![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
![]() wrocilam ![]() bylo superancko ![]() ![]() ![]() ![]() podroz "do" praktycznie na spiocha, podroz "z" nie na spiocha ale tez dalismy rade. zrobilismy tylko jeden postoj, mlody pobiegal po schodach, zjadl kaszke, zapakowalismy go do auta i po odpaleniu silnika zasnal ![]() jestem na biezaco ale niewiele pamietam.... Marsi - ale jaja! ![]() ![]() Ty juz masz swojego synusia mamusi X2 to teraz czas na corunie tatusia ![]() Lenova - przykro mi z powodu pracy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ewulka - kciuki za prace! deli - padlam z fachofcof! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Meduza
![]() ![]() ![]() Pstryku, fajnie,że jesteście, ale ten czas szybko zleciał |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Chciałbym wam wrzucić zdjecie Jula i mi wywala błąd, a mamy sie czym pochwalic urlop bardzo pozytywnie na mojego baczka wpłynął jak wrócimy to was za męczę zdjeciami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Pstryniu szybko minelo, my juz w sobote rano wjeżdżamy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1415 |
Lurker ;)
|
Kocham moje dziecko, ze sie, ze w koncu padla
![]() Ewulka to bedziemy trzymac za siebie kciuki, moja rozmowa tez po 12 ![]() Aaa dziewczyny spotkalyscie z marka Wojtylko? Miala ktoras moze buciki od nich?
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Litlle, Ewulka, ![]() ![]() Tż będzie najwcześniej o 23, więc lecę jeszcze wykorzystać pozostały czas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a co do placu w CHto ja już nie mam siły gonić za moim szkrabem chyba,że ciotki go wezmą ![]() jak nie chcesz tłumów to idz w tygodniu dość wcześnie ja wiem czy się wyżyje wspinaczkowo? nie chcę Cię martwić ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]() Przeżyłam ten dzień! I wreszcie mam urloooooop. Do pracy wracam dopiero 1 września ![]() Od soboty mnie nie będzie. Jadę z Darią na tydzień do Żarek Letnisko (tam gdzie mój tż był z Darią). Niestety mąż pracuje bo urlop już miał. Ale może na dwa dni przyjedzie tam do nas. Ja tam będę z moimi rodzicami. Nadrabiam. Cytat:
![]() Zdrówka dla Zuzki Cytat:
![]() jeden dzień przerwy to nie grzech. Nawet trzeba! Ja ostatnio zrobiłam sobie przerwę w niedzielę. Ćwiczę od pon do soboty i dzień przerwy. Jutro masz zaliczyć ćwiczenia!!!! To jest rozkaz! I nie ma ŻADNYCH wymówek!!!!! ![]() Ja dziś byłam w pracy od 9 - 19.30. Przyszłam z pracy i od razu wzięłam się za ćwiczenia. Dziś - skalpel wyzwanie. Nogi mi właziły w tyłek po całym dniu pracy , ale zmusiłam się do ćwiczeń. Nie wiem skąd we mni etyle siły ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Lurker ;)
|
Silver ja wczoraj zrobila pol 'skalpel wyzwanie' i ledwo siedze dzisiaj na dupie
![]() ![]() Marsi czytalam przed chwila Twoj wpis w k. i naszla mnie taka rozkmina smutna ![]() ![]() ![]() ![]()
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kocham zakwasy. Wtedy czuję że dałam z siebie wszystko przy ćwiczeniach ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-14 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czasem sobie pomyślę o córce mojego brata na którą zrzekł się praw i że ona też nigdy dziadków nie będzie miala to plakać mi się chce, ja miałam cudnych i to największe szczeście mojego dziecinstwa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, to średnio, bo ja często przed Filipem padam ![]() Cytat:
ja też nie ![]() Cytat:
![]() przez te wakacje to pół wizażu poznasz, wszyscy nad morze [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47704755]Deli, padłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to odpoczywaj ile wlezie i podziwiam Cię za te ćwiczenia, ja dalej twierdzę, że nie mam czasu ![]()
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
PSTRYCZKU, toi ja sie dowiaduje dopiero teraz, ze po jednej ziemi stąpałyśmy????????
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
fewciu jak glowa? Mam nadzieje, ze przestala bolec, a jesli jeszcze nie, to ile dzis punktow dajesz? Wczoraj bylismy na kolacji pozgnalenej u sasiadow. Maja corke rok mlodsza od Yae i z przerazeniem w oczach patrzyli na to, co wyprawia... Yae dostala w prezencie plecak, jest sliczny i wyraznie jej sie spodobal. Chciala z zalozonyn isc spac, po przebudzeniu tez pierwsze co, to plecak. Smutno sie zrobi, jak sie wyprowadza :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
![]() My wstaliśmy dziś o 6.50. Nie najgorzej. W nocy jedna pobudka ale dałam ją do nas i spała dalej. Zaraz zjem lekkie śniadanko i ćwiczonka. A popołudniu do t. na urodziny.
#1427 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cud nad Przemszą, D. wstała 6:40, wyspałam się! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
6:40 i wyspalam sie?
![]() Podziwiam Was!! My w domu przed 9 rzadko wstajemy ![]() Zwlaszcza, ze z balangi wrocilismy o 4:30... ![]() Sent from my HTC ChaCha A810e using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47709798]marsi, a wy możecie mieć jakiś kontakt z tą dziewczynką?
![/QUOTE] nie do końca bo na biało raz,że jest z drugiego końca polski,dwa nie chcialabym komuś w małej głowie mieszac a trzy to dosc przebiegla kobieta i nie wiem czy by rodziny nie pociagnela o alimenty-pisalam o tym kiedys w k. |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Marsi wifi mamy znaczy raz dziala raz nie ale jest
Jak wy to robicie ze dzieciaki tak dlugo spia u nas 6,30 jest szczytem marzeń, dzis ok 6,15 słyszałam juz morzum, morzum tata maska buuu co ozn idziemy nad morze tata plywa w masce i mnie straszy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez chcialabym poznac ten sekret ;-) O Yae coraz wiecej osob mowi, ze idzie w slady Napoleona... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mówiłam już że mam cudownego męża? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, zebys zdala sobie sprawe jaki to rodzaj bolu i jak bardzo Cie boli. Wiem, ze przy ewentualnej konsultacji lekarskiej to sporo da. W pierwszej kolejnosci poszlabym do okulisty i zbadala cisnienie w galce ocznej. Tak intensywny bol glowy moze rowniez sugerowac krwiaki, wylewy w mozgu. Dlatego nie lekcewazylabym tego. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Chociaz temu drugiemu, zwykle towarzysza mroczki, zawroty glowy, dzwonienie w uszach, etc. Jednak sprawdzic wypadaloby |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta. Witam Pstryka po urlopie a Silver życzę udanego urlopu i imprezki u t.
![]() I dzięki za wszytskie kopy- dziś rano przebiezka+ponad 20 minut na siłowni pod chmurką i standardowo mimo chłodu z rana - kąpiel w jeziorze ![]() Odpokutowane? ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też już ćwiczenia zaliczone. Skalpel II i ćwiczenia na płaski brzuch
![]() |
#1436 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytalam dzis z nudow troche dzialu Intymnie, stwierdzam, ze jestem normalniejsza niz sadzilam ![]()
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytanie do wszystkich. ANTONIO zaczął zaczepiac pieski. Małego yorka którego mają moi rodzice. Nie rozumie ze nie wolno i wiecznie za nim chodzi i patrząc nie raz na nas -szczypie go z uśmiechem na ustach lub rzuca różnymi zabawkami. Pieski które mamy na podwórku to husky i kundelek. Nie są groźne ale wiecie z psami nigdy nie wiadomo a Antonio wogole się ich nie boi i co gorsza jak juz pod wieczór są wypuszczane ze swojej zagrody to chętnie łapał by je np za ogon. Nie wiem jak kundelek ale dla hyskiego to miejsce wrażliwe. I teraz nic do niego nie dociera:prosby czy krzyk. Dostał nawet kilka razy po łapkach bo już nie mam siły jak na niego wpłynąć. Ale on się tylko śmieje. Boje się ze kiedyś przegnie albo pozwoli sobie na za dużo względem jakiś innych piesków. Co robić. Jak reagować. ?
PODOBNE MA też zachowanie względem mojej siostry (chrzestnej). W jednej chwili jest ok bawi się z nią w innej- na raz patrząc głęboko w oczy zaczyna ją szczypac. Bardzo rzadko ale zdarza się to też względem mnie i tz . Ale do mojej siostry to ewidentnie z premedytacją. Robi to często i także nie wiem czemu . Jak reagować i co robić. Nie wspomnę ze oczywiście mnie nie słucha- SZAJA.DEBRAH. DZIEWCZYNY POMÓŻCIE PROSZĘ. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Ale cisza. .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-15 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. Znam miejsce, gdzie daja dobre kebaby ![]() ![]() Nie zdradze Wam niestety cudownego sposobu na dlugie spanie (jeszcze sie od nas szczescie odwroci ![]() Moj Kuba coraz czesciej odmawia drzemki w dzien. Wtedy pada po 19 i spi do 8:30-9. Jak ma drzemke 1,5godzinna, to spi podobnie ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Jak mi zleeeee ![]() Kuba ma stan podgoraczkowy (37,8). Do tego jakis drobny katar sie pojawil, chyba od zebow... Slania sie na nozkach, bez humorku totalnie, ciagle chce siedziec u mnie na kolanach, nie odstepuje mnie na krok - jak ja wstaje to on za mna. 2 drzemki dzis mial jak nigdy! Widac, ze sie meczy bida ![]() A ja dzis w nocy jade do Wroclawia na ten nieszczesny wieczor panienski. T.zostanie z Kuba. Wracam w niedziele popoludniu. Juz mam wyrzuty sumienia pt "co ze mnie za matka" ![]() Ale przeciez odwolac tego nie moge, wszystko zorganizowane :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nawijko, każda by miała wyrzuty ale TŻ da sobie świetnie radę a takich sytuacji przed nami niestety jeszcze dużo. Zdrówka dla Kubusia i mimo wszystko udanej imprezy ![]() Mamusie długo nie pisałam i nie jestem na bieżąco z czytaniem (czasem tylko wpadałam). Czy jest tu jakieś dziecko co nie używa jeszcze ANI JEDNEGO słowa? Nie wiem czy już się martwić? Mała wszystko rozumie, świetnie się umie porozumieć ale konkretnych słów brak.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawijko kazda by miala pamietasz jsk pojechalam do Zakopanego i Julo w nocy dostal goraczki i zeym i otowal a tz swietnie sobie dal rade takie sytuacje sa niedop r zewidzenia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.