![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
basjenia tutaj jest wątek z wizażu odnośnie tego kocyka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=691115
z tego co czytam są dwie wersje, lżejsza i z ociepliną więc jak najbardziej nadaje się na jesień/zimę ![]()
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie strasznie rozki podobaja z tej firmy
![]()
#4743 | |
Zadomowienie
|
A ja mam jakiś śpiący dzień - najchętniej cały bym przespała ale się nie da.
![]() ![]() Inka - śliczne łóżeczko ![]() My kombinowaliśmy aby kupić Młodemu nowe łóżko a Małej oddać łóżeczko po Młodym ale po kilku nocach u dziadków stwierdzam, że kupujemy Małej nowe. On jeszcze nie mógłby spać na normalnym bo musi mieć ograniczniki dosłownie z każdej strony (bez najmniejszej luki). Cytat:
Inka - właśnie na pewno wymyślicie jakiś kompromis ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- A co do kocyków z minky to moja mama uszyła taki swojej wnuczce, jest taki cieplutki. Oczywiście materiały kupiła na allegro bratowa a babcia tylko uszyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej! nawet nie wiecie jaka jestem zmęczona, i fizycznie i psychicznie. Rodzina wykańcza, znajomi wykańczają, klienci dobijają ![]() któraś będzie wiedziała, czy luteinę mogę stosować jak się tam jakaś infekcja pojawia ? coś dzisiaj "czuję" tam, a mam zacząć brać lutkę co mi gin przepisał, kazałam mężowi kupić globulki na poprawę flory, zobaczymy czy mi się poprawi czy nie. Tylko jeśli faktycznie tam się coś robi to globulki nie przeszkodzą, a nie wiem jak z lutką?! orientuje się któraś ? ![]() jeszcze w dodatku "czuję" ból w gardle. ![]() ![]()
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rożki są dość drogie, ale też fajne
![]() |
#4746 |
Rozeznanie
|
oliwka- ja tez kupuje taki kocyk, jest swietny, tylko ten grubszy, większy i z metkami zeby mały mogl mlackac sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
Tydzien mnie nie było a tu tyyyyyle do czytania
![]() Wyjazd udał się fantastycznie, nawet 800 km podróż (w 1 str) nie była taka straszna. Całe dnie spędzałam w basenie ![]() ![]() ![]() Odpoczęłam od zakupów gotowania i sprzątania, no ale teraz powrót do rzeczywistości. Udało mi się was w 2 dni nadrobić ![]() - Roksape - ciesze się że wszystko dobrze - Chłopcy okazują się dziewczynkami ![]() - ja szukałam długo magnezu i trafiłam na musujący zdrovit - 1 tabletka to 100% zapotrzebowania, biorę co drugi dzień i skończyły się skurcze łydek, i zawsze to dodatkowa szklanka płynów - na "porządki" jelitowe zawsze mi pomaga jogurt, sama robię w dużych ilościach i prawie codziennie jem muesli z jogurtem na śniadanie - dresik z lidla słodki, ale dla leżących dzieciaczków nie praktyczny - leżą na kapturze, albo w kapturze No to na razie tyle - a zaczęłam 6 mc w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Paskudna pogoda, jest zimno i śpiąco.. W dodatku ciągle boli mnie brzuch, już byłam tyle razy z tym problemem u gina, że mi się nie chce iść setny raz, naprawdę nie mogę leżeć więc mogłaby mi 'zamontować' ten krążek i dać leki, bo wiadomo z jednej strony obowiązki- musze je wykonać, z drugiej wyrzuty sumienia że powinnam leżeć ![]()
#4750 |
Wtajemniczenie
|
Mam kocyk i podusie minky mietowe w sowki, letnia z wypelnieniem i jest naprawde super, polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, czytam was na bieżąco bo nie chce mieć później zaległości
![]() ![]()
#4752 |
Zakorzenienie
|
ja mam kocyk podobny do minky , ta mikrofibra czy jak to sie tam nazywa nie jest w wytłoczone kropki tylko gładki , z drugiej strony bawełenka i jest super! na bank na zimę bedzie ok
#4753 |
Zakorzenienie
|
Na spotkaniu ze znajomymi super. Potem bylam z tz i tesciowa na zakupach. A jutro jedziemy do berlina bo tz ma tak robote a my z tesciowa polazimy po sklepach
![]()
#4754 |
Zadomowienie
|
Karo89 spokojnie możesz brać luteinę przy infekcji albo razem z globulkami. Ja tak muszę brać, przypisali mi lutkę dopochwową i globulki od infekcji, bo nic się mnie nie może czepić
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Aaa no i jeszcze Justysia mój tż taki sam. Z racji, że to trzecia ciąża to mój tż wcale nie zwraca na mój brzuch uwagi. Nie głaszcze, nie wyczekuje ruchów. Jak to określił: będzie się cieszył jak zobaczy... Dzisiaj też wrócił wcześniej z pracy i nawet nie przytulił, nie spytał jak się czuje itd ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki w koncu udali mi sie Was nadrobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4756 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4757 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie wróciłam z parapetowki od znajomych. Trochę dziwna sytuacja, bo z koleżanką zaszlysmy w ciążę w tym samym czasie prawie, tylko że ona niestety poronila zaraz na początku ciąży... Przegadalysmy to, ale ciągle mam wrażenie, że im tylko przypominam o tej tragedii...
![]()
#4758 |
Zakorzenienie
|
Milego dnia dziewczyny
![]()
#4759 |
Wtajemniczenie
|
piszecie jak szalone, ja nawet nie mam kiedy wszystkiego nadrabiać
![]() co do tz'tów to mój jak leży obok to kładzie rękę na brzuchu, uśmiecha się jak mała kopnie, ale tak na codzień to zapomina, że jestem w ciąży ![]() ![]() kocyki Minky sa piękne ![]() ![]() byłam wczoraj na wizycie, zlecili mi badania kontrolne, a ciśnienie miałam takie, że lekarz 2 razy sprawdzał, bo myślał, że mdleję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4760 |
Rozeznanie
|
hejo.
Nam długi weekend szykuje sie w domu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Rozeznanie
|
Justysia, pozdrowienia dla synka, niech szybciutko wraca do zdrowia
![]()
#4762 |
Wtajemniczenie
|
Maczuma może to nie to samo ale Ja mam dwie koleżanki jedna 30l a druga 35 które nie mogą zajść w ciąże ta starsza się leczy a młodsza nawet nie chce iść do lekarz bo boi się ze to może być problem po stronie jej męża a jak to ona mówi to by go załamało i od kiedy wiedza ze jestem w ciąży to jest mi tak przykro w ich towarzystwie ...
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Aaa i Justysia powiedz synowi ze teraz sezon festynowy się dopiero zaczyna ![]() ![]() ![]()
#4763 |
Rozeznanie
|
Inka, na domiar wszystkiego, ta moja koleżanka też najmłodsza już nie jest... Stracili już dwójkę... Nikomu tak dobrze nie życzę jak im...
![]()
#4764 |
Wtajemniczenie
|
Tak szczerze to teraz kiedy juz czuje to maleństwo pod serduszkiem to nie potrafię sobie wyobrazić jaki to musi być przerazliwy bol stracić bądź wogole nie moc mieć dzieci
![]() Oby Twojej koleżance udało się zostać mamą ![]()
#4765 |
Rozeznanie
|
Witam się, dziś mój 22tc 1d czyli 6 miesiąc zaczęłam? Jak ten czas leci!
Ja w najbliższym otoczeniu tez mam dwie pary starajace się. Trzymam tak bardzo za nich kciuki. Inka mam to samo, wcześniej jakbym straciła ciążę jeszcze bym się pozbierala, ale teraz jak czuje mojego łobuza i juz tak niewiele zostało aby go przytulic to nie wiem... Nawet nie chce o tym myśleć. I to musi być straszne tak bardzo chcieć dziecka i nie móc go mieć :-( Ale głęboko wierzę, że wszystkim nam bliskim parą się uda, wiara i nadzieja to potężna broń ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4766 |
Rozeznanie
|
Nati, 6 miesiąc zaczniesz za tydzień, jak zaczniesz nabijać 23tc, tak mi sie wydaje. Co nie zmienia faktu, że leci bardzo szybko
![]()
#4767 |
Rozeznanie
|
Justysia, wizazowe ciocie życzą Twojemu synkowi powrotu do zdrówka
![]() A u nas jest już teściowa. Przywiozła dla małej kombinezon...różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Rozeznanie
|
Wczoraj skończyłam 22tc wiec dziś nabijam 23. Powiedzmy, że jestem na granicy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4769 |
Zadomowienie
|
Justysia dużo zdrówka dla synka
![]() Moja córa testuje moją cierpliwość. Wyje i koniecznie chce na ręcę, ale niestety ja nie będę jej brać, bo nie widzi mi się zaraz powrót do szpitala Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4770 |
Rozeznanie
|
Wczoraj oglądałam historie porodowe na tvn style i babka lekarka gadała (do swojej pacjentki) że ona urodziła dziecko w 31tc i ze tylko 12godz mały byl pod tlenem (czy w inkubatorku nie wiem juz) i ze tylko 5tyg w szpitalu!!
![]() A potem była babka co rodziła bliźniaki i urodziła w 33tc przez cc (bo chcieli ja trzymac do 35tc i naturalnie na poczatku) ale dostała nadcisnienia i w 33tc ją cieli, maluszki były takie małe, mowili ze miały 1500g a powinny 1800g ,no ale urodziła i 2 mce w szpitalu mają byc maluchy. Jak przetrzymamy do 35tc to jzu chyba najgorsze za nami (wiadomo w 27tc tez maja duze szanse na przezycie, ale nie na pełnosprawnosc ![]() roksape- to schyl sie i przytul ją to prawie jak na rękach, moze da sie nabrac :P A powiedz mi twoje dzieci tez tak maja ze ani kataru ani kaszlu i goraczka sie pojawia?bo mnie martwi najbardziej Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-08-15 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.