|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
![]() Miłego wyjazdu
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Spędziliśmy dzień u moich Rodziców ze świadkową, którą myślę że polubili bo jest grzeczną osobą
Opowiadali o wyprawie do Londynu a TŻ strzelił trochę zdjęć przyrodyCAM00003.jpg SAM_0175.jpg SAM_0177.jpg |
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
ijaa - taki mam plan, żeby wrócić do badań
![]() A ja dzisiaj miałam dziwny dzień. . . Kilka razy strasznie kręciło mi się w głowie (tylko kiedy się schylałam, a właściwie pionizowałam się po schylaniu). Często mi się to zdarza, ale zwykle dużo delikatniej. Potem jak robiłam lasagne czułam się tak strasznie zmęczona (nie śpiąca) jak nigdy. Aż Tz zapytał się, czemu tak dyszę, bo mam niespokojny oddech. Czułam się, jakbym miała ze 30 kilo więcej i każdy ruch sprawiał mi trudność. Jak już wreszcie usiadłam to miałam wrażenie, że każda część mojego ciała jest w ołowiu. Ale jak położyłam się na trochę to mi przeszło. Dziwne.... Nigdy w życiu tak się nie czułam. A nie robiłam ostatnio nic co by mnie tak wyczerpało. Co prawda w środę miałam długą przejażdżkę na rowerze po długiej przerwie, ale to było 2 dni temu. Wczoraj większość dnia walczyłam z rozmrażaniem i myciem lodówki, ale to nie było nic wielkiego. Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ijaa - z jednej strony nie zazdroszczę Wam tego remontu, ale z drugiej całkiem przyjemnie jest "projektować" swój dom .
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Ija od 2 lat prawie jest taka nerwowka a to chemia a to przeszczep a to znowu troche spokoju I teraz jakies nie jasne wyniki ale wierze ze bedzie lepiej. Musi byc.
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony szlak człowieka trafia, bo syf, bo zmęczenie, bo.. mam dość, a z drugiej efekt wynagrodzi wszystko i to po prostu fajnie, to wybieranie, kombinowanie, kupowanie.
|
|
|
#4326 |
|
only smart shopping
|
ijaa, moje meble z Ikea mają 12 lat i jestem z nich bardzo zadowolona (prócz frontów na wysoki połysk, są eleganckie, ale tylko tuż po "wypucowaniu"). Mam nadzieję, że Twoje też Ci długo posłużą.
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej . Ważka!! Ja bardzo lubię robić zdjęcia. Czasem nawet słyszę, że mam do tego talent, ale prawda jest taka, że nie umiem robić zdjęć (tzn. nie ustawiam wszystkiego ręcznie, tylko "jadę" na automacie). Moim hobby jest wyszukiwanie ciekawych ujęć i innowacyjne kadrowanie (np. robienie zdjęć z bardzo wysoka albo wręcz przeciwnie). Jak byliśmy 2 lata temu z Tżtem w Aplach to byłam zachwycona możliwościami . Fotografowałam naturę ile wlezie . I oto co m. in. udało mi się uwiecznić:
|
|
#4328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powoli pewnie dokupicie![]() Cytat:
I zazdroszczę Ikei. W zyciu tam nie byłam Dopiero w Lublinie budują![]() Właśnie kolację zjadłam usmazyłam sobie cukinię ![]() Poprasowałam dzisiaj masę ciuchów, więc mam z głowy na cały tydzień. Zostało mi wrzucić na wieszaki i do szafy ![]() Ogarnęłam trochę kuchnię. ZOstało mi jeszcze wyczyścić kuchenkę i umyć podłogę. zaraz się za to wezmę. Bo jutro do pracy na 10, więc nie będzie kiedy
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jutro wywołujemy zdjęcia żebym mogła dać do rekrutacji a potem również IKEA Kupimy półkę nad TV, lampkę do pokoju TŻ i prawdopodobnie długie ozdobne poduchy na łóżko
|
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
irenkaaa, a znasz terapię Gersona? Wpisz na YT i sobie obejrzyj. Ja osobiście w to wierzę i gdyby kogoś z mojej rodziny coś takiego spotkało, to chciałabym tę terapię przetestować. W końcu kiedyś jak ludzie odżywiali się zdrowiej to wielu chorób nie było. Fakt, część nie była rozpoznana, ale mimo wszystko - zjadamy i wdychamy codziennie tyle syfu, że nie trudno o jakieś zmiany w organizmie. Sama w miarę możliwości ograniczam to wszelkie zło (używam prawie wyłącznie naturalnych kosmetyków, staram się kupować zdrowszą żywność, a ostatnio nawet zaczęłam ograniczać chemiczne środki czystości zastępując te np. sodą oczyszczoną).
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
Ale pomyśl sobie, że nie jesteś sama
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Terha nie znam ale z drugiej strony mieszkam okolo 1000 km od rodziny( a wczesniej przez kilka lat 2 Tys km I z rodzina coz roznie mam ale przy chorobie z bratem chociaz sie stosunki zaciesnily bo z reszta to oprucz jednej cioci I jej rodziny to nawet nie chce mi sie pisac jak jest ).
W kazdym razie nie sadze tez zebym np mogla go sklonic do czegos gdyby Sam nie chcial ale musze przyznac ze ze przez ten czas Sam wiele zmienil w swoim zyciu . Lekarze tez mowia mu wiele razy ze moze byc przez jedzenie, stres, caly ten syf w powietrzu Itp. Mowimy mu z kuzynami o wielu rzeczach ktore pomaga ja w walce z choroba I wg lekarzy jest duzy postep Bo wielu co z Nim lezalo juz dawno niema a tu sie trzyma nawet niezle choc pamietamy chwile kiedy bylo naprawde zle. Zajrze sobie pozniej sprawdze co to za terapia. Parole parole. Oj boli po kieszeni dlatego dokupuje po troche . Wiadomo to bedzie kropla w morzu ale zawsze cos. A teraz kolacja. Nalesniki. Tz moze jesc co pare dni . Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-08-15 o 23:23 Powód: literowki ; moj tel mysli inaczej i czasem tak wychodzi. przepraszam |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą u mnie na dziale wszyscy jutro pracuja No, ale![]() Ooo ja już sobie wybraam nowe studia i muszę zdjęcia też zrobić ![]() ![]() Kuchnia lśni wezmę się za toaletkę jeszcze
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widze niezle literowki mi powychodzily w ostatnim poscie
Terha Tak sporo mu sie nastawienie do zycia przez chorobe zmienilo. A ile stresu I nerwow to wrogowi nie zycze. |
|
|
|
#4335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dzisiaj byliśmy na weselu. Szybko się zmyliśmy bo dziecko śpiące. Ale nie żałuję PM nie przemyśleli do końca sposobu usadzenia rodzin z małymi dziećmi, więc się trochę nagimnastykowaliśmy. Siedzieliśmy pod antresolą w samym rogu sali, a żeby się dostać na miejsce się trzeba było przeciskać między ścianą a krzesłami. Przestrzeń była tak wąska, że ledwo się człowiek mieścił, a co dopiero z dzieckiem na rękach. Para obok miała ten sam problem. A inni z dzieciątkiem w gondoli zostali wysłani właśnie na tą wspomnianą antresolę. Moim bezdzietnym kuzynom się ogólnie podobało. Jedyne co się nie udało, ale nie z winy PM to, to, że parkiet był na zewnątrz i w trakcie ulewy zalało zespołowi sprzęt. Niby był namiot, ale zespól się rozłożył akurat na linii łączenia dwóch, a to było nieszczelne połączenie. I przez 2 h była przerwa, w końcu podłączyli jakiegoś laptopa. Zastanawiam się czemu nie zrobili tego wcześniej. |
||||
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poranną porą z kawą. Dziecię własnie gotuje klocki, a ja mam chwilkę dla siebie.
Wczoraj byliśmy na 1 rocznicy ślubu u siostry TŻ, a potem na urodzinkach opiekunki Jasia. Strasznie się objedliśmy. Ijaa super, że wszystko dobrze!!! Kash odpoczywaj i regeneruj siły Lucy to się nazywa prezent z przytupem ![]() U mnie ostatnio sprzątanie leży, nie mam siły, nie chce mi się. Scieram tylko kurze i odkurzam, okien to nie pamiętam kiedy ostatnio myłam.
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja się powoli zbieram do pracy. Pogoda deszczowa. Dobrze, ze kalosze kupiłam
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#4338 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja z ciecierzycy też mnóstwo cuduję, ale nie ma to jak HUMMUS Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My 2 noce u rodziców zaliczyliśmy, zaraz po 12 mamy pociąg do siebie. Jeszcze obowiązkowo trzeba odwiedzić lumpeksy w naszej miejscowości przed wyjazdem Edit: ALE LEJE!
|
|||||||
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
Matko, mialam wlasnie przezycie... Wrocilam z pracy, zaczelam pic cydr i zlapala mnie czkawka. Mowie wiec tz zeby mnie przestraszyl. Cos tam probowal, a po 10 min poszedl do lazienki. Po chwili slysze WRZASK. Przerazajacy wrzask. jakby zrobil sobie cos powaznego
Lece wiec, przerazona, serce mi wali, lzy w oczach... wrzeszcze co sie staloooo? A ten &*%&%&^$ &&* wychyla sie z lazienki i pyta - przeszla ci czkawka? ![]() Az siadlam na podlodze i sie rozryczalam, taka byla zdenerwowana. Dupek jeden Ale tez sie troche zreflektowal, zaczal przytulac i przepraszac... Po 2 min mowi jednak - ale widzisz, czkawka ci przeszla (dumnym tonemFaktycznie, przeszla
|
|
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
Jesteśmy dziś po imprezie i słabi.O 4.30 dzidziuś się obudził i koniec spania. O 5 zaczęły się płacze. Zgubił się smoczek. Szukaliśmy wszędzie, a w końcu pojechałam do apteki całodobowej. Było małe ryzyko, bo promile napewno jakieś miałam.
Zimno było strasznie. Po drodze wstąpiłam do piekarni całodobowej. |
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
Dzidziuś nie umie zasnąć bez smoczka, więc ryzykowałam. Muszę kupić jeszcze jeden w zapasie. Tak zawsze kupowałam.
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja z kolei właśnie zastanawiam się, czy jestem w ciąży, czy po prostu się sama nakręcam. Po tym wczorajszym marnym samopoczuciu, jeszcze wieczorem było mi niedobrze. Pożyjemy jeszcze z tydzień, dwa - zobaczymy. Ale mi niewiele potrzeba, żeby samą siebie do czegoś przekonać. Kiedyś ktoś mi powiedział, że dzieci z którymi miałam kontakt mają jelitówkę. I co? Wieczorem już mi było niedobrze mimo, że ostatecznie wszystko było ok. Głupie, nie? Niestety łatwo potrafię sama siebie zbajerować. Ale cóż. Taka już chyba moja uroda .---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- U nas niestety też. A po południu wybieram się na ślub. . . Marna pogoda dla Młodych
|
|
#4347 |
|
Wtajemniczenie
|
Widizalam ostatnio zdjecia ze slubu kolezanki - mieli ulewe. Ale zdjecia wyszly CUDNE
![]() A z tym wmawianiem sobie macie racje, absolutnie. A najgorzej szukac diagnozy w internecie - mozna i w katarze dostrzec raka. To super zrodlo wiedzy, ale mozna sie wkrecic i najesc nerwow. Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-08-16 o 10:51 |
|
|
|
#4348 |
|
only smart shopping
|
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Potem oczywiście grzecznie zeszli na dół,żeby je z trawnika zebrać i wyrzucić do kosza. A na końcu jeszcze pomachali śmieciarce . A wyobraźcie sobie jaką musiał mieć radochę wyrzucając je przez okno .Zawsze jak słyszę tę historię to strasznie mnie bawi ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu
Znajomi kiedys zeby syna oduczyc smoczka poszli do sklepu z zabawkami. Wybral jakies super autko. Mial zaplacic Pani smoczkiem( oczywiscie tatus uregulowal zaplate). Kiedys natknelam sie na podobna historie w internecie I powodzeniem stosowana . Mlody zapomnial o smoczku szybko. Moj kuzyn mial znowu problem z butelka dosc dlugo. Kolezanki z pracy syn to samo. Prawie 6 lat chlopczyk a butelka z mlekiem.tez go zabawka przekupila eh.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

13.03.2008
Z jednej strony szlak człowieka trafia, bo syf, bo zmęczenie, bo.. mam dość, a z drugiej efekt wynagrodzi wszystko i to po prostu fajnie, to wybieranie, kombinowanie, kupowanie. 

Ale powoli pewnie dokupicie
Dopiero w Lublinie budują

a znam też taką co właśnie znali się pół roku przed ślubem i są udanym małżeństwem z kilkuletnim już stażem 

Lece wiec, przerazona, serce mi wali, lzy w oczach... wrzeszcze co sie staloooo?
.