|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
byłam u kolezanki dostałam z toysrusa niemieckiego 3 pajace w tym dwa niebieskie jak dla chlopca ale co tam bedize nosic
( jej facet wybierał wiec domyslam sie czemu takie)
|
|
#4652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
Linka źle napisałam, miałam właśnie na myśli ten magnez i żelazo, bo ja nie biorę kompletnie nic.
Czuję się dziś jak jakaś niedołęga
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. jaką masz diete?
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem wam tak ... To zdecydowanie nie jest moj dzien
Mi to chyba nie witaminy sa potrzebne a jakies psychotropy :/ Bo serio nie wiem co sie ze mna dzieje i jak ludzie dookola to wytrzymuja :d
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi sie pizzy hut chce mhmh
|
|
#4657 |
|
Rozeznanie
|
A ja od trzech dni ledwo na oczy patrze. Strasznie mi się spać chce, jak w pierwszym trymestrze. Ciśnienie spada czy co? Macie tak?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nati mam tak samo dziś to już w ogóle tragedia i do życia się nie nadaje kompletnie
|
|
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
jeju ja tez tak mam! od paru dni padam na twarz! co chwile chodze na drzemki, oczy mi sie same zamykają, wczoraj na zakupach bylam taka słaba ze myslalam ze zemdleje co pare krokow, okropne to było, a dzis mi wszystko z rak wypada jakbym przed okresem była, tu mi spandie, tam mi spadnie, znow sie schylac
Dzis sie tak wkurzylam w ogole, poszlam na drzemke i ni chu chu!!! czlowiek nie pospi, bo albo ku**a ktos na domof dzwoni, albo ktos puka do drzwi jak natret, dzieciaki na placu zabaw gardła ścierają chodzby sie mordowały (pod oknem mam plac zabaw) , ktos zaczyna wiercić a sasiad debil na ful muzyke puszcza!!!! i wszystko na raz by to szlak! jak na złość To chyba taka pogoda dziewczyny, tak to sobie tłumacze
|
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
Albo ciąża
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4661 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przerażajcie mnie ![]() Cytat:
Mi ostatnio koleżanka przysłała paczkę dla Młodego z matą edukacyjną i kilkoma zabawkami i dwa kombinezony zimowe w tym jeden nówka w rozmiarze 56 i 68 strasznie się cieszę...Cytat:
Powiem Wam jeszcze mam dylemat. Razem z siostrą Tżta mamy dzieci w tym samym wieku, my mamy 4-letnią Gabrysię a ona ma syna. Teraz urodziła córeczkę,a u nas ma być syn (mam nadzieję, że tak jest). Zaproponowałam jej czy nie chciałaby ubranek po córce dla swojej małej- stwierdziła, że może i tak (ale bez przekonania), a ja po cichu liczyłam, że może i ona zaoferuje ubranka po swoim synu,a tu nic, zero odzewu,rozmowa ucięta. Czy według was powinnam to zrozumieć, tak, ze on nie ma ochoty na "wymianę". Sama już nie wiem...Zastanawiam się czy jeszcze z nią rozmawiać na ten temat. W sumie zależałoby mi na tym, żeby wiedzieć na czym stoję, bo jeśli nie chce, to wtedy chyba spróbuję sprzedać ubrania po córce i wtedy kupię coś dla Młodego,a też nie chciałabym odkładać tego na ostatnią chwilę..Co robić?
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
aha, to Biedronki pare dni temu przyszły pajace i body dla dzieci 2pak za 30zł, ale nie opłaca sie moim zdaniem, wychodzi 15zł za sztuke a ja wczoraj w tesco kupilam 2pak pajacow slicznych za 12zł wiec 6zł.
w tesco sa tez spiworki do spania z kubusiem puchatkiem taki ładny z 70zł chyba na 22zł!! jak potzrebujecie cos takiego to sie przejedzcie. kupilam tez skarpety 4pak do mnie za 7zł juz do szpitala, fajne okazja, pozaglondajcie sobie
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz czatuję na ubranka w lidlu w przyszłym tygodniu
|
|
#4664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4665 |
|
Rozeznanie
|
kurcze dziwne, a dobrze szuaklyscie? Ja w pierwszej chwili tez myślałam ze nie ma bo nowa kolekcja przyszla i rzeczy poprzewieszane były ale w koncu znalazlam 2wieszczaki kolo nowych na samym koncu, w dziwnym miejscu. a moze faktycznie skelp ma inaczej.
Ale zapamietalam sobie co maja z jesienno-zimowych i czekam na nowa wyprzedaz haha jakie sliczne rzeczy przyszly laski!! do 29listopada jeszcze czas wiec cos przecenia a wtedy..rusze na łowy
|
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
A pamieta ktoras kiedy dokladnie bedzie ta dziecieca kolekcja w Lidlu ?
Od poniedzialku ?
|
#4667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odnośnie ruchów dziecka, to ja mam łożysko na przedniej ścianie i odczuwam ruchy, jednakże są one dosyć słabe, a dla mojego TŻa praktycznie niewyczuwalne. Może jak młody podrośnie to będę czuć bardziej. ![]() A witaminy biorę non stop, a ostatnio też magnez, dzisiaj jak mnie skurcz łydki złapał w nodze to myślałam, że umrę |
|
|
|
|
#4668 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie i co z tym loyskiem na przedniej scianie,kiedy ono powinno isc do gory ?? Bo moje dalej jest na przedniej scianie i do tego ponoc bardzo nisko o.O Ktora sie na tym zna i wie cos madrego na ten temat ?
|
#4669 |
|
Zadomowienie
|
a ja gdzieś wyczytałam że jak TŻ przyłoży ucho do brzucha to może usłyszeć serduszko...będę próbować wieczorem
![]() w lidlu z tymi ubrankami patrząc w gazetke szału nie będzie...chyba że ja wymyślam Justyssia ja mam potężne tesco 24h pod nosem przeglądam te graty i nie mogę nigdy trafić... a te skarpety to jakie?zwykłe czy takie grube kolorowe? mój TŻ jedzie do niemiec w delegacje i tak się zastanawiam-poradzcie na co warto tam oko zawiesić... wiem że jest jakiś syrop czy krople na kolke który podobno jest nie zastąpiony Linka ty jesteś prawie już tamtejsza zdradź co warto kupić i po ile to stoi |
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Do sniadania warzywa , drugie sniadanie to 2-3 owoce , do obiadu warzywa , podwieczorek to 1-2 owoce i do kolacji warzywa. Nic smażonego , nic cięzko strawnego , zero wysoko przetworzonych rzeczy
generalnie tak jak bozia przykazała Cytat:
![]() W niemczech warto kupić w aptece krople sab simplex , co do reszty to tak ale pod warunkiem wyprzedazy. Samo z siebie jest droższe nić w Polsce , ale jak trafi na wyprzedaz , obniżki w jakimś sklepie to duzo rzeczy mozna kupic..ja kupiłam naklejki na scianę , kocyk ciepły , reczniki kąpielowe ( sklep kik lub woolworth) i chusteczki huggies ( real)
|
|
#4671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więcej nie wiem
|
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupiłam dla Juniora na zimę takie 2 kombinezony ![]() http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-...487557120.html http://allegro.pl/gap-cudny-kombinez...485964564.html
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2014-08-13 o 17:40 |
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbym tak jadła, to umarłabym z rozpaczy ja czasami lubię sobie zjeść chipsy i jakąś pizze i inne, dlatego łykam witaminy bo inaczej nie wiem jakby to było Linka a powiedz mi, czy taka MACA będzie zdrową przekąską? w składzie jest mąka, cebula, oliwa z oliwek i sól?. Aha i jeszcze mam pytanie o mleku mullermilk, czy to jest zdrowe? smakuje przepysznie i ciągle to pije, jak nie waniliowy, to bananowy ![]() Cześć dziewczynki z moim brzuchem jakoś lepiej [odpukać] ale mam dokładnie tak samo z tymi nogami, że jak się przeciągam to mam skurcz, od razu palce u stóp w górę i przechodzi, chyba muszę też zainwestować w potas, bo kurde zawsze miałam problemy z jego niskim poziomem i kiedyś łykam potas kalipoz czy coś takiego, ale nie wiem czy On nie był na receptę .W ogóle dochodzę do wniosku, że zaczynam wyglądać komicznie, nóżki i rączki jak patyczki, a brzuch jak baaalon Inkuś do Ciebie prośba, bo pamiętam, że tż-et informatykiem mógłby mi polecić jakiś konkretny model laptopa małego 12, dla mojej mamy? używany i mama chce wydać ok. 500-600zl bo to tylko do pracy, żeby poczatować i na gg posiedzieć . Jakby mi na allegro pomógł coś znaleźć albo gdzieś, byłabym super wdzięczna, bo ja się totalnie nie znam..
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2014-08-13 o 17:29 |
|
|
|
|
#4675 |
|
Rozeznanie
|
basjenia- te skarpety to kolorowe 4pary, a drugie to takie grube miekkie jak jedwab zayebisteee i kolorowiutkie tez za 7zł
Z tym łożyskiem to jest tak ze mozna miec na przedniej lub na tylnej ścianie, ale jak jest bardzo nisko to jest przodujące- i jak to sie nie zmien to wtedy CC, tez mialam nisko ale potrm sie podnioslo i lekarz pow ze na pewno przodujacego nie mam tylko na przedniej scianie. A z tymi ruchami to ja czuje bardzo mocno i duzo i ciagle dziwi mnie teoria ze czuje sie maało wtedy, ja czuje cały dzien i to takie kopniaki, ruszanie sie albo raczką dzis przeciagł nikoś po brzuszku Dopytaj lekarza czy masz przodujace czy na przedniej ścianie. |
|
|
|
#4676 |
|
Zadomowienie
|
boz.... ale mam wpier&^%$* zjadłabym stos jedzenia a potem poprawiła zastawą na której mi to podali, stołem, kelnerem i całą knajpą!!
pora na trening się zbierać! |
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolcia mnie nie ciagneło nigdy do fast foodów , a jeśli chodzi o chipsy i inne to jestm zbyt swiadoma zeby je jeść Mleko mullera pij sobie , duzo wapnia ma zadne mleko nie jest zdrowe czy zdrowsze
|
|
#4678 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dostalam lozeczko
|
#4679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mogłabym bez nich żyć ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------
|
|
#4680 |
|
Raczkowanie
|
Paulinkus mój mąż nie lubi owoców, czasem jak zrobie ciasto z owocami to zje ale żeby same pojeść to nie. Z warzywami też muszę przemycać do surówek/sałatek bo tak by nie jadł wcale...gorzej niż z dzieckiem:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

( jej facet wybierał wiec domyslam sie czemu takie)

dziś to już w ogóle tragedia i do życia się nie nadaje kompletnie

Nie przerażajcie mnie 

i ciagle dziwi mnie teoria ze czuje sie maało wtedy, ja czuje cały dzien