|
|
#3571 |
|
batonik
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII
Poszłam zobaczyć to sławetne kolano i szczerze..dałabym się pochlastać za takie. Ja mam sardelkowate i zawsze chciałam mieć takie kolanko ładne, chudziutkie. Więc jednak kwestia gustu
Prawdą jest że na tym jednym zdjęciu wyszło..dziwnie, ale na innych kolana jak kolana
|
|
|
|
#3572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3573 |
|
batonik
|
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p2251003.html xs z cielisto czarnego topu, któraś chciała
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3577 |
|
Wtajemniczenie
|
was nie raza kolana, a mnie tak
jedyna osoba ktora znalam i miala takie same kolana byl moj tato na szczescie nie chodzil w mini i szpiszacstych butach do tego ![]() hm jedni uwazaja za zalete ze blogerka pokazuje wady inni nie ja naleze do tych ktorzy lubia widziec to ze blogerka umie podkreslac urode a nie wady tu w tym temacie jest jedna dziewczyna tak zgrabna ze powinna byc blogerka nie wiem czy jest druga jest gabi dlatego to co kupuje staje sie hitem ale ona jest inna ma jaja i jak wystawia rzeczy to po to zeby je pokazac a nie pytac jak w nich wyglada bo o tym decydje sama wracajac do tamtej omawianej laski, tylko ona moglaby zupelnie bezkrytycznie reklamowac sie nawet ubrana w lupy od ziemniaka a i tak bylby hiciorem bo moze odslonic kompletnie wszystko lub wszystko zakryc wedle uznania dobrze ze kazdy ma inny gust, inaczej wygladalibysmy na ulicy jak zolnierze i ciesze sie sa kobiety, ktore podkreslaja wady nie atuty bo jakby to powiedziec, w tym momencie konkurencja wykrusza sie sama
Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-08-15 o 15:32 |
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę zacząć się przyglądać wszak wystawiam siebie i swój wizerunek pod ocenę
|
|
#3579 |
|
batonik
|
Był, był, nawet jakoś dwa dni temu pełna rozmiarówka, albo prawie pełna
Fajny ma materiał. Niektórym może jedynie dekolt przeszkadzać, bo jest dosyć głęboki. |
|
|
|
#3580 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Madziu i koniecznie pocwiczyc pozy
|
|
#3586 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#3587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no pielegniarka mdlejaca na widok krwi, salowa co sie brzydzi i kibel otwiera noga ksiegowy ktory od podstawowki nie lubil matematyki zreszta swiat do tego zmierza ze dzieki tolerancji wiekszosc ludzi robi to do czego nie ma predyspozycji a wiec tolerancja gora, a indolencja sama nas pokona a czy tylko ladni musza miec blogi oczywiscie ze nie ale nie kazdy musi to ogladac na cale szczescie ale jak juz przypadkiem czystym akurat na widok na trafi ma z grzecznosci powiedziec iz zobaczyl cos pieknego bo inaczej w naszym zaklamanym kraju przeciez nie wypada a istnieje tez grupa blogerek ktora ladna nie jest i robi sie na ladne i to chyba jest cel prowadzeniu bloga a moze ladne powinny robic z siebie brzydkie bo juz sie gubie i zby podsycc atmosfere powiem tylko iz zaluje ze sprzedawcy szmat jak lekarze nie moga sie powolywac na klauzule sumienia, moze ludzie lepiej by sie ubierali Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-08-15 o 16:03 |
|
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gusta sa inne jak wspomnialas i jedni lubia na blogach ogladac czyste piekno, a inni gustuja w naturalnosci, zwyczajnosci. Nie wiem czy ostatnio cos sie z Toba dzieje zlego, bo Twoje posty zawsze byly przesmiewczo-ironiczne, ale teraz dajesz czadu. Az mam wrazenie, ze to znow jakas trollowa zagrywka jak z Grubella😂 Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam całkowicie inne poglądy. Lubię konstruktywną krytykę i nie zgadzam się z ogólnie panującym przekonaniem, że każde złe słowo to hejt, ale to co Ty piszesz nie mieści mi się w głowie Te idealne dla Ciebie kobiety to jest jakiś ułamek i nie można jedynie ich promować ,chociażby w blogosferze, bo ludzie mają potem wypaczony obraz społeczeństwa. Dla mnie ideałem figury i urody są Monica Belucci, Nigella Lawson czy Hanna Lis, ostatnie dwie przed poprawkami twarzy, ale w życiu bym nie powiedziała o Palermo czy chociażby dziewczynach z naszego wątku, że nie nadają się do blogowania, życia wśród ludzi bo dla mnie ideałem są 3 wcześniej wymienione panie. Jak ktoś ma dobry gust, jest inteligentny i życzliwy niech robi co chce i bez dobrej figury odniesie sukces. W kwestii wyglądu nieestetyczna jest dla mnie Beth Dito, jej sposób bycia i ubierania się, ale nie powiedziałabym, że w związku z tym powinna się ukrywać |
|
|
|
|
#3591 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3592 | |
|
batonik
|
Cytat:
![]() Elonorka, poleciałaś trochę z fantazją. Każdej z nas chodziło o SPOSÓB wypowiedzi, a nie samą w sobie krytykę. Jeśli ktoś jest dojrzały przyjmie ją w godny sposób, i działa to też w drugą stronę..dojrzała osoba stworzy konstruktywną krytykę, a nie godną 16latki. I tyle w temacie Edytowane przez sskers Czas edycji: 2014-08-15 o 16:01 |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
z moim tonem wypowiedzi jest tak
slowo pisane doskonale nie jest i kazdy odczytuje je jak chce widze ze wy raz ironie odczytujecie jako cos smiesznego a raz jak bymtu pisala o leczeniu eboli w sposob smiertelnie powazny a ja tu nie wyklaadam madrosci zyciowych bo je jakby zachowuje na inne okazje np powolanie sie na klauzula sumienia miala byc irnia w ogole do jej idei ![]() a podpuszczac sie dajecie jak male dzieci i to lubie w forach wystarczy polozyc slowo a zaraz zbieda sie tlum z litania dobra ja wracam do zakupow bo juz przechulalam pare stowek w zarze na szczescie w kilku rozmiarach tak ze hiciory ktore upolowalam w kilku rozmiarach beda do oddania teraz ide skubac inne rzeczy i pomyslec o najbrzydszych melissach jakie kupiam w nowożytnej historii |
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
A kto by decydował kto jest wystarczająco ładny, żeby prowadzić blog?
