|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
![]() ![]() A nie możecie się pobrać w przeciągu tych dwóch lat zanim Twój TŻ wyjdzie? ![]() życze powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kasiu!2007 !! musimy załatwić pare priv spraw bez których ani rusz do przygotowań.... zresztą pobierzemy się i nastepnego dnia wyjedzie? wkkońc to aż 2 lata... zresztą planowaliśmy ślub w lipcu 2009 ale wyszło że pod koniec maja jedzie albo na początek czerwca ![]()
![]() |
#1023 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kwiatussku rozumiem twoja rozpacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1024 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
JA tam byłam wczoraj i nie było wcale tak źle! Myślę nawet, że wypożyczę jakąś dekorację, wydaje mi się że tam może być taniej niż w Salonie B.?? Wypożyczenie serc to ok 30zł.
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Kwiatussku spokojnie, wszystko się jakoś ułoży... Może to, co teraz napiszę nie będzie zbyt przyjemne, ale trudno...Czytając Twoje posty odnosiłam wrażenie,że tak bardzo mocno zaangażowałaś się w planowanie slubu i wesela, którego termin był bardzo chwiejny i mglisty, że aż zapomniałałaś, po co ludzie mówią sobie "TAK, CHCĘ Z TOBĄ SPĘDZIĆ CAŁE ŻYCIE, NA DOBRE I NA ZŁE." Jesteś pewna, że Twój mężczyzna jest tym, przy którym chcesZ się zestarzeć?Jemu równie mocno, jak Tobie, zależy na Waszym związku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Raczkowanie
|
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II
Cytat:
SELKA* ja już sama nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam do was pytanie: jak zespół na wesele jest najlepszy waszym zdaniem? ja uważam że simon a moja przyjaciółka (która ma brać ślub) że avis ![]()
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 17:58 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1029 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
proponuję obudz się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ponawiam prośbę o przesłanie zdjęć ze ślubów i wesel: Toli, Szczęśliwej, Paticzki i Bandoli ![]() ![]() ![]() ![]() A to my w Naszym Dniu ![]() Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2007-07-13 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Toba Bazanów!!!!! To wszystko moze wynikać z tego, ze pod tym nickiem kryją sie dwie bardzo młode kobietki, które (bo nie wiem która z nich) popadaja ze skrajnosci w skrajność. Z jednej strony płacz, niemalże rozpacz a z drugiej "chetnie słuze rada"! Paranoja!
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
Kwiatussku współczuję!
Sonia piękna sukienka i w ogóle!! powysyłaj zdjęcia na maila!! Dziewczyny już mężatki lub planujące, która z was robi wesele 2-dniowe z orkiestrą?bo my tak właśnie zamówiliśmy i nie wiem czy dobrze zrobiliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
widzę,że na zdjęcia załapała sie Pani Dorotka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() sylwunia my tez tak robimy skoro zdecydowaliśmy sie na poprawiny to chyba lepiej z orkiestra ![]()
![]() |
#1034 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
z tego konta korzystają dwie osoby ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:00 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
dziękuję pięknie wszystkim za życzonka
![]() staram trzymać się dzielnie, ale jestem już cholernie zmęczona... dzisiaj rano było ubieranie sali, któraś z Was pytała jak napompować 300 balonów, w 9 osób napompowaliśmy ich ok. 600, trzema pompkami ręcznymi do balonów, i jedną sprężarką, która pracowała dzielnie ale nie bardzo szybko... i jakoś sie udało! elektryczna pompka kupiona specjalnie w tym celu w realu totalnie dała ciała i nie dało sie nią napompować ani jednego balona ![]() ale przez ok. 4,5hudekorowaliśmy dwie sale ![]() poza tym jeżeli któraś z was szuka czegoś do założenia na sukienkę, to ja powiem co ja zrobiłam - otóż kupiłam w orsayu w plazie mały biały żakiecik, z krótkim rękawkiem, dość dopasowany do ciała, jeśli zrobi sie chłodniej - mam na wszelki wypadek - a potem będę mogła go ponosić dzisiaj jeszcze zaraz idę na paznokcie - ale to na szczęście do bloku obok, jutro tylko ubieranie samochodu zostało - ale to zobowiązali sie zrobić świadek ze świadkową pod blokiem - uffff, ulga ![]() jak sie okazuje nie wszystko można zrobić osobiście ![]() mam nadzieje, że jeszcze poczytam forum dzisiaj wieczorem, ale nie wiem czy nie zasnę na kanapie przed TV ![]() ![]() ![]()
#1036 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że dzieje się dużo u Was wszystkich... Mi czas leci nie wiadomo kiedy, nie bardzo mam czas, żeby zaglądać na wizaż, ale staram się zawsze nadrabiać zaległości. Wszystim przyszłym Pannom Młodym życzę dużo radości, szczęścia, pięknej pogody oraz tego, by wszystko ułożyło się w tym Waszym wymażonym dniu po Waszej myśli! Nie dajcie sobie nikomu zepsuć Waszego dnia! Trzymam za Was wszystkie kciuki! Życie mężatki jest cudowne! Jestem przeszczęśliwa! Buziaki! ![]()
![]() |
#1038 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czyli teraz skończyłaś już 15 lat czas na naukę, z zamąż pójściem troszeczkę poczekaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyobraźcie sobie taką gadkę jak to zwykle między facetami... Pytają się go koledzy: "No jak tam po ślubie? Zmieniło się coś?" Mój mąż odpowiada na to, że jest super, fantastycznie. Oni wielce zdziwieni na to: "Jak to?" A on: "No rewelacja, mam teraz uprane, uprasowane, ugotowane". Oni podobno oczy ze zdziwnia wytrzeszczyli... ![]() Powiem Wam, że to jest fantastyczne! Bo dzięki temu, że mój mąż jest zadowolony, że ja coś tam robię, to on z kolei robi inne rzeczy, którymi też mnie zadziwia (np. jak przychodzę po pracy do domu to jest posprzątane, pozmywane, śmieci wyrzucone). I nie robi tego dlatego, że musi, tylko dlatego, żeby mi było przyjemnie. I to jest piękne!
![]() |
#1041 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My już ze sobą mieszkamy od jakiegoś czasu więc nie ma za dużych zmian, ale dziś pierwszy raz po ślubie gotuje obiad bo do dopiero od wczoraj jesteśmy u siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Raczkowanie
|
Sonia11 już wysłałam fotki na meila
![]() Ja również ponawiam prośbę o fotki od bandoli i szczesliwej ![]() ![]() Jutrzejszym pannom młodym życzę przede wszystkim pogody ![]() Freciu, Ruda3d, Neiti, Jagnabe, Andzia_27, Annabel_lee Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, Otoczeni ludźmi, których kochacie, Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni! Kwiatussku współczuję Ci całej tej sytuacji i nerwówki? Czyżbyś przeżywała kryzys czwartego roku razem? Frecia dzięki za informację, cieszę się że nie jest tam dalekoWybiorę się tam w przyszłym tygodniu... Ps. Pozdrawiam wiernego czytelnika wizazu który się chomikuje ![]() ![]()
#1043 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-07-16 o 18:02 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Sylvix!! witam imienniczkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zadomowienie
|
może się to komuś wyda nie miłe co napiszę, ale cała ta sytuacja z kwiatusskiem juz mnie strasznie męczy. Moim zdaniem jest to jedna bardzo młoda osoba, która się nudzi i wymyśliła sobie zabawę w ślub. Wiek w profilu moim zdaniem sporo zawyżony. Zaczęła pisać i nagle ma już wszystko, fotografa, zespól, salę, wszystko skopiowane od innych wizażanek. Posty bardzo dziecinne, poza tym mnóstwo postów jeden pod drugim, chociaż już dziewczyny nie raz zwracały na to uwagę. Pełno błędów (wiem, że nie powinno się ich wytykać, ala na Boga, Ty chyba wychodzisz za mąż a nie "rzenisz się"). Poza tym niby dwie piszą z jednego konta, a pisała wcześniej, ze kuzynka ma login violusia_7slonqo czy coś takiego (swoją drogą bardzo podobny do nicka innej wizażanki), więc nie rozumiem co stoi na przeszkodzie aby każda korzystała ze swojego konta? Łatwiej się tak przelogowywać co chwilę?
Ja wychodzę z założenia, że jak nie mam nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywam, natomiast w wątku pełno jest nic nie wnoszących postów kwiatusska.... No, byc może zostanę teraz zlinczowana, ale musiałam to z siebie wyrzucić, bo już nie mogłam patrzeć na to spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1048 |
Raczkowanie
|
Kasieńko ja już dawno miałam ochotę coś takiego napisać, ale tak czekałam jeszcze...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż, ja osobiście jestem przewrażliwiona na różne egzaltowane i infantylne wypowiedzi więc siedziałam cicho nie chcąc nikomu sprawić przykrości - ale okazuje sie, że nie tylko ja tak myślę ![]() ale jeżeli to są naprawdę dwie osoby - DWA KONTA - to konieczność, bo ja gubię się w tych miłosnych perypetiach...
![]() |
#1050 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale kupiliśmy tam figurkę na tort i bardzo taniutka była, mialam zamawiac na allegro taką sama ale wyszłoby droożej sporo ![]() Cytat:
Sonia, pieknie wyglądałaś ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.