|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
U PM 2015 wydawało mi się że 27 jest mało popularny. Tylko farbsfitkę kojarzyłam z tego dnia. A tu proszę
Mój mężczyzna mnie zaskakuje. Dzisiaj rozmawiamy o ślubie i mszy i pyta czy jakoś można do dzieci z chórku dotrzeć. Bo tak mu się podobały jak jakieś święto było. |
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tutaj zamawiałam
|
||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż niech też strzela po ślubie ale ... oby nie ślepakami... |
|
|
|
|
#904 |
|
Czerwcowa PM
|
Ale fajny wątek, w końcu jestem w stanie być na bieżąco
![]() NiColQa no jakoś Ci to wybaczę, będzie ciężko, ale dam radę ![]() Anna jaka Ty jesteś śliczna ![]() Mrs my mieszkamy razem, wynajmujemy razem mieszkanie i mamy nadzieję, że w okolicach ślubu uda nam się wziąć kredyt na coś swojego |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, że wątek ruszył, może być ciekawie
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
My zamieszkany tutaj, tzn u mnie. Z rodzicami na dole.
|
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tęsknię za Krakowem Wróciliśmy, bo TŻ dostał tu pracę (jest górnikiem :P) i dom po dziadkach. My mieszkamy u góry, babcia na dole. Początki były... ciężkie.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Zonamojegomeza nie boisz się konfilktów ? Wiadomo jak to jest mieszkać z rodzicami ...
![]() Melka
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Mrs. nie tak bardzo. Jak napisalam posta to probowałam sobie przypomnieć kiedy rodzice byli na górze ostatnio. W grudniu z rodzicami TŻ, w marcu zobaczyć suknię ślubną, w czerwcu po padło mi światło. Teraz pewnie jak pomaluje salon.
Ważne jest też to, że niedługo sami będą potrzebowali opieki. Zdolności kredytowej nie mamy. A wolę inwestować w dom niż płacić za wynajem. Tym bardziej powoli staram się to remontować. |
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- to tak jak u mnie chociaż wizja poprowadzenia przez tatę też jest fajna ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Czytanie przez najbliższych czytań, zaśpiewanie psalmu ii chyba tyle tak naprawdę. Chcemy organistę z parafii narzeczonego, bo ten u mnie to szkoda gadać. :P jeszcze mu się przez przypadek ślub z pogrzebem pomyli. Chcielibyśmy płatki kwiatów przy wyjściu, ale podobno proboszcz u mnie tego zabrania-bez sens, ale nie będziemy się tym na razie przejmować. a na weselu będzie tylko jedna atrakcja.
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie mam żadnych atrakcji na weselu. Tylko tort, o ile to atrakcja.
|
|
|
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co jest za atrakcje uważane
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
ex na jednej ze stron znalazłam, że atrakcją jest też księga gości.
Mój tort nie jest atrakcją bo nie będzie sztucznych ogni. Za to mam atrakcję ślubną-obrzucenie Młodych grosiakami. Edytowane przez zonamojegomeza Czas edycji: 2014-08-14 o 08:49 |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
haha no ok
dla mnie to żadna atrakcja w sumie |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nazw i pomysłów bardzo dużo.
Korci mnie zumba na weselu. |
|
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
My na pewno nie bedziemy mieć zadnych atrakcji na przyjęciu. Nawet tańców
No, chyba że ktoś sam będzie chciał potańczyć, to muzyczka w tle jakaś będzie pitolić Mam nadzieję, że atrakcji i wspomnień dostarczy gościom fakt zaślubin w starej fabryce
|
|
#920 |
|
Zadomowienie
|
witam Was dziewczyny
nasza data to 6.06.2015
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Anna, piękne macie te fotki z narzeczeńskiej Z atrakcji na weselu to chyba tylko fontanna czekoladowa. Jeśli chodzi o oprawę mszy to chcemy Ave Maria, Hymn o miłości i chyba tyle. A przed kościołem tuby z płatkami. Któraś pytała o to gdzie będziemy mieszkać po ślubie - my pewnie jeszcze w wynajmowanej kawalerce, ale prędzej czy później będziemy się rozglądać za własnym M, ale wszystko zależy od naszej sytuacji finansowej, także zobaczymy
|
|
|
|
#922 |
|
Szczęśliwa Czerwcówka
|
Witam Was przyszłe Panny Młode
![]() Trafiłam na watek przypadkowo, ale tak mnie zainteresował, że postanowiłam się przyłaczyć (jeśli mogę oczywiście). Moja tzn. Nasza data ślubu to 13.06.2013 r. Z moim Tż jeteśmy razem 1,5 roku, więc nie jest to długi staż w porównaniu do niektórych z Was Oświadczyny były po roku bycia razem, a znamy się troszkę dłuzej. bo ok 3 lat.Wracając do ślubu i wesela to mamy już salę, kamerzystę, fotografa, zespół i godzine mszy w kościele. Wszystko inne odkładam do nowego roku mając nadzieję, że zdążymy ze wszytskim Suknie narazie oglądam tylko w ineternecie, bo niestety jestem z tych co całe życie są na diecie i mam nadzieję zobaczyc wymarzone efekty ![]() Ogólnie narazie przeglądam cały ineternet w poszukiwaniu róznych pomysłów na wesele ![]() Nasze wesele, jak to często na Podlasiu bywa zapowiada się duże, bo z wstepnej listy gości wyszło ok 250 osób. Wiem, że to nieładnie jednak liczę na to że częśc się nie pojawi. Tzn. takich osób które nie są mi bliskie, a wypada zaprosić, bo daleka rodzina i też się bawalismy u nich na weselu... ZObaczymy jak to wyjdzie. Ostatni temat to atrakcje na weselu. U nas jeśli to są atrakcje to będzie fonatanna czekoladowa i stół wiejski. Nad księga gości jeszcze nie myślałam. A co do mieszkania po slubie (nie mieszkamy razem i nie będziemy do dnia ślubu) na początek stancja bądź mieszkanie z moim rodzicami, a potem myślimi nad kupnem własnego mieszkanka, bądź też budową domu, jednak zobaczymy jak będzie z pracą i naszymy możliwościami finansowymi. TRochę się rozpisałam, mam nadzieję ze na temat Pozdrawiam z deszczowego Podlasia.
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
O stół wiejski też atrakcja? Ile ja mam atrakcji
![]() Wysłane z telefonu. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Witam sie ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
ex atrakcje to także (wg www): zespól smyczkowy w kościele, ave Maria, wypuszczenie gołębi lub motyli, platki wystrzelone z tuby, grosiaki na szczęście, bańki mydlane, oryginalny pierwszy taniec, balon z mniejszymi balonami, śpiewniki dla gości, fontanny, księga gości, barman, sztuczne ognie i la piony, teatr ognia, lasery, karaoke, upominki dla gości.
Moje wesele jest mało atrakcyjne. |
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
to moze i ja napisze cos wiecej
mamy wszystko od sali po kamerzyste zaklepane, za sunkia rowniez dopiero sie rozgladam naszym kolorem przewodnim bedzie blekit, sala ma kolor kremu i ciemnego brazu wiec moglismy przebierac w kolorach, gdyz kazdy wlasciwie by pasowal wesele mamy na ok. 160 osob, nad poprawinami sie zastanawiamy jeszcze co do oprawy - na slubie beda spiewac nam kuzynki narzeczonego, w jego rodzinie zawsze kazdy je prosi o to i my rowniez a spiewaja cudnie do tego kolegi siostra bedzie grac na skrzypach,mlodsi bracia beda sluzyc do mszy (sa ministrantami z atrakcji to raczej nic nie bedziemy miec oprocz wiadomo kilku zabaw weselnych, tub strzelajacych itp jestesmy razem juz od ponad 7 lat, aktualnie przebywamy za granica w UK
|
|
|
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no way u Nas zawsze są bańki ma DJ w ofercie już w cenie ale nie zwracam na to uwagi, pierwszy taniec? no nie wiem rock&roll będzie, barmani, drzewko ślubne, karaoke - ależ mam atrakcyjne wesele ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
bo szukam skrzypka/skrzypaczki |
||
|
|
|
#927 | |
|
Szczęśliwa Czerwcówka
|
Cytat:
![]() Gołębie znając zycie też będą, bo mój sąsiad jest zapalonym gołebiarzem i na każde wesele zabiera ze sobą i daje je Parze Młodej do wypuszczanie. Nie ukrywam jednak, że nie chciałabym ich wypuszczać, bo się troszkę ich po prostu boję, a nie daj Boże jeszcze załatwi się na moją suknie to chyba goście będą na pierwsze danie mieli pieczone gołębie, bo zabije !! Moja mama upiera się przy barmanach, ale ja ich nie chcę i mój TŻ też niebardzo. Chociaż on żeby już odpuści przyszłej teściowej to by się pewnie zgodził. Fontanna czkoledowa zabierze troche miejsca, stół wiejski też i jeszcze jak barman by robił drinki to już w ogóle mało miejsca to tańca zostaje. U nas ksiądz zapowiedział, że nie można obsypywać Pary Młodej niczym, a szkoda bo zawsze marzyłam, że zostanę obsypana kwiatkami bądź grosiaczkami Ale nic straconego przed salą weselną może będzie szansa chociaż na wystrzelenie jakies tuby z płatkami Ogólnie to jestem też z tych co całe zycie marzą o ślubie, jak będzie wyglądał itp. A jak już przyszło mi na parwde palnować swój ślub to mam pustkę w głowie i jakoś zapał mi częściowo opadł. |
|
|
|
|
#928 |
|
Zadomowienie
|
skąd, skąd?
bo szukam skrzypka/skrzypaczki ok. 25km od Rzeszowa dziewczyna gra na skrzypcach od kilku lat, chodzila do szkoly muzycznej, bierze 100zl niezaleznie od ilosci granych utworow jesli jestes zainteresowana to dam Ci namiary na pw bo nie wiem czy moge tu jakies dane podawac (wybaczcie ale jestem tu nowa i troche nierozgarnieta )
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam atrakcji
|
|
|
|
#930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

nie znoszę oglądać zdjęć lasek w jakiś klubach z welonami i słomkami kutafonami 

Tż niech też strzela po ślubie ale ... oby nie ślepakami... 

Wróciliśmy, bo TŻ dostał tu pracę (jest górnikiem :P) i dom po dziadkach. My mieszkamy u góry, babcia na dole. Początki były... ciężkie.