|
|
#4681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
linka- jest mleko zdrowe i zdrowsze
zdrowsze jest pasteryzowane niz uht mniej wartosci odzywczych traci ![]() a swoja drogą.. wiecie ze produkty fit..nie są fit tylko maja wiecej kalorii niz zwykłe? to jest najwieksze przegięcie wprowadzać ludzi w błąd, nazywać fit coś co ma 2x wiecej kalorii parówki, serki etc...ze specjalnie z mysla dla dzieci bla bla bla...a w składzie?sam syf!!! takze nie kupujcie płatków fit no chyba ze chcecie przytyc i cukrzycy sie nabawic ![]() zapomniałam.. Czy mozecie polecic cos do wlosow jakis olejek? ja uzywalam olejku arganowego kupuje go w rossmanie, nie jest az tak drogi ale jednak, moze polecicie cos czym bym szlo koncowki smarowac??? I jeszcze krem pod oczy przeciwzmarszczkowy!! mam straszne kurze łapki i lwie zmarszczki i ooglnie cale zoo na twarzy tylko musi byc delikatny bo mnie z byle czego oczy szczypią...kiedys robilam różne ciaprajstwa domowe ale teraz w ciazy mi sie nie chce
Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-08-13 o 18:49 |
|
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Ja używam z Ziaji i jestem zadowolona.
|
|
#4683 |
|
Rozeznanie
|
Dziś kupiłam 4 pajace i body za niecałe 20zł - wszystko bardzo dobry stan i albo next albo m&s! Cieszę się bardziej niż jak zostawiam kupę kasy w h&m
|
#4684 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem dalej w szoku
Goscie juz pojechali wiec zdaje realcje,na kawe mieli przyjechac dzisiaj ciocia z wujkiem TZ i przyjechali tylko wchodza mi do domu z Wielkim kartonem i z czyms w folii... Musialam miec ciekawa mine... A jak sie juz zorientowalam ze to COS w folii to materacyk a w kartonie jest lozeczko to juz wogole W zyciu sie tego nie spodziewalam !!tu wklejam linka jakie dostalismy lozeczko : http://mojabobostrona.pl/adm_files/B...ecruorzech.jpg
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
Inka suuper łóżeczo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4686 |
|
Rozeznanie
|
Śliczne łóżeczko
to Ci niespodziankę zrobili! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się szwagierka 'upomni' za jakiś czas, to powiedz, że uznałaś, że nie chce bo tak wyszło z rozmowy, i sprzedałaś. Cytat:
bardzo miło z ich strony!!! Co do akcji z mcdonaldem to wcale się nie dziwię, że byłaś zła. skoro to była Wasza wspólna taka "tradycja", to nie dziwię się że zrobiło Ci się przykro. Roksana ale super!!! cudownie, że idziesz do domku! oby teraz spokojnie wszystko się tam układało i dzidzia się nie pchała za wcześnie ![]() heloł. Mam dzisiaj meksyk. dosłownie. ;/ klientka zamówiła produkt co zlecałam innej firmie, przesłała projekt graficzny, okazało się że miał być inny kolor. nie ich wina, bo taki projekt, nie jej wina, więc czyja, moja?! chyba oszaleję dzisiaj. i żeby nie było, to nie pierwsza akcja tego typu dzisiaj. a miałam się nie denerwować... jeszcze w sobotę idziemy na wesele, a będzie tam ktoś kto w całej rodzinie miesza, nie mam ochoty normalnie :/ i się już tym stresuje.
|
|
#4689 |
|
Raczkowanie
|
Oliwka proszę bardzo:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...-122732-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...-119211-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...-119099-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...-119112-1.html http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...-119682-1.html Plus rzeczy dla dziewczynek.. ))
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Inka, łóżeczko jest super! Moje hormony zapewne spowodowałby, że bym się poryczała - tym razem ze szczęścia
![]() Sofia, to się obkupiłaś, ale dobrze, należy Ci się
|
#4691 |
|
Rozeznanie
|
Mam dzis niepochamowany apetyt, robie wszystko zeby sie czyms zajac bo inaczej w lodowce bym siedziala. Mam nadzieje, ze to chwilowe
|
#4692 |
|
Rozeznanie
|
Roksape super, że jutro do domku
![]() Inka bardzo trafiony prezent ![]() Dziś mialam intenswyny dzień. Rano czekała mnie wizyta z synkiem u lekarza, m.in. dlatego, że dostał od swojego brata ciotecznego potężnego kopniaka w jąderka. Stało się to jakieś 2 tygodnie temu, ale młody co jakiś czas mówił, ze jeszcze go boli. Dla pewności poszliśmy sprawdzić czy nic się nie dzieje. Całe szczęście jest ok., ale lekarka mówiła, że takie urazy moga być bardzo niebezpieczne. Później zapowiedzieli się znajomi i musiałam w ekspresowym tempie ogarnąć dom. Dopiero wieczorem usiadłam. Jak na złość młoda prawie cały dzień nie dawała o sobie znać i już zaczynałam się martwić, bo z reguły dużo sie wierci. Niedawno przypomniała sobie, że trzeba trochę akrobacji wykonać, wiec jestem spokojna. Mnie też dopadły skurcze łydek. Jutro lecę po magnez. |
|
|
|
#4693 |
|
Wtajemniczenie
|
Inka, ale fajny prezent dostałaś
![]() Ja się na razie żegnam z forum, bo wyjeżdżam na 2 tygodnie Nie wiem jak ja wytrzymam bez komputera. Ciekawe, czy przez ten czas już zdążycie zapisać trzecią część wątku
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja zaraz jadę na glukozę - obciążenie :/ mam nadzieję, że jakoś pójdzie... Czujecie jakieś kłucia, bóle w okolicach spojenia łonowego albo szyjki? wczoraj Młody tak się usadowił, że był na samym dole i kopał w pęcherz, szyjkę i mnie tam kłuje do teraz jakoś :/ niekomfortowe uczucie. sofia ta tunika w różyczki fajna, miałam ją też kupić, ale jakoś stwierdziłam, że nie i wrzuciłam spódnicę i spodnie. inka ładne łóżeczko, mega radość dla Was - bardziej pewnie dla Ciebie bo cieszy oko ja nie mam takiej rodzinki, do tego tak pomysłowej.
|
#4695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łóżeczko śliczne ![]() Roksape super, że dziś już do domu Cieszę się, że zakładanie nie było takie straszne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia Mamusie
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
Oliwka, powodzenia na glukozie. Ja dziś do diabetologa...
Miłego dnia
|
#4697 |
|
Rozeznanie
|
zazdroszczę wam dziewczyny, że tak dostajecie rzeczy dla maluchów, u mnie raczej nie zapowiada się na to. Żeby nie było, że narzekam bo nie liczyliśmy na to, że coś dostaniemy i przygotowani jesteśmy, że musimy sami wszystko kupić ale to jednak zawsze miła niespodzianka jak ktoś coś ofiaruje
|
|
|
|
#4698 |
|
Zadomowienie
|
Jak dobrze ze dzisiaj ostatni dzien w pracy a od jutra weekend
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4699 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() inka- no super! ale ci zazdroszcze Fajne rodziny macie, tu tesciow, tu wujkow my od nikogo kompletnie nic nie dostalismy i tak mi troche przykro ze tescie sie nie ciesza bo ani nie pytaja, kompletnie nic, tesciowa nawet nie umi terminu porodu zapamietac, i ani jednego chcoiaz ciuszka malemu nie kupili, spoko nie muszą, ale wiedziałabym ze ich to obchodzi troche, widzialabym ich radosc Toz to cała frajda isc poogladac takie maluskie rzeczy No ale... grunt ze my sie cieszymy z naszego skarba tylko tez co to za radość jak nie ma jej z kim dzielić...ah no trudno ![]() Powodzenia na glukozie i u diabetologa. Dzisiaj tez kupie te glukoze w koncu i w pon pojde sofia- za te szorty tylko 30zł???a ja dalam 100zł ;( super łowy ![]() ej inka.. a swoja droga moglabys wkleic zdj tej lafiryndy z pokraczną pozą ale bym sie posmiała hihihihi
Edytowane przez Justyssia87 Czas edycji: 2014-08-14 o 08:51 |
|
|
|
#4700 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mój mąż mówi że z tego co słyszał z opowieści o kobietach w ciąży to ja jestem wyjątkowo grzeczna ![]() Cytat:
przesłodkie ale nie kupiłam dla mnie to chyba zbędne...sama nie wiem za to kupiłam 8-elementowy komplet za 37 zł i jestem zachwycona, tylko te spodenki jakieś takie małe w porównaniu do reszty... i zestaw 2 koszulki + 2 x spodenki za 18,70 zł szukałam pajaców ale u mnie już chyba wyszły i nowa kolekcja jesienna superowa ale ceny powalające ![]() Cytat:
czaję się na dresik, inne jakoś nie przypadły mi do gustuCytat:
albo kanapkę z pomidorem to by było tyle warzyw jakie jada za to owoce zawsze i wszędzie i w każdej ilości
|
|
#4701 |
|
Wtajemniczenie
|
Justysia
powiem tak to zdjęcie nie jest na nasz ciążowy żołądek x) Ja sama miałam odruch wymiotny a nie chce wywołać fali rewolucji żołądkowych na forum
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na wizytach,badaniach
ja dzis mialam z tz jechac do pogozelicy na pol dnia bo muso cos zalatwic. Ale stwierdzilam ze wole sie spotkac ze znajomymi
|
|
#4703 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale by mi pasowało do pokoju ![]() Wy kupujecie komody, łóżeczka, szafeczki, regały a my kupujemy nowe biurko i to większe niż obecne żeby było więcej miejsca w pokoju i miejsce na łóżeczko wiem...absurdalne ale mam dzisiaj humor wspaniały jak mi go ktoś zepsuje to nie ręczę za siebie
|
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
Alekaz Ciebie ostatnio więcej nie ma w domu niż jesteś
A co do lozeczka to Ja się wogole nie spodziewalam bo moj tato w przyszłym miesiącu miał mi wysłać pieniazki bo od samego poczatku mówił ze to On wnuczce łóżko kupuje Cieszę się tu jak dziecko :p
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
Inka bo juz mi sie nudzi siedzec w domu to latam gdzies codziennie choc na 3-4 godziny
|
|
#4706 |
|
Zadomowienie
|
a technicznie dopytam- jaki materac?gryka kokos? moja znajoma wczoraj dzwonila że też ma dla mnie łóżeczko. jej siostrzeniec mieszka w niemczech i zawsze jak przyjeżdżali to spał w innym więc ma dla mnie nowe, raz złożone, ale nie używane. i tak myślę o materacu...
pora na trening powoli... aaa przykładaliśmy wczoraj stetoskop do brzucha ale jeszcze nic nie wysłuchałam.tylko jak się rusza takie pukanie/pływanie..ale będę do tego wracać ![]() zdecydowałam się na to całe baby shower... chociaż ciężko to tak nazwać... raczej sproszę koleżanki żeby posiedzieć i poplotkować bo niby każdy chce się spotykać ale koniec końców to wiadomo jak to wychodzi... |
|
|
|
#4707 |
|
Rozeznanie
|
ale jestem zła od rana
|
|
|
|
#4708 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miła niespodziankaCytat:
A mnie w ostatnim czasie tak pochłonęło wykańczanie domu, że aż aż mi się po nocach śnią zlewy, żyrandole itd...obsession Mam nadzieję, że jeszcze z miesiąc i będę to miała za sobą i będę mogła w końcu zająć się kompletowaniem wyprawki dla Młodego No i nowa pralka przejdzie chrzest bojowy jak zacznę prać te wszystkie ciuszki, kocyki i kombinezony
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
Basjenia tak materacyk Gryka-Kokos,ciocia z wujkiem sami pare lat temu przerabiali temat dzieci
Wiec jestem spokojna ze znaja sie na tymco dobre ![]() Swoja droga opowiadali wczoraj jak sie dowiedzieli w 4 miesiacu ze "Prosze panstwa ciaza mnoga" Blizniaki Ale sie usmialam
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce pianka-kokos-gryka czy jakos tak
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

zdrowsze jest pasteryzowane niz uht mniej wartosci odzywczych traci 
to jest najwieksze przegięcie wprowadzać ludzi w błąd, nazywać fit coś co ma 2x wiecej kalorii
parówki, serki etc...ze specjalnie z mysla dla dzieci bla bla bla...a w składzie?sam syf!!! takze nie kupujcie płatków fit
i lwie zmarszczki i ooglnie cale zoo na twarzy 

W zyciu sie tego nie spodziewalam !!

tylko tez co to za radość jak nie ma jej z kim dzielić...ah no trudno 
Mam nadzieję, że jeszcze z miesiąc i będę to miała za sobą i będę mogła w końcu zająć się kompletowaniem wyprawki dla Młodego
No i nowa pralka przejdzie chrzest bojowy jak zacznę prać te wszystkie ciuszki, kocyki i kombinezony