|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() ja pracuje w przerwach od spamowania ![]() hehe no tak to bywa. ja nie mam jakis preferencji okreslonych... byl juz blondyn, brunet a nawet rudy hehehe no ale skonczylo sie na brunecie (na dzien dzisiejszy
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... Mój tata też nie jest wysoki, bo ma gdzieś z 172 cm. Ale dzięki mamie, która też ma z 172 cm, jestem dość wysoka (mam około 174-175 cm)
Zresztą u mnie w rodzinie śmieją się, że ja taka duża jestem, bo wychowałam się na sztucznie pędzonych kurczakach Wogóle to w wieku 4 miesięcy już byłam karmiona łyżką, bo nie chciałam z butelki i do tego dawali mi jakieś normalne zupy... No i teraz są efekty
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mało faszerowane czy co
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaa widzisz
Moje kurczaki to chyba na jakiś sterydach musiały być
|
#1956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i tez widac efekty ![]() ja bylam pierwsze 1,5 roku na piersi ![]() SĄ ![]() |
||
|
|
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
ja zawsze jadłam dużo kurczaków, mam w miare duży biust i owłosione ręce
super...
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
to mnie chyba rodzice glodzili, że nie urosla
a kurczaki to mialam wiejskie, bo dziadek hodowal - moze tem buuuuuuuuuuu to wszystko wina dziadka już po treningu siedz i zdychamNavi ja zrobiłam porządek w szafie i się przerazilam ilością ciuchów, więc raczej nie powinnam nowych kupować albo raczej wywalić stare i zrobić miejsce
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wtedy się wyprowadzam to wtedy na nowym się poukłada, to wymyśliłam![]() Pingwinku masz 165 cm a ja sobie wyobrażałam Ciebie jako wyyysoką i umięśnioną kobietkę
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem chudy kurdupel
![]() wszyscy myśla, ze jestm duza i czarna - kurcze musze mieć koszmarny charakter
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1961 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się wydaje ze wzrost 165 jest super dla kobietki, tak jak pisała navi szpile można założyć bez problemu
![]() ja tam wolę byc filigranowa niż babochłop 2 metrowy
|
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
hehe ja tez mam 165 i nie sadze ze to malo
moze dlatego ze obracam sie w kregu ludzi mniejszych ode mnie... no poza moim Tżetem ktory ma 185 i podobnie jak pingwin nie patrze sie na nizszych mam zasady: facet musi byc wyzszy i NIE chudszy ode mnie![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzisz-wywalic stare i miejsce na nowe zrobic zdecydowanie ![]() ja to o cwiczeniu nawet nie mysle, tak sie czuje ![]() Cytat:
a ja sobie Ciebie od razu wyobrazilam jako blondynke.. nie wiem czemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny taki blad zrobilam w robocie, ze myslalam ze mi leb utną, albo uff...
|
||||
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wolę być malutka, szpilki włożyć można, szkoda tylko, że moje stopy nie są skłonne do posłuszeństwa w sprawie szpilek, chodzą jak chcą
![]() nawet na moje wesele szpilki kupiłam ale 3-4 cm.
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
hehe navi kazdy ma prawo do bledow... ale faktycznie... moze lepiej nie przy kasie
sweetpinky hahaha dobre! mam to samo, ja czasem z adidasow spadam a co dopiero z obcasa a jak juz ubiore to sie musze skupiac: prawa, lewa,prawa, lewa.... dziura w chodniku... lewa, prawa... Moze kiedys sie naucze
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prawa...lewadobre ![]() ale jedne sandałki na szpilce mam i są bardzo wygodne
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazalabys cos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jaki schemat ![]() ja na szpilkach umiem.. ale dziewczyny co chodza w sandalkach na wysokim obcasie to szczerze podziwiam! jeszcze z takimi cieniutkimi paseczkami ![]() kurna znowu leje
|
|||
|
|
|
#1969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to nie fajnie... |
||
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Suknie kupiłam tzn zamówiłam bo dopiero będzie 10 wrześni, a zamówiłam w Madonnie na Wilczej u Ciebie w mieście. Oto i ona
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudny krój ![]() jejciu naprawdę prześliczna, wg mnie idealna,
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane! niestety jeszcze nie mam. Ale nie zapomnę wkleić zdjęć jak już będzie po ślubie.
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co wtedy?w ciągu 19 dni ciężko by mi było cokolwiek znaleść. Tfu tfu odpukać!
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
piękna kiecka
ja mialam tylko 2 przymiarki jedną jak zamawiałam, potem za 3 miesiące suknię przyslali i 2 na tydzień przed ślubem Sweet napewno zdążysz i będzie idealna ![]() a ja mam kilka bardzo wygodnych sandałków na szpilce: 4 pary i 3 mniej wygodne, ale wole addidasy ![]() pięknie sobie tu spamujecie
|
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
ejj no... widze 7 na dole, a zadna nie spamuje
|
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym problem ze cos chwilowa cisza zaległa ![]() ja tez wole adidasy, albo japoneczki płaskie, uwielbiam!!
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
wygoda wygodą, ale dla urody trzeba cierpić%-)
noga na wysokim obcasie to zupelnie inna noga
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Wogóle to w wieku 4 miesięcy już byłam karmiona łyżką, bo nie chciałam z butelki
mało faszerowane czy co

uff...