Łóżkowe"wpadki"cz.2 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-07, 18:41   #571
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne
Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

Cytat:
Napisane przez cud nie kobieta Pokaż wiadomość
Dostaliśmy kartkę od sąsiadów, żeby nie hałasować i nie skrzypieć łóżkiem, bo w bloku mieszkają też porządni ludzie
Ale chamskie... to ja się na prawdę chamsko darłam u Tż w dawnym mieszkaniu (też bloku) no ale cóż (było zbyt fajnie) i nikt nam nic nie powiedział... za to sytuacja była jeszcze zabawniejsza bo mieszka tam taka idiotyczna sąsiadka, która ma dobre kontakty z ciocią Tż, zadzwoniła do niej i o tym nie opowiedziała a za to o tym jak siedzieliśmy sobie na górce koło boiska, i się kulturalnie przytulaliśmy i sobie normalnie rozmawialiśmy, była piękna pogoda to co w domu mieliśmy siedzieć? Ona przedstawiła to tak : P, przyszedł z jakąś (cenzura) prostytutką i się ciurchali na górce bezwstydnie przy wszystkich... ok Później wyszedł z psem i swoim kumplem, mieli w zwyczaju puszczać ulubione kawałki z tel i śpiewać na całe osiedle (mieli 17 lat wtedy) to to opowiedziała jako :naćpał się tak, że nie wiedział gdzie jest i darł gębę...

No także spoko Na szczęście ciotka się tylko z tego śmiała do nas i mówiła, że ma staruszka fantazje
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-07, 20:29   #572
doma1818
Raczkowanie

kiedyś miałam jeszcze sytuacje że w plenerze w takim opuszczonym domu z moim tż się zabawialiśmy no i wychodzimy już po wszystkim a tu nagle idzie inna para i chłopak który nas zobaczył mówi "już skończyliście? teraz nasza kolej" widac opuszczony dom miał wielu przyjaciół
Stary 2014-08-07, 20:33   #573
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez doma1818 Pokaż wiadomość
kiedyś miałam jeszcze sytuacje że w plenerze w takim opuszczonym domu z moim tż się zabawialiśmy no i wychodzimy już po wszystkim a tu nagle idzie inna para i chłopak który nas zobaczył mówi "już skończyliście? teraz nasza kolej" widac opuszczony dom miał wielu przyjaciół
taki domek miłości
Stary 2014-08-07, 20:36   #574
doma1818
Raczkowanie

raczej domek seksu
Stary 2014-08-11, 10:43   #575
doma1818
Raczkowanie

co tu tak cicho?
Stary 2014-08-11, 10:56   #576
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Grzeczne jesteśmy i nie robimy przypałów
Stary 2014-08-11, 11:47   #577
doma1818
Raczkowanie

Oj to musimy to zmienić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 11:52   #578
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wczoraj strzelilo nam lozko.. poplakalam sie ze smiechu.
I w ogole przegielismy bo dzis calusienkie zebra mnie bola, smiac sie nie moge, dotknac tez nie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 11:53   #579
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Niestety ja się przyłączyć nie mogę przez @ xd

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Wczoraj strzelilo nam lozko.. poplakalam sie ze smiechu.
I w ogole przegielismy bo dzis calusienkie zebra mnie bola, smiac sie nie moge, dotknac tez nie
Też kiedyś po zbyt fajnej zabawie 3 dni się ruszać nie mogłam
Stary 2014-08-11, 13:00   #580
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Niestety ja się przyłączyć nie mogę przez @ xd

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Też kiedyś po zbyt fajnej zabawie 3 dni się ruszać nie mogłam
Ja kiedys stwierdzilam, ze kij z okresem. Jak sie dobrze czuje to recznik pod pupencje i cyk cyk cyk
Stary 2014-08-11, 13:01   #581
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Ja kiedys stwierdzilam, ze kij z okresem. Jak sie dobrze czuje to recznik pod pupencje i cyk cyk cyk
Ja ogólnie uwielbiam to robić przy @ bo odczucia lepsze ale jak ma końcówkę to odpuszczam bo zawsze mam z 3 dni dłużej po tym .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 13:05   #582
doma1818
Raczkowanie

poważnie? ja lubie jak mam @ bo wtedy mam wrażenie że moj tż tom ze mnie zabiera i mam mnie
Stary 2014-08-11, 13:05   #583
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogólnie uwielbiam to robić przy @ bo odczucia lepsze ale jak ma końcówkę to odpuszczam bo zawsze mam z 3 dni dłużej po tym .
Tez mam jakies takie lepsze doznania
Stary 2014-08-11, 13:08   #584
_Schmetterling
Zakorzenienie

eee ja tam nie lubię podczas @
Dziwnie się czuję wtedy i nie miałabym z tego przyjemności. Nawet w końcówce nie.
_Schmetterling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 13:11   #585
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Wczoraj sie kapnelam, ze mielismy otwarty balkon caly czas. Nawet nie chce myslec ile sasiedzi slyszeli
Stary 2014-08-11, 13:17   #586
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Wczoraj sie kapnelam, ze mielismy otwarty balkon caly czas. Nawet nie chce myslec ile sasiedzi slyszeli
Ja ostatnio musiałam wsadzić w usta nogę pluszowego misia żeby sąsiedzi rodzicom nie podkablowali
I tak dostatecznie dużo już bzdur im opowiadają.
Stary 2014-08-11, 18:51   #587
Ziggy_Stardust
Rozeznanie

Ja ostatnio zaliczyłam ostatnio pierwszą konkretniejszą wpadkę
TŻ przyjechał do mnie po dłuższym okresie niewidzenia się, i oczywiście oboje mieliśmy na siebie straszną ochotę. Od razu w przedpokoju rzuciliśmy się na siebie, generalnie było super Ważnym szczegółem opowieści jest fakt, że mieszkam w bloku. Otóż po wejściu do mieszkania zamknęłam drzwi na klucz, a przynajmniej tak mi się wydawało. Okazało się, że owszem, przekręciłam zamek, ale to nic nie dało, bo nie domknęłam drzwi Były więc lekko uchylone, a jak wiadomo, po klatce schodowej całkiem nieźle dźwięk się niesie. Trochę ta gra wstępna w korytarzu trwała, więc raczej na pewno jakiś sąsiad akurat pojawił się na klatce Na drugi dzień było mi głupio, gdy się natknęłam na kogoś z bloku, bo raczej nie było trudno się domyślić, że te miłosne westchnienia i teksty w stylu weź mnie teraz były mojego autorstwa

Ziggy_Stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-11, 19:04   #588
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Ziggy_Stardust Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zaliczyłam ostatnio pierwszą konkretniejszą wpadkę
TŻ przyjechał do mnie po dłuższym okresie niewidzenia się, i oczywiście oboje mieliśmy na siebie straszną ochotę. Od razu w przedpokoju rzuciliśmy się na siebie, generalnie było super Ważnym szczegółem opowieści jest fakt, że mieszkam w bloku. Otóż po wejściu do mieszkania zamknęłam drzwi na klucz, a przynajmniej tak mi się wydawało. Okazało się, że owszem, przekręciłam zamek, ale to nic nie dało, bo nie domknęłam drzwi Były więc lekko uchylone, a jak wiadomo, po klatce schodowej całkiem nieźle dźwięk się niesie. Trochę ta gra wstępna w korytarzu trwała, więc raczej na pewno jakiś sąsiad akurat pojawił się na klatce Na drugi dzień było mi głupio, gdy się natknęłam na kogoś z bloku, bo raczej nie było trudno się domyślić, że te miłosne westchnienia i teksty w stylu weź mnie teraz były mojego autorstwa
Współczuję ;P
Stary 2014-08-11, 19:10   #589
Ziggy_Stardust
Rozeznanie

Przynajmniej są to praktycznie obcy dla mnie ludzie, których opinia za bardzo mnie nie interesuje, a nie bliscy znajomi Choć i tak głupio.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-11, 19:49   #590
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Moi znajomi inaczej do tego podchodzili... Jak ktoś nie był z kimś w związku i uprawiał seks to wstyd ... ale jak ktoś był ze sobą to miał prawo... czyli nawet jak tam kogoś było słychać w nocy na imprezie to nikt nie zwracał uwagi.
Stary 2014-08-11, 20:07   #591
Ziggy_Stardust
Rozeznanie

No, owszem, u mnie też właśnie tak jest, ale co innego Twoi znajomi, czyli ludzie, z którymi się spotykasz, lubisz ich itd. (na przykład moje współlokatorki - mniemam, że czasem nas słyszą, tak samo jak mi się zdarza słyszeć je, kiedy jest u którejś z nich TŻ, ale wiadomo, że nie jest to powód do wstydu), a co innego sąsiedzi starsi o pokolenie czy dwa, którzy na przykład mogliby być znajomymi moich rodziców W takim przypadku wolałabym być usłyszana przez obcych ludzi, niż tego typu "znajomych"

Stary 2014-08-11, 20:36   #592
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Ziggy_Stardust Pokaż wiadomość
No, owszem, u mnie też właśnie tak jest, ale co innego Twoi znajomi, czyli ludzie, z którymi się spotykasz, lubisz ich itd. (na przykład moje współlokatorki - mniemam, że czasem nas słyszą, tak samo jak mi się zdarza słyszeć je, kiedy jest u którejś z nich TŻ, ale wiadomo, że nie jest to powód do wstydu), a co innego sąsiedzi starsi o pokolenie czy dwa, którzy na przykład mogliby być znajomymi moich rodziców W takim przypadku wolałabym być usłyszana przez obcych ludzi, niż tego typu "znajomych"
A no chyba, że tak to fakt
Stary 2014-08-12, 10:20   #593
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

My również ostatnio nie zamknelismy balkonu.. :/ ale najlepsze jest to,ze dluuuugo za ścianą,gdzie jest łóżko sąsiad mieszkał. Typ czlowieka-ducha. Nasluchac się musiał nieźle. Ale od tygodnia słychać tam dużo dźwięków, głosów i chyba ktoś inny mieszka. I cały myk polega na tym,ze 2 dni temu slyszymy bzzzz bzzzz bzzzz, jak telefon na wibracjach. Szukamy źródła dźwięku.. Tak slychac było wibrache telefonu sąsiadów. Teraz boje się pomyśleć jak bardzo slychaac nasze zabawy.. Może sasiad się wyprowadził,bo już nie mógł wytrzymać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 11:35   #594
Ziggy_Stardust
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczka_8888 Pokaż wiadomość
My również ostatnio nie zamknelismy balkonu.. :/ ale najlepsze jest to,ze dluuuugo za ścianą,gdzie jest łóżko sąsiad mieszkał. Typ czlowieka-ducha. Nasluchac się musiał nieźle. Ale od tygodnia słychać tam dużo dźwięków, głosów i chyba ktoś inny mieszka. I cały myk polega na tym,ze 2 dni temu slyszymy bzzzz bzzzz bzzzz, jak telefon na wibracjach. Szukamy źródła dźwięku.. Tak slychac było wibrache telefonu sąsiadów. Teraz boje się pomyśleć jak bardzo slychaac nasze zabawy.. Może sasiad się wyprowadził,bo już nie mógł wytrzymać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
U nas też są cienkie ściany i też czasem słychać tego typu odgłosy, jak telefon, a nawet wibracje telefonów A w mieszkaniu nad nami mieszkają ciekawi osobnicy, którzy albo się kłócą (czasem w nocy), krzycząc i rzucając ku*wami, albo uprawiają strasznie głośny seks, słychać w sumie tylko babkę, która, nie przymierzając, wyje niczym zraniony nosorożec Serio, czegoś takiego jeszcze nie słyszałam

