaliłam te fitapy to się nieźle zdziwiłam. Naprawdę mnie bolały prawie tak samo jak te 3tyg temu :/ O smarowaniu nawet nie pomyślałam Psotka wiesz. Ale wczoraj po Twoim pytaniu nasmarowałam na noc, dziś z rana i jeszcze wieczorem to zrobię.
#2437 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie gotuję - mam zapasy bezglutenowe z domu, a zupa i jajecznica w knajpach
![]() Dziwne z tymi nadgarstkami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2438 |
Zakorzenienie
|
aaa, zrozumiałam, że będziesz gotować
![]() no właśnie tylko przy ćwiczeniach, normalnie nawet nie czuję że coś jest nie tak. Później spróbuję pompek, zobaczę jak dzisiaj jest edit: mam wieści od Madzi - nie ma netu przez ostatnie burze, wróci jak tylko przywrócą jej internet i pozdrawia wszystkie ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2014-08-08 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Wtajemniczenie
|
Mooonik nie, nie gotuję
![]() ![]() Psotka jak synek ? Moje plany dot. menu nie powiodły się :banghead: Było gorzej, ale bez uczucia przejedzenia :p Jutro będzie lepiej ![]() A wracamy w końcu w poniedziałek, więc od wtorku wracam do diety i ćwiczeń ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2440 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Mam doła ![]() ![]() Odpowiednio ją prałam ręcznie i dopiero włożyłam do proszuk z płynem do kolorów i bach ![]() Nic nie zrobię już teraz. W pralni chemicznej powiedzieli, że nic już się nie da zrobić. Zareklamowałam, ale dopiero w poniedziałek dostanę informację czy reklamację uwzględnią, w co wątpię, bo kobitka już wymyślała... Czy nie wiecie może gdzie szukać farbiarni? Czy jest może coś takiego gdzie ubrania farbują? Jest mi jej tak szkoda, że sobie sprawy nie zdajecie, a przecież to tylko rzecz. Kurcze to dlatego, że tak się w niej dobrze czułam...
#2441 |
Wtajemniczenie
|
Madziulek nie pomogę, bo nigdy nie miałam takiej sytuacji
![]() ![]() ![]() Ja dziś uprawiam leżing plażing smażing ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2442 |
Wtajemniczenie
|
Korzystaj z pogody i odpoczywaj
![]()
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Sorry, nie miałam internetu dwa dni
![]() Cytat:
![]() Ale Ci gianna zazdroszczę, że zaraz wracasz ![]()
![]() |
#2444 |
Wtajemniczenie
|
Psotka powiem Ci, że ja też się cieszę, że już niedługo wskoczę w swój domowy rytm dieta - ćwiczenia, bo wyjazd fajny, ale boję się że stracę efekty wcześniejszej pracy
![]() Rano, przed wyjściem na plażę, zrobiłam 7 min Full body workout z apki na telefonie. Po ostatnich 3 seriach mam lekkie zakwasy :p Wygrałam dziś z łakomstwem - wieczorem wpadłam do cukierni i kupiłam dwa ciastka z myślą, że zjem jedno do wieczornej kawy. W końcu zjadłam nektarynkę, a ciastek nie zjadłam :thumbup: Fajne jest to poczucie zwycięstwa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez gianna Czas edycji: 2014-08-10 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
Gianna gratuluję silnej woli
![]() ![]() ![]() Przez 4 dni raczej nic nie zaprzepaścisz ![]()
#2446 |
Wtajemniczenie
|
Psotka jak zdrowie ? Kiedy wracasz do domu ?
Mooonik i jak nadgarstki? Jak dieta? Madziulek co u Ciebie? Ja dziś znowu plażuję :-D Skończył mi się net w telefonie, więc nie wiem czy dam radę się odzywać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2447 |
Zakorzenienie
|
Zdrowie w miarę, głowa mnie już nie boli, tylko katar straszny. Więc w domu pewnie też nie chciałoby mi się ćwiczyć :P
Wracam dopiero za tydzień w niedzielę...
#2448 |
Wtajemniczenie
|
Nie miało kiedy Was choróbsko dopaść
![]() ![]() Fajnie, że w lustrze u Ciebie OK ![]() Przed wyjściem na plażę zrobiłam dziś dwie 7-minutowe serie. Po poprzednich, poza lekkimi kwasikami na plecach, doszły jeszcze mięśnie brzucha i międzyżebrowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2449 |
Zadomowienie
|
Hej laski
Psotka podziwiam twoja walke nawet na wakacjach, ja bym nie potrafila chyba tak sie pilnowac Ja na wakacjach posilki w hotelu wiec na sniadaniach to jeszcze ok bo szwecki stol i mozna bylo zjesc kasze z jagodami bez cukru, platki owsiane z mlekiem, jajecznice, twarog z warzywami czy ciemny chleb itp Na obiad juz klapa, zupa i drugie danie czyli najczesciej miesko w panierce lub w sosie Ale i tak byla pizza, oscypki, drinki wieczorami i zero cwiczen ale akurat w moim przypadku to i w domu byloby podobnie Madziu domyslam sie jaki bol z sukienka masz ja tak mialam z piekna biala bluzka recznie wyszywana lniana, boska byla a zafarbowala mi w praniu i nic sie nie dalo juz zrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
No wreszcie się lepiej czuję
![]() Szkrabus, jakbym miała takie żarcie, to też bym się nie pilnowała :p u mnie śniadanie i kolacja to zwykle biały chleb plus średni ser, wędliny, trochę pomidora albo ogórka, bardzo słodki dżem i właśnie twaróg. Zwyczajnie nie lubię takiego jedzenia, więc właśnie zjadam kostkę twarogu z dwoma małymi bananami i wiórkami kokosowymi ![]() ![]() Madziulek, Monik, jak tam?
#2451 |
Zakorzenienie
|
I'm back on game!!!
W końcu. Jeny dziewczyny wreszcie dziś ćwiczyłam ![]() ![]() Moja dieta nawet nie pytajcie, bo przez ostatnie dni raczej było słodko-ostro-ogniskowo-czipsowo-piwnie ![]() Ale mam nadzieję, że w końcu od dziś będzie dobrze. Szczerze mówiąc strasznie mi brakowało i regularności w posiłkach, a przede wszystkim ćwiczeń. Zaplanowałam powrót do insanity, zaczynając dziś od core cardio&balance. Nie wiem jeszcze czy cały tydzień będę to robić czy tylko do środy, wyjdzie w praniu ![]() Później chcę maxy, nie wiem jednak czy nie zostanę przy 3maxach w tygodniu, a inne dni albo rower, albo z chodakowskiej turbo bądź killer. Nie chcę, żeby się powtórzyło ogromne zmęczenie jak poprzednio po 2tygodniach. Madzia strasznie współczuję sytuacji z sukienką ![]() Psotka zdrowiejcie tam ![]() ![]() Szkrabuś jak tam po urlopie? Jak Ci się spodobały Bieszczady? Chodziliście coś po górach? Pijana hop hop gdzie jesteś? Gianna już w domu jesteście, czy jeszcze się plażingujecie? ![]() ![]()
#2452 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki!
Przepraszam, że nie piszę, ale mam naprawdę problemy z tym netem... Wczorajsza ulewa nad Zakopanem znowu odcięła mnie od świata... Ja dietowo kijowo... ![]() Kolejna załamka - byłam z nogą u lekarza na kontoli i ćwiczyć jako tako mogę zacząć dopiero od października, ale tylko jeśli będą badania w porządku... ![]() ![]() ![]() Czuję, że zgrubłam... ![]() Sukienka hmm... kobita miała dać mi znać dzisiaj, ale zadzwoniła, że dopiero w środę czegoś się dowie, więc dalej czekam... mooonik gratulacje za ćwiczenia! Zazdroszczę ![]() Psotka Ty to w ogóle jesteś ekspert w sprawach jedzenia, więc na pewno wybierasz to co najlepsze i kto jak kto, ale Ty sobie poradzisz ![]() szkrabuś jak miło, że się odezwałaś ![]() ![]() gianna tak jak Psotka napisała przez 4 dni nic się u Ciebie nie zmieni w wyglądzie ![]() ![]()
#2453 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Madzia ![]() mam nadzieję, że cisza na wątku oznacza tylko urlopowanie... inaczej będę musiała chyba szukać jakiegoś nowego, potrzebuję codziennego wsparcia.. ugotowałam jaglanki, zrobię zapiekankę z warzywami - papryką, cukinią, fasolką i pomidorami z kurczakiem na obiad ![]()
#2454 |
Wtajemniczenie
|
mooonik
![]() Też Ci powiem, że brakuje mi tego wątku ![]() Zaglądam tutaj kilka razy dziennie (jak tylko mam neta) a tutaj cisza ![]() Co u Ciebie kochana? ![]() Smakowite menu ![]()
#2455 |
Zakorzenienie
|
Waga nie wiem nawet bo nie sprawdzałam od zeszłego weekendu. Może jutro z rana się zważę.
wcześniej stała co przy moim 'menu' było jakimś cudem ![]() powiem Ci, że jak wiem, że będę ćwiczyć to aż mi się chce starać szykować coś dobrego. Wcześniej nawet się nie zastanawiałam nad tym, robiłam co mi wpadło pod ręce. Ty co tam jesz dobrego dziś? Kurcze mam nadzieję, że dziewczyny wrócą, może ktoś nowy dołączy? Wcale bym nie chciała szukać jakiegoś nowego ![]()
#2456 |
Zakorzenienie
|
Ja obiecuję być aktywna od poniedziałku, bo na razie nie ma co pisać... już mi się nie chce kombinować, dziś na śniadanie był 3bit i bigos :p wczoraj na deser ciastka... uległam szaleństwu wakacji :P ale tęsknię za dobrym jedzeniem i ćwiczeniami.
#2457 |
Wtajemniczenie
|
Psotka trzymamy Cię za słowo!
![]() ![]() mooonik no widzisz jak masz fajnie ![]() ![]() Ja dzisiaj na obiad robię ziemniaki z duszoną młodą kapuchą z koperkiem i pierś, żadnych cudów... nawet mi się wymyślać nie chce! 15 sierpnia mamy wielkie święto w parafii - odpust. Połowa rodziny się zjedzie dlatego czeka mnie pieczenie i sałatkowanie niestety i góóóóra żarcia! Najgorsze, że ja pewnie nie będę mogła sie oprzeć... Kurka, muszę się ogarnąć. Dostałam zaproszenie na kolejne wesele ![]() ![]() Chce do tego czasu schudnąć, chce się pokazać w jeszcze lepszej formie, chce żeby im wszystkim kopary opadły... tylko jak ja to mam zrobić kiedy nie mogę nawet poćwiczyć? ![]()
#2458 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj od rana pranie, sprzątanie, czyli powyjazdowe ogarnianie ![]() Szkrabus pisz jak było na wyjeździe (poza jedzeniem ![]() ![]() Psotka dobrze, że choroba odpuszcza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj wróciliśmy. Fajnie, że nadgarstki już OK ![]() Cytat:
![]() Głodzenie niestety nie pomoże, a raczej przyniesie odwrotny efekt w postaci kompulsów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie byłoby, gdyby ktoś nowy dołączył ![]() ![]()
![]() |
#2459 | |
Wtajemniczenie
|
Buty były za wysokie
![]() Cytat:
![]() ![]() Wracam na dietetyczne tory ![]() ![]() P: jajo sadzone bez tłuszczu ze szczypiorem, kawa z mlekiem i cynamonem S: kakaowa owsianka (ok. 30g płatków) cukiniowa z jabłkiem i twarogiem O: zupa pomidorowa z 35g kaszy jaglanej i ok. 40g mięsa gotowanego z kurczaka P: mała miseczka ryżu na słodko z domowym puree jabłkowym z cynamonem i twarogiem, kawa z mlekiem K: omlet z dwóch jaj z dużą ilością szczypioru i pomidorkami koktajlowymi i cukinią I planuję dziś coś poćwiczyć, tylko jeszcze nie wiem co wybrać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze jak na program P90X3 1500 kcal to nie za mało? Przecież to prawie nic, a ćwiczenia są dosyć ciężkie... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.