80 kilo na liczniku...Łosz cholera! - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 20:35   #1111
szkrabus30
Zadomowienie

Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
Dla mnie smakowe piwa są za słodkie Chociaż kiedyś piłam wiśnie w piwie i było pyszne:d a tak to najbardziej lubie tyskie i desperadosa Jurajskiego nie piłam, ale jak go gdzieś zobacze to wezmę na próbę
Asia, z tego co piszesz to dziadkowi chyba bardziej doskwiera ta demencja niż udar mój raz po szpitalu nie chciał jeść w ogóle, ale babcia mu zrobiła taką awanturę, że się biedak musiał zabrać do jedzenia poprostu wtedy siadła mu psychika i to pomogło,ale nie zawsze tak jest
Asia, powiem Ci że mi trochę motywacja siada .. bo już jestem prawie 3 miesiąc na diecie, oczywiście mam wpadki, większe lub mniejsze, ale podsumowując 3 mce to schudłam 4 kilo i jeden wrócił nie poddam się, ale jednak liczyłam na większe efekty i trochę siebie sama zawiodłam, myślałam że w tym czasie będę już miała 7 z przodu, a ciągle jest 8

U mnie dzisiaj tost z makrelą i kawa 224 kal
Wracam na dobre tory

Cesia85 witam jeśli chcesz to napisz o sobie coś więcej pisz z nami jak najczęściej noo i 18 kilo to imponujący wynik a jaki dunkan jest to wiemy wszyscy także mż i wr jest najlepsze

blondi ja tez mam 8 z przodu wciaz a juz bylo 2 m-ce temu 78 a teraz 81
szkrabus30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 20:56   #1112
blondi0602
Raczkowanie

Dziewczynki, ja nie jestem mamą i nawet nie bardzo mi się do bycia mamą śpieszy Puki co marzy mi się fajny związek, ale nikogo nie mam na horyzoncie, w dzisiejszych czasach trudno znaleźć kogoś wartościowego Nie mam ciśnienia na ślub czy dziecko To jeszcze nie mój czas

Mi się dzisiaj kółko w rolkach zepsuło i pojeździłam tylko pół godz
Dzień jedzeniowo dobry, ileważy obliczyło mi ponad 1200 kal, obyło się bez słodyczy.

Dziewczyny musimy w sobie znaleźć siłę do dalszej walki
Ja sobie zrobię wyzwanie, i do końca miesiąca nie jem słodyczy które mnie gubią dam radę! muszę dać
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 20:57   #1113
lora113
Raczkowanie

MascarpOOne mielone z kaszy? :O poproszę przepis!

Jejku się rozpisalyscie kobietki
Ja dzisiaj jestem wykonczona, byłam na zakupach w Shopping Arena (takie ogromne centrum handlowe), poszłam w ta i z powrotem na piechote łącznie 10 km (stwierdziłam, że 6 franków to dużo za bilety i wolę za to coś sobie zakupić ) no i oczywiście byłam w IKEI. .. jeżu kocham ten sklep... uwierzcie mi mogłabym tam zostawic miliony (gdybym takowe posiadala). Kupilam noze i pojemniki plastikowe no i w h&m kupiłam kolczyki i okulary, bo były po 1 chf (nie lubię wydawać na siebie pieniędzy - wole je oszczedzac). Wróciłam do domu i poszłam dalej z mama na miasto i kupiłam jeszcze marynarkę z wyprzedaży, jest piękna (zanim ją kupiłam to oczywiście 10 razy się zastanowiłam czy oby na pewno chce wydać 20 franków na jedną rzecz, skapiec ze mnie wiem :P )
No i kupiłam jeszcze niebieski ser pleśniowy ♡ kurcze w Szwajcarii nie kupić sera to byłoby niedorzeczne

Ale powiem Wam, że czuje się tutaj samotna. Ucieszyło mnie to, że spotkałam faceta i mnie tak skomplementowal, ale chciałabym gdzieś wyjść i się pobawić a ja siedzę w domu... nie mam z kim wyjść

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

www.tardless.blogspot.com

Edytowane przez lora113
Czas edycji: 2014-08-15 o 20:59
lora113 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:01   #1114
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Dziewczynki, ja nie jestem mamą i nawet nie bardzo mi się do bycia mamą śpieszy Puki co marzy mi się fajny związek, ale nikogo nie mam na horyzoncie, w dzisiejszych czasach trudno znaleźć kogoś wartościowego Nie mam ciśnienia na ślub czy dziecko To jeszcze nie mój czas

Mi się dzisiaj kółko w rolkach zepsuło i pojeździłam tylko pół godz
Dzień jedzeniowo dobry, ileważy obliczyło mi ponad 1200 kal, obyło się bez słodyczy.

Dziewczyny musimy w sobie znaleźć siłę do dalszej walki
Ja sobie zrobię wyzwanie, i do końca miesiąca nie jem słodyczy które mnie gubią dam radę! muszę dać
Fakt teraz trudno znaleźć kogoś komu zależy na poważnym związku Ale na każdego przyjdzie czas i miejsce, ja 2 lata byłam w toksycznym związku z moją "pierwszą miłością" wiele mnie ten chory związek kosztował a 4 miesiące po rozstaniu przypadkiem trafiłam w tramwaju na mojego Tż
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:04   #1115
blondi0602
Raczkowanie

Weź nawet nie mów o ikea, to jest masakra;p uwielbiam takie " drobnostki" do kuchni zwłaszcza dlatego rzadko tam jeżdżę bo za wdaje dużo kasy ;p A z marynarką bardzo dobrze zrobiłaś Kurcze, Szwajcaria jest taka piękna! a Genewa <wow> cudownaaa, gdzie jesteś w tej Szwajcarii ??
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

Stary 2014-08-15, 21:07   #1116
lora113
Raczkowanie

Ja również byłam w toksycznym związku 2 i pół roku i mam je wyciągnięte z życia... doprowadzilam się przez "mojego ukochanego siatkarza" prawie do anoreksji... ale co ja Wam będę tu opowiadać takie głupoty. Mojego obecnego TZ poznałam na imprezie urodzinowej kolegi w klubie wziął ode mnie numer i męczył mnie... dałam mu kopa w tylek i poczekał na mnie rok i po tym czasie zaczęliśmy być razem

Stary 2014-08-15, 21:08   #1117
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez lora113 Pokaż wiadomość
MascarpOOne mielone z kaszy? :O poproszę przepis!

Jejku się rozpisalyscie kobietki
Ja dzisiaj jestem wykonczona, byłam na zakupach w Shopping Arena (takie ogromne centrum handlowe), poszłam w ta i z powrotem na piechote łącznie 10 km (stwierdziłam, że 6 franków to dużo za bilety i wolę za to coś sobie zakupić ) no i oczywiście byłam w IKEI. .. jeżu kocham ten sklep... uwierzcie mi mogłabym tam zostawic miliony (gdybym takowe posiadala). Kupilam noze i pojemniki plastikowe no i w h&m kupiłam kolczyki i okulary, bo były po 1 chf (nie lubię wydawać na siebie pieniędzy - wole je oszczedzac). Wróciłam do domu i poszłam dalej z mama na miasto i kupiłam jeszcze marynarkę z wyprzedaży, jest piękna (zanim ją kupiłam to oczywiście 10 razy się zastanowiłam czy oby na pewno chce wydać 20 franków na jedną rzecz, skapiec ze mnie wiem :P )
No i kupiłam jeszcze niebieski ser pleśniowy ♡ kurcze w Szwajcarii nie kupić sera to byłoby niedorzeczne

Ale powiem Wam, że czuje się tutaj samotna. Ucieszyło mnie to, że spotkałam faceta i mnie tak skomplementowal, ale chciałabym gdzieś wyjść i się pobawić a ja siedzę w domu... nie mam z kim wyjść

Mogę dać przepis na moje naleśniczki w miarę nie tuczące ;D

1/4 kg mąki
2 jaja
2 łyżeczki oleju (roślinnego)
pół łyżeczki od herbaty soli
4 pokruszone (kółeczka słodzika)
(ja osobiście wolę bez mleka) zamiast tego 3/4 szklanki wody gotowanej
wszystko zmiksować (wiadomo ;P)
Nadzienie :
Ja zastosowałam do tego pokrojone w kosteczkę brzoskwinie i śliwki
Było pyszne ! Zjadłam 3 sztuki i kalorycznie zmieściłam się w takiej samej kolacji jak ryż z warzywami z patelni ;-)

