![]() |
#5042 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: NEWSY CIUCHOWE/dokładki, część IX
Buty OSIRIS Uptown WMN (black/rainbow) czarno-fioletowe
Producent: OSIRIS Rozmiar: 38 (wkładka 24cm) Miałam te buty na sobie dosłownie 2 albo 3x, niestety niewygodnie mi się chodzi w butach sportowych które sięgają powyżej kostki. Stan butów widać na zdjęciu, lewy but ma od wewnętrznej strony 2 małe plamki i jedną na języku od środka. Kupowałam je za 299zł (jest cena na kartonie). Materiał: skóra syntetyczna Wulkanizowana podeszwa z tworzywa sztucznego Wyściełany gąbką kołnierz i język Podwyższony fason Wygodna i komfortowa wkładka EVA Oryginalny karton do kompletu ![]() Damskie buty street z odważną kombinacją kolorów z nowej kolekcji marki Osiris, model Uptown, powierzchnia buta to kombinacja gładkiej wyprawionej skóry i tekstylii, but ma design tęczy, but zawiązywany na rzep i sznurowadła, na pasku rzepu napis Osiris, bok buta ma metalowy design, język wzmocniony dla większej stabilności buta, buty nad kostkę z wytrzymałą, wulkanizowaną podeszwą.
#5043 |
Zakorzenienie
|
dokładki m.in
grafitowa narzutka Top Secret, romz na metce 38, mgiełka w czerwone kwiaty Dunnes Stores mgiełka tunika z motywem skóry węża New Look czarna bluzka Orsay fioletowa bokserka House zapraszam!
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2014-08-13 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#5044 |
:)
|
Zapraszam do mojego nowego wątku ( link w podpisie)
m. in : Perfumy: - Little black derss, Avon. Nowte z kartonikiem 50 ml, ubytek 1 psik - Eternal magick, Avon. Nowe z kartonikiem ( lekko zniszczony) 30 ml, ubytek 2 psików - Harajuku Lovers Baby, pojemność 10 ml, ubytek 2 psiki - Infinite seduction, Avon, pojemność wyjściowa 50 ml zostało ponad 25 ml Odlewki ( jeśli z mojego flakonu, nie mam atomków): - Cerruti 1881 około 10 ml w szklanym atomku - Kenzo Słonik około 7 ml w szklanym atomku poj 10 ml ( muszę sprawdzić dokładnie pojemność) - Burberry London około 4,5 ml odlewka w szklanym atomku o poj. 10 ml - Yves Rocher Naturelle do 20 ml - Calvin Klein Obsesion Night mogę odlać 10 ml - Jennifer Lopez Live Lux mogę odlać 20 ml - E. Arden 5th Avuene Style mogę odlać 10 ml - Katty Perry Purr mogę odlać 10 ml - Rihanna Roug mogę odlać 10 ml - Jimmy choo edp mogę odlać 5 ml - Guerlain, La petite rode noire mogę odlać 5 ml - Paco Rabbane Black XS mogę odlać 5 ml - Moschino Glamour mogę odlać 5 ml - Lancome, La vie est belle mogę odlać 5 ml ( tylko za Chloe SeeBy): i : - tulipan jane norman - shopper bag - chinosy next - snakersy z ćwiekami - espadryle i wiele innych |
![]() ![]() |
![]() |
#5045 |
Zakorzenienie
|
dokładam
|
![]() ![]() |
![]() |
#5048 |
Zakorzenienie
|
Trochę nietypowo. Piłki do golfa Wilson. Nowe, jedynie opakowanie jest lekko sfatygowane. Może jakiemuś panu na prezent
![]()
#5051 |
Zakorzenienie
|
koszula
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#5052 |
Rozeznanie
|
zapraszam do odswiezonego watku
![]() link w podpisie
#5053 |
Raczkowanie
|
Dokładam to co na fotkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5054 |
Wtajemniczenie
|
Dorzucam koszulę H&M. Zapraszam.
#5055 |
Zakorzenienie
|
mój wielki powrót!!!
nowy wątek i nowe ciuszki! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5056 |
Zakorzenienie
|
bikini Triumph
|
![]() ![]() |
![]() |
#5057 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam jeszcze dużo rzeczy np:
|
![]() ![]() |
![]() |
#5058 |
Zakorzenienie
|
![]()
#5059 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze więcej w wątku, również kilka męskich rzeczy
![]()
#5060 |
Szef ds. Wymianek
|
Zapraszam do nowej części wątku
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.