Stary 2014-08-12, 12:53   #595
szczesliwakarolcia
Przyczajenie

Wink Dot.: Łóżkowe"wpadki"cz.2

Idzie sie posikac czytajac wasze historie
rowniez mialam kilka, standardowe prykniecia, wejscie mlodszej siostry w trakcie (na szczescie zazwyczaj przykryci grzecznie pod kolderka )
Ale chyba najbardziej pamietna akcje przezylam z moim TŻ u niego w domu. Rodzice wyjechali na wakacje tak wiec zorganizowalismy impreze dla znajomych z nocowaniem, juz poźno, wszyscy poszli spac, nam przypadla sypialnia rodzicòw, no i zebralo sie nam na amory baraszkujemy sobie, ale niestety lozko strasznie skrzypialo i mowie zeby troche przystopowal bo cos dziwnie sie rusza to lozko, na co moj luby nie zrazony (oczywiscie podpity) kontynuje. W pewnym momencie huk wielki, lozko sie zarwalo i wyladowalismy na podlodze. Mi ochota calkiem przeszla, sprzatania pelno bo pod lozkiem kartony i rozne takie. W koncu materac polozylismy na podlodze, luby jeszcze probowal sie dobierac i dokonczyc, ale mi totalnie przeszlo, no i zostal sam niezaspokojony
Do dzis wspominam to ze smiechem ale i z lekkim zazenowaniem, a znajomi maja ubaw
szczesliwakarolcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 13:14   #596
sistermorphine
Rozeznanie

Cytat:
u mnie tak samo. ostatnio miałam okres + alkoholu sobie w ogóle nie żałowałam, bo wyjechałam z TŻ'em na weekend, i męczyłam się dwa razy dłużej. to był mój pierwszy i ostatni raz z @. może i czułam jakoś tak lepiej, ale jak zobaczyłam łóżko, to przeżegnałam się lewą nogą.

sistermorphine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 14:28   #597
polciak24
Przyczajenie

dopiero dziś odnalazłam ten wątek, sub

tak więc może ja opowiem coś od siebie. nie wiem czy się z tego śmiać, teraz już mogę, bo minęło od tego trochę czasu. miałam wolne mieszkanie, więc zaprosiłam do siebie tż. sobotnia noc, wszystko pięknie, a wtedy jeszcze używaliśmy prezerwatyw, no i jak można się już domyślić, pękła nam jakoś w trakcie... no i wszystko poszło we mnie. panika, bo nie chcemy mieć na razie dzieci, a w szpitalu odmówili nam przepisania recepty na antykoncepcję "po". ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
polciak24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-12, 16:16   #598
bibi1234
Zadomowienie

Niedługo w tym naszym ciemnogrodzie będzie trzeba iść z telewizją, aby chociaz "lekarze"wydali pismo odmowne wydania tabletek, a prokuratura i tak umorzy sprawę.
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-12, 20:11   #599
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
Niedługo w tym naszym ciemnogrodzie będzie trzeba iść z telewizją, aby chociaz "lekarze"wydali pismo odmowne wydania tabletek, a prokuratura i tak umorzy sprawę.
Dla mnie też jest kpiną, że lekarze robią łaskę z przepisania tych tabletek...
Stary 2014-08-12, 20:11   #600
polciak24
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
czytalam na wielu forach, że taką receptę może wydać każdy lekarz, a wiadomo, tutaj czas się liczył, im szybciej tym lepiej. musiałam niestety czekać aż skończy się weekend. w poniedziałek udałam się bezpośrednio do ginekologa, ten po zbadaniu mnie przepisał mi antykoncepcję "po" oraz od razu pigułki. wcześniej brałam, ale przerwałam. może nie jest to odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale skoro takie sprawy są tu poruszane, to może jednak zadam to pytanie. czy któraś z Was ma może pęcherzyki na jajniku? czy jest to coś poważnego? podczas ostatniej wizyty lekarz mi powiedział, że takowe posiadam.

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości