|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Hej Dziewczynki
![]() Chyba pora się przyłączyć.... Ślub planujemy kwiecień, maj ewentualnie wrzesień 2015. Razem jesteśmy od 10miesięcy I jak na razie wybraliśmy tylko salę. Wesele planujemy na około 70 osób, ceremonia cywilna. Chyba pora wziąć się ostro do roboty Macie namiary na sprawdzonego DJ-a?
|
#3092 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja nie lubię swojego imienia, jest jakieś takie "twarde" dla mnie dlatego wszystkich upominam, żeby mówili do mnie Mila![]() a pani od anglika w gimnazjum kiedyś się przejęzyczyła i wywołała mnie do odpowiedzi mówiąc "Melina"!! ale fajnie ![]() pewnie charakter mamy podobny też![]() Cytat:
ja zamawiałam wstążeczki trawiasto- i oliwkowo-zielone (25mm i 6mm do winietek/ 25m) i wybrałam te drugie mimo, że nastawiałam się na te pierwsze![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio byłam na weselu, grał dj Piotr Kurowski - polecam na milion procent!!
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-13 o 13:09 |
||||||
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
jak już wspominałam mój kochany Tż zadbał o oprawę naszych oświadczyn... tj. oświadczał się w bokserkach
![]() no i do dziś mi mówi że powinnam mu sfinansować pół deski snowboardowej Ja ogólnie nie rozumiem tych zaręczyn przed rodzicami itp. ale jak ktoś lubi/potrzebuje to czemu nie ![]() mahoniowa to ja się z Tobą skontaktuje w sprawie tego piwka tylko po weekendzie bo wyjeżdżam do domku
|
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już najwyższy czas na salę, dj, video, foto ![]() Cytat:
byl u mojej siostry na weselu i my także postanowiliśmy go zatrudnić ![]() BTW. też bym poszła z Wami na piwko tylko łączy nas pierwsza litera imienia :p
|
|
#3095 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mama nie mogła się już doczekać, aż pozna TŻ rodziców no i zaprosiła ich na kawę (a ja zaproszenie tylko przekazałam )Na początku było bardzo oficjalnie, bo mamuśka jak zwykle zamiast kawy przygotowała obiad jak wesele (mnóstwo jedzenia, strojenia itp.) No ale jak tatuś wyciągnął winko to się atmosfera bardzo rozluźniła i chyba się polubili Jeśli chodzi o zaręczyny to TŻ oświadczył mi się jak byliśmy sami (bez żadnych świadków). Ale na drugi dzień wstał rano i pojechał po kwiaty dla mojej mamy oraz flaszkę dla taty - oficjalnie poprosił moich rodziców o zgodę Śmiechu też troszkę było bo mój tatuś żartowniś powiedział, że za jedną flaszkę mnie nie odda i TŻ będzie musiał się jeszcze postarać ![]() Jeśli mogłabym Ci coś doradzić to zrób/kup jakieś fajne ciacho, może jakąś małą przekąskę i zaproś rodziców z obu stron na luźne spotkanie. Oświadczyny oficjalne przy rodzicach bym sobie już odpuściła (bo chociaż jest to bardzo miły gest) to wnioskuję, że kilka miesięcy już minęło odkąd masz pierścionek na palcu? To chyba byłoby nawet dziwne, że dopiero teraz narzeczony prosi o rękę Twoich rodziców
|
|
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączy nas litera M w imionach i litera M w nickach z wizażu :P Mikonada jest blondynką i ja też, mahoniowa sądząc po nicku jest mahoniowa?? może to tak dobrze ? co by równowaga była:PPewnie przy Was złapie kompleksy jak stąd do okoła świata i jeszcze ze dwa razy no ale dobra Więc właściwie po weekendzie - bo jadę do domu no i odwiedzam po drodze dymarki świętokrzyskie- mogę iść bylebym paznokci nie robiła.. kurcze duże tego "ale" Może być kawa, piwo lub co tam chcecie
|
|
|
|
|
#3097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie mam zamiar zrobić jakieś dobre ciacho, kawka, sałatke....moja mamcia pewnie coś jeszcze wymysli, tata wyciagnie coś na ośmielenie a zaręczeni jesteśmy juz od roku wiec dla mnie też jest to śmieszne
|
|
|
#3098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam pomysł taki sam jak i Twój
|
|
|
|
|
#3099 |
|
Zadomowienie
|
myśle że juz pora
BTW to głupio by mi było zacząć organizować wesele bez zapoznania moich rodziców z jego i wysłuchania ich opini na temat wszystkiego . To tak jakby byli pominięci . (bo u nas to nasi rodzice w wiekszości finansują wesele ). i wgl milej bedzie
|
|
#3100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas o tyle dobrze że dali nam wolną rękę by sobie wybrać co chcemy i się nie wtrącają po za liczbą osób. Wideo niestety chyba mieć nie będziemy bo ceny są za wysokie spotkałam się z chłopakami z tej firmy i się podnieśli o tysiaka - no to nie da rady tyle ile oni chcą
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może już wcześniej umówmy się na spotkanko?
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się mogę dostosować bylebym wiedziała wcześniej no i po 16 żeby było ![]() mahoniowa masz fb ?
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-08-13 o 17:32 |
|
|
|
|
#3103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do wideo to nie martw sie może uda Wam sie coś jeszcze znależć. my narazie obstajemy przy tym, że wideo mieć nie bedziemy bo ślubne teletyski i reportarze sa dla nas zbyt drogie. (chyba, że nam sie odmieni ) poki co trzymamy sie przy tym ze wolimy zaplacic wiecej za lesze zdj i miec jedna a dobra pamiątke niż dwie byle jakie
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( chciałam im zrobić przyjemność by sobie obejrzeli chociaż ale w takiej sytuacji. U nich teraz kosztuje 4 tys. tyle nie są warci.
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde no to faktycznie sie cenia. oni chyba w tamtym roku założyli ta firme i juz takie ceny.... nie zachęcają. masz racje jak na taka cene to nie sa jej warci :/ może któraś tu z obecnych zaraz podsunie jakiś pomysł z innymi kamerzystami nie w az takiej cenie
|
|
|
#3106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3108 |
|
Raczkowanie
|
Wy się już szykujecie a mój ślub za 2,5 tyg miał być i chyba wszystko odwołujemy. Tż zmienił zdanie najwyraźniej.
Kasuje konto bo nie wiem czy dam radę o tym wszystkim czytać. Życzę każdej PM szczęścia! I miłości, a przede wszystkim wytrwałości i szczerości
|
|
|
|
#3109 |
|
Raczkowanie
|
Jagoda_90 Trzymaj sie , mocno ściskam! Pamiętaj ze to Ty jestes najważniejsza i jak jest cieżko to nam na pewno nie musisz sie tłumaczyć :-*
|
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj się! jak coś to pisz na PRIV jak potrebujesz się wygadać! Życzę Ci aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli.
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-08-13 o 22:29 |
|
|
|
#3111 | ||||||
|
Zadomowienie
|
jesteeeem lepiej późno niż później
![]() Cytat:
![]() Cytat:
blond może kiedyś.... tylko wtedy będzie szybki rozwód ![]() ale proszę mi tu przestać mówić o jakichkolwiek kompleksach!! ![]() ![]() pogrubione Cytat:
mi jest wszystko jedno, do końca sierpnia mam wolne;]Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-13 o 22:43 |
||||||
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Wtorek 17 ???? Miko , mahoniowa ?? Ale fajne ma imie twoj Tz
jestem chyba jedyna osoba ktora na fb nie ma zdjec tz :p
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i całe życie ma przez to z górki farciarz no nie jedyną ale rzeczywiście jedną z niewielu.. właśnie się zorientowałam, że masz całe moje życie do dyspozycji.. mam nadzieję, że nie jesteś jakimś szpiegiem czy coś ![]() mi pasuje;] teraz dogadajcie się gdzie;>
|
|
#3114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mikonada Salę i Foto już mamy reszta przed nami
|
|
#3115 |
|
Zadomowienie
|
|
#3116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogolnie z fb korzystam ale nie wrzucam za duzo no ja mam malo fot z tz bo na ogol to ja chodze z aparatem i strzelam foty :p Szpieg nie jestem :p No i ogolnie jakos takos :p Miko zobaczysz drugi chudzielec :p ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
Tz mowi ze aby ubiersc sie skromnie nie mozna miec cyckow na wierzchu :p |
||
|
|
|
#3117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja Mojemu jeszcze nie mówiłam o wakacjach, póki co dozuję mu emocje, dziś zaakceptował projekt zaproszeń, w sumie nie miał innego wyjścia mi właśnie zależy na fotach, bo jestem w trakcie robienia prezentacji, która będzie pokazana w trakcie krojenia i smakowania tortu na weselu. Zawsze tego chciałam więc o zdjęcia dbam już te 8 lat tak na wszelki wypadek ![]() ale Wy musicie się zastanowić czy z takimi jak my chcecie jechać i w ogóle się spotkać![]() PS ta szara powykręcana kocinka to Wasza?
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
My tez pozytywnie walnieci :p tz to jaki zadowolony off corse spotkac i jechac tez mozemy :p
My jestesmy specyficzni tj luzni i nie skrepowani jajcarze ;p Ja jestem nadworny fotograf tacham dzielnie lustrzane :p Szara kocinka to nasza kotełka Lila ) kot brytyjski - taki misio jak pancia:p
|
|
|
|
#3119 |
|
Zadomowienie
|
piękna ta kicia!
no to myślę, że się dogadamy;] to jak się dogadasz z mikonadą to czekam na info ![]() a Mój tam ma w sobie cząstkę ekshibicjonisty i uważa, że jak się ma fajne cycki to trzeba je pokazywać światu;p
|
#3120 |
|
Zakorzenienie
|
Dodal ze ja nie chodze skromnie ubrana hihihi
Mozemy sie spotkac na rynku bo blisko bedzie wszedzie tylko mikonada musi potwierdzic ze jej pasuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

I jak na razie wybraliśmy tylko salę. Wesele planujemy na około 70 osób, ceremonia cywilna. Chyba pora wziąć się ostro do roboty
Macie namiary na sprawdzonego DJ-a?
Ślub 

, zawsze mi tak mówiono 0- Tż, w pracy, luuudzie 

no i do dziś mi mówi że powinnam mu sfinansować pół deski snowboardowej
Zaręczyny 11.10.2013 

jak my chcecie jechać i w ogóle się spotkać