Jutro zrobię te kotleciki i jeżeli mi wyjdą na pewno przepis dam

A to na mój ryż :

100 g ryżu ugotować (posolić)
pokroić w kostkę 1/4 każdej z papryk (zielona, czerwona, żółta)
pokroić 2 duże pomidory w kostkę i teraz tak
ryż gotujemy 15 min w tym czasie już na małym ogniu smażymy paprykę
pomidorki przyprawiamy jakąś przyprawą która posiada :
sól, czosnek, kolendra, papryka słodka, gorczyca, chilli, cukier, kozieradka, rozmaryn, tymianek, oregano, cebula, pieprz czarny

podpowiem, że takie zestawienie można spotkać w przyprawach do Gyrosa
i wstawić je do lodówki.
Kiedy ryż się ugotuje wrzucamy go na patelnie już do smażącej się papryki i mieszamy po ok. 2-3 min wrzucamy pomidory a całość przyprawiamy : czarnym pieprzem, bazylią i szczyptą soli

Do tego można dodawać także mięsko wedle własnego uznania, ja np. wrzucam zwykłą mielonkę a można pierś z kurczaka, polędwicę sopocką itp. itd.

Edytowane przez MascarpOOne
Czas edycji: 2014-08-15 o 21:21

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 21:08   #1118
blondi0602
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Fakt teraz trudno znaleźć kogoś komu zależy na poważnym związku Ale na każdego przyjdzie czas i miejsce, ja 2 lata byłam w toksycznym związku z moją "pierwszą miłością" wiele mnie ten chory związek kosztował a 4 miesiące po rozstaniu przypadkiem trafiłam w tramwaju na mojego Tż
Ja właśnie mam nadzieję, że gdzieś jest ktoś dla mnie i pewnego dnia się spotkamy i będziemy wiedzieć, że jesteśmy dla siebie dlatego nie śpieszę się i nie szukam niczego na siłę, bo z tego by nic dobrego nie było

MskarpOOne od tokstycznych trzeba uciekać! Dobrze się stało że się rozstaliście staram się, jak mogę trzymać od takich osób z daleka

Stary 2014-08-15, 21:09   #1119
asia_z
Zakorzenienie

jejuu Szwajcaria... marzy mi się tam jechać kiedyś na travelu nagminnie oglądałam program o podróżach szwajcarskimi kolejami
co do Ikei to ja muszę jechać, bo sobie na stronie kilka fajnych rzeczy wybrałam, ale czasu nie ma jak już byłam gotowa do jazdy, to mi tłumik w samochodzie odpadł, jak wyjeżdżałam z placu, no i od tego czasu nie mam jakoś okazji... chyba mój samochód daje mi do zrozumienia, że nie powinnam tam jechać
Stary 2014-08-15, 21:11   #1120
lora113
Raczkowanie

Jestem w Gossau, kanton St Gallen blisko niemieckiej granicy i tak masz rację Szwajcaria jest piękna i ludzie tutaj są świetni sympatyczni i serdeczni, ale nie umiem sama zagadać do kogoś... zwłaszcza że nie znam j. niemieckiego... tutaj takie skromne widoczki z niedzielnego spaceru

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408133456869.jpg (75,6 KB, 8 załadowań)

Stary 2014-08-15, 21:12   #1121
blondi0602
Raczkowanie

Czyli są jeszcze na tym świecie faceci, którym zależy i potrafią się o dziewczynę postarać Bardzo mnie to cieszy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 21:15   #1122
lora113
Raczkowanie

MascarpOOne dziękuję

Asia to jak będę już mieszkać tutaj na stałe to zapraszam

Blondi są, są normalni faceci, po prostu nie należy szukać na sile mój D. miał opinie podrywacza a taki z niego podrywacz jak zadny (przynajmniej teraz)

Stary 2014-08-15, 21:19   #1123
blondi0602
Raczkowanie

Asia, autko chce jechać najpierw do sklepu z tłumikami a potem do ikei Którą masz bliżej w katowicach czy krk?
Ja w zeszłym roku przejeżdżałam przez Szwajcarie i tak przez Genewę o Zurych <marzyciel> są przepiękne... muszę tam kiedyś pojechać na dłużej..
A widok wspaniały buuuu!!! eh eh od rana do nocy mogłabym spacerować!

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Lora, tam chyba jest zupełnie inne życie niż w Polsce teraz się wakacjujesz u rodziców czy też pracujesz?

Stary 2014-08-15, 21:19   #1124
bakus13
Rozeznanie

mascarpone nie ma czego zazdroscic, chetnie sie zamienie z kims kto nie chce byc w ciazy i tym samym przestane uprawiac seks w dni plodne jak juz bedzie dzidzia numer 2. Jedni mysla, ze masz szczescie, a ci co maja problemy z zajscia wspolczuja i wspieraja.
full pakiet badan tzn. cycki, 2rodzaje usg, tone badan z krwi mam co miesiac.

blondi moze czas przejsc na strone less albo bi hehe zarcik oczywiscie
Probowal ktos kiedys z laska cokolwiek poza calowaniem?

asia albo mowi ''stary jestem zmien mnie''

Teraz pytanie bardzo tworcze: Co mam wpisac na liste zyczen urodzinowych dla siebie podkreslam dla siebie, a nie dla domu czy kuchni, z ktorej Tz cos wybierze? Budzet do 250zeta ale jestem zwolennikiem oszczednosci. P.S. wibratory i inne seks gadzety odpadaja mamy juz wiele zabawek

mialam zawalista kolacje az sie pochwale tylko o foto pomyslalam zjedzeniu-kanapki z salata lodowa, szpinakiem i lososiem wedzonym
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 21:24   #1125
lora113
Raczkowanie

Wakacjuje i dorabiam sobie jak parę klientek wpadnie - wolny zawód (linergistka, stylistka rzes) wiec zależy czy są chętni

Ogólnie wypoczywam, powinnam się uczyć :/ no a życie? Nie ma co porównywać. Jest o wiele lepiej. Jak skończę studia to tez wyjeżdżam na stałe.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Bakus ja poprosilabym o torbę na siłownię :P i legginsy treningowe, ale ja mam fiola na punkcie rzeczy na siłownię

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Albo zrób sobie dzień SPA

Stary 2014-08-15, 21:26   #1126
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez bakus13 Pokaż wiadomość
mascarpone nie ma czego zazdroscic, chetnie sie zamienie z kims kto nie chce byc w ciazy i tym samym przestane uprawiac seks w dni plodne jak juz bedzie dzidzia numer 2. Jedni mysla, ze masz szczescie, a ci co maja problemy z zajscia wspolczuja i wspieraja.

Teraz pytanie bardzo tworcze: Co mam wpisac na liste zyczen urodzinowych dla siebie podkreslam dla siebie, a nie dla domu czy kuchni, z ktorej Tz cos wybierze? Budzet do 250zeta ale jestem zwolennikiem oszczednosci. P.S. wibratory i inne seks gadzety odpadaja mamy juz wiele zabawek

mialam zawalista kolacje az sie pochwale tylko o foto pomyslalam zjedzeniu-kanapki z salata lodowa, szpinakiem i lososiem wedzonym
No ja od kilku lat żyję na ciągłych badaniach przez chorobę o której pisałam wcześniej ale nie chcę się rozpisywać w tym temacie, w każdym razie rozumiem i wiem jakie to jest upierdliwe ale jestem optymistką i skoro masz już swoją Julkę to i następną księżniczkę... a może księcia ? Będziesz miała Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli
Stary 2014-08-15, 21:27   #1127
lora113
Raczkowanie

Albo jakieś perfumy, dobry podkład. Zależy co lubisz ja bym wybrała wypad nad morze albo właśnie to co wcześniej wymienilam (Oprócz podkładu - mam ich nad to... kiedy są promocje -40% kupuje ich zapas )

Stary 2014-08-15, 21:27   #1128
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Wakacjuje i dorabiam sobie jak parę klientek wpadnie - wolny zawód (linergistka, stylistka rzes) wiec zależy czy są chętni

Ogólnie wypoczywam, powinnam się uczyć :/ no a życie? Nie ma co porównywać. Jest o wiele lepiej. Jak skończę studia to tez wyjeżdżam na stałe.

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Bakus ja poprosilabym o torbę na siłownię :P i legginsy treningowe, ale ja mam fiola na punkcie rzeczy na siłownię

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Kochana to skoro znasz się w tym temacie co najlepiej działa na porost rzęs lub przyciemnienie ich?
Stary 2014-08-15, 21:32   #1129
lora113
Raczkowanie

Najlepiej? Zainwestować w odżywkę... polecam to wszystkim swoim klientom. Jest dobra odżywka w Rossmannie - 4 long lashes. Można jeszcze smarować olejkiem rycynowym ale nie widziałam efektów u kogoś stosowania tego. Sama po sobie wiem, że odżywka dala mi rzęsy i jakich marzyłam
W załączniku moje własne, wytuszowane, bez zalotki

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1408134669333.jpg (65,6 KB, 6 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-15, 21:39   #1130
blondi0602
Raczkowanie

Bakuś, tym budżecie to wybrałabym sobie jakieś szpilki ( pewnie na promocji obczaiłabym jakieś cuda) albo perfumy właśnie a nosisz biżuterię? też można by coś już był wybrać

Lora, co robi linergistka?

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

jej! masz rzęsy jak sarenka! ja się przyznam, że w ogóle nawet nie mam zalotki boje się ze wydłubie sobie nią oko;p kupuje tusze takie z grubą silikonową szczoteczka teraz mam tel volume million lashes z loreala i jestem z niego zadowolona

Stary 2014-08-15, 21:42   #1131
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Najlepiej? Zainwestować w odżywkę... polecam to wszystkim swoim klientom. Jest dobra odżywka w Rossmannie - 4 long lashes. Można jeszcze smarować olejkiem rycynowym ale nie widziałam efektów u kogoś stosowania tego. Sama po sobie wiem, że odżywka dala mi rzęsy i jakich marzyłam
W załączniku moje własne, wytuszowane, bez zalotki

o super dziękuję
Stary 2014-08-15, 21:51   #1132
izula1987
Raczkowanie

Lora pięknie tam u Ciebiemoże się kidyś wybierzemy, bo z Niemiec nie mamy daleko
Co do tego jedynego partnera, to naprawdę trzeba czekać. Ja mojego męża poznałam w pracy ( oboje dorabialiśmy sobie w McDonaldzie) troszkę potrwało zanim coś zaiskrzyło, ale jak już się ogarnęliśmy to oboje stwierdziliśmy, że to jest to
Dziś dzień bez grzeszków, ale tylko 1 ćwiczyłam, bo plecy coś dziś odmówiły współpracy:/ Moje menu:
Ś. Owsianka
IIś. Kanapka z wędliną drobiową
O. Pieczona rybka z kaszą gryczaną
K. Sałatka grecka
I już trzeba chyba iść spać, bo jak zwykle jutro sobota sprzątająca, ale łazienke mam z głowy, bo dziś ogarnęlam

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:08   #1133
lora113
Raczkowanie

MascarpOOne nie ma problemu

Izula prawda! Jest pięknie i jest co oglądać

Blondi linergistka - makijaż permanentny dziękuję i zalotki tez nie używam, mam ja dla moich klientek kiedy je maluje no a ja polecam tusz do rzęs z mySecret taki w srebrnym opakowaniu za 13 zł i jest cudo! Silikonowa szczoteczka i pogrubiajacy

Stary 2014-08-16, 07:26   #1134
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:

Może książki? albo jakiś zabieg spa?
Cytat:

Fajnie może będąc nad morzem wpadnę? To akurat na finał odchudzania
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 07:38   #1135
izula1987
Raczkowanie

Witajcie w nowym dniu
Jakoś humoru jeszcze nie mam, bo miałam okropny sen, bo śniła mi się wojna. Mam nadzieję, że to prawda co mówiła moja babcie, że sny tłumaczy się odwrotnie.
Lora jak będę w Polsce to kupię sobie ten tusz, bo ja nadal szukam idealnego, bo uwielbiam mieć długie, gęste rzęsy, a że wystarczy u mnie umalować dobrze i zdarza się super efekt więc wypróbuję ten tusz i odżywkę
Za chwilkę śniadanko i do pracy
A po południu ćwiczonka

Jest 93 kg 15.07.2014r.
I cel: 85 kg
II cel: 78 kg
III cel: 70 kg
izula1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 08:20   #1136
casia_85
Raczkowanie

Dzień dobry dziewczynki!
Wybaczcie ale w ten weekend może być mnie tu mało...wczoraj dzień w plenerze na wsi, a dziś po południu mam "wychodne" z koleżankami ;-)
Dziś na śniadanko 2 jajka na miękko i dwie kromki chleba tostowego graham z biedronki, jak już go kupiłam to muszę skończyć, bo nikt z domowników oprócz mnie go nie lubi Dzieciątko drzemie a ja zamiast się za coś wziąść to siedzę przed kompem Obawiam się że dziś nie uda mi się wziąść za ćwiczenia....
Bakus, co do prezentu urodzinowego - ja również niedługo będę obchodzić urodziny - i chciałabym dostać perfumy, nawet mam upatrzony nowy zapach, dostałam kiedyś próbkę i się zakochałam - Giorgio Armani Si, po prostu śliczne. I tak jak lora pisze, jakieś legginsy lub t shirt lub buty do ćwiczeń to też fajny pomysł
W mieście w którym mieszkam nie ma IKEI ale to może i dobrze, bo tam jest tyle potrzebnych rzeczy że chyba bym zwariowała , ale niedługo czeka nas wypad do IKEI bo właśnie się urządzamy no i na prawdę wiele rzeczy jest potrzebnych
Czy stosujecie jakieś suplementy diety?
casia_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 09:11   #1137
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Witajcie a ja kminię sobie po cichu co zjeść na śniadanko

Nie wiem o co chodzi z tymi uro ale mnie się marzy ręcznie wykonana biżuteria... jest tutaj na wizażu nawet Pani, która oferuje duży wybór i strasznie podobają mi się jej rzeczy
Może Tż spamięta i mi kupi xd

U mnie jest Ikea ale u mnie też są sklepy, które kupują z tych samych punktów towary i sprzedają za grosze np. w Biedronce super okazja... Wazon Deli za 56 zł ... Ludzie się rzucili ... a w jednym z tych sklepów 8zł xd Ten sam wazon, ta sama firma , te samo opakowanie ;P

Oni strasznie zawyżają ceny produktów, dlatego jak sobie coś ubzduram najpierw chodzę po mieście i szukam...
Można lusterko stojące za 2 zł kupić xd Komplet kieliszków za 10...
Np. ostatnio w sklepie Jysk widziałam różne gadżety zapachowe za 10 i 20 zł moja mama kupiła je po 3 i 5 zł hehe ;P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 09:47   #1138
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, autko chce jechać najpierw do sklepu z tłumikami a potem do ikei Którą masz bliżej w katowicach czy krk?
Ja w zeszłym roku przejeżdżałam przez Szwajcarie i tak przez Genewę o Zurych <marzyciel> są przepiękne... muszę tam kiedyś pojechać na dłużej..
A widok wspaniały buuuu!!! eh eh od rana do nocy mogłabym spacerować!

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Lora, tam chyba jest zupełnie inne życie niż w Polsce teraz się wakacjujesz u rodziców czy też pracujesz?
no ja mam jednak bliżej do Katowic.

Cytat:

no moje autko ma już 16 lat, chociaż mam je od roku, ale jest w stanie praktycznie idealnym (oprócz tłumika, który już jest po wymianie). Po prostu trafiła mi się mega okazja.

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
Witajcie a ja kminię sobie po cichu co zjeść na śniadanko

Nie wiem o co chodzi z tymi uro ale mnie się marzy ręcznie wykonana biżuteria... jest tutaj na wizażu nawet Pani, która oferuje duży wybór i strasznie podobają mi się jej rzeczy
Może Tż spamięta i mi kupi xd

U mnie jest Ikea ale u mnie też są sklepy, które kupują z tych samych punktów towary i sprzedają za grosze np. w Biedronce super okazja... Wazon Deli za 56 zł ... Ludzie się rzucili ... a w jednym z tych sklepów 8zł xd Ten sam wazon, ta sama firma , te samo opakowanie ;P

Oni strasznie zawyżają ceny produktów, dlatego jak sobie coś ubzduram najpierw chodzę po mieście i szukam...
Można lusterko stojące za 2 zł kupić xd Komplet kieliszków za 10...
Np. ostatnio w sklepie Jysk widziałam różne gadżety zapachowe za 10 i 20 zł moja mama kupiła je po 3 i 5 zł hehe ;P
no ja w ikei wynalazłam mnóstwo drobiazgów do domu po fajnych cenach. Ale warto chodzić i szukać, bo może się trafi coś fajnego. Ja ostatnio u sibie na targu kupiłam firany po 5 zł za metr, a w sklepie takie same widziałam po 25 zł/metr

Edytowane przez asia_z
Czas edycji: 2014-08-16 o 09:49
asia_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 09:57   #1139
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
no ja mam jednak bliżej do Katowic.

no moje autko ma już 16 lat, chociaż mam je od roku, ale jest w stanie praktycznie idealnym (oprócz tłumika, który już jest po wymianie). Po prostu trafiła mi się mega okazja.

no ja w ikei wynalazłam mnóstwo drobiazgów do domu po fajnych cenach. Ale warto chodzić i szukać, bo może się trafi coś fajnego. Ja ostatnio u sibie na targu kupiłam firany po 5 zł za metr, a w sklepie takie same widziałam po 25 zł/metr
No cena firanek zawsze jest przesadzona...

Fakt trafiło Ci się
Stary 2014-08-16, 10:18   #1140
bakus13
Rozeznanie

lora nie chodze do klubow ani silowni Leginsy ale zwykle to dobry pomysl z tym, ze i tak ide na zakupy we wrzesniu, bo w szafie wieje nuda. Kosmetykow i perfum mam duzo. Wypad nie da rady wole cos praktyczniejszego zwlaszcza biorac pod uwage charakter jego pracy i Ksiezniczke. Ma cos byc tylko dla mnie najlepiej do dlugotrwalego uzywania.

blondi nie umiem nosic szpilek i wszystko mnie boli, bo taka ciezka jestem. Z reszta na wsi nie ma gdzie chodzic w szpilkach, a na wesela, chrzciny itp mam wystarczajaca liczbe wyjsciowych butow. Bizuteria tez odpada.

celebirie ooooo ksiazki zabieg spa zwlaszcza na tluszcz tez brzmi swietnie

W koncu zaczynaja mi sie jakies pomysly podobac

casia na oryginalne perfumy nie narzekam. Regularnie dostaje w paczkach upominkowych od jednego bylego zagranicznego pracodawcy, ktoremu czasem odwalam robote na odleglosc

mascarpone u mamy w miescie mam kilka sklepow typu wszystko po 3, 4, 6 zeta i tam mozna trafic zawaliste rzeczy np. mop obrotowy z wiadrem za 30zeta, komplet 6szt kieliszkow za 3zeta, kolorowe kiliszki w dodatku jakos zdobione do wina/napoju po 3zeta sztuka. Komplet filizanek ze spodkami w ozdobnym pudelku cale pokryte kwiatami itp po 30-40zeta za komplet w zaleznosci ile sztuk w pudelku, bardzo duzy wybor kubkow tez po 3zeta sztuka-jak sie stluka nie zal mi ich . Mozna zwariowac w tym sklepie. Jak sobie cos umysle to zawsze czekac na zmiane pory roku wtedy jest sezon na cos innego i mega wyprzedaze.

asia targ kocham. Wydam 200zeta za ciuchy i mam pelna reklamowke, a nie pojde do butiku dam 100 za jedna rzecz i po jakims czasie mi sie zniszczy. Jakos wole targi choc ludzie twierdza, ze ubrania szybko sie niszcza i psuja,a to nie prawda. Wiekszosc moje szafy to rzeczy z taargu i mam je kilka lat, a buty zimowe przezyly juz 2sezony i dalej nic im nie dolega.

ooooo!!! Widac juz na targach i w sklepach buty jesienne?

A moze po prostu mam wybrac sobie na prezent zakupy ubraniowe?
edit. chcialabym orbitreka, bieznie, nawet uzywane ale sie niestety nie miesci wiec moge o nim zapomniec

Edytowane przez bakus13
Czas edycji: 2014-08-16 o 10:30
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości