|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Jak już będzie coś wiadomo, to pochwal się co to za praca.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-13 o 12:09 |
|
|
|
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oby zaproponowali dobre warunki!
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziwna jestem: na dentystów jestem mega wrażliwa, a do każdego innego lekarza (w tym ginekologa) mogę chodzić codziennie w ramach lunchu. ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Aaaa bo prawie zapomniałam: czy któraś z Was dokupywała kiedys półkę do.. lodówki. Wczoraj niefortunnie zakupy rozmieściłam i jedna nam się zarwała. Szkło na szczęście całe, pękł ten tylny plastik, z dwóch stron więc to muszę dokupić i tak myślę, czy do serwisu producenta pisać czy gdzie?
|
|
|
#4174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już znalazłam naszą.
|
|
|
#4177 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję za kciuki, wyszło jak zwykle
szumnie nazwane stanowisko i śmieszne zarobki
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że mogłam pomóc
Cytat:
|
|
|
|
|
#4179 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a szkoda ze to takie niemozliwe... Kupilam sobie 2 pary sandałków na pocieszenie tego marnego złego dnia. I 2 pary majtek, trzy lakiery do paznokci.
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Kash kurcze a tak mocno kciuki trzymałam
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale chyba pokocham leczenie zębów.
![]() Tak się dzisiaj uśmiałam w gabinecie, że normalnie prawie płakałam - wszystkie się chichrałyśmy (dentystka, asystentka i ja) gdzie ja z ich palcami i rurką w gębie! ![]() Jeszcze jedna wizyta i będę miała wszystkie zdrowe ząbki. ![]() Agg daj znać jak u Ciebie po wizycie. ![]() Mój Małżonek kupił sobie nową zabawkę - młot pneumatyczny i pod moją nieobecność zrobił taki oto bajzel - foto. poniżej. Zostawić chłopa na trochę samego. ![]() Niedawno wróciłam z zakupów, zaczynam znów wyraźnie mówić i chyba niedługo coś zjem, bom głodna. Chciałam coś podziałaś, ale: odkurzyć nie - bo jeszcze będzie dzisiaj kurzył, gary umyć w łazience też nie bo jest tak chwilowo wyłączone światło, graty w pudełka popakować nie, bo potrzebuję dostawy pudełek (mamy je od TŻa z pracy), a dzisiaj już nie podjedzie. To nie to nie! Pierdziele.. nie robię! ![]() Usiadłam i mam zamiar podłubać w ślubnych zdjęciach - rodzicom daliśmy wielkie po ślubie, a chcemy dać jeszcze siostrze TŻa i Chrzestnym małe albumy, więc muszę powybierać i zamówić. Wiecznie mi na to brakuje czasu, to proszę! Dzisiaj mam akurat.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-08-13 o 18:48 |
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
A w Twoim urządzeniu co się zepsuło? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- A w jakiej branży szuka pracy? Mój Tż prowadzi firmę informatyczną i szuka handlowców w całej Polsce.
|
|
#4185 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
myślę, że jeszcze Ci się odmieni z tą rodziną, czasem trzeba trafić po prostu na odpowiednią osobę i zdanie zmienia się o 180 stopni rozumiem, że Twój Tż też nie chce dzieci? a Ty też masz sporo czasu by poczuć instynkt macierzyński, oczywiście może Ci się nie odmienić ale chodzi o to żeby się tak nie zakazywać, jak tomówią- nigdy nie wmównigdy,za młoda jesteś na takie stanowcze i skończone poglądy ![]() a z przyjaciółmi ok wszystko ślicznie pięknie, też mam takich, o których wiem , że będą na dobre i na złe ale jednak musisz pamiętać o tym, że z czasem Twoi przyjaciele założą swoje rodziny, będą mieć mężów/ żony i dzieci i to oni będą dla nich najważniejsi więc siłą rzeczy przyjaźnie zejdą trochę na dalszy plan życie tak wygląda, że i partnerzy i znajomi przychodzą i odchodzą a rodzina wciąż jest i trwa i w tym chyba tkwi jej siła ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- kraven dziękuję Kochana ![]() ijaa no faktycznie niezła rozpierducha ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4186 |
|
only smart shopping
|
Terha, moja roomba to trochę inny typ. Akumulator też wymienialiśmy, szczotki nie zdążyły się zużyc. Naprawy były wielokrotne i nie pamiętam już, jakich problemów dotyczyły. Może dam jej jeszcze jedną szansę, ale mam daleko serwis.
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
A tak trochę z innej beczki..... Czytałam wczoraj na onecie, że aby pozbyć się zarazków z pościeli należy co tydzień prać poszwy, wietrzyć kołdry w słoneczne dni i co pół roku wymieniać kołdry na nowe. . .
. Wiem, że u mnie z porządkami tak trochę na bakier, ale to chyba trochę przesada . . . ?![]() Ja osobiście uważam za "wieśniackie" wietrzenie kołder zwłaszcza jak się mieszka w mieście i wszyscy sąsiedzi to widzą. . . Mama mojego Tżta namiętnie wywiesza kołdry na balkonie, ale ona mieszka w domu (trochę na uboczu). Ja też bym chętnie wietrzyła, bo się dobrze pod taką śpi, ale żeby inni tego nie widzieli (czyli nie ma takiej opcji P.S. Przepraszam za określenie.Nie chciałam nikogo urazić. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
. Sprzedają byle "g" za grubą kasę i tylko to się liczy . Tak a propos oglądałam kiedyś program dokumentalny (jest dostępny w sieci) dotyczący celowego postarzania produktu. Zamieszczają w drukarkach jakieś chipy (nie wiem czy we wszystkich), który po pewnym zużyciu sprzętu blokuje jego dalsze funkcjonowanie. Wydaje się, że sprzęt nadaje się do wymiany na nowy (każdy sprzedawca Ci to powie), a wystarczyłoby tylko pozbyć się chipa. . .To samo było kiedyś z żarówkami. Już dawno wymyślili nigdy niezużywające się żarówki, ale koncerny szybko się z tego wycofały i wprowadziły limity. Śmieszne, nie?
|
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
Masakra z tą pościelą! czuję się jak brudas
|
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4191 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie brudu i odkurzaczy - jak często czyścicie rurę z odkurzacza ?
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z zewnątrz czy wewnątrz?
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Wstydzę się powiedzieć.
![]() Chyba serio jestem brudasem, chociaż na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że amy stosunkowo nowy odkurzacz.
|
|
#4196 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno mnie nie opuszczą wszyscy na raz. mam 2 najlepsze przyjaciółki i 3 najlepszych przyjaciół, poza tym wielu dobrych znajomych. rodzina wciąż trwa i trwa i w tym jej siła? nie. moja rodzina rozbijała się trylion razy i tryliard razy chciała się na siłe skleić przez co dochodziło do tragedii. nie chcę zakładać rodziny i to jest moja decyzja, nie chce sama z siebie. wiem przez co przeszłam i wiem dlaczego się podjęłam takiej decyzji i mam ku temu powody. Nie chce pisac na forum o takich sprawach jak rodzinne, bo mysle ze Dagunia chociazby mogłaby mnie bez trudu rozpoznac, bo mieszkamy w jednym miescie i szybko by sie domysliła. To co sie dzialo mysle ze ciezko byloby wiekszosci z was chociazby sobie wyobrazić, chociaz Was nie znam, nie było to normalne zycie. Dobry wieczór Pije któraś piwko ze mną wirualnie? ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
#4197 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zapomniałam jaki miał tytuł .Kurcze.... Oglądałam kilka świetnych dokumentów, ale nie pamiętam żadnego tytułu )Było coś o tym, dlaczego ludzie nie potrafią schudnąć. Nie dlatego, że mają słabą przemianę materii. Po prostu nie zdają sobie sprawy z tego ile jedzą w trakcie i między posiłkami. Zrobiono eksperyment i poprosili, aby kobieta skrzętnie notowała co zjadła . Okazało się, że o połowę rzeczy w tych spisach pomijała. Było też coś o śnie. Mówili między innymi, ze jeśli ktoś cierpi na bezsenność to absolutnie nie może kłaść się do łóżka 8, czy więcej godzin przed rannym budzikiem. Lepiej jest położyć się np. dopiero o 4 nad ranem, bo wtedy unika się przewalania w łóżku i dodatkowej irytacji, że nie może się zasnąć. Logiczne, nie? I absolutnie nie można tych samotnych nocy spędzać w łóżku, w którym się śpi. Łóżko ma być do spania - niczego więcej.Edit: Pogrzebałam trochę i znalazłam 2 odcinki serii o mózgu, które mi się bardzo podobały: "Mózg, fascynujący automat - Potęga nieświadomości" cz. 1. i cz. 2. Może znacie jeszcze inne podobne życiowe dokumenty?
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż kupił odkurzacz ze 2 lata temu, mieszkał sam. Oczywiście nie czyścił Ja mieszkam od ślubu z nim czyli 4 miesiące. Dzisiaj szukałam w przedpokoju źródła dziwnego zapachu i znalazłam - rura z odkurzacza. Nie spodziewałabym się. Nie miałam pomysłu czym wyczyścić więc wlałam trochę płynu do mycia naczyń i przelewałam wodą Zostawię to teraz do niedzieli aż wrócimy znad morza, powinno wyschnąć w środku. Musiałam zadziałać ekspresowo, bo ten zapach mnie doprowadził do szału.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

szumnie nazwane stanowisko i śmieszne zarobki

13.03.2008

. Wiem, że u mnie z porządkami tak trochę na bakier, ale to chyba trochę przesada . . . ?
. Tak a propos oglądałam kiedyś program dokumentalny (jest dostępny w sieci) dotyczący celowego postarzania produktu. Zamieszczają w drukarkach jakieś chipy (nie wiem czy we wszystkich), który po pewnym zużyciu sprzętu blokuje jego dalsze funkcjonowanie. Wydaje się, że sprzęt nadaje się do wymiany na nowy (każdy sprzedawca Ci to powie), a wystarczyłoby tylko pozbyć się chipa. . .