Mnie się podoba mnóstwo osób z oryginalną/dyskusyjną urodą, wiele osób będących w top100 piękności, seksowności, boskości i w ogóle och ach jest kompletnie "nie w moim typie", ale w życiu bym nie była za powołaniem komisji ds. dostępu do internetu. Chociaż jak czasem widzę, jak ludzie operują gramatyką, ortografią i interpunkcją, to mi się nóż w kieszeni otwiera![]() Raz moje poczucie estetyki, jak ktoś założy żółty stanik, błękitną bokserkę, zieloną mini i panterkowe sandałki, ale niech sobie nosi na zdrowie. Mogę wymienić z kimś opinie na ten temat, ale na tym sprawa się dla mnie kończy. Osoby z różnymi rozmiarami potrafią świetnie dobierać stroje, ale dla tych z gorszym gustem też jest miejsce w internecie. Internet działa tak samo jak społeczeństwo - są ludzie z gustem i bez niego. Kojarzycie przypadek modelki z bielactwem? Super, że o tej osobie się pisze, bo może choć jeden chory uniknie przykrych komentarzy.
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że kończysz już ten temat bo aż przykro było to czytać. Nie była to ani ironia ani żart. Chciałabym wierzyć, że była to nieudolna próba ironizowania a nie Twoje życiowe stanowisko chociaż obawiam się, że jednak tak skoro nie wiadomo skąd wyskoczyłaś z tematem kolan Palermo
|
|
|
|
|
#3598 |
|
Wtajemniczenie
|
nie bede sie tlumaczyla skad sie to wzielo bo i po co
oczysiscie zrozumiem ze nikt od takiej osoby jak ja, nie bedzie chcial sandalek czarnych na slupku z pasami z klamrami i bezowe azurki za kostke udalo mi sie przez przypadek kupic 4 pary czarnych i 3 azury ide gdzie indziej poptytac czy beda chetne Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-08-15 o 16:36 |
|
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cremova, ide cwiczyc pozy
|
|
#3600 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bym chciała odejś na chwilę od tematu kolan OP majac nadzieje że jej samej własne nogi podobają się i ma przy tym dobre wyniki badań
Kliknełabym cos, bo jeszcze dziś nic nie kilknęłam, poza czworgiem drzwi i przeszukuję allegro, bo ono pod koniec wyprzedaży nie zawodzi coś by się znalazło, ale parcia nie ma![]() Z kolei mam inne pytanie do Was ajkiech kosmetyków do włosów używaja Wasi fryzjerzy (zarówno jeżeli chodzi o pielęgnację jaki i koloryzację i stylizację)? No i oczywiscie czy jestescie zadowolone? Wiem, ze co włosy to opinia,ale czego nie poleciłybyscie w ogóle?![]() :pros i: Trochę off, ale znamy się jak łyse konie i liczę sie z Waszymi opiniami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

Dobrze, że pokazuje, że są rzeczy, które można akceptować, jeśli nie da się ich zmienić, a nie chować całe życie w spodniach.

Te idealne dla Ciebie kobiety to jest jakiś ułamek i nie można jedynie ich promować ,chociażby w blogosferze, bo ludzie mają potem wypaczony obraz społeczeństwa. Dla mnie ideałem figury i urody są Monica Belucci, Nigella Lawson czy Hanna Lis, ostatnie dwie przed poprawkami twarzy, ale w życiu bym nie powiedziała o Palermo czy chociażby dziewczynach z naszego wątku, że nie nadają się do blogowania, życia wśród ludzi bo dla mnie ideałem są 3 wcześniej wymienione panie. Jak ktoś ma dobry gust, jest inteligentny i życzliwy niech robi co chce i bez dobrej figury odniesie sukces. W kwestii wyglądu nieestetyczna jest dla mnie Beth Dito, jej sposób bycia i ubierania się, ale nie powiedziałabym, że w związku z tym powinna się ukrywać