Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-14, 22:18   #1831
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Macie hejtery, na dobranoc błyszczyk na zębach około 13 minuty .
https://www.youtube.com/watch?v=lgbKt025Mak

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 22:37   #1832
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość
nie wiem kto to jest ten Krzysiu, ale... jak można żartować w ten sposób
krzysiu jest jutjuerem, prowadzi "zapytaj beczke", ostatnio siedział w Japonii i kręcił o tym vlogi.
Zgłaszał tę stronę ze swojego konta, ale https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...dcfbb4911fdfe2

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
jakie dobranoc, jakie dobranoc, rozmarzona obiecała na dziś wieczór nowy film, CZEKAM.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 22:39   #1833
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
prezentacja pontonów
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 22:42   #1834
dispersi
Rozeznanie

No i mnie wywołałyście... musiałyście mi narobić smaka akurat teraz, kiedy nie mam jak ich zdobyć?

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja zupką chińską Wstyd mi za siebie, że czasami nachodzi mnie na nie ochota.
Ja mogłabym je jeść codziennie Kupuje je w tajemnicy przed TŻ, bo on tak bardzo nie chce żebym się tym truła... ;-) A ja nie wiem, co one mają w sobie takiego, że je aż tak uwielbiam!

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Ser w ziołach Knorra i Barszcz czerwony Amino faworyty
Mniami

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
ja kocham żurek z amino xD ogórkową też
Mniami
Stary 2014-08-14, 22:45   #1835
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość
Ja mogłabym je jeść codziennie Kupuje je w tajemnicy przed TŻ, bo on tak bardzo nie chce żebym się tym truła... ;-) A ja nie wiem, co one mają w sobie takiego, że je aż tak uwielbiam!

glutaminian sodu
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 22:47   #1836
dispersi
Rozeznanie

Cytat:

glutaminian sodu

Przynajmniej nie mają parabenów
Stary 2014-08-14, 22:51   #1837
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:

glutaminian sodu
No dla mnie ogórkowa to majstersztyk Zwłaszcza gorący kubek Porcja chemii do kanapki jak znalazł
A jak moja mama krzyczy jak zobaczy w koszu opakowanie

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dispersi Pokaż wiadomość

Przynajmniej nie mają parabenów
Podobno zupkę chińską organizm trawi 1,5 dnia
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 23:01   #1838
ladyfinger88
Raczkowanie

Cytat:
No dla mnie ogórkowa to majstersztyk Zwłaszcza gorący kubek Porcja chemii do kanapki jak znalazł
A jak moja mama krzyczy jak zobaczy w koszu opakowanie

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Jak kiedyś właśnie też miałam strasznie ochotę na zupkę chińską i zjadłam Vifona ostro-kwaśną. Myślałam, że umrę chyba przez 3 dni po tej zupce. Już tak szybko nikt mnie nie namówi na nie.
Stary 2014-08-14, 23:01   #1839
sylwoha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellaCzika Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie jak stan zdrowia Hani z "Kącika Hani". Wyjechała na wakacje i się nie odzywa od miesiąca.

Mnie tez
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 23:07   #1840
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
Jak kiedyś właśnie też miałam strasznie ochotę na zupkę chińską i zjadłam Vifona ostro-kwaśną. Myślałam, że umrę chyba przez 3 dni po tej zupce. Już tak szybko nikt mnie nie namówi na nie.
Ja nigdy konsekwencji ich jedzenia nie odczuwam, ale ostatnio zauważyłam że są strasznie "ciezkie" dla mojego żołądka

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
prezentacja pontonów
Dlatego ja nigdy nie używam błyszczykow mam je wszędzie tylko nie na ustach. Dla mnie zbędny kosmetyk.
Stary 2014-08-14, 23:13   #1841
tworazka
Zakorzenienie

kiedys w pracy w kuchni zrobilam sobie zupke, zjadlam, dziewczyna mnie podpatrywala i zapytala czy moze sie poczestowac. mowie zeby brala. po chwili podeszla i zapytala, jak to mozliwe, ze wepchnelam makaron do kubka, bo jej jest strasznie twardy i nie wchodzi 23 lata uchowana bez zupki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 23:19   #1842
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
też malujecie tak paznokcie?
http://instagram.com/p/rrfl3ThRFF/?modal=true

http://instagram.com/p/pLLE9OhRHA/?modal=true
http://instagram.com/p/o8wxM6hRFJ/?modal=true

oj... wieje czitoskiem

i jeszcze to - można się pośmiać trochę choć no raczej śmiech przez łzy http://instagram.com/p/nnGQz0hRJ9/?modal=true
o fuj :/

a co do pytania: zdarza mi się malować w ten sposób paznokcie aby nie dojeżdżać do boków, bo niestety nie mam najwęższej płytki. no, ale manicure musi wyglądać schludnie, to podstawa

Cytat:
Chyba tylko mnie nie zachwycają te matowe GR .
ja uwielbiam moją jedną sztukę 04 - nadal polecam ją każdej niebieskookiej blondynce, jest cudowna i trwała bardzo (chociaż szklanki, widelce i inne obiekty brudzi, ale pigment się świetnie wżera w usta i zawsze coś na tych ustach zostaje)
Stary 2014-08-14, 23:24   #1843
tworazka
Zakorzenienie

niektorzy tez tak maluja paznokcie, bo nie potrafia dokladnie. Z dwojga zlego wola taki odrost niz pozalewane skorki.

A Paulinka... nie dziwi mnie ten fakt, wiedzialam, ze juz nie wroci.
Stary 2014-08-14, 23:53   #1844
.Lu.
Raczkowanie

Kurde, zawsze tyle musicie napisać w ciągu dnia....i potem jest, że odgrzewam kotleta...
I jeszcze nie wszystko mi się pokopiowało...

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A ja tylko napiszę, że jak już widzę Korsa to właścicielką jest zazwyczaj pani około dwadzieścia pięć - trzydzieści (na oko) balansująca na granicy looku 'typowej' sekretarki i solary - ciuchy niby modne, niby z sieciówek, a kiczowate i pretensjonalne, tona makijażu, tipsiory, włosy tlenione/borsukowe. Jak wsiada, obrzuca cały autobus pogardliwym spojrzeniem . I jak tu ta marka może się dobrze kojarzyć, dla mnie - ani w internecie, ani w realu .

Myślę, że dopóki strój jest fajny nie ma sensu patrzeć za ile został kupiony, źle ubrani ludzie to inna para kaloszy, ich wygląd nie podobałby mi się ani w Warszawie, ani w Londynie, ani w NY.
Ja widuję bardzo różne osoby z Korsami, a dziewczyna z wczoraj otworzyła zupełnie nową kategorię. A z moich "widzeń" dziewczyn z korsami wniosek mam jeden, nie o dziewczynach, a o korsach - ceraty. Ale niech sobie nosi, kto chce

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
No niestety. Co zrobiliśmy ze światem, że torebka określa, czy jestem lepsza czy gorsza. W ogóle określanie tak zwanego statusu społeczny wzbudza moją odrazę. Każdy ma inną drogę. To, że jeden wybiera życie włóczykija bez kariery nie znaczy, że jest społecznie gorszy od koszącej miliony gazeli biznezu.
Co do 'źle ubranych ludzi'. Mogę pomyśleć, że ja bym 'tego' nie założyła, ale nie przeżywam, że 'łooo matko, jak ona mogła nam to zrobić i się tak ubrać'.
Ale taki jest ten świat? Bo ja tylko chcę wyjaśnić, że dla mnie nie.
I pozostawię sobie i innym prawo do posiadania własnego zmysłu estetycznego. Mnie razi/dziwi/zachwyca lub inspiruje w stroju COŚ, inna osoba ma inaczej.
Nie podliczam, nie wymawiam - chce ktoś sobie kupić droga torbę, niech kupuje. Chce tę ceratę nosić do skaju, niech nosi. Może sobie nawet 34 siatki CCC wziąć do tego i nosić. Z butami w środku, albo nie. Co nie znaczy, że rzeczywistość oglądana moimi oczami zacznie wyglądać inaczej
Peace.

Cytat:
otóż to!

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

To nie jest śmieszne!
Myślę, że u mnie to może być spowodowane zestawem wilgotne włosy + siedzenie przy wentylatorze + kurząca się i brudząca specyficzna podłoga w pracy. Druga opcja jest taka, że coś mam z włosami - nie wiem, zły szampon, są za tłuste, za suche, za porowate, za mało porowate, cokolwiek i dlatego tak łapią z otoczenia syf.

Myślisz, że dla mnie to jest śmieszne?! Ja naprawdę schizuje, macam te włosy co chwila, czy aby przypadkiem niczym mi się nie oblepiły (patrząc na Twoje zdjęcie, mamy bardzo podobne włosy, może dlatego się tak denerwuje). I efekt jest słaby. Bo nic mi włosów nie oblepia, tylko sama je tak wymacam, że wyglądają fatalnie...

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Skad ty sie urwałaś? Moja matka nosi Balenciagę do kozaków z CCC. Mam jej powiedzieć, że robi cos złego?
Riki, bardzo Cię lubię i chciałabym Ci odpowiedzieć, skąd się urwałam....ale niestety, wiesz, ja jestem człowiekiem, nie urosłam na drzewie, ani z chmurki nie spadłam
A co do butów mamy, to ona tak w lato nosi? Jeśli uważasz, że powinnaś powiedzieć mamie, że robi coś złego, to śmiało. Ja tak nie twierdzę, ani o Twojej mamie, ani od dziewczynie którą widziałam wczoraj
I nic nie pisałam o tym, skąd były buty. I co było w siatce CCC :P

Cytat:
Ale to, że mówi CELAFON zamiast CELOFAN nie ma nic do czitosowstwa. A Lu właśnie o tym napisała, po czym skwitowała - czitos.
Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Wiem wiem, ale można chyba wybaczyć- zwłaszcza jak czitos i tak występuje.
W końcu są świeczki, można się okadzić.
Madzik, the ultimate czitos. A nie, że jak powie celofan, to ja uważam, że czitos Celafon jest tylko jednym, malutkim argumencikiem.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
nie kuś, dziewczyno! wiesz jakbym zjadła ale ja tu staram się zdrowiej odżywiać dziś zgrzeszyłam dwoma kawałkami gorzkiej 80% czekolady...
ja jadłam pizze....ale byłam w pracy do 23, to myślę, że to tylko pół zgrzeszenia.

Cytat:
Napisane przez asiulek25 Pokaż wiadomość
Hej. Czy ktoś nowy może do was dołączyć? Widziałyście jak, delikatnie mówiąc, niekorzystnie ostatnio wygląda aggie81irl ? http://instagram.com/p/rmEnYsm818/?modal=true
ja nie zauważyłam ostatnio jakiejś zmiany, ale oglądam tylko to, co tu trafia. Czyli kors zegarek, kors obrączka, kors bransoletka (to dla mnie szczyt, ale JAK CHCE TO JA JEJ NIE BRONIE NOSIĆ!), kors torebka i okulary dior.

Cytat:
Moja ulubiona vlogerka z początków YT, nawet jeśli w Polsce nie mamy superchłonnych, hamerykańskich ręczników papierowych, która ona dostała w PACZCE.
Z drugiej strony rozumiem, na insta nie raz pisała, że macierzyństwo pochłania ją w 100% i to daje jej największą radość.
Moja też, kiedyś miała takie super kolczyki, które dostała na rocznicę od wtedy jeszcze partnera, bardzo mi się spodobały, zapragnęłam mieć, ale nie mogłam odnaleźć filmiku gdzie je pokazywała. Napisałam do niej i odpisała mi Bardzo wtedy byłam milo zaskoczona.
Choć czasem z przymrużeniem oka oglądałam, np. jak mówiła o tych cudach z USA

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
krzysiu jest jutjuerem, prowadzi "zapytaj beczke", ostatnio siedział w Japonii i kręcił o tym vlogi.
Zgłaszał tę stronę ze swojego konta, ale https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...dcfbb4911fdfe2
Też zgłosiłam.
W FB nie zawsze załapią (osoby zajmujące się zgłoszeniami na ogół nie znają polskiego i trudno jest im niektóre niuanse ogarnąć - wtedy uwaga, trzeba zgłaszać ponownie, wiem z doświadczenia), a czasem ktoś zgłasza naruszenie, tylko nie to, którego dotyczy dany profil (może tu o to poszło...).
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 00:02   #1845
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
o fuj :/

a co do pytania: zdarza mi się malować w ten sposób paznokcie aby nie dojeżdżać do boków, bo niestety nie mam najwęższej płytki. no, ale manicure musi wyglądać schludnie, to podstawa
)
Obcięłam paznokcie na zero, pomalowałam białym lakierem (podejście nr 3, poprzednie zmywałam, bo mi ciągle coś nie pasowało), moje dłonie wyglądają teraz jak u upasionej sześciolatki.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 08:05   #1846
domiss11
Raczkowanie

Cytat:
Mnie to wcale nie dziwi. Ludzie nie potrafią być szczerzy. Wystarczy zobaczyć co się dzieje na fb. Mocno przeciętna laska wrzuca niekorzystne zdjęcie, a pojawiają się komentarze, że "olśniewa", że "pięknie ".
Tez mnie to okropnie irytuje, dlatego praktycznie nie czytam komentarzy pod filmikami, ktore zazwyczaj stanowia litanie wyssanych z tylka synonimow cudownosci.

Ja najbardziej lubie filmiki z inspiracjali, ulubiencow, ale niekosmetycznych. Czesto wylapie cos ciekawego do obejrzenia lub poczytania u Szusz i u Radzki.
Stary 2014-08-15, 09:33   #1847
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Też nie rozumiem komentarzy typu "laska!" pod niekorzystnymi zdjęciami na facebooku.

Ale nic tak na mnie nie działa jak komentarze:
1. "zakochańce!" ()
2. "moja ulubiona para!"
3. "słodziaki"

Pod każdym zdjęciem pary na fejsie.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:40   #1848
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Też nie rozumiem komentarzy typu "laska!" pod niekorzystnymi zdjęciami na facebooku.

1. "zakochańce!" ()
2. "moja ulubiona para!"
3. "słodziaki"

Parę lat temu taką stałą frazą było "szczęścia ", później ewoluowała w "wytrwałości, bo szczęście już macie ", ale widzę, że znowu się pozmieniało
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:41   #1849
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

1. "zakochańce!" ()
2. "moja ulubiona para!"
3. "słodziaki"

Gorzej jest tylko wtedy gdy dziewczyna skomentuje zdjęcia ślubne koleżanki, a jej znajomi zaczynają dopytywać "kochana, a wy to kiedy?".
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 09:42   #1850
Enviaczek
Rozeznanie

GG do Enviaczek

Cytat:
Napisane przez domiss11 Pokaż wiadomość
Tez mnie to okropnie irytuje, dlatego praktycznie nie czytam komentarzy pod filmikami, ktore zazwyczaj stanowia litanie wyssanych z tylka synonimow cudownosci.

Ja najbardziej lubie filmiki z inspiracjali, ulubiencow, ale niekosmetycznych. Czesto wylapie cos ciekawego do obejrzenia lub poczytania u Szusz i u Radzki.
Dlatego ja komentuje zawsze wtedy, kiedy mam coś do powiedzenia. A nie takie byle coś powiedziec i się przypodobac. Wczoraj zobaczyłam komentarz u stylizacji typu "omg odpisalas mi ale mam szczęście dziekuje!" No jakby to wielka gwiazda byla! Ja tam lubię Agnieszkę Grzelak, zawsze szczera, odpowie miłym słowem, to samo Lulu, oglądam ich każdy filmik bo są szczere i zabawne
Enviaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:48   #1851
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzej jest tylko wtedy gdy dziewczyna skomentuje zdjęcia ślubne koleżanki, a jej znajomi zaczynają dopytywać "kochana, a wy to kiedy?".
albo jak ktoś doda zdjęcie z dzieckiem koleżanki/siostry/kuzynki i komentarze "pasuje Ci!"
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:52   #1852
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

O nie... "a wy kiedy?" i "pasuje Ci", jak mogłam zapomnieć?

I pod zdjęciem kobiet 282980 komentarzy jej koleżanek: "moja!" ,"ślicznie Kochana", "moja wariatka, tesknię!".

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:10   #1853
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

też o tym czytałam
dla mnie wszystko jedno - mimo największej chyba miłości i uzależnienia wręcz od czipsów, to akurat glutaminian w formie zupki kompletnie mi nie podchodzi, nie lubię

podobno w połączeniu z redbullem trawienie zajmuje chyba 2 razy tyle, co samej zupki - gdzieś mi coś mignęło, głowy nie dam, ale no - możliwe
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 10:12   #1854
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

też o tym czytałam
dla mnie wszystko jedno - mimo największej chyba miłości i uzależnienia wręcz od czipsów, to akurat glutaminian w formie zupki kompletnie mi nie podchodzi, nie lubię

podobno w połączeniu z redbullem trawienie zajmuje chyba 2 razy tyle, co samej zupki - gdzieś mi coś mignęło, głowy nie dam, ale no - możliwe
Ja więcej grzeszków nie mam Nie pije napojów gazowanych, nie jem chipsów (okazyjnie), ale namiętnie latem jem lody litrami i zjadam dużo batonów... Nie wiem co jest gorsze
Stary 2014-08-15, 10:12   #1855
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Obcięłam paznokcie na zero, pomalowałam białym lakierem (podejście nr 3, poprzednie zmywałam, bo mi ciągle coś nie pasowało), moje dłonie wyglądają teraz jak u upasionej sześciolatki.
<3
Stary 2014-08-15, 10:14   #1856
201607110949
Konto usunięte

http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...nia-objetosci/ - recenzja tuszu Celii na blogu CMB
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:19   #1857
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja więcej grzeszków nie mam Nie pije napojów gazowanych, nie jem chipsów (okazyjnie), ale namiętnie latem jem lody litrami i zjadam dużo batonów... Nie wiem co jest gorsze
ja też nie, ale mówią, że najgorszy cukier
lubię słodkie, ale byłabym w stanie nie jeść słodyczy już nigdy na rzecz czipsów
papierosy rzuciłam, a nie potrafię się rozstać na dłużej niż tydzień, no może dwa, z Lejsami
potrzebę terapii wyczuwam

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Nie wywołuj Luś... yyy... wilka z lasu!
chyba nie przyjdzie już do nas

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Chyba tylko mnie nie zachwycają te matowe GR .
mnie też nie, ale mnie w ogóle obojętne są szminy wszystkie - nie maluję ust

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
<3 to jest takie urocze!
prawda

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Świetnie, może zrobisz post na blogu o tym produkcie?
sama nie wiem, chciałabym, ale z aparatem w telefonie, który ma 5mpx chyba nie ma to większego sensu, acz spóbuję zrobić jakieś zdjęcia - kto wie
co innego pisać o korektorze, czy podkładzie, a co innego o rozświetlaczu hd, który na pierwszy rzut oka nie wygląda jak rozświatlacz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 10:23   #1858
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...nia-objetosci/ - recenzja tuszu Celii na blogu CMB
Te Baśki brwi jak flamastrem narysowane.
Niestety u mnie te tańsze tusze dają zawsze efekt mocno "codzienny", za to na te górnopółkowe, które robią mi WOW nie mam kasy Ot tak mnie natura pokarała rzęsiskami.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:37   #1859
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Niestety u mnie te tańsze tusze dają zawsze efekt mocno "codzienny", za to na te górnopółkowe, które robią mi WOW nie mam kasy Ot tak mnie natura pokarała rzęsiskami.
mów mi jeszcze - ja mam najgorsze rzęsy świata, bez tuszu moje oczy wyglądają jak by były łyse
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:41   #1860
camilla_b
Raczkowanie

Cytat:
może wypróbuj sposób saruni z ostatniego filmu?
camilla_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości