![]() |
#2491 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
J. je tylko kasze lub owsianke na mleku krowim (mm nie chciał tknac)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() foto wlosków zapodasz? ![]() w zasadzie nie traktowalam tego w kategorii urlopu (ten bedzie dla mnie dopiero jak polecimy do Grecji ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() foty wrzuce jak zgram, ale malutko mam bo aparat kobyła i nie chcialo mi sie targac w ten gorąc. Brat cos robil , czekam az podeśle. O urlopie napisałam Modernie Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaką relację? z urlopu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Janek ostatnio bierze telefon, przykłada do ucha i mówi cos na kształt "haa" ![]() U nas niestety goraczki ciąg dalszy. W nocy dałam mu ibum w syropie(nie było łatwo), rano obudził sie bez temperatury, humor w miare dobry, potem po drzemce znów mu skoczyła, bo ibumie spadła i na wieczór znow skok. Caly czas kreci sie ok tych 38stopni, 7 kup dzis było i jesc za bardzo nie chce. Jak na moje to zeby, ale jutro i tak chce sie z nim przejsc do lekarza, bo potem 3 dni wolnego to chce byc spokojniejsza. A tak w ogóle to naszła mnie chęć na tatuaż ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem, że tragedii nie było, gorączki nie było ino lekkie rozdrażnienie. Najwięcej wysypki mil na główce. Kąpaliśmy go w nadmanganianie potasu, i czasami smarowano pudrem. A zaraził się od kuzyna, a ten znowu od jakiegoś innego dziecka. Byliśmy u brata na imprezce małej i dzień po tym wyszły mu pierwsze krostki a Maksiowi równo tydzień po spotkaniu. Do teściowej niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() co do gorączki to współczuję, może faktycznie te ząbki ... oby moj Ma jak miał ostatnio gorączkę też poszłam dodoktorki i ona stwierdziła, że nic mu nie jest i to pewnie ząbki bo dziąsła czerwone (od tego czasu minął miesiąc i o ząbka nie widać ![]() ehhhh służba zdrowia ........ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- my po rehabilitacji. mamy tak rozłożone w czasie wszystko, że dziś spędziliśmy w szpitalu 4 godziny. pod koniec J. już nie był w stanie wysiedzieć. generalnie nie jest źle. trochę źle stawia jedną nogę, ale wg rehabilitantki gdyby miało to iść w złym kierunku to już byłoby bardzo kiepsko, więc obserwować, kontrolować. ogólnie jest rozwinięty ponad swój wiek ![]() jeszcze pytanie: ile mleka krowiego dziennie dziecko może pić ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Helol juz z drogi do pracy, jade wczesniej wszystlo skonczyc. Mialam wstac o 5 a tu niespodziewajka dziecko od 4 zarzadzilo ze nie spimy.Ech.....
W☠☠☠☠ilam sie wczoraj w zlobku, szefowe sa na urlopie i rodzice maja wyrabane na wszystko bo opiekunki maja w nosie. Wczoraj mi opowiadala jedna pare historii to szczeke zbieralam z podlogi. Matka przyprowadza dziecko z biegunka, nie chca jej go przyjac jak mowi, wiec zwiewa i nie idzie sie do niej dodzwonic, druga przez 5 godzin nie odbiera telefonu a dziecko sra, nie chxe jesc nie chce pic i jeszcze ma pretensje,ze sie jej w pracy przeszkadza. Ze nagminne jest ze mowia o jedzeniu, pampkach i nie przynosza, o ile pampy mozna od inego dziecka pozyczyc tak jedzenie juz nie. To ja jak wariat co wieczor zupe gotuje,zeby miala swieza,sloiki z drugim daniem zanosze,picie a tu takie numery... Monika a te 0,5 l to na ile posilkow? Bo w sumie to dwie butle. Za kazdym razem jak piszecie czy gotuje manne to mam przed oczami tslerz z dxiecinstwa manna z sokiem malinowym. Alez to bylo wtedy dobre....
#2495 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() jak moja mama byla tu w odwiedzinach, to tez po czasie mnie draznila ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze, ze to tylko na jakis czas - obyscie sie szybko z budowa uwineli ![]() Cytat:
![]() u mnie dzis tez manna orkiszowa na sniadanie ![]() M. nawet cos tam skubnal ![]()
![]() |
#2496 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u nas o syrop to sie drze o jeszcze, wczoraj tża zaprowadził do szafki gdzie lezy i mu pokazywał zeby mu dac ![]() rozmowy telefoniczne przeprowadza równiez, małpuje tż i chodzi jak on po całym mieszknaiu z klockiem, przytrzymuje go rączka i nawija po swojemu, młoda robiła identyko ![]() Cytat:
![]() ![]() ja nie znosze kaszy mannej po dziecinstwie, dzieciaki niechec chyba w genach odziedziczyły ![]() łapanie siusków porażka, rano obudziłam się poszłam do pokoju dzieciaków, mysle po cichu ząłoze, akurat się obudzi, to do woreczka złapiemy, przychodze a tu dzieci nie śpią, grzecznie lezą ![]() ![]()
![]() |
#2497 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuki za szybką budowę. My próbujemy się za to zabrać już rok! I wczoraj w końcu postanowiłam, ze sama się tym zajmę bo Tż- ta ciągle nie ma i nie ma czasu. I co się okazało! Że zgubił warunki zabudowy niezbędne do podziału działki ![]() Ale szczęście w nieszczęściu, załamana poszłam do gminy i cudem otrzymałam jeszcze jeden egzemplarz, Pani miała o jeden więcej wydrukowany akurat nasz! Także dzisiaj jadę spowrotem złożyć dokumenty i trzeba ruszyć w końcu ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaś u logopedy z mową mieści się w dolnej granicy umiejętności jak na skończone 16 m-cy, gdyby nie to że miał 6/7pkt to nie chciała by go już widzieć a tak to jeszcze chcę go skontrolować w 2 roku życia. A i pochwaliła za odpowiedni zakup bucików, mamy teraz z Mrugały. Panika dużo cierpliwości u teściowej ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Despa - masakra z takimi rodzicami..
A to 0,5 l mleka to na jeden posilek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Hej to ja
Czytam was uwaznie - ale z odp juz mi gorzej idzie. Wczoraj Milus zostal sam w przedszkolu - nie plakal. Byli na dworze ( mama dostala "zawalu" jak zobaczyla ciuchy do prania - wszystko BRUDNE body po calej dlugosci - okazalo sie ze Milus upodobal sobie KAULZE ![]() ![]() Dzis troszke plakal - ale to dla tego ze chcial isc od razu na plac zabaw a przeciec najpierw trzeba zjesc sniadanko ![]() ---- Panika - ![]() ![]() Monicca - ![]() Trolla - oby szybko przeszla ta wysypka. Wiecej nie pamietam - musze zaczac chyba brac Magnez haha. Ide walnac komara - do 13 bo na 16 ide do pracy - wczoraj dzwonili i sie pytali czy moge - nio jasne ze Moge Wiec milego dalszego dnia Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
Helloł Lasencje
![]() ogłaszam ze zyje ![]() już 2 tygodnie nad morzem ![]() bosko,bosko ![]() wbijam się bezczelnie bez nadrabiania .... tylko Tasi pogratuluje goraco ![]() ![]() ![]() i zgupiałam bo widze Kmagg -myślałam ze pomyliłam watki ze na stary trafiłam ..... hehe ![]() ![]() widze tez ze Scarlett znalazła czas aby do nas wrócic -Helloł kochana ![]() A u nas bosko - R pije 3 razy na dobe cyca ,w nocy się nie budzi -czasami tylko raz na łyk wody ,albo obudzi się ,wstanie właczy sobie pozytywke i się kładzie ![]() No i jest mega pozytywny i elastyczny . raz dwa wybił się z domowej rutyny i na wakacjach wstajemy o 10 , 11, potem dojście do siebie sniadanko ,ogarniecie i od 13 do 20 jesteśmy na plazy,miescie ....wracamy o 20 się wykapac i lecimy na miasto ,plaze do 23 ,czasem nawet po tej godzinie jeszcze łazimy ... a R spi 2 godzinki po południu a potem normalnie wytrzymuje do północy . No i cudnie je ...nawet łakomczuch bym powiedziała . posilamy się w restauracjach ,tylko sniadanie w domu - owsianka . ale na obiad (jemy zawsze "tutejsze "jedzenie czyli nad morzem tylko głownie ryby ) R zjada połowe dorsza ,albo soli z warzywami .a potrafił by więcej ryby tylko już daje stopa . oczywiście zero faldek , waga- 10,4 ![]() ![]() W każdym razie obiad dla 5 tyle jedzącej to tyyyle kasy ... a to tylko Pl morze ... Wiec fajnie ,choć mamy swoje lokum nad morzem blisko plazy to jesteśmy w 1 pokoju .i wszystko ok ,ale jednak brak nam prywatności i oddechu od dzieci ... za to nie narzekam bo spotykamy się ze znajomymi i to dopiero sajgon - ryczące dzieci ,marudzace ,niegrzeczne ,a to wszystko wina rodziców którzy nie wychowują . masakra . nawet zdarzyło się ze matka za niedzielenie się przez jej syna zabawkami z moimi dziecmi zamknęła swojego na balkonie(2,5 roku) i skwitowała tekstem " siedz na balkonie tam baby Cie zabiorą i ptaki cie zjedza" . ![]() ![]() także nie dziwie sie niektórym dzieciom ze takie sa ...z takimi rodzicami tez bym ciagle wrzeszczała . do tego ów chłopiec tak zazdrosny ze mi Nine pobił klockiem i jej krew z głowy leciała .... ta płakała i poskarżyła sie jego tacie a tata na to " to mu oddaj " .i poszedł . Nina nadal płakała ...bo przecież boli ,bo przecież nie wolno bic ,zwłaszcza młodszych ... Mnie niestety przy tym nie było ...ale jak przyszłam i rozmawialiśmy z rodzicami to Ci olali sparwe ... ![]() Jestem wykończona cudzymi dziecmi . i tłumaczeniami naszych znajomych ze moje dzieci grzeczne bo takie sa i mam szczęście . no tak najlepiej wszystko zwalic na los .a ja siedze od 9 lat w domu z nimi i nic nie robie ... Masakra . albo tekst ze R nie płacze i to dziwne " zobacz on tyle dni nie płacze ,a dziecko powinno ,musi mieć charakterek . starsze dzieci tez takie grzeczne jakies .." No i przezylismy jelitówke Niny na wakacjach .ostrą .bardzo .prawie 40 stopni ,ból brzucha ,biegunka . N jedziła w wózku R przez 3 dni . Na plazy tez bosko - R oczywiście biegnie prosto do morza , leci tak az po szyje,za szyje ...zero starchu , to nic ze woda zimna ... ![]() I ulubione zajecie mego syna oprócz zabawek autami (nadal szał nawet przy talerzu z obiadem muszą być brum-brumy) to ...starszenie ![]() ![]() no i pochwale sie ze R ślicznie siedzi przy stole na dorosłym krześle i potrafi sam dużo zjeść nabijając sam na widelec ![]() a jest taki "malusi " ![]() ![]() wróce to będę nadrabiać ... ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2014-08-14 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() chociaż mnie czasami brak cierpliwości do Oliwii to nie wyobrażam sobie żeby tak postąpić ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Nestelle - super że urlop udany! ![]() a jak czytam o rozmiarze 36 ![]() ![]()
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
nestelle nic sie nie chwalilas, ze wyjezdzacie
![]() milego urlopowania, kiedy powrot? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2503 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej Hej,
wróciliśmy z nad morza. Było fajnie.. na początku złapałam kleszcza a na koniec bylismy na pogrzebie... ogólnie ok. Życie... Moje dziecko ciagle się popisywało.. i stwierdzam, że mam rozpieszczone dziecko ale uczymy uczymy i tlumaczymy. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nestelle udanego urlopu. W skrócie co u nas.. Bylismy w Krynicy Morskiej i w okolicy.. Sztutowo, Stegna, Jantar, Kąty Rybackie - przejazdem. W sSztutowie mieliśmy kwaterę. Wszystko ogólnie ok, wyjazd udany. Paweł nauczył się mówić " ciepła" np. woda, piwo pytamy ajkie jest i odpowiada.. mówi " czapa" , tata mama woła baba... krzyczy "cze" jak widzi dzieci,podnosi przy tym rączkę komiczna sytuacja. Na poczatku bał się plaży i wody, później już było ok. Ja natrafiłam na kleszcza i spotkałam się po raz kolejny z uprzejmą służbą zdrowia.. rumienia nie było jest ok.. obserwuję. Urlop się skonczyl. Mój mąż odpoczywa.. i proszę mo kciuki za nową pracę. Cieszymy się sobą... ![]() ![]()
![]() |
#2504 |
Zakorzenienie
|
TroLa to nie mialo nastraszyc, bo pezeciez moja zlobkowa tylko pokazac debilizm innych rodzicow, bo inaczej rego nie nazwe.
Nestelle babo, nie mowilas ze wakacjujecie!
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, byliscie na miejscu, czy odwiedzaliscie tez okolice? kleszcza wpsolczuje, musialas brac antybiotyk? tzn. dobre czy niedobre spotkanie ze sluzba zdrowia? ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Dziewczyny, co to za ewenement siedzi w parowkach, ze dzieci je lubia? ![]() Juz kilka razy zdarzylo mi sie dac parowke Marcelowi, i on zje ze smakiem cala, calusienka parowke ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My(tzn ja i K) wrócilismy własnie ze wsi od tesciów, muu i ihhhaaa mogłyby z nami zamieskac, przed wyjazdem w srode zaszczepilismy sie w koncu odra-swinka-rozyczka i czekam na objawy....NA szcescie tż domyslny chociaz troche i posprzatał,w duzym pokoju sladu juz nie ma;pA jutro cały dzien dla naszej 3 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Moderna obecnie jest tyle rodzajów parówek i niektóre jak się poszuka mają świetny skład ja uważam że jak parówka ma już 93-99% mięsa to jest bosko Aniela ostatnio zamaskowała w takich 93% bez glutenu ale ona tam parówek i jajek nie rusza za bardzo "na siłę" jej wepcham ale żeby tak chętnie to nie, chętnie jadła pierwsze 2-3 razy.
Generalnie o parówkach mówi się be bo jednak większość obecnie ma 70 % mięsa a kiedyś było jeszcze gorzej a reszta to syf ale producenci jak widać zaczeli mądrze o tego podchodzić i jest wg mnie bardzo dobrze. Najbardziej trzeba zwracać uwagę na te z cięlęciny, cielęce tu to czasami jest porażka 2 procent ale zdarzają się takie 97procent. Udanej końcówki wakacji dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- my też jeszcze mmr nie szczepiliśmy a termin był 27 maja ale mała przed samym szczepieniem dostała gorączki i więcej nam po drodze nie było |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Wtajemniczenie
|
Oliwka - muszę się wytłumaczyc bo ja daję O. cielęce, ale jak wiecie moja mamuśka pracuje w restauracji jako szef kuchni i załatwia mi (Oliwci) super pyszne , pewne paróweczki
![]()
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
K.jada parówki,ale tez te z górnej półki,pewnie jakby, nie miała innych to raz na miesiac pozwoliłąbym mu i te 70% ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ja pierdziu ![]() Cytat:
![]() no bo w sumie to był urlop ![]() ![]() ![]() Z moja mamą nie jestem w stanie wytrzymac 3 dni niestety ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tą matkę to sama bym na balkonie zamknęła na pare dni żeby skruszała ![]() Cytat:
![]() i super że urlop udany Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() U nas chyba lepiej. Dzis goraczka była w dzien, ale wieczorem juz nie. Byłam u lekarza ale dowiedziałam sie tylko ze nie ma infekcji drog oddechowych. Dobre i to. Nadrobilam, wiec ide prasowac. Pa Edytowane przez alliw Czas edycji: 2014-08-14 o 20:05 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
anika_s nie musisz się tłumaczyć też staram się kupować Anieli parówki cielęce a o takie prwadziwe jest bardzo trudno przynajmniej u nas w małych miasteczkach najczęściej udaje mi się kupić gdzieś w Pń albo po znajomości załatwić. Ale właśnie kiedyś natarfiłam na super parówki już pisałam i miały chyba 97 czy 8 ? procent cielęciny
Klementyna o tak jak piszesz parówki o zawartości mięsa 25% stąd parówki są w kategorii najgorszych produktów ale jeszcze dwa lata temu gdy nawet tu na wątku negowałyśmy parówki robiłyśmy to słusznie bo już wtedy zaczęłam zwracać uwagę na ich skład i było może 5 producentów którzy dawali około 90% miesą w parówce teraz parę dni temu kupowałam i 3/4 parówek na stanowisku mięsnym miało od 85% wzwyż o dziwo najmniej miały popularne berlinki i jedynki a takie robione dla PiP z szynki 90% ... jakiejś firmy bezglutenowe 93% szynki choć podobno najlepsze parówki to lidlowe pod względem mięsa przynajmniej jeszcze do niedawna .... ja tak patrzę na te parówki bo mój tż często przegryza do domowych hot dogów ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- alliw no muszę spytać muszę :P to w takim razie jak ty wytrzymałaś z mamą te chyba 18 lat ? ![]() tak ot to ja z moją mogła bym mieszkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Raczkowanie
|
hej,
przede wszystkim Tasia śliczną masz córeczkę, piękna mała kruszynka ![]() Panika jak mdłości? moje chyba pomału przechodzą ![]() ![]() Dziewczyny ![]() ![]() Kasia ![]() Demeter jak brzuszek? Szybciej rośnie w drugiej ciąży? a teraz chwale się, wizyta dzisiaj była, dziewczyny piękne i zdrowe ![]() tak, już widać było płeć (sama byłam mega zdziwiona, 11 tydz dopiero), przynajmniej u jednej 2 piękne kreseczki ![]() ![]() pomierzone, pooglądane, kształtne i ładni się rozwijające, równiutkie, ładnie podskakiwały na usg, popłakałam się oczywiście i chyba dopiero do mnie dociera że to bliźniaki, że będą 2 małe maluszki na raz ![]() mam ładne fotki ale muszę to jakoś poskanować albo fotkę cyknę aparatem i wrzucę do klubu. Powiem wam że miło popatrzeć na to usg, szczególnie że już są takie malutkie dzidzie i machają pięknie nóżkami i rączkami. Panik kiedy wizyta? W ogóle która tu jeszcze planuje na najbliższy czas dzidziusia? przyznawać się ![]() Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie ![]()
#2514 |
Zakorzenienie
|
Klementyna Kacper tyle zjada
![]() ![]() ![]() Despa rodzice maskroza ![]() pisałyście o mleku więc ja daję dwa razy dziennie na rano i wieczór mm w ilości 210ml nie raz na śniadanie płatki owisane na mleku albo kluski lane albo na kolację kaszka manna lub jogurt ze słoiczka lub naturalny. sera żółtego nie jadamy bo jest be i białego także bo jest be kiedyś była pycha mozzarella obecnie jest do bani. |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |||
Zakorzenienie
|
mam chwilke wolnego bo R wisi na tacie w nosidełku i poszli dalej plażą a ja sobie siedze nad brzegiem wiec nadrabiam tylko ostatnią stronke ......
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja podaje tylko hippa albo cyca . Cytat:
![]() ![]() ludzie maja w dupie i tyle . u nas na wakacjach jak Nina miała rotawirusa to znajomi /rodzina z dziecmi miała przyjechać .poinformowaliśmy ze N chora i to bardzo ..... i tak przyjechali .postanowiłam się nie wtracac . ich dzieci . co zrobić .ja bym nie przyjechała. ![]() eeee tam ,ma to swoją druga strone ... ja zawsze byłam szczupła ,36 to norma .problem się zaczyna jak wchodzę w 34 ![]() Cytat:
![]() uwielbiam jak tak piszesz ...czuje się wtedy taka niegrzeczna ![]() ![]() Eluska ![]() Monicca - oskrobana kredka zebami ....padłam ![]() ![]() Alliw- dobrze ze lepiej z J ![]() a temat tatu to mój temat!!!! dawaj tam o czym myślisz i gdzie!!!!! Moderna - ja pozwalam od daaaawna chodzic R po domu samemu . tylko co jakiś czas sparwdzam czy jest ok . Teraz to już w ogole luzik bo R siedzi ze starszakami w pokoju - J puszcza muzyke ,grzebie w lego ,N rysuje a R tańczy ,buduje z J albo rysyje z N ,albo siedzi z nimi i sam się bawi autami ....potrafi go "nie być" tak ponad godzine Parówek nie daje .ale R zje spokojnie jajecznice z 2 jaj. Oldzinx - ![]() ![]() ![]() ![]() R się cudnie prysznicuje . już bez wanienki się myjemy . i sam się myje -daje mu pianke a on masuje sobie brzuszek ,raczki ,buzie ,włosy ![]() ![]() Co do mowy to ...nawija tylko po swojemu . nie uważam aby był zacofany ale N czy J w jego wieku mówili już bardzo dużo po "naszemu" . R mówi cały dzień ,monologi takie strzela ze szok ale tylko po swojemu ,no i warczy ![]() mówi tylko brum-brum , mama mama , jak cos chce abym mu podała to "da" i do taty swojego po imieniu wali ![]()
![]() |
#2516 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Czesc
Cytat:
![]() Na szczescie dziś K był grzeczny od rana także chyba jak zawsze bywają gorsze i lepsze dni.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak bede miała ładną fotke to dam ![]() No i zdrówka dla J! Tatuaż - na co czekać?! Ja bym chetnie jakiś nowy zrobiła ale cóż..przy dziecku/dzieciach szkoda mi kasy na to. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super, że wczasy udane. No heej! Kciuki za prace Cytat:
![]() Musze wygrzebac moje spodnie ciązowe z h&m za 150 zł jak je zgubiłam to sie załamie ![]() I jestem w mega szoku że już wiesz kto w brzuszku mieszka! Na pewno jedna dziewczyna, gratuluje serdecznie ![]() Ja zaczelam 6 miesiac i dalej nie wiem... Mnie szczerze już sie dłuzy czekanie w niepewności i dziś nakupowałam znowu kilka rzeczy dla dziewczynki - a co jak to bedzie chłopaczek? Ech, bede musiała sprzedać z wielkim żalem...i pewnie się porycze |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Prysznicowania zazdroszcze, u nas przy kapieli duży stres ![]() Poprasowałam i ide spac Kolorowych snow ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam pytanie - na wypisie ze szpitala dostalam zalecenie przyjmowania kwasow omega-3, 400 mg, podczas karmienia piersia, a potem do 3rz dawac Ani tyle samo. Jak urodzilam Krzysia takiego zalecenia nie mialam, dodali teraz ten punkt i jestem zla, bo Mu nie podawalam...
Ale moje pytanie brzmi, jak sie ma omega3 do DHA? Mam witaminy z dha 250 mg dla siebie, a dla Krzysia wit. D z dha 150 mg. Jak to sie ma do tych 400 mg omega-3 ? Wiem, ze dha to jeden z kilku rodzajow kwasow omega... Takie ilosci wystarcza nam? Zna sie ktoras? Ogolnie sie wsciekam, bo tyle czasu Krzysiowi nie dawalam tego, nie wiedzialam, ze to wazne... ![]() A tak btw u nas dobrze, balam sie, ze bedzie gorzej ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak we wrześniu logopeda go skrytykuje że z butli pije ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.