Miłośniczki Zary - część XLIII - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 14:55   #3571
sskers
batonik

Dot.: Miłośniczki Zary - część XLIII

Poszłam zobaczyć to sławetne kolano i szczerze..dałabym się pochlastać za takie. Ja mam sardelkowate i zawsze chciałam mieć takie kolanko ładne, chudziutkie. Więc jednak kwestia gustu

Prawdą jest że na tym jednym zdjęciu wyszło..dziwnie, ale na innych kolana jak kolana

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 14:57   #3572
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
A ja uważam, że bardzo dobrze, że popularna osoba pokazuje, że nie wszystko trzeba tuszować za wszelką cenę i budować idealny wizerunek. Co innego wciskanie się w za małe o 3 rozmiary ubrania a co innego odkrywanie kolan Dobrze, że pokazuje, że są rzeczy, które można akceptować, jeśli nie da się ich zmienić, a nie chować całe życie w spodniach.
zdecydowanie tak
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 14:57   #3573
sskers
batonik

http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p2251003.html xs z cielisto czarnego topu, któraś chciała

Stary 2014-08-15, 14:57   #3574
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Poszłam zobaczyć to sławetne kolano i szczerze..dałabym się pochlastać za takie. Ja mam sardelkowate i zawsze chciałam mieć takie kolanko ładne, chudziutkie. Więc jednak kwestia gustu

Prawdą jest że na tym jednym zdjęciu wyszło..dziwnie, ale na innych kolana jak kolana
ja nie wiem jakie kolana powinny być nie przyglądam się tak innym
Stary 2014-08-15, 15:14   #3575
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Kochana, ja bym Ci radzila zaczac zwracac na to uwage, bo jestes blogerka modowa i moze sie niedlugo okazac, ze "jestes nieudolna wizerunkowo"

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:23   #3576
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...2p2251003.html xs z cielisto czarnego topu, któraś chciała
fajny a był taki szary chyba też?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:30   #3577
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

was nie raza kolana, a mnie tak
jedyna osoba ktora znalam i miala takie same kolana byl moj tato na szczescie nie chodzil w mini i szpiszacstych butach do tego

hm jedni uwazaja za zalete ze blogerka pokazuje wady inni nie
ja naleze do tych ktorzy lubia widziec to ze blogerka umie podkreslac urode a nie wady

tu w tym temacie jest jedna dziewczyna tak zgrabna ze powinna byc blogerka nie wiem czy jest druga jest gabi dlatego to co kupuje staje sie hitem
ale ona jest inna ma jaja i jak wystawia rzeczy to po to zeby je pokazac a nie pytac jak w nich wyglada bo o tym decydje sama
wracajac do tamtej omawianej laski, tylko ona moglaby zupelnie bezkrytycznie reklamowac sie nawet ubrana w lupy od ziemniaka a i tak bylby hiciorem bo moze odslonic kompletnie wszystko lub wszystko zakryc wedle uznania

dobrze ze kazdy ma inny gust, inaczej wygladalibysmy na ulicy jak zolnierze
i ciesze sie sa kobiety, ktore podkreslaja wady nie atuty bo jakby to powiedziec, w tym momencie konkurencja wykrusza sie sama

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2014-08-15 o 15:32
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:30   #3578
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Kochana, ja bym Ci radzila zaczac zwracac na to uwage, bo jestes blogerka modowa i moze sie niedlugo okazac, ze "jestes nieudolna wizerunkowo"

spoko!
Muszę zacząć się przyglądać wszak wystawiam siebie i swój wizerunek pod ocenę
Stary 2014-08-15, 15:31   #3579
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
fajny a był taki szary chyba też?
Był, był, nawet jakoś dwa dni temu pełna rozmiarówka, albo prawie pełna

Fajny ma materiał. Niektórym może jedynie dekolt przeszkadzać, bo jest dosyć głęboki.

Stary 2014-08-15, 15:33   #3580
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
i ciesze sie sa kobiety, ktore podkreslaja wady nie atuty bo jakby to powiedziec, w tym momencie konkurencja wykrusza sie sama
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:33   #3581
sskers
batonik

Cytat:
tu w tym temacie jest jedna dziewczyna tak zgrabna ze powinna byc blogerka nie wiem czy jest
i tylko ona moglaby zupelnie bezkrytycznie reklamowac sie nawet ubrana w lupy od ziemniaka a i tak bylby hiciorem
Czyli tylko ładni i zgrabni ludzie mogą być blogerkami/blogerami? Napisałabym coś, ale po co bić pianę

Stary 2014-08-15, 15:40   #3582
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
jedyna osoba ktora znalam i miala takie same kolana byl moj tato na szczescie nie chodzil w mini i szpiszacstych butach do tego

ja naleze do tych ktorzy lubia widziec to ze blogerka umie podkreslac urode a nie wady

tu w tym temacie jest jedna dziewczyna tak zgrabna ze powinna byc blogerka nie wiem czy jest druga jest gabi dlatego to co kupuje staje sie hitem
ale ona jest inna ma jaja i jak wystawia rzeczy to po to zeby je pokazac a nie pytac jak w nich wyglada bo o tym decydje sama
wracajac do tamtej omawianej laski, tylko ona moglaby zupelnie bezkrytycznie reklamowac sie nawet ubrana w lupy od ziemniaka a i tak bylby hiciorem bo moze odslonic kompletnie wszystko lub wszystko zakryc wedle uznania

Zgadzam sie, że Patrysienka i Gabi mają fajne figury, ale to nie znaczy, że tylko takie kobiety mogą mieć bloga. Z calym szacunkiem, ale mam wrażenie, że masz wyprany mózg przez tv czy gazety. I kobiety odbiegające od tego kanonu zesłałabyś do piwnic.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:41   #3583
havana
Zadomowienie

Cytat:
Czyli tylko ładni i zgrabni ludzie mogą być blogerkami/blogerami? Napisałabym coś, ale po co bić pianę
Ja bym coś napisała, ale nawet nie wiem co, więc może lepiej pójdę uszyć sobie burkę.
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:44   #3584
cremova
Zasiedzenie

Cytat:

Madziu
i koniecznie pocwiczyc pozy

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:45   #3585
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Ja bym coś napisała, ale nawet nie wiem co, więc może lepiej pójdę uszyć sobie burkę.

Stary 2014-08-15, 15:48   #3586
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
burka koniecznie sie pochwal, jak bedzie skonczona

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:50   #3587
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
nie lepiej zeby kazdy zajmowal sie tym, co robi najgorzej byloby wesolo

no pielegniarka mdlejaca na widok krwi, salowa co sie brzydzi i kibel otwiera noga
ksiegowy ktory od podstawowki nie lubil matematyki
zreszta swiat do tego zmierza ze dzieki tolerancji wiekszosc ludzi robi to do czego nie ma predyspozycji

a wiec tolerancja gora, a indolencja sama nas pokona

a czy tylko ladni musza miec blogi oczywiscie ze nie ale nie kazdy musi to ogladac na cale szczescie
ale jak juz przypadkiem czystym akurat na widok na trafi ma z grzecznosci powiedziec iz zobaczyl cos pieknego bo inaczej w naszym zaklamanym kraju przeciez nie wypada

a istnieje tez grupa blogerek ktora ladna nie jest i robi sie na ladne i to chyba jest cel prowadzeniu bloga
a moze ladne powinny robic z siebie brzydkie
bo juz sie gubie

i zby podsycc atmosfere powiem tylko iz zaluje ze sprzedawcy szmat jak lekarze nie moga sie powolywac na klauzule sumienia, moze ludzie lepiej by sie ubierali

Czas edycji: 2014-08-15 o 16:03
Stary 2014-08-15, 15:55   #3588
havana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
burka koniecznie sie pochwal, jak bedzie skonczona
W sumie dziwię się, że wcześniej na to nie wpadłam, skoro w wieku 7-27 straszyłam ludzi chudością, czego nie omieszkali mi uświadamiać, a teraz też żem takie niewiadomoco
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 15:58   #3589
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:

No wybacz, ale intencja tego watku jest inna 👌 moze to lepiej, ze niektore z nas pytaja sie czy wygladaja dobrze, co by nie razic wrazliwcow swoim widokiem

Gusta sa inne jak wspomnialas i jedni lubia na blogach ogladac czyste piekno, a inni gustuja w naturalnosci, zwyczajnosci.

Nie wiem czy ostatnio cos sie z Toba dzieje zlego, bo Twoje posty zawsze byly przesmiewczo-ironiczne, ale teraz dajesz czadu. Az mam wrazenie, ze to znow jakas trollowa zagrywka jak z Grubella😂

Cytat:
spoko!
Muszę zacząć się przyglądać wszak wystawiam siebie i swój wizerunek pod ocenę

Stary 2014-08-15, 15:59   #3590
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
nie lepiej zeby kazdy zajmowal sie tym, co robi najgorzej byloby wesolo

no pielegniarka mdlejaca na widok krwi, salowa co sie brzydzi i kibel otwiera noga
ksiegowy ktory od podstawowki nie lubil matematyki
zreszta swiat do tego zmierza ze dzieki tolerancji wiekszosc ludzi robi to do czego nie ma predyspozycji

a wiec tolerancja gora, a indolencja sama nas pokona

a czy tylko ladni musza miec blogi oczywiscie ze nie ale nie kazdy musi to ogladac na cale szczescie
ale jak juz przypadkiem czystym akurat na widok na trafi ma z grzecznosci powiedziec iz zobaczyl cos pieknego bo inaczej w naszym zaklamanym kraju przeciez nie wypada

Mam całkowicie inne poglądy. Lubię konstruktywną krytykę i nie zgadzam się z ogólnie panującym przekonaniem, że każde złe słowo to hejt, ale to co Ty piszesz nie mieści mi się w głowie Te idealne dla Ciebie kobiety to jest jakiś ułamek i nie można jedynie ich promować ,chociażby w blogosferze, bo ludzie mają potem wypaczony obraz społeczeństwa. Dla mnie ideałem figury i urody są Monica Belucci, Nigella Lawson czy Hanna Lis, ostatnie dwie przed poprawkami twarzy, ale w życiu bym nie powiedziała o Palermo czy chociażby dziewczynach z naszego wątku, że nie nadają się do blogowania, życia wśród ludzi bo dla mnie ideałem są 3 wcześniej wymienione panie. Jak ktoś ma dobry gust, jest inteligentny i życzliwy niech robi co chce i bez dobrej figury odniesie sukces. W kwestii wyglądu nieestetyczna jest dla mnie Beth Dito, jej sposób bycia i ubierania się, ale nie powiedziałabym, że w związku z tym powinna się ukrywać
Stary 2014-08-15, 15:59   #3591
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:

Stary 2014-08-15, 16:00   #3592
sskers
batonik

Cytat:
i zby podsycc atmosfere powiem tylko iz zaluje ze sprzedawcy szmat jak lekarze nie moga sie powolywac na klauzule sumienia, moze ludzie lepiej by sie ubierali
No tak, bo przecież złe ubieranie się można porównać do zbrodni na ludzkości. Najlepiej poddać takie osoby eutanazji

Elonorka, poleciałaś trochę z fantazją. Każdej z nas chodziło o SPOSÓB wypowiedzi, a nie samą w sobie krytykę. Jeśli ktoś jest dojrzały przyjmie ją w godny sposób, i działa to też w drugą stronę..dojrzała osoba stworzy konstruktywną krytykę, a nie godną 16latki. I tyle w temacie

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2014-08-15 o 16:01
Stary 2014-08-15, 16:02   #3593
pati_pz
Zadomowienie

Cytat:
No tak, bo przecież złe ubieranie się można porównać do zbrodni na ludzkości. Najlepiej poddać takie osoby eutanazji

Elonorka, poleciałaś trochę z fantazją. Każdej z nas chodziło o SPOSÓB wypowiedzi, a nie samą w sobie krytykę. Jeśli ktoś jest dojrzały przyjmie ją w godny sposób, i działa to też w drugą stronę..dojrzała osoba stworzy konstruktywną krytykę, a nie godną 16latki. I tyle w temacie

Stary 2014-08-15, 16:05   #3594
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
No wybacz, ale intencja tego watku jest inna 👌 moze to lepiej, ze niektore z nas pytaja sie czy wygladaja dobrze, co by nie razic wrazliwcow swoim widokiem

Gusta sa inne jak wspomnialas i jedni lubia na blogach ogladac czyste piekno, a inni gustuja w naturalnosci, zwyczajnosci.

Nie wiem czy ostatnio cos sie z Toba dzieje zlego, bo Twoje posty zawsze byly przesmiewczo-ironiczne, ale teraz dajesz czadu. Az mam wrazenie, ze to znow jakas trollowa zagrywka jak z Grubella😂

widzę, że mamy podobne skojarzenia
Stary 2014-08-15, 16:12   #3595
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

z moim tonem wypowiedzi jest tak

slowo pisane doskonale nie jest i kazdy odczytuje je jak chce

widze ze wy raz ironie odczytujecie jako cos smiesznego a raz jak bymtu pisala o leczeniu eboli w sposob smiertelnie powazny

a ja tu nie wyklaadam madrosci zyciowych bo je jakby zachowuje na inne okazje

np powolanie sie na klauzula sumienia miala byc irnia w ogole do jej idei

a podpuszczac sie dajecie jak male dzieci i to lubie w forach
wystarczy polozyc slowo a zaraz zbieda sie tlum z litania

dobra ja wracam do zakupow bo juz przechulalam pare stowek w zarze na szczescie w kilku rozmiarach tak ze hiciory ktore upolowalam w kilku rozmiarach beda do oddania
teraz ide skubac inne rzeczy

i pomyslec o najbrzydszych melissach jakie kupiam w nowożytnej historii
Stary 2014-08-15, 16:17   #3596
a34
Zakorzenienie

A kto by decydował kto jest wystarczająco ładny, żeby prowadzić blog? Mnie się podoba mnóstwo osób z oryginalną/dyskusyjną urodą, wiele osób będących w top100 piękności, seksowności, boskości i w ogóle och ach jest kompletnie "nie w moim typie", ale w życiu bym nie była za powołaniem komisji ds. dostępu do internetu. Chociaż jak czasem widzę, jak ludzie operują gramatyką, ortografią i interpunkcją, to mi się nóż w kieszeni otwiera

Raz moje poczucie estetyki, jak ktoś założy żółty stanik, błękitną bokserkę, zieloną mini i panterkowe sandałki, ale niech sobie nosi na zdrowie. Mogę wymienić z kimś opinie na ten temat, ale na tym sprawa się dla mnie kończy.
Osoby z różnymi rozmiarami potrafią świetnie dobierać stroje, ale dla tych z gorszym gustem też jest miejsce w internecie. Internet działa tak samo jak społeczeństwo - są ludzie z gustem i bez niego.

Kojarzycie przypadek modelki z bielactwem? Super, że o tej osobie się pisze, bo może choć jeden chory uniknie przykrych komentarzy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg winnie-harlow-modelka-cierpiaca-na-bielactwo-nabyte-14827778.jpg (64,4 KB, 49 załadowań)
Stary 2014-08-15, 16:18   #3597
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
z moim tonem wypowiedzi jest tak

slowo pisane doskonale nie jest i kazdy odczytuje je jak chce

widze ze wy raz ironie odczytujecie jako cos smiesznego a raz jak bymtu pisala o leczeniu eboli w sposob smiertelnie powazny

a ja tu nie wyklaadam madrosci zyciowych bo je jakby zachowuje na inne okazje

np powolanie sie na klauzula sumienia miala byc irnia w ogole do jej idei

a podpuszczac sie dajecie jak male dzieci i to lubie w forach
wystarczy polozyc slowo a zaraz zbieda sie tlum z litania

dobra ja wracam do zakupow bo juz przechulalam pare stowek w zarze na szczescie w kilku rozmiarach tak ze hiciory ktore upolowalam w kilku rozmiarach beda do oddania
teraz ide skubac inne rzeczy

i pomyslec o najbrzydszych melissach jakie kupiam w nowożytnej historii

Całe szczęście, że kończysz już ten temat bo aż przykro było to czytać. Nie była to ani ironia ani żart. Chciałabym wierzyć, że była to nieudolna próba ironizowania a nie Twoje życiowe stanowisko chociaż obawiam się, że jednak tak skoro nie wiadomo skąd wyskoczyłaś z tematem kolan Palermo
Stary 2014-08-15, 16:33   #3598
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

nie bede sie tlumaczyla skad sie to wzielo bo i po co

oczysiscie zrozumiem ze nikt od takiej osoby jak ja, nie bedzie chcial sandalek czarnych na slupku z pasami z klamrami i bezowe azurki za kostke
udalo mi sie przez przypadek kupic 4 pary czarnych i 3 azury

ide gdzie indziej poptytac czy beda chetne

Czas edycji: 2014-08-15 o 16:36
Stary 2014-08-15, 16:41   #3599
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
nie bede sie tlumaczyla skad sie to wzielo bo i po co

oczysiscie zrozumiem ze nikt od takiej osoby jak ja, nie bedzie chcial sandalek czarnych na slupku z pasami z klamrami i bezowe azurki za kostke
udalo mi sie przez przypadek kupic 4 pary czarnych i 3 azury

ide gdzie indziej poptytac czy beda chetne
Ja nie moge

Cremova, ide cwiczyc pozy
Stary 2014-08-15, 16:42   #3600
ladybird1122
Wtajemniczenie

A ja bym chciała odejś na chwilę od tematu kolan OP majac nadzieje że jej samej własne nogi podobają się i ma przy tym dobre wyniki badań i zdanie zbudowałam takie że sama się pogubiłam i nie postawiłam zadnego przecinka

Kliknełabym cos, bo jeszcze dziś nic nie kilknęłam, poza czworgiem drzwi i przeszukuję allegro, bo ono pod koniec wyprzedaży nie zawodzi coś by się znalazło, ale parcia nie ma

Z kolei mam inne pytanie do Was ajkiech kosmetyków do włosów używaja Wasi fryzjerzy (zarówno jeżeli chodzi o pielęgnację jaki i koloryzację i stylizację)? No i oczywiscie czy jestescie zadowolone? Wiem, ze co włosy to opinia,ale czego nie poleciłybyscie w ogóle?:pros i: Trochę off, ale znamy się jak łyse konie i liczę sie z Waszymi opiniami
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości