|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Sama nie wiem, zdarzają się cuda mój ogólnie zrobi wszystko o co poproszę, ale przy tym potrafi tak marudzić, że odechciewa mi się go prosić. A tu taka zmiana, że zero marudzenia od poniedziałku, tylko robi
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Ja na swojego nie mogę narzekać. I dziękuję za to temu u góry
wiadomo ideał z niego nie jest. Ale raczej problemów z nim nie mam ;DWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak chwalicie swoich mężów i Tżtòw to mu mowie,a zobacz ten zrobił to itp. A on: tak na pewno. Świnia z niego Jednak dla Twojego ogromne gratulacje i w imieniu swoim jako kobiety jestem mu wdzięczna,że słucha żony
Edytowane przez Latte88 Czas edycji: 2014-08-14 o 23:01 |
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
A mój Małż nigdzie nie łazi a od jakiegoś tygodnia, może dwóch nie pije alkoholu i to sam z siebie odmawia... Jak Go Tato woła na piwko to kupuje sobie Lecha free żeby towarzystwa dotrzymać... No i cały czas mi mówi że chciałby już mieć dzidziuśka przy sobie... A jak mnie coś zaboli albo zakłuje to od razu pyta co jedziemy? co szpital? no czasem mnie tym denerwuje a czasem się śmieję... Ale w ciąży to ja mu daję popalić, jestem taki nerwus że hoho... A ostatnio to już w ogole przeginam... Ale chciał to ma ;-)
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja czesto go chwalilam ale dzis nie zasluzyl
![]() pytam sie dziewczyny serio czy ja za duzo wymagam??????? Naprawde moj Tz jest wspanialy ale czy to taki problem miec pod reką telefon jak jestem w 9m-cu ciazy?? jak zaczne rodzic to co mam do tesciow isc bo pan łaskawy nie slyszy???w zyciu bym mu tego nie wybaczyla gdyby naprawde sie cos zaczelo dziać i on by nie odbieral to ja bym tu zawału dostalu![]() i czy tak trudno jest dotrzymywac obietnic?? nosz kur** powiedzial ze bedzie do 22 w domu,jest 23... a nie zapowiada sie zeby wracal a samej drogi ma z 40min autobusem jak ja bylam mala i sie spoźnilam do domu chociaz 10min to mialam zakaz wychodzenia na drugi dzien ale chociaz nauczylam sie szanowac czas innych i to ze ktos na mnie czeka... I tak jest zawsze!!!doprowadza mnie to do szału...a na drugi dzien zawsze sprzata,gotuje,no niemalze w du** mi wejdzie zebym tylko sie nie gniewala ech trzymajcie mnie ...
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
No są różni faceci, mój np. właś zakładał drzwi i się wkurzył, bo wymienialiśmy klamki i koleś namieszał i mamy dwie różne :/ Nosz kurde, przecież nie za to płacimy
|
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
A Was też bolą biodra? mnie prawe i to tak że nie mogę chodzić, ciężko mi wstawać z łóżka i się w ogóle przekręcić czy ruszyć na leżąco... Niby to normalne ale ciężko mi cokolwiek zrobić... A dzisiaj trochę sprzątałam no i właśnie kręgosłup bolał po prawej stronie w krzyżu...
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oni tak mają,przecież co im tam,że my czekamy jak te durne osły a oni sobie wrócą szczęśliwi,co to takiego wielkiego się stało...
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Paulinka współczuję Ci. Faceci powinni się już ogarnąć, zostało nam gdzieś 25 dni do terminu! A tylko 5 % dzieci się w nim rodzi. I teraz jak najbardziej potrzebnu jest w domu mógłby w nim siedzieć. A co do tego, że na drugi dzień sprząta i Wchodzi w dupke to jest to moim zdaniem kruchy lód. Bo jak się nauczy, że może robić co chce a wystarczy ze posprząta i będzie ok z Tobą to będzie tak robił częściej. :'( |
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
wyłączylam telefon na jakas godzine i wyobraźcie sobie wlasnie ze biedny sie dodzwonic nie mogl... 8 nieodebranych woooooooow przypomnial sobie pan ze ma kobiete i dziecko w drodze... ja pierd*** nie mam slow
Latte wiesz ja mu mowilam chcesz to idź ale kurde jak sie umawia ze bedzie o 22 to wypadaloby tak byc i odbierac tez telefon,glownie mi o to chodzilo ech ale on nie rozumie widocznie... elffirka biodra i pachwiny to bolą mnie co noc, przekręcam sie z boku na bok z wielkim bólem:
13.09.2014 Szymonek jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-08-14 o 23:19 |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wisi na nim on i jego koledzy a ja słucham opowieści z krypty. Dziś śpi sam pod spiworem. Nauka musi być. |
|
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
MałaPaulina No i dobrze zrobiłaś, trzeba drania nauczyć. Ja nie mam serio nic przeciwko wychodzeniu, ale mój np się nie rusza beze mnie :P Mamy wspólnych znajomych i jakoś tak wychodzi zawsze
Prędzej ja wyjdę sama niż on ![]() Latte88Mnie też bolą biodra, ale wyobraź sobie że ja ten ból mam cały czas... Nic tylko ryczeć |
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jesteśmy już na takim etapie ciąży, że każdą coś boli niestety. Ja mam problemy ze wstawaniem z łóżka tak mnie ciągnie w dół brzuch.. Ale jeszcze 27 dni a może troszkę mniej i będziemy wracały do formy
|
|
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
no to Latte mnie rozumiesz
![]() evelina33 no mi sie do jego kumpli nie chce chodzić, jeszcze tam tak kopcą papierosami ze bym padla fuuuuuuuj ![]() nic uciekam do lozka czytac dalej ksiazke,3majcie sie mamuski
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słuchamy z malutką Kubusia Puchatka. Nic mnie tak nie uspokaja jak bajki Dobranoc spokojnej nocki, bez bólu
Edytowane przez Latte88 Czas edycji: 2014-08-14 o 23:57 |
|
|
|
|
#796 |
|
Raczkowanie
|
Mała, rozumiem Cię doskonale, teraz to niech sobie chodzi, ale potem mu nie pozwól, bo będziesz mimeć jak moja koleżanka....
ona w domu bo chrabia wyszedł i nie ma kto się dzieckiem zająć... Latte88 damy radę, jeszcze trochę Boli jak fix, a od kilku dni coraz mocniej i myślę o moim mydocalmie, ale mi nie wolno... zagryzamy zęby i do przodu ![]() Wyśpijcie się, ja też uciekam
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#799 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Metamfetaminax, małaPaulina Facet to świnia! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zgaga mnie dorwała... Mlekooo?! Tfu! Może plasterek żółtego sera choć na chwilkę złagodzi... ![]() Oglądałam dziś z TŻ film! Jeju - jak dawno tak spędzaliśmy czas! A teraz śpi choć od kilku dni obiecuje mi że naklei mi tejpy na bolące plecy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |||
|
Raczkowanie
|
Nie wyobrażam sobie, lubię za to żółty ser z musztardą
![]() Ja jestem wielorybem Cytat:
Do dziś pamiętam jak nasza polonistka kazała nam namalować wiersz, tzn zobrazować co autor miał na myśli. Zobaczyła mój rysunek i powiedziała że mi to zaliczy ale mam go schować bardzo głęboko i nigdy nikomu nie pokazywać Cytat:
Wytrzymaj ile trzeba a potem niech się dzieje wola nieba ![]() Cytat:
MałaPaulina co za chop Dobrze zrobiłaś że wyłączyłaś telefon, niech się trochę pomartwi i może da mu to do myślenia.
|
|||
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętam, jak mój kiedyś obiecal, że nie wypije dużo, bo następnego dnia mieliśmy w planach pójść sobie z młodą (wtedy ona w wózku jeszcze jeździła, bo malutka) na spacer, spedzić razem czas, bo w tygodniu oboje pracowaliśmy, to weekend dla rodziny. No i poszedł w sobotę do znajomych, tam się upił, wrócił, to oczywiście wylewny do muszli klozetowej się zrobił. Rano był nie do życia. Myślałam, że go zabiję. Ale i tak wyciągnęłam go na spacer po lesie, biedak uniósł sie honorem i twardo szedł z nami na spacer, a na twarzy był bladosinokoperkowy:hahaha : aż sie zlitowałam i pozwoliłam mu odpocząć na ławce
ale muszę przyznać, że rzadko miewa takie wyskoki.
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
odmeldowuję się
byliśmy po łóżeczko, ale kiszka, na wkrętach połąpane. mamy je w domu nieskręcone, ale docelowo i tak musimy się rozejrzeć za innym, bo to się może poskładać pod dzieckiem jak zacznie się więcej ruszać. przeglądam oczywiście all i czekam na jutro coby ustalić czy używanego mam szukać czy się już w to nie pakujemy i nowe zamówić. jutro grill urodzinowy tżta a w sobotę jedziemy zwiedzać porodówkę dobranocek |
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nienawidzę zgagi. Czy do porodu zamierza mnie budzić w nocy ? Nie będę tęsknic za nią... Nigdy...
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego nie dam rady spać. Dość że mi cieknie co chwilę,trzese się od tego leku (a skurcze dalej sa) to strasznie mnie mdli,boli mnie glowa i całe nogi tak jak bym chodziła cały dzień. Muszę to położonej zgłosić bo nie wiem czy to skutek uboczny leku czy co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
współczuję... Może faktycznie to skutki tego leku, a to podają Ci cały czas w kroplowce? Zgaga to świnia. nie wiem kiedy moja przejdzie a wszystko wzięłam.
|
|
|
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rano zapytam lekarza czy zmienia mi na tabsy bo efekt ten sam a czuje się trochę lepiej po nich ![]() U mnie też zgaga to standard od 4 tyg. Trochę pomaga lezenie na lewym boku. Podobno agata dokucza jak dziecko na długie włosy:p jeśli to prawda to mój z afro się urodzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:39 ---------- Nie zmruzylam oka całą noc nie dałam rady zasnąć:/Położena miała być o 5 pewnie sama śpi..,, Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Aniu, trzymaj się tam, jeszcze troszkę i będziecie we dwoje ![]() Położona przyszła ? A my dziś wizyta Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj pobudka była o 6.30... Niesmowicie chce mi sie spac i boli głowa. Po śniadaniu wrócę do łóżka ![]() Cytat:
No proszę, maz się postaral. Ekstra. Cytat:
![]() ![]() spotkał się z kumplami i zapomniał o świecie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Paulina bardzo,bardzo wspolczuje! Wiecie mój maz jednak nie jedzie dziś,ale.dopierk w środę i jak w środę wróci to pojedzie tam gdzie miał jechać teraz. Syncio mi łamie żebra. |
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż lekko się schylić nie umiałam bo czułam coś w zebrach, nawet na wc usiąść nie umiałam bo dosyć że kolana bolą to jeszcze to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

mój ogólnie zrobi wszystko o co poproszę, ale przy tym potrafi tak marudzić, że odechciewa mi się go prosić. A tu taka zmiana, że zero marudzenia od poniedziałku, tylko robi

Ślub: 6 września 2008 ___ 
Wytrzymaj ile trzeba a potem niech się dzieje wola nieba
nie ma niespodzianek!!