|
|
#2371 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIII
O! O tej opcji zapomniałem, jeszcze nie próbowałem nigdy
Pszprszm ![]() Cytat:
Tylko w przypadku kaczki z jabłkami jestem bardzo zachowawczy, sól, piperz czarny, czosnek i majeranek w zupełności mi wystarczają (przywiązanie do tradycji chyba) ![]() Piperz Coś w tym stylu właśnie Poza tym atypowa puchlina od kuchennego powietrza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2372 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
jedyne lekarstwo omijać kuchnię szerokim łukiem ![]() 2. ![]() ilość porad nowej stylistki tak mnie oszołomiła , żę jestem całkowicie oszołomiona , i utkwiła mi jedna - żeby odetnąć ramiączka od sukienki i zrobić w ten sposób spódniczkę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-08-14 o 20:45 |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-14 o 21:17 |
|
|
|
|
#2374 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O właśnie! Czosnek i chili,bez tego moja kuchnia się nie obejdzie,tym bardziej,że mięsożerna jestem
![]() A kaczkę w sianie przyrządzał jakiś celebrycki kucharz,opowiadała mi koleżanka,która miała telewizor.
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie, moja Mam jadła tę kaczkę u kuzyna, i mówi, że w życiu nie jadła lepszej a sama uważa się za mistrzynię mięs
|
|
|
|
|
#2376 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Właśnie skończyłam półtoragodzinną pogawędkę z ową przyjaciółką i najbardziej mi się podobało stwierdzenie,że większość gotowych pierogów ma za nadzienie "łój z pazurem"
i zwizualizowałam sobie taki długi,żółty,kurzy pazur wystający z pieroga ![]() Dobrej nocy wszystkim
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macham znad kawy ![]() No więc jakbyśmy się nie widzieli to miłego weekendu
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 | ||
|
Panaroja
|
druga
?Cytat:
?Cytat:
2.dobrej zabawy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2379 |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru!
Macham znad najpiękniejszych wiosek (?) świata
|
|
|
|
#2380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Snad herbaty jaśminowej
Cytat:
Mogłabym i tak jeść ![]() Może i tak przy najbliższym spotkaniu dasz psika? Ale czy ta promocja będzie tak długo trwała chyba szybciej będzie do Daglasa podejść ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
Coś to mięso się popsuło...Ale z przyprawami się zgadzam nawet dla nie mięsożerców są super! ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Red? ![]() w mojej kuchni jak w lidlu ![]() aktualnie tydzień pieczarkowy ![]() po 2 dniach z pizzami różnymi, mamy zupę pieczarkową (nie-krem) i kurczaka w sosie pieczarkowym... też na 2 dni... na szczęście muffiny z gruszkami i imbirem
|
#2382 | |||||
|
BAN stały
|
Znad lekkiego kaca
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
kaczkę uwielbiam, ale czarną, dziką
![]() w majeranku, jabłkach lub pomarańczach.... a z problemów pierwszego świata, to się zastanawiam czy farbować włosy czy jeszcze wytrzymać... właściwie to ostatnio przyciemniam końce do odrostu, bo planuję wyjść na prostą i przestać je katować chemią... ![]() no i ten odrost na razie jakiś bardzo ordynarny chyba nie jest
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety
Cytat:
![]() właśnie, przypomniałaś mi, że miałam iść hdr-y porobić pogoda cudna, tylko statyw się zyebał
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odrost nie wygląda bardzo ordynarnie ogólnie jesteś piękna |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już sam fakt wyjazdu to frajda ![]() Cytat:
![]() Tylko mnie ścięła choroba żołądka, w związku z czym od dziś omijam jedzeniowe posty Cytat:
Ty to potrafisz człowiekowi zrobić dobrze, piękne miejsca znajdujesz - ach się rozmarzyłam, na taki wypad to bym się pisała - ryżowy i ten na skale z portem Nesko - thnx za cynk o ziołach Ten żołąd to moja pięta achillesowa, co jakiś czas wraca - tak raz na pół roku mniej więcej Za często coś No ale zbadany, choć w sumie syf może się zalęc zawsze
|
|||
|
|
|
#2390 | |
|
BAN stały
|
Na takich onegdaj babcia rosół gotowała Cytat:
|
|
|
|
|
#2391 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie lubię kaczki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2392 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
a ku mojemu fqrvovi dziś dorzucili tester za ok 180 2.no cuś w ten deseń mniej więcej 3.sie popsuło bo goronc ![]() Cytat:
![]() 2.oj idę guowę naoleić ![]() dziś z okazji śfięta narodowego przeleciało nade mną cztery helikoptry długie cienkie i dwa krótkie pękate - małż się śmiał że wszystkie jakie mamy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 Ale mi się popsuło od roku ... Mi nie smakuje ![]() Co do helihopterów szłusznie prawi ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
2 U mnie podobnie asz poszłam do lekarza , przepisał mi kurację na 28 z omeprazolu ale cuś nie tak jest bo jak prochy brałam git było jak przestałam to znowu gorzej. U mnie problem związany z obżarstwem jest... Nie jem żeby zaspokoić głód Jem po dekiel i zgaulca mam
|
||
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
Ranigast fast jest genialny na zgaulca, aczkolwiek miałam zgagę dwa razy w zyciu only, aż dziw że tak rzadko patrząc na mój tryb życia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-15 o 16:40 |
||
|
|
|
#2395 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
wieprzowinka zwłaszcza Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2396 |
|
Mother of Cats
|
Drogi Baru, spędzam niesamowicie urokliwy weekend z absolutnie niesamowitym zleceniem. Postanowiłam się z Wami podzielić radością czytania
Dla przykładu:-------------------- A dodając do tego dyskretnie porozlewane wody tutejszych jezior chowające się nieustannie przed nami niczym w zabawach z dzieciństwa, impresja w trakcie jazdy mocno odciska się na odczuwanych wrażeniach. -------------------- Płaskie i rozlane daleko widoki ustępują miejsca niekończącemu się tańcowi wzgórz, które co jakiś czas porastają też duże grupy leśne. ------------------- Delikatnie falujący teren, na którym co rusz pojawiają się niezwykle urokliwe kulminacje będące swoistymi "latarniami morskimi" (doskonale można się od nich orientować), to temat na tło dla wielu romantycznych poematów. ------------------- W chwilach, gdy przechodzi mi głupawka - wymiękam Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-15 o 20:19 |
|
|
|
#2397 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Przetarłam oczy, uszczypnęłam się Wykonałam kilka głębokich oddechów a la szkoła rodzenia Na koniec rozbolała mnie głowa A to tylko wierzchołek góry lodowej jak rozumiem? To coś na serio napisanego?! Może Ci jakąś flachę podrzucić, ja bym na trzeźwo nie dała rady
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2398 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aileenn, co autor brał...?
|
#2399 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.bo popsute to i nie smakuje ![]() 3. tiwi tfierdzi że mamy ich dużo i dobre ( jak tanie wino )Cytat:
kto to napisał i so to jest ???ad sinupret Coki Chanel i podpisu Tru , przeczytałam w wakacje znaczy na urlopie "Kobiety , które wstrząsnęły światem mody" , gdzie między innymi o Coce Chanel jest , i tam piszo , że te słowa wygłosiła nie ona sama , tylko cytowała Paula Valery , który mawiał "Źle uperfumowana kobieta nie ma przyszłości ." Chanel przytacza te słowa w wywiadzie z 28 lipca 1966 , przeprowadzonym w Paryżu przez Jo Barry'ego i teraz po raz pierwszy opublikowanym w całości właśnie w tej książce .
||
|
|
|
#2400 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cokolwiek to było - było mocne ![]() Idę sobie powalczyć z niepewnością nocy, a dla Was w prezencie jeszcze taki klimatyczny fragmencik ![]() -------- jeśli spóźniłeś się przed zmrokiem, brama została zamknięta a ty musząc walczyć z zimnem i niepewnością nocy, czekałeś na świt patrząc na jej potężne metalowe okucia. -------- Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-15 o 20:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Poza tym atypowa puchlina od kuchennego powietrza 

jedyne lekarstwo omijać kuchnię szerokim łukiem 

Za często coś

Jem po dekiel i zgaulca mam 
???