Czerwcowe Panny Młode 2015 :) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-12, 20:33   #841
AnnaKliwijska
Raczkowanie

Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)

Warzywami strączkowymi czy produktami pełnoziarnistymi. W ogóle pomału zmienia się podejście naukowców do zapotrzebowania ludzkiego organizmu na białko. Wbrew pozorom dorosłemu człowiekowi dość trudno byłoby doprowadzić się☠do stanu, w którym przyjmowałby tak mało białka, że poważnie wpływałoby to na funkcjonowanie i zdrowie.

Wegetarianizm jest jak każda dieta (sposób odżywiania) - dobrze zbilansowana, z jedzeniem z głową - ma same plusy. Tak samo jak niewegetariańska. W każdej diecie trzeba zwracać uwagę na to, co się je, jeśli chce się być zdrowym i przyjmować wartościowe posiłki.
Stary 2014-08-12, 20:45   #842
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
Melka ale masz nadwagę czy tak zdrowo ważysz, ale mimo wszystko chciałabyś schudnąć ? Ja Ci powiem, że też lubie sobie zjeść coś dobrego, ale jakoś tak mi szkoda jak idę na siłownie rano to pozniej tak myślę że musze machać 35 min na rowerze żeby spalić 1/3 snickersa ale wiadomo pozwalam sobie na słodycze (głownie oreo) i największy mój problem to paluszki i chipsy ale już dłuuugo ich nie jadłam często też jak mam ochotę na coś słodkiego to wybieram gorzką czekoladę
Nie no, myślę, że nie mam nadwagi Mam 170 cm wzrostu i noszę rozmiar 38, ale brzusio jest, a kiedyś go nie było. W liceum nosiłam nawet rozmiar 34

No właśnie.. Tu ciasteczko, tu batonik, chipsik, pizza, kiełbaska z grilla, ser smażony.. Nie pomaga mi napewno to, że TŻ lubi podjadać takie rzeczy i nie tyje. Potem jak on wcina to mi żal
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 21:09   #843
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

27.06.

Ja będę się starać nie przypakować za mocno do ślubu. Jestem fitness maniaczką. W ciągu roku akademickiego chodziłam do klubu fitness, ale w wakacje trochę odpuszczam, ćwiczę rzadziej i w domu. Wychodzę z założenia, że cały rok ćwiczę na figurę bikini na lato, a w wakacje się nią rozkoszuję. Mam obsesję na punkcie brzucha, marzy mi się kaloryfer. Ale z drugiej strony to nie zawsze pięknie wygląda u kobiet, więc jestem trochę niezdecydowana i staram się ćwiczyć ogólnorozwojowo.
Staram się też zdrowo odżywiać, ale mój organizm nie toleruje wykluczenia słodyczy. Gdy odstawiłam na miesiąc, skończyłam z totalnym osłabieniem i prawie zemdlałam na zajęciach z crossfitu. Mam szybką przemianę materii, burczy mi w brzuchu co 2-3h, nieważne ile zjem wcześniej. Najważniejsza zmiana w mojej diecie w ciągu ostatnich lat to zupełne wykluczenie słodkich napojów na co dzień, w tym soków. Pozwalam sobie na nie tylko na niektórych imprezach, co nie zdarza się aż tak często (w wakacje częściej ).
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-12, 21:45   #844
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ex Twoja książka jest na rym wątku czy PM 2015?
tutaj ale widziałam że już znalazłaś
Cytat:
Napisane przez AnnaKliwijska Pokaż wiadomość
A myślałyście już☠o tym, czy będziecie mieć welon? Fascynator? Woalkę? Wianek?

Moja mama ma stary welon, piekny welon, który mam nadzieję będzie pasował do mojej sukienki, więc na pewno welon, ale ostatnio też bardzo mi się podobają wianki i skłaniam się☠do opcji wianka i welonu razem. Precz z symboliką
ja sobie zrobiłam fascynator z kokardą bo zawsze mi się taki marzył
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaa sory nie zwróciłam uwagi :wstyd: :burak: chciałam pisać Ex ale nie wiedziałam czy wypada czy nie ... eeeeeej zawstydziłaś mnie

Pokaż obrączki 32 zł zabójcza kwota

Próbowałam robić mapkę dojazdową z kościoła do sali bo jak się zdecyduje robić te zaproszenia sama to chciałabym dodać.. ale lipnie mi to wyszło, a raczej w ogóle nie wyszło
hahahaha nie przejmuj się mnie dziewczyny już dawno zrobiły ex i jestem ex
Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Pokaż wiadomość
No właśnie nie mam ich. TŻ zabrał do siebie i powiedział, że teraz to je zobaczę w dniu ślubu i w ten sposób mam kolejną motywację, żeby się starać, żeby do tego ślubu doszło. ;P Niestety wcześniej nie zrobiłam im zdjęcia. Wyglądają tak jak te: http://gold-max.home.pl/userdata/gfx...982d0f74a3.jpg Szerokość obu obrączek 4.5 mm (dość niestandardowa i powiem, że dla nas idealna ).

No i taką księgę gości to ja rozumiem. Z chęcią bym się podpisała.
bardzo ładne obrączki a co do księgi no chciałam jak najbadziej ułatwić właśnie gościom, żeby przy minimum wysiłku zostawili po sobie ślad a zdjęcia...lubię jak wiszą w mieszkaniu zdjęcia ^^

Cytat:
Napisane przez NiColQa14 Pokaż wiadomość
DRGOGIE PANNY MŁODE, PODAJCIE JESZCZE RAZ SWOJE DATY ŚLUBU Edytuję pierwszy wpis na tym wątku i zapiszę ile nas jest, oraz daty ślubów
06.06
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Natrzaskalyscghe pare stron na aplikacji

EX dzieki, bylo super

Ja mam date 13.06
no to się bardzo cieszę!

ja nigdy się nie odchudzałam, nie patrzę w ogóle na to co jem, mam mega szybką przemianę materii (rodzinne) i generanie jem często ale tak nie za dużo no i jestem na maksa mięsożerna i słodyczożerna i noszę rozmiar 34
Stary 2014-08-12, 23:54   #845
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Goście pojechali, wracam do życia

Ja ostatnimi czasy zaczynam panikować, ze miałam tyyyle czasu, żeby się za siebie zabrać i zacząć ćwiczyć, że za chwilę będzie ślub, a ja nie zdążę sie nawet porządnie rozgrzać A po ostatnich zdjęciach nie mogę patrzeć na tą swoją druga brodę...

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 07:52   #846
joasia-a
Zakorzenienie

Mrs wczoraj byłam pierwszy raz w pracy

Witam się

Ja z moją figurą to eh.. nie lubię się.. bo ostatnimi czasy strasznie woda worganiźmiemi się zgromadza.. brzuch to mam oponke ;p no ale cóż... mimo ze dobrze jem, mało ćwiczę i towidać no ale nosze ten rozmiar 38 czasami 40 jakies spodnie.. i nie jest zle ;p
Stary 2014-08-13, 08:07   #847
farbstiftka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Meeegy Pokaż wiadomość
Witam
Nasz Wielki Dzień to 27.06.2015
witaj
Cytat:
Ja też na codzień noszę soczewki a po domu okulary Ostatnio miałam dłuższa przygode z okularami bo mialam zapalenie spojówek . Po ślubie planuję laserową korekcję wzroku myślałam żeby przed weselem, ale jednak trzeba odłożyć kasę na ważniejsze rzeczy
a jaką masz wadę? drogi jest taki zabieg?

Cytat:
A myślałyście już☠o tym, czy będziecie mieć welon? Fascynator? Woalkę? Wianek?

Moja mama ma stary welon, piekny welon, który mam nadzieję będzie pasował do mojej sukienki, więc na pewno welon, ale ostatnio też bardzo mi się podobają wianki i skłaniam się☠do opcji wianka i welonu razem. Precz z symboliką
u mnie długi welon, 2 m
Cytat:
Napisane przez NiColQa14 Pokaż wiadomość
krolewna_smieszka haha, niezła ta Twoja motywacja A obrączki macie śliczne, takie klasyczne My z początku też chcieliśmy klasyczne, ale jak bylismy jakiś czas temu poprzymierzać to na mojej dłoni nie wyglądało to ładnie... Mam rozmiar palca 7, więc bobaskowa ręka... najlepiej się prezentowały dwukolorowe, albo z kilkoma kamyczkami - bo muszę mieć cieńkie. A takie cieńkie klasyczne wyglądały za cienko...

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

DRGOGIE PANNY MŁODE, PODAJCIE JESZCZE RAZ SWOJE DATY ŚLUBU Edytuję pierwszy wpis na tym wątku i zapiszę ile nas jest, oraz daty ślubów
27.06.2015
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
Goście pojechali, wracam do życia

Ja ostatnimi czasy zaczynam panikować, ze miałam tyyyle czasu, żeby się za siebie zabrać i zacząć ćwiczyć, że za chwilę będzie ślub, a ja nie zdążę sie nawet porządnie rozgrzać A po ostatnich zdjęciach nie mogę patrzeć na tą swoją druga brodę...
też mnie ostatnio ogarnia taka panika, a na dodatek waga stanęła w miejscu. Musze chyba zrobić sobie ponowną analizę diety, może jeszcze coś muszę wykluczyć (jestem na diecie o niskim indeksie glikemicznym z powodów zdrowotnych)
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Mrs wczoraj byłam pierwszy raz w pracy

Witam się

Ja z moją figurą to eh.. nie lubię się.. bo ostatnimi czasy strasznie woda worganiźmiemi się zgromadza.. brzuch to mam oponke ;p no ale cóż... mimo ze dobrze jem, mało ćwiczę i towidać no ale nosze ten rozmiar 38 czasami 40 jakies spodnie.. i nie jest zle ;p
to taki rozmiarek jak u mnie ale jak sobie przypomnę czasy z rozmiarem 34...
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 08:20   #848
joasia-a
Zakorzenienie

Zostalo 10 msc do slubu <3

Ja sie wczoraj dowiedzialam ze moga mi 150 zl do okularow dofinansowac jakbym zmieniala bo mam prace przy kompie milo :-P

Ale okropna pogoda! Oby weekend byl ok!
Stary 2014-08-13, 08:31   #849
existence
Zakorzenienie

weekend nie bardzo się zapowiada ale może się pomylą
Stary 2014-08-13, 08:55   #850
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

A ja od wczoraj zaczelam praktyki i zapowiada sie hardkor Na dodatek przez najblizsze 2tygodnie od 7 do 13 bede ma praktykach, a od 13:30 do 21 w pracy. Jeeej! TZ w wojsku do konca sierpnia to przynajmniek szybciej mi czas zleci...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Co do odchudzania... Mialam zamiar, ale mam slaba wole i mi nie wychodzi Ale po zakupie sukienki sobie odpuscilam, bo mam w niej mega talie haha Na codzien nosze rozmiar 36/38, ale mam problem zawsze z sukienkami/bluzkami, bo rozmiar biustu mam 65G

Za to moja tesciowa tak sie zaparla, ze do slubu schudnie, ze hej! Od zareczyn minelo 1,5roku i z rozmiaru 42/44 spadla do 38/40 ;o

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Wieczorem, albo jak bede w pracy uzupelnie pierwsza strone z datami

Wgl jaki macie pomysly na przebieg ceremoni slubnej w kosciele/urzedzie?

Stary 2014-08-13, 09:25   #851
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Z "dodatków" to tylko I czytanie przez swiadkową, modlitwa wiernych przez mojego brata albo bratanka. Organista ten co zawsze, ale z dziewczyną do śpiewania. Do tego ubrany kościół i juz. Czyli zwyczajnie ale jednak trochę bardziej odświętnie.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 09:29   #852
existence
Zakorzenienie

ja MUSZĘ mieć skrzypce w kościele chciałabym hymn o miłości (wiem oklepane ale uwielbiam go od dawna) przeczytany albo przez świadka albo kolegę tż jeszcze się zastanowimy, na dekoracji niezbyt mi zależy. Chcę moje 4 druhny koło siebie mieć a na wyjście konfetti z płatków róż
Stary 2014-08-13, 09:39   #853
AnnaKliwijska
Raczkowanie

Na razie nie mamy. Póki co musimy załatwić ślub poza Urzędem- liczę, że się uda. Jak już będę wiedziała kto do nas przyjdzie, będę się kontaktować z tą osobą jak bardzo możemy szaleć w kwestii uroczystości. Jeszcze w ogóle nie wiemy, czy będziemy, może nam wystarczy po prostu urzędowy przebieg zaślubin. Z drugiej strony mnie kusi powiedzenie własnej przysięgi, a dopiero potem tej urzędowej. Nie mniej nie będę wybrzydzać jeśli po prostu będą teksty ja kw urzędzie - sam fakt ślubu w starej fabryce jest super.
Jedyne o czym póki co marze, to żeby do "ołtarza" iść do "Book of love" Petera Gabriela. Obojętne czy z J. czy z tatą - to też jeszcze nie jest zadecydowane.
A właśnie, jak Wy planujecie? Jeśli bierzecie ślub kościelny, to planujecie wg polskiej tradycji - wychodzi po Was ksiadz i idziecie za nim, czy może któraś chce, żeby ją☠tata prowadził do ołtarza?

Mnie to kusi, ale też nie wiem, czy nie chciałabym, żeby do ołtarza prowadził mnie i tata, i mama. Wiecie, żeby zerwać z tą symboliką przekazywania kobiety jednemu mężczyźnie przez drugiego. Zobaczymy

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Ex, chcesz druhny?
Mnie też to kusi - w sensie całe dwie najbliższe przyjaciółki. Gorzej, że J. nie ma za wielu kolegów, więc trudno o drużbów.
A z ciekawości - jak planujesz je ubrać? Czy Ci obojętne i mają się same ubrać wg swojego gustu? Albo ubrać się☠same, ale wg Twojego gustu?
Stary 2014-08-13, 09:41   #854
existence
Zakorzenienie

właśnie bardzooo starą polską tradycją jest prowadzenie przez ojca do ołtarza o czym wiele osób nie wie i mówią, że to takie hamerykańskie mnie poprowadzi prawdopodobnie dziadziuś do ołtarza ojca nie mam
Stary 2014-08-13, 09:41   #855
NiColQa14
Wtajemniczenie

GG do NiColQa14

Ex mamy podobne wyobrazenie Tylko powiedz ksiedzu, zeby byl hymn o milosci! Bo nie wszyscy ksieza to czytaja, dla Pary Mlodej to oczywiste, a pozniej jest rozczarowanie...

A chcesz, zeby druhny byly tak samo ubrane?

U nas jedno czytanie bedzie czytac Tato, drugie znajomy. TZ ma czekac na mnie pod oltarzem, przedemna ida moje dwie kuzynki i sypia kwiatki, potem swiadkowa ze swiadkiem i druhna z druzba. Swiadkowa i druhna beda tak samo ubrane Pozniej ja - Tato prowadzi mnie do oltarza Ceremonie (spiewanie, granie, pomaganie dzieciom w czytaniu modlitwy wiernhch itd) poprowadzi przyjaciolka mojej Mamy (wlasciwie to jak siostra ). Dodatkowo jest ona katechetka, wiec dowiadczenie ma.

Stary 2014-08-13, 09:46   #856
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ex, chcesz druhny?
Mnie też to kusi - w sensie całe dwie najbliższe przyjaciółki. Gorzej, że J. nie ma za wielu kolegów, więc trudno o drużbów.
A z ciekawości - jak planujesz je ubrać? Czy Ci obojętne i mają się same ubrać wg swojego gustu? Albo ubrać się☠same, ale wg Twojego gustu?
same się ubierają jak im pasuje ode mnie mają opaski w kolorze przewodnim z kokardkami bo ja będę miała dużą kokardę na włosach.
A tż ma tylko jednego świadka a ja 4 druhny

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

a no o czytaniu pewnie, że powiem na naukach nas już instruowali, żeby sobie powybierać wszystko i księdzu powiedzieć wcześniej ale raz był kolega na ślubie i miał czytać bo młoda go poprosiła. Wchodzi do zakrystii a ksiądz do niego "czytać umie??" on taki yyyyy "tak umieM" i dał mu coś tam do czytania okazało się, że to w ogóle było co innego niż wybrali PM...co za wgl ksiądz całe szczęście to nie u nas
Stary 2014-08-13, 09:51   #857
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Nicolqa pytalaś o sypanie kwiatów w kościele? Ksiądz nam zwrócił uwagę na kursie na to, że kwiaty to przed Najświętszym Sakramentem a nie PM. Jedna PM 2014 tez pisała, że jeden ksiądz nie pozwolił, drugi nie ma nic przeciw.

W sobotę pytam TŻ czy będziemy mieli te tuby z platkami przed kościołem. Jak chcę to będziemy.
Stary 2014-08-13, 09:53   #858
existence
Zakorzenienie

to ja chcę, żeby świadek czekał przy ołtarzu już z tż i wejdą te 4 moje druhny jedna za drugą i na końcu ja z dziadziem a wychodzić już będą za nami świadkowie a druhny pewnie wyjdą troszkę wcześniej (w czasie jak my się pójdziemy pomodlić do bocznego ołtarza) żeby pomóc ogarniać te płatki róż przed kościołem

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

ja sama nie wiem czy chcę kwiatki z tych tub czy z różków takie do sypania rękami...z tuby lecą wyżej i ładny efekt ale tuba się może zaciąć no a ręką to się zawsze uda sypnąć więc nie wiem czy nie kupię 2 tub a różki będą asekuracyjnie
Stary 2014-08-13, 09:54   #859
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Ja idę z narzeczonym. Ma mnie trzymać za rękę i być blisko.
Stary 2014-08-13, 09:57   #860
AnnaKliwijska
Raczkowanie

Mnie pasuje wizja: wchodzi J. z mamą (bo nie ma taty) , odprowadza ją na miejsce i czeka na mnie, potem druhny razem z dróżbami (w sensie 4 osoby), a potem ja z rodzicami/tata. Ale przyznam, że nie wiem, czy np. mama J. na to pojdzie, zwlaszcza,ze mnie nie lubi
I chcialabym, zeby dziewczyny byly ubrane podobnie do siebie, a juz na pewno pasująco kolorystycznie (matko, jak to masakrycznie brzmi), ale glupio mi to im narzucic, a z kolei na szycie dla nich sukienek znowu poszlaby kasa.
Stary 2014-08-13, 10:05   #861
existence
Zakorzenienie

ja z tym ubieraniem takich samych sukienek mam mieszane uczucia...przynajmniej u mnie by to nie przeszło i ja bym się źle z tym czuła, że coś im narzuciłam bo pewnie by przez grzeczność się zgodziły każda jest ZUPEŁNIE inna nie chciałam ich ujednolicać tylko wprowadzić jakiś taki jeden element, który je na chwilkę połączy ale potem będą mogły go zdjąć
Stary 2014-08-13, 10:10   #862
AnnaKliwijska
Raczkowanie

No właśnie.
Choć też myślę, że ja nie ubierałabym ich tak samo. Zarówno fason jak i kolor sukienki pewnie miałyby różne, a jedyne nad czym bym czuwała, to żeby pasowały do ogólnej stylistyki ślubu (jakkolwiek to brzmi) w tym kolorystycznej.

W ogóle pamiętacie ślub Kate Moss? Szalenie mi się podoba jedno ze zdjęć takie zbiorowe, gdzie właśnie siedzi w otoczeniu druhen i wszystkie są w takiej samej stylistyce ubrane, ale jednak różnie.
Stary 2014-08-13, 10:38   #863
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Jak ja uslyszałam, że jako świadków a mam mieć błękitną lub bladoróżową sukienkę to powiedziałam NIE. Ani to moje kolory, ani tego nie wykorzystam, więc wydawanie pieniędzy na sukienkę na raz to ostatnia rzecz na jaką się mogłam zdecydować. Juz nie mówię o tym, że wygladałabym jak obłoczek i tak bym się czuła. Dlatego nie narzucam stroju nikomu.
Jedyne ograniczenie to takie wynikające z ogólnie przyjętych zasad, czyli ubiór nadający się do kościoła ( długość, dekolt). Ale to mam nadzieję, ze jest na tyle oczywiste, że nie będzie problemu.

Czy wasi świadkowie mają jakieś zadania? Ja w stolicy odpowiadałam, za dekorację samochodu. Teraz rozmawiałam z przyjaciółka i mówię że tort który chcialam musielibyśmy sami odebrać. A ona, że niech świadek odbiera i wozi.
Stary 2014-08-13, 10:52   #864
existence
Zakorzenienie

możliwe, że świadek w dniu ślub pojedzie bukiety odebrać ale to tż sprawa jak on się tam ugada to ja się nie wtrącam no i zajmie się obrączkami i ze świadkową odbieraniem kopert przy życzeniach
Stary 2014-08-13, 10:59   #865
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Podpisanie aktu i pomoc przy zyczeniach to ok. Chodzi mi o cos poza tym.
To strojenie samochodu odebralam trochę jak " żal nam kasy, ty się tym zajmij". Podobny ton przy torcie- niech świadek odbierze i już.
Stary 2014-08-13, 11:21   #866
existence
Zakorzenienie

to nie takich rzeczy nie przewidujemy bo dla mnie to już wykorzystywanie
Stary 2014-08-13, 11:41   #867
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ja MUSZĘ mieć skrzypce w kościele chciałabym hymn o miłości (wiem oklepane ale uwielbiam go od dawna) przeczytany albo przez świadka albo kolegę tż jeszcze się zastanowimy, na dekoracji niezbyt mi zależy. Chcę moje 4 druhny koło siebie mieć a na wyjście konfetti z płatków róż
Ja musze zapytać, czy te skrzypce, które są u nas w standardzie mogę z organistką zabrać do jakiegoś innego koscioła, bo nie wiem czy chcę brać slub u siebie
Cytat:

Ex, chcesz druhny?
U mnie będą 3 druhenki i chciałbym, żeby były podobnie ubrane Póki co nie wyrażają sprzeciwu, ale szczegóły będziemy ustalać pewnie przed samym ślubem

Cytat:

ja sama nie wiem czy chcę kwiatki z tych tub czy z różków takie do sypania rękami...z tuby lecą wyżej i ładny efekt ale tuba się może zaciąć no a ręką to się zawsze uda sypnąć więc nie wiem czy nie kupię 2 tub a różki będą asekuracyjnie
ex, ja chcę dwóch panów, czy jednego poprosić o wystrzelenie płatków z tuby, żeby tak jak mówisz, do efektu ładnie to wyglądało, a oprócz tego w koszyku będą rożki, które któraś z druhenek rozda i w ten sposób będą też goście rzucać Ale też w nie wiadomo jakiej ilości. Może z 10 takich rożków zrobię, nie więcej.

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 11:50   #868
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
weekend nie bardzo się zapowiada ale może się pomylą
to nie dobrze bo wybieram się na weekend do Krakowa z tż i chce pogode

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 11:57   #869
Bziuma
Zadomowienie

Ja chciałabym dwie druhny Jeśli chodzi o kościół to nie mam specjalnych wymagań co do jego ubioru. Bez udziwnień. Druhny sukienki tylko pod kolor przewodni. W fason się nie wcinam. Każdy ma inna figurę i co innego do niego pasuję.

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
to nie dobrze bo wybieram się na weekend do Krakowa z tż i chce pogode
Pati, gdzie się wybieracie ?
Bziuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 11:59   #870
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bziuma Pokaż wiadomość
Pati, gdzie się wybieracie ?
do koleżanki ale dzielnicy nie wiem taka spontaniczna decyzja wczoraj podjęta z tż, że wbijamy do Krk do koleżanki Ona chętna nas przenocować więc dla nas super

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości