Mamusie Kwietniowe 2015!:) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytul ma nosic II czesc naszego watku?
o zarciu gadamy, na maluchy czakamy 1 3,13%
rączki, nóżki rozwinięte, a kopniaki są następne, mamusie kwietniowe 2015 0 0%
juz bym chciala byc mamusią a tu dzidziuś kopie w brzusio 0 0%
O wyprawkach rozprawiamy i na kwietniowe maluszki czekamy 0 0%
lipiec i sierpień minął nam I trymestry odchodzą w dal. Kwietniowe mamusie 2015 3 9,38%
Lato, jesień zima i na wiosnę kwietniowy bociek do nas zawita 0 0%
Ogorkowa, potem pawik, w kwietniu z brzucha wyjdzie szkrabik 4 12,50%
paw kolorowy już prawie za nami teraz do kwietnia czekamy 0 0%
ogórkowa, schab, pierogi, w kwietniu dzidzia sie urodzi 2 6,25%
Rosną nam brzusie, to my Kwietniowe mamusie! 10 31,25%
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II 21 65,63%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 08:34   #751
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
No tak, ja się tez ciesze, tylko dalej mi trudno w to uwierzyc. Kiedy umawiac sie ja pierwsza wizyte u ginekologa? I jak mam bete 30 to raczej ciaza, prawda? troche sie martwie bo dopiero wychodze z zapalenia pluc i bralam antybiotyki...
Milo mi do Was dolaczyc
ja ide 1wrzesnia w 7tyg1dzien

Cytat:
Jejku, jajo zniose do 7/8 tyg. Chce wiedziec juuuuz czy na pewno na oewno jestem w ciazy i musze dopytac o te antybiotyki. A jak zareagowali Wasi partnerzy na wiesc o ciazy?

dasz rade poczekac mi tez sie tak wydawalo bo jak sie umawialam mialam 3tyg jeszcze a teraz juz prawie dwa ;P
ja robilam 3bety w odstepie 48h
pierwsza pokazala okolo 44, druga okolo 214 a trzecia okolo 695

moj M bardzo zadowolony, wszustkim by mowil
i wlasnie robi mi sniadsnie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Hej.

I ja powoli nieśmiało dołączam. OM miałam 9 lipca. Dwa testy pozytywne, pierwszy blady ale drugi juz wyraźny

Wizytę mam 9.09. i chyba nie będę przekładać. Boje się trochę bo w październiku poronilam w 7 tyg a w maju miałam lyzeczkowanie 10tydz z powodu pustego jaja.

W domu mamy córeczkę 3,5 roku

Pozdrawiam.

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk

kochana ze wzgledu na poronienie wlasnie dobrze ze masz wizyte wczesniej

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny, u mnie juz może nie taki szok jak przy pierwszym bo tu sie staralismy choc to pierwszy cykl a myslalam ze pitrwa to ze 4, moj mąż bardzo sie cieszył i gada wszystkim naokoło az mnie to drażni nie bierze pod uwagę że to początek i nigdy nic nie wiadomo, ja do póki nie zobacze serduszka to chyba nie uwierzę a chcialabym moc juz kochac mala kropeczke, marze o dziewczynce, bo mam synka, ale jak dostane chlopca to pomyśle ze jestem taka wyjątkowa ze nadaje sie tylko do chłopaków : ) hehe

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

A o zapomniałam dodać ze mi niedobrze...a dzisiaj jedziemy nad morze 10h o 12 w nocy i moja rocznica z mężem piąta a ja o bara bara to nawet myslec nie chcę matko może coś powinnam z tym zrobić?

hehe my tez sie nie kochalismy jeszcze ja narazie nie mam checi i jakos sir boje
...
wszystkiego najlepszego

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki. Moje mdłości sa mniejsze ale wciąż bywaja raz mniej raz wiecej... staram sie jesc sniadanie wiec wtedy jest latwiej. Mecze sie strasznie szybko (tez mam dodatkowe kg) a moje cyce to masakra jakie sie wielkie zrobiły były duze ale teraz to masakra jakie pełne ze bez biustonosza wyglądaja jak bym była w i to z pusz up. Ja miałam wielką ochote wczoraj wieczorem żeby z męzem ten teges a on mnie brzydko odmówił :-( aż się popłakałam :-( poczułam sie nieatrakcyjna dla niego, tak jakby czuł obrzydzenie do mnie... eh

mnie też brzuch dość często boli i zaczyna mnie to martwic wizyta dopiero za 1.5 tyg i az sie boje. Biore ciagle duphaston i witaminy.

zbieram się teraz coś ogarnać jakąs kawke

kochana on pewnie boi sie tak jak ja kochac
nie denerwuj sie kochana!!
ja kawe odstawilam totalnie choc qiem ze 200mg kpfeiny dziennie mozna przyjac

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ale mnie tak mocno zabolalo dlatego sie zdygałam.
:-(

no mnie tez jakos mniej bolał.

Hej, sprawdzalas na kiedy masz termin? :-D

Co do igraszek to tez zero chęci z mojej strony. :-( mam nadzieję ze to minie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

mam nadzieje ze nas juz bedzie coraz mnoej bolal hehehe
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
my tez mamy dziś 5 rocznicę bara bara zabronione w naszym przypadku

super, że jest serducho
wszystkiego najlepszego

Wyslane z Samsunga Galaxy S3
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 08:40   #752
rybcia2309
Wtajemniczenie

Wszystiego najlepszego dla was i dla nas 😘
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:15   #753
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Cześć, mogę nieśmiało do Was dołączyć ?

Odebrałam dzisiaj wyniki bety - 30, więc chyba jestemw ciąży. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, w piątek idę potwierdzić do lekarza.

Pytaniecdo bardziej doświadczonych - jak długo wychodziłyście z szkou/ zaskoczenia?
Witaj, i bardzo Ci gratuluję
My po naszych przejściach z szoku ciążowego wychodziliśmy do dnia porodu.
Teraz mimo, że podchodziliśmy do IVF trzy razy nie możemy w to uwierzyć, ale jak brzuszek zacznie rosnąć będzie łatwiej

Cytat:
Jejku, jajo zniose do 7/8 tyg. Chce wiedziec juuuuz czy na pewno na oewno jestem w ciazy i musze dopytac o te antybiotyki. A jak zareagowali Wasi partnerzy na wiesc o ciazy?

Wytrzymasz, zresztą możesz iść wcześniej ofkors
Tylko jest ryzko, że niewiele będzie widać i się niepotrzebnie zdenerwujesz.

Cytat:
Hej.

I ja powoli nieśmiało dołączam. OM miałam 9 lipca. Dwa testy pozytywne, pierwszy blady ale drugi juz wyraźny

Wizytę mam 9.09. i chyba nie będę przekładać. Boje się trochę bo w październiku poronilam w 7 tyg a w maju miałam lyzeczkowanie 10tydz z powodu pustego jaja.

Pozdrawiam.

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk

Witam i również gratuluję
Tym razem musi być dobrze!!

Cytat:
Witam was dziewczyny, u mnie juz może nie taki szok jak przy pierwszym bo tu sie staralismy choc to pierwszy cykl a myslalam ze pitrwa to ze 4, moj mąż bardzo sie cieszył i gada wszystkim naokoło az mnie to drażni nie bierze pod uwagę że to początek i nigdy nic nie wiadomo, ja do póki nie zobacze serduszka to chyba nie uwierzę a chcialabym moc juz kochac mala kropeczke, marze o dziewczynce, bo mam synka, ale jak dostane chlopca to pomyśle ze jestem taka wyjątkowa ze nadaje sie tylko do chłopaków : ) hehe

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

A o zapomniałam dodać ze mi niedobrze...a dzisiaj jedziemy nad morze 10h o 12 w nocy i moja rocznica z mężem piąta a ja o bara bara to nawet myslec nie chcę matko może coś powinnam z tym zrobić?
Rybcia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! I udanego wypadu nad morze

Resztę nadgonię wieczorkiem bo zaraz do Sopotu mamy zamiar skoczyć i z dziewczynkami poodpoczywać
3majcie się

Wysłane z Samsunga Galaxy Trend
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-08-15 o 09:17
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:21   #754
soniuska
Zakorzenienie

Madison zazdroszcze sopotu!
my dzis do tesciow na obiad
potem moze pojde na festyn na ktorym moj M bedzie gral ale niekoniecznie bo mam ucho zatkane :/

nie mowilam Wam ale my w domu mamy 13miesiecznego pieska wzietrgo ze schroniska jak mial 3mxe wklejam zdjecia naszego chlopaczka Kaprysa

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408090808164.jpg (110,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1408090838451.jpg (48,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1408090858051.jpg (151,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1408090904211.jpg (59,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2014-08-15, 09:25   #755
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczynki. Moje mdłości sa mniejsze ale wciąż bywaja raz mniej raz wiecej... staram sie jesc sniadanie wiec wtedy jest latwiej. Mecze sie strasznie szybko (tez mam dodatkowe kg) a moje cyce to masakra jakie sie wielkie zrobiły były duze ale teraz to masakra jakie pełne ze bez biustonosza wyglądaja jak bym była w i to z pusz up. Ja miałam wielką ochote wczoraj wieczorem żeby z męzem ten teges a on mnie brzydko odmówił :-( aż się popłakałam :-( poczułam sie nieatrakcyjna dla niego, tak jakby czuł obrzydzenie do mnie... eh

mnie też brzuch dość często boli i zaczyna mnie to martwic wizyta dopiero za 1.5 tyg i az sie boje. Biore ciagle duphaston i witaminy.

zbieram się teraz coś ogarnać jakąs kawke

Bardzo współczuję mdłości u mnie w tym temacie trochę lepiej niż za pierwszym razem i oby już tak zostało 0

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ale mnie tak mocno zabolalo dlatego sie zdygałam.
:-(

no mnie tez jakos mniej bolał.

Hej, sprawdzalas na kiedy masz termin? :-D

Co do igraszek to tez zero chęci z mojej strony. :-( mam nadzieję ze to minie...

Hehe w II trymestrze chęć na igraszki na pewno wróci

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dziewczynki tez nie sa swiete.Zalezy chyba jaki charakterek sie trafi.Moja znajoma miala bardzo grzecznego chlopca, a potem dziewczynke i diabolek wcielony.

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Witaj.
Tym razem nie bylam w szoku ani specjalnie zaskoczona bo ciaza planowana.
Ale porzy pierwszej to mi to troche zajelo, dopiero sobie uswiadomilam co sie dzieje jak zaczal kopac.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Ja chyba chlopaka wole.Nie lubie zmian.

Bylam wczoraj na wizycie i jest zarodek i jest serduszko i chyba dotarlo do mnie ze bedzie dobrze.

Mdlosci mi juz zelzaly troche, ale wczoraj mialam ciezkie przejscia z zawartoscia pieluchy synka.Nie wiem czego mnie na wymioty zebralo(moze dlatego, ze ta zawartosc z pieluchy troche wyszla) i wydalam pare odglosow jakbym haftowala.A maly sie zaczal tak rechotac az czkawki dostal.

Super, że jest <3!! Gratuluję

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
my tez mamy dziś 5 rocznicę bara bara zabronione w naszym przypadku

super, że jest serducho
I dla Was wszystkiego co naaajlepsze!!

No nadrobiłam jednak
Nie lubię mieć zaległości

3majcie się
Napiszę wieczorkiem

Wysłane z Samsunga Galaxy Trend
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:35   #756
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytowanie mi nie działa ..
Witam nowe Dziewczyny
Gratulacje dla Jubileuszowych Mężatek

lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:51   #757
czajelka
Rozeznanie

ja dzis przebudzilam sie po 6 i od tamtej pory leżę...dzisiaj jakos niekoniecznie sie czuje ...przez mdłości... chce mi sie jeść ale jak otworzę lodówkę to wszytko mi śmierdzi i znow wracam do łóżka...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
potem moze pojde na festyn na ktorym moj M bedzie gral ale niekoniecznie bo mam ucho zatkane :/

nie mowilam Wam ale my w domu mamy 13miesiecznego pieska wzietrgo ze schroniska jak mial 3mxe wklejam zdjecia naszego chlopaczka Kaprysa

Soniuska śliczny piesek ja tez kocham male pieski, moja ulubiona rasa to bolonczyk to takie malutkie bialutkie owieczki, kiedys może sobie takiego kupie jak juz bede miala dzidziusia

dziewczyny możecie cos polecić na mdłości oprocz lezenia ?

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 09:55   #758
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Bardzoej mi chodzilo czy nie powinnam czegos brać czy luteuna np ma wplyw jakus bo to estrogen...moze wplywa na libido, bo dostalam jak plamilam, ale nie chce brac bez potrzeby
Jeśli chcesz odstawić luteinę, to stopniowo zmniejszaj dawkę. To progesteron, którego nagły spadek w normalnym cyklu wywołuje @. W ciąży takie szybkie odstawienie może być niebezpieczne.

Witam nowe dziewczyny i gratuluję dwóch kreseczek

Co do wizyty u lekarza, to ja byłam równo 6t0d i widziałam już serduszko. Jeśli nie było wcześniej problemów z ewentualną wcześniejszą ciążą, to nie spieszyłabym się tak na pierwszą wizytę, bo lekarz po prostu nie jest w stanie stwierdzić, czy ciąża jest czy nie. Tak jak któraś wcześniej wspominała ciążę może potwierdzić beta powtórzona co drugi dzień.

Współczuję Wam dziewczyny tych mdłości... Ale pamiętajcie, że one kiedyś miną a nagroda na końcu jest tego warta
Mnie też coś tam brzuch pobolewa czasami. Zazwyczaj pod koniec dnia. Pewnie przez to noszenie córy... Oby wszystko było dobrze. Przekonam się dopiero za 5,5 tygodnia...

Miłego dnia dziewczyny
Stary 2014-08-15, 09:56   #759
kordelka85
BAN stały

Ja myslalam o piesku, ale z dwojka dzieci i psem to sobie nie dam rady.Z psem trzeba wyjsc nawet jak ulewa czy mroz trzaskajacy, a dtzieci w takie warunki nie wystawie, albo dzieci spia, a pies chce wyjsc.Jakos tego nie widze.
Ale za to drugiego kota biore jesienia.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Mi mdlosci minely za to zgaga powrocila, nie wiem co gorsze.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:57   #760
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

ja dzis przebudzilam sie po 6 i od tamtej pory leżę...dzisiaj jakos niekoniecznie sie czuje ...przez mdłości... chce mi sie jeść ale jak otworzę lodówkę to wszytko mi śmierdzi i znow wracam do łóżka...

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Soniuska śliczny piesek ja tez kocham male pieski, moja ulubiona rasa to bolonczyk to takie malutkie bialutkie owieczki, kiedys może sobie takiego kupie jak juz bede miala dzidziusia

dziewczyny możecie cos polecić na mdłości oprocz lezenia ?
Migdały podobno pomagają i imbir
Stary 2014-08-15, 10:01   #761
soniuska
Zakorzenienie

Czajelka a sucha bulka? skorka od chleba,imbir i migdaly
.hmm powinno sie klasc kolo lozka na rano wlasnie cos takiego,chocby herbatnika tez . i budzisz sie i jesz to od razu a wstajesz po 10minutach. podobno pomaga. i jesc malo a czesto
polecam pieska z dzidziusiem super sie razem wychowuja

Agatrycze no to daleko do wizyty

Kordelka tylko poczatki z pieskiem sa ciezkie. ale ile frajdy, ja sie chowalam przy piesku i naprawde polecam wychowywanie tak dziecka
pies sie z czasem nauczy rzadziej wychodzic, nasz teraz jakos 6 razy dziennie i to tak po 10-20minut ale wiadomo jak bedzie dzidzia bedzie mial 2latka i juz rzadziej bedzie wychodzil. Kaprys to nasza taka dzidzia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 10:02   #762
aagatrycze
Raczkowanie

Cytat:
Ja myslalam o piesku, ale z dwojka dzieci i psem to sobie nie dam rady.Z psem trzeba wyjsc nawet jak ulewa czy mroz trzaskajacy, a dtzieci w takie warunki nie wystawie, albo dzieci spia, a pies chce wyjsc.Jakos tego nie widze.
Ale za to drugiego kota biore jesienia.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Mi mdlosci minely za to zgaga powrocila, nie wiem co gorsze.
Też lubię zwierzątka, tyle, że żadnego nie mam. Jak ktoś się decyduje na pieska musi mieć właśnie świadomość, że to są obowiązki. Mąż mojej siostry przyniósł pewnego pięknego dnia do domu właśnie szczeniaka. Mieli wtedy w domu 3 letnią córkę i 5miesięczą córkę, a mąż siostry wyjeżdżał w delegacje i zjeżdżał do domu co dwa tygodnie na 2 dni. Ja bym się chyba załamała...
Stary 2014-08-15, 10:02   #763
czajelka
Rozeznanie

Dziewczyny a czy to możliwe że w 7 tyg ciąży moge czuc ze piersi sie powiekszyly? Nie bolą mnie, ale czuje ze sa bardzo nabrzmiale normalne jak po operacji u dr.szczyta :P:

W poprzedniej ciazy to dopiero kolo 3,4 miesiąca takie były.

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-08-15, 10:05   #764
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny a czy to możliwe że w 7 tyg ciąży moge czuc ze piersi sie powiekszyly? Nie bolą mnie, ale czuje ze sa bardzo nabrzmiale normalne jak po operacji u dr.szczyta :P:

Moje sie powiekszyly jeszcze zanim wiedzialam o ciazy, i przy pierwszej i przy drugiej tak bylo.
Stary 2014-08-15, 10:05   #765
soniuska
Zakorzenienie

Agatrycze tak jak pisalam tylko poczatek jest ciezki - u nas wstawanie w nocy z psem trwalo 3mce potem juz spokoj. no i on nam tylko raz kupke w domu zrobil i ani razu wiecej i tylko siusial i to jak wrqcalam z pracy nie to ze cala podloga zalana (tak jak bylo z psiakiem ktorego wczesniej wychowywalam) ale jedne siuski nam zostawial,wiec wiemy ze staral sie trzymac ale nie dawal rady
pies to obowiazek ale tez wielka radosc.

Czajelka ja juz mam wielkie piersi (zreszta jak zawsze mialam po owu) ale tym razem zostaly
sutki tez spuchly i mnie bola ale tylko jak dotykam

Stary 2014-08-15, 10:05   #766
czajelka
Rozeznanie

Soniuska dzieki wielkie napewno wykorzystam te rady

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-08-15, 10:08   #767
kordelka85
BAN stały

Cytat:

Kordelka tylko poczatki z pieskiem sa ciezkie. ale ile frajdy, ja sie chowalam przy piesku i naprawde polecam wychowywanie tak dziecka
pies sie z czasem nauczy rzadziej wychodzic, nasz teraz jakos 6 razy dziennie i to tak po 10-20minut ale wiadomo jak bedzie dzidzia bedzie mial 2latka i juz rzadziej bedzie wychodzil. Kaprys to nasza taka dzidzia

Ja jednak poczekam az dzieci beda wieksze i nie bedzie takie neuralgiczne dla nich ciagniecie ich za kazdym zrazem jak musze wyjsc z psem.
Kota mam i jest dobrze, otwieram drzwi i idze sam, wraca kiedy chce.Najgorzej, ze zwloki do domu znosi.
Stary 2014-08-15, 10:09   #768
soniuska
Zakorzenienie

hehhe kot zdobywca

Stary 2014-08-15, 10:10   #769
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, mogę nieśmiało do Was dołączyć ?

Odebrałam dzisiaj wyniki bety - 30, więc chyba jestemw ciąży. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, w piątek idę potwierdzić do lekarza.

Pytaniecdo bardziej doświadczonych - jak długo wychodziłyście z szkou/ zaskoczenia?
hej Gratuluje! no ciaza, ciaza ja nadal jestem w szoku, ze od razu sie udalo, ale przy drugiej ciazy jest wiekszy luz

[

Cytat:
Hej.

hej gratuuje!

Cytat:
Niezawsze mozesz mi zmienic termin na 1.04?Bo taka date ustalili u gina.
zaraz Ci zmienie, ja sobie tez musze zmienic do tp. mi na 04 kwietnia wyliczyl gin

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 10:10   #770
czajelka
Rozeznanie

Heh u mnie to zawsze Tż musiał szukać takie okazy byly :p
A teraz no to sama duma tylko skorzystac nie można, bo współżyć narazie nie możemy, a dzidziuś najważniejszy

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-08-15, 10:10   #771
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Agatrycze tak jak pisalam tylko poczatek jest ciezki - u nas wstawanie w nocy z psem trwalo 3mce potem juz spokoj. no i on nam tylko raz kupke w domu zrobil i ani razu wiecej i tylko siusial i to jak wrqcalam z pracy nie to ze cala podloga zalana (tak jak bylo z psiakiem ktorego wczesniej wychowywalam) ale jedne siuski nam zostawial,wiec wiemy ze staral sie trzymac ale nie dawal rady
pies to obowiazek ale tez wielka radosc.

Czajelka ja juz mam wielkie piersi (zreszta jak zawsze mialam po owu) ale tym razem zostaly
sutki tez spuchly i mnie bola ale tylko jak dotykam

Kochgana to ja krocej wstawalam w nocy do dziecka.
No chyba juz moja energie wykorzystam na dzieci w tej chwili, a jak juz troche podrosna i bede sie nudzic to pomysle o piesku.No i dzieciaki tez troche juz pomoga.
Stary 2014-08-15, 10:14   #772
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kochgana to ja krocej wstawalam w nocy do dziecka.
No chyba juz moja energie wykorzystam na dzieci w tej chwili, a jak juz troche podrosna i bede sie nudzic to pomysle o piesku.No i dzieciaki tez troche juz pomoga.
to mialas bardzo grzeczne dziecko!

Kaprys po 3 mcach przestal tez siusiac w domu,.
ogolem to bardzo grzeczny piesek,tylko ze wzgledu na wiek jeszcze szalony
Stary 2014-08-15, 10:16   #773
niezawsze
Zakorzenienie

Mirelka nie przejmuj sie, powiem Ci, ze tez silniej przezywamy i odbieramy wszystko przez hormony, pewnie maz nie mial nic zlego na mysli

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:21   #774
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

nie widze fot na tel ale pewnie to ten piesio który masz na viberze. Slodki ja wam potem pokaże mojego piesozaura

Cytat:

Mi juz spuchly i są fajne, tylko bolą :-(

My dzis do moich rodziców na obiad ruszamy. Teściowa we wtorek wraca to jej powiemy, akurat po wizycie bede :-D

Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:31   #775
kordelka85
BAN stały

Soniuska a jak dziecko np. zachoruje i bedziesz musiala siedziec ponad tydzien z nim w domu to kto wtedy wyjdzie z psem?No chyba, ze masz kogo poprosic o pomoc, ja nie mam takiej mozliwosci wiec psa i niemowlaka u nas jakos nie widze, tak przy kilkulatkach mysle, ze bedze najlepiej.
Stary 2014-08-15, 10:38   #776
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Soniuska a jak dziecko np. zachoruje i bedziesz musiala siedziec ponad tydzien z nim w domu to kto wtedy wyjdzie z psem?No chyba, ze masz kogo poprosic o pomoc, ja nie mam takiej mozliwosci wiec psa i niemowlaka u nas jakos nie widze, tak przy kilkulatkach mysle, ze bedze najlepiej.
mam tesciow na miejscu i rodzicow 25km stad, wiec wezma psiaka do siebie wtedy pewnie.
jakbym nie miala pomocy to wiadomo problem;/
ale sasiad by pomogl
Stary 2014-08-15, 10:43   #777
kordelka85
BAN stały

No jak masz pomoc to rozumiem.

Ja jestem juz przyzwyczajona do tego, ze musze sobie prawie sama radzic, bo maz w pracy, tesc tez i to dlugo wiecej rodziny w okolicy nie mam no i wszystko na mojej praktycznie glowie.Mam straszny problem z kim zostawic synka jak pojde rodzic (mam zamiar sie nawet wyrwac ze szpitala wczesniej), a jakby bylo cos nie tak i musialabym sie polozyc do szpitala to juz calkiem by bylo kiepsko.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 10:52   #778
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
No jak masz pomoc to rozumiem.

Ja jestem juz przyzwyczajona do tego, ze musze sobie prawie sama radzic, bo maz w pracy, tesc tez i to dlugo wiecej rodziny w okolicy nie mam no i wszystko na mojej praktycznie glowie.Mam straszny problem z kim zostawic synka jak pojde rodzic (mam zamiar sie nawet wyrwac ze szpitala wczesniej), a jakby bylo cos nie tak i musialabym sie polozyc do szpitala to juz calkiem by bylo kiepsko.
Maz za granica pracuje?
Stary 2014-08-15, 11:30   #779
rybcia2309
Wtajemniczenie

Niestety mi soniuska piecho sie nie wyświetla ale dodam swoje 3 grisze, ze ha bez zwierząt w dimu czuje sie chora, choć mieszkam na 4p zgarnęłam sobie yorka lyb podróbke yorka uwielbiam ja jest bardzo mądra i plus ze wszedzie mozna ja zabrać na dwór pitrzebuje tylko 3 razy, ale lata ze mna prawie cały dzień, w nocy razem z kotami śpi w nogach, bardzo sie lubią
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 11:33   #780
Nati_kk
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ;-) Niezawsze gratuluję serduszka i 5mm szczęścia

Witam nowe koleżanki i życzę spokojnych ciąż bez mdłości :-*

U nas wczoraj trochę zabiegany dzień,w dodatku znowu upłynął mi na przytulaniu się z kibelkiem, więc jak znajomi wieczorem poszli,to szybko padłam w łóżku. Dzisiaj póki co w tej kwestii jest okay,zobaczymy jak będzie przez resztę dnia...

Co do igraszek to u mnie też ochoty brak,zwłaszcza że lekarz powiedział,że mam lekki stan zapalny,ale dzisiaj TŻ pozwoliłam,żeby marudny nie chodził

Aaaaa i powiem Wam że byliśmy wczoraj na zakupach w biedronce takiej wyprzedazowej i były przecenione te ciuchy ciążowe,które były chyba w czerwcu w gazetce i za 45zl mam dwie pary spodni dresowych i piżamkę, żal było nie wziąć :-P a w spodniach jak pas odwinę to i teraz mogę chodzić,a takie same prawie w hm za 80zl są...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości