Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-13, 19:16   #4501
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.8

Ja mam kryzys, ciągle mi się wydaje, że nigdy nie zmienię tej głupiej pracy. Mam wrażenie, że moje cv idzie w kosmos. Dzisiaj siedziałam 4 godziny nad zadaniem rekrutacyjnym i zrobiłam szałową 1/3 (tłumaczenie z angielskiego), a i tak mam przeczucie, że mnie nie wybiorą, bo dojdą do wniosku, że szybko im ucieknę (nieprawda, zależy mi). Niby jest mnóstwo ofert dla mnie, ale wiecznie albo nie znam dobrze dwóch języków albo nie umiem podatków albo skończyłam szajską uczelnię i pewnie dlatego mam taki średni odzew Dzisiaj to już totalna depresja mnie dopadła, nie mam siły się uczyć i w ogóle.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 19:18   #4502
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jenefer1980 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim,

czytam wasze posty i tak właściwie to zaczynam popadać w panikę. Po 8 latach pracy na umowę na czas nieokreślony decyduję się właśnie na przejście do innego pracodawcy na umowę na roczne zastępstwo. Odchodzę, bo szczerze nienawidzę swojej pracy! Zmiana nie jest spektakularna (oprócz bezpieczeństwa stosunku pracy) i właściwie uważam ją za ślepą uliczkę, ale ja już dłużej nie wytrzymam tu gdzie jestem. Mam wrażenie, że z każdym dniem cofam się merytorycznie, a w nowym miejscu przynajmniej przez pierwszy okres będę miała przed sobą jakieś nowe wyzwania. Szukam innej pracy, bo pracuję tu gdzie pracuję i zarazem nie mogę dostać innej pracy, bo pracuję tu gdzie pracuję... taki paradoks. Po przeczytaniu Waszej dyskusji zaczynam myśleć, że chyba oszalałam!
czasem trzeba zrobić krok w tył, żeby potem móc postawić dwa kroki naprzód
powodzenia w nowej pracy
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-13, 20:26   #4503
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Ja mam kryzys, ciągle mi się wydaje, że nigdy nie zmienię tej głupiej pracy. Mam wrażenie, że moje cv idzie w kosmos. Dzisiaj siedziałam 4 godziny nad zadaniem rekrutacyjnym i zrobiłam szałową 1/3 (tłumaczenie z angielskiego), a i tak mam przeczucie, że mnie nie wybiorą, bo dojdą do wniosku, że szybko im ucieknę (nieprawda, zależy mi). Niby jest mnóstwo ofert dla mnie, ale wiecznie albo nie znam dobrze dwóch języków albo nie umiem podatków albo skończyłam szajską uczelnię i pewnie dlatego mam taki średni odzew Dzisiaj to już totalna depresja mnie dopadła, nie mam siły się uczyć i w ogóle.
Niepotrzebnie się negatywnie nakręcasz. Sama wiesz, że bez ciężkiej pracy nic nie będzie, a Ty masz ochotę do rozwoju i zapał, prędzej czy później się uda, szczególnie, że nie masz noża na gardle tylko bardziej kwestie ambicjonalne i honorowe, że tak to ujmę, wchodzą w grę U mnie też zawsze się znajdzie się jakieś "ale" w ogłoszeniach, ale kto tak nie ma? Młoda jesteś, jeszcze wszystko przed Tobą Powodzenia z rozwiązywaniem zadań.
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 08:52   #4504
Rysia Siarzewska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez girlonthebridge Pokaż wiadomość
polecam :P ja się zastanawiałam, zastanawiałam jak Daga robi te cuda po czym sama sobie strzeliłam takie (już wylądowało w kilku miejscach :P)
Mam zapisane 2 oferty pracy na które zamierzam wysłać cv, może takie odpicowane kogoś w końcu zainteresuję spróbuję się zmieścić na jednej stronie
Rysia Siarzewska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:03   #4505
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Niepotrzebnie się negatywnie nakręcasz. Sama wiesz, że bez ciężkiej pracy nic nie będzie, a Ty masz ochotę do rozwoju i zapał, prędzej czy później się uda, szczególnie, że nie masz noża na gardle tylko bardziej kwestie ambicjonalne i honorowe, że tak to ujmę, wchodzą w grę U mnie też zawsze się znajdzie się jakieś "ale" w ogłoszeniach, ale kto tak nie ma? Młoda jesteś, jeszcze wszystko przed Tobą Powodzenia z rozwiązywaniem zadań.
Ja jestem niecierpliwa i chciałabym już, denerwuje mnie, że te wszystkie rekrutacje, do których się załapałam trwają tak długo.
Dzięki Dzisiaj mam już długi weekend, więc zaraz pędzę do czytelni i będę dalej rozkminiać...

W ogóle to my chyba musimy iść kiedyś na kawę, w końcu łączy nas jedno małe miasto
Stary 2014-08-14, 09:32   #4506
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
W ogóle to my chyba musimy iść kiedyś na kawę, w końcu łączy nas jedno małe miasto
Ja nie wiem, skąd jesteście (chyba, że to miasto, o którym mówicie, że nie ma tam pracy?)
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 09:36   #4507
20160901857
Konto usunięte

Łączy nas miasto rodzinne, a zdaje się, że obie teraz mieszkamy w Warszawie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-14, 12:18   #4508
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez Rysia Siarzewska Pokaż wiadomość
Mam zapisane 2 oferty pracy na które zamierzam wysłać cv, może takie odpicowane kogoś w końcu zainteresuję spróbuję się zmieścić na jednej stronie
mi się nie udało, upchnęłam na 1,5 strony co mnie mega wkurza ale... Rozmawiałam z kumpelą, która pracuje przy rekrutacji (robi pierwszą selekcją cv i wybiera osoby do rozmów kwalifikacyjnych do swojej firmy) i mówiła, że częściej wybiera cv z 2-3 stronami niż naciapaną 1 (nieczytelną)
Stary 2014-08-14, 13:06   #4509
Asji
Zadomowienie

Cytat:
mi się nie udało, upchnęłam na 1,5 strony co mnie mega wkurza ale... Rozmawiałam z kumpelą, która pracuje przy rekrutacji (robi pierwszą selekcją cv i wybiera osoby do rozmów kwalifikacyjnych do swojej firmy) i mówiła, że częściej wybiera cv z 2-3 stronami niż naciapaną 1 (nieczytelną)
Też bym wybrała starannie i czytelnie przygotowane cv na 2 strony, niż takie, na którym czcionką 7 ktoś upycha milion informacji tak, że się tego przeczytać nie da
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-14, 21:21   #4510
20160901857
Konto usunięte

Dziwne trochę, żeby o tej porze, w dodatku w długi weekend, dostawać od, rzekomo profesjonalnego, rekrutera maila z zaproszeniem, ale właśnie takiego dostałam, więc chyba nie powinnam być zdziwiona

Chyba sobie wrzucę na luz przez te kilka dni, bo i tak pewnie teraz nie będzie żadnych fajnych ogłoszeń.

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Siedzę i rozkminiam jak niby miałabym ścisnąć wszystko z cv na jednej stronie i po prostu nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Połowę informacji mam zapisanych pełnymi zdaniami, więc chyba nie ma innej opcji, jak tylko rozwlec to na 2 strony.
Stary 2014-08-15, 08:06   #4511
Apelly
Wtajemniczenie

Też się musiałam przyzwyczaić do dwustronnego cv i teraz mi się podoba. Trzeba tylko fajnie to "ustawić".
Apelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 08:23   #4512
malagosia86
Raczkowanie

Witam Was ponownie powracam na "oficjalne bezrobocie"

Od następnego tygodnia nie będę już pracować, właśnie mnie zwalniają z powodu zbyt wysokich kwalifikacji. Studia magisterskie to za dużo na taką pracę, a pani właścicielka szuka osoby tylko z licencjatem.

Umowa jak miała być tak się nie pojawiła, a ja chciałabym mieć legalną pracę z wszystkimi świadczeniami. Pracowałam od początku roku, więc to i tak sporo. Za każdym razem miałam przesuwany termin podpisania umowy, aż pani właścicielka stwierdziła, że ją nie stać na moje zatrudnienie nawet na pół etatu. Dlatego stwierdziłam, że ta praca to studnia bez dna, szczególnie że dostaje coraz mniejszą pensje niż powinnam.

Znalazłam pracę na pół etatu za 700 zł, ale umowę podpisuję już 27 sierpnia. Jak kiedyś pisałam jako opiekun w autobusach szkolnych.
malagosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 08:55   #4513
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Dziwne trochę, żeby o tej porze, w dodatku w długi weekend, dostawać od, rzekomo profesjonalnego, rekrutera maila z zaproszeniem, ale właśnie takiego dostałam, więc chyba nie powinnam być zdziwiona
Nie wiem, jaka to firma, ale pracowałam kiedyś w zagranicznej firmie i pracowaliśmy według niemieckiego kalendarza, np. w Trzech Króli czy w dzień jak dzisiaj normalnie byłam w pracy. Możliwe, że ta firma też ma inny system świąt i wolnego Ale tak czy siak uważam, że mail w długi weekend (gdzie mieszkają w Polsce i zdają sobie z tego sprawę), jest trochę dziwne. Ale np. sieciówki mają w zwyczaju dzwonić normalnie w niedziele. Wiem, że tam się wtedy normalnie pracuje, ale jakoś miałam nastawienie, że dzwoni się poniedziałek-piątek i czasami łapałam niezłego zonka przy telefonie w niedziele
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 09:30   #4514
Asji
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Nie wiem, jaka to firma, ale pracowałam kiedyś w zagranicznej firmie i pracowaliśmy według niemieckiego kalendarza, np. w Trzech Króli czy w dzień jak dzisiaj normalnie byłam w pracy. Możliwe, że ta firma też ma inny system świąt i wolnego Ale tak czy siak uważam, że mail w długi weekend (gdzie mieszkają w Polsce i zdają sobie z tego sprawę), jest trochę dziwne. Ale np. sieciówki mają w zwyczaju dzwonić normalnie w niedziele. Wiem, że tam się wtedy normalnie pracuje, ale jakoś miałam nastawienie, że dzwoni się poniedziałek-piątek i czasami łapałam niezłego zonka przy telefonie w niedziele
A ja nie widzę nic złego w mailowaniu w dzień wolny od pracy Telefon to co innego, ale mail mi zupełnie nie przeszkadza - nie muszę go przecież w święto odczytać, a już na pewno nie muszę na niego wtedy odpowiadać. Sama też czasem wysyłam jakiegoś służbowego maila w weekend, swojego czasu cv też często rozsyłałam w sobotę/niedzielę, oczywiście nie oczekując w ten sam dzień odpowiedzi.
Asji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 10:16   #4515
ferryboat
Zadomowienie

Dziewczyny, a ja mam jeszcze takie jedno pytanie odnośnie CV. Czy jak zamieściłam link do LinkedIn, to w doświadczeniu mam pod stanowiskiem pisać też moje obowiązki, czy sobie darować? Czy rekruterzy zaglądają na te strony? A może napisać parę najważniejszych obowiązków, a potem dopisać jakieś "...", o których mogliby przeczytać na stronie?
Stary 2014-08-15, 11:28   #4516
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Nie wpadłam na to.
Nie wiem co to za firma, bo rekrutują przez agencję i to agencja do mnie pisała, ale wnioskuję, że musi to być któraś z większych korpo.

Ferry, uważam że lepiej normalnie napisać obowiązki w cv, a LinkednIn podlinkować, najlepiej w danych kontaktowych (jak wrzucisz gdzieś niżej, np w dodatkowych informacjach to może przejść niezauważone).
Stary 2014-08-15, 11:33   #4517
ferryboat
Zadomowienie

Cytat:
Nie wpadłam na to.
Nie wiem co to za firma, bo rekrutują przez agencję i to agencja do mnie pisała, ale wnioskuję, że musi to być któraś z większych korpo.

Ferry, uważam że lepiej normalnie napisać obowiązki w cv, a LinkednIn podlinkować, najlepiej w danych kontaktowych (jak wrzucisz gdzieś niżej, np w dodatkowych informacjach to może przejść niezauważone).
Dzięki. IN dałam oczywiście w danych, na początku, pod telefonem i mailem. Wypiszę te ważniejsze obowiązki i te, które są ważne w tej nowej pracy, a resztę będą mogli obejrzeć na stronie.
Stary 2014-08-15, 21:07   #4518
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Mi to śmierdzi obozem pracy, gdzie nie ma się czasu na życie prywatne.
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-15, 22:31   #4519
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ferryboat Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam jeszcze takie jedno pytanie odnośnie CV. Czy jak zamieściłam link do LinkedIn, to w doświadczeniu mam pod stanowiskiem pisać też moje obowiązki, czy sobie darować? Czy rekruterzy zaglądają na te strony? A może napisać parę najważniejszych obowiązków, a potem dopisać jakieś "...", o których mogliby przeczytać na stronie?
Pisać. Bywa, że zaglądają dopiero po tym jak CV przykuje uwagę.
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 10:17   #4520
ferryboat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Pisać. Bywa, że zaglądają dopiero po tym jak CV przykuje uwagę.
Dzięki, tak zrobiłam.
Stary 2014-08-16, 10:18   #4521
Apelly
Wtajemniczenie

Przyznam, że jeszcze nie spotkałam się z tym pomysłem, aby w CV dodawać odnośnik do internetowego CV.
Apelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 10:38   #4522
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Ja jestem niecierpliwa i chciałabym już, denerwuje mnie, że te wszystkie rekrutacje, do których się załapałam trwają tak długo.
Dzięki Dzisiaj mam już długi weekend, więc zaraz pędzę do czytelni i będę dalej rozkminiać...

Też kiedyś byłam niecierpliwa, ale rekrutacje właśnie nauczyły mnie opanowania Chętnie Szczerze, to nawet nie sądziłam, że będziesz pamiętać, że ja to ja - bo wtedy gdy Cię zaczepiłam nie byłam jeszcze "zielona" (kolorowe nicki jednak lepiej się zapamiętuje ) i udzielam się raczej w stałych wątkach, więc po prostu myślałam, że mnie nie kojarzysz A tak btw zastanawiałam się czy w ten weekend nie pojechać w odwiedziny, wiadomo, więcej wolnych dni ... ale kiedy sobie przypomniałam jakie "święto" będzie obchodzone stwierdziłam: no way

Cytat:
Łączy nas miasto rodzinne, a zdaje się, że obie teraz mieszkamy w Warszawie
No ba, w Warszawie jestem przez prawie całe moje życie

Cytat:
Napisane przez Rysia Siarzewska Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Asji Pokaż wiadomość
Też bym wybrała starannie i czytelnie przygotowane cv na 2 strony, niż takie, na którym czcionką 7 ktoś upycha milion informacji tak, że się tego przeczytać nie da
Kiedyś też nie sądziłam, że mniej więcej wszystko co mam do zawarcia w cv da się upchać na 1 stronie, ale ostatnio wprowadziłam zmiany (nadal mam czcionkę 12, jakaś na "N", ale ma zdecydowanie mniejszy rozmiar niż te standardowe, dodałam 2 kolumny) i nadal wszystko jest czytelne, tak mi się wydaje, moim znajomym graficznie też się podoba Jak wspominałam, trochę zainspirowałam się cv Dagusi ... jeśli będziecie chciały, po cenzurze, mogę wrzucić, może komuś się przyda Oczywiście przy kolejnych dopiskach już przejdę na drugą stronę w dokumencie, ale póki co jest ok

Cytat:
Napisane przez ferryboat Pokaż wiadomość
Napisałabym wszystko w cv, ponieważ komuś zwyczajnie może nie chcieć się wchodzić dodatkowo do internetu i sprawdzać Twój profil na LI - skupi się tylko na tym co ma przed sobą i jeśli w cv nie zawrzesz wszystko co najważniejsze, możesz po prostu stracić kilka pkt w oczach rekrutera.
Stary 2014-08-16, 11:24   #4523
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Apelly Pokaż wiadomość
Przyznam, że jeszcze nie spotkałam się z tym pomysłem, aby w CV dodawać odnośnik do internetowego CV.
Jak oglądam w internecie angielskie cv, to prawie zawsze widzę odnośniki do In
. U nas to chyba nie jest jeszcze zbyt popularne.

Maguda, ja przez to czekanie za dużo rozmyślam, bardzo szybko włącza mi się zwątpienie i strasznie leci moje poczucie własnej wartości.
Heh, ja cały czas o tym pamiętałam, ale właśnie myślałam, że ty już zapomniałaś

Edytowane przez 20160901857
Czas edycji: 2014-08-16 o 11:34

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 11:55   #4524
egocentryczna
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny,

w końcu się zebrałam, żeby zmienić pracę. 9 miesięcy oszukiwałam się, że będzie lepiej i , że się przyzwyczaję, ale nie. Pracuję jako kasjerka w supermarkecie. Jestem przerzucana na każde możliwe stanowisko. Trzy dni temu zaczęłam wysyłać cv, narazie cisza. Nigdy więcej żadnych supermarketów, nigdy... mam dość poniżania zarówno ze strony klientów jak i kierownictwa.
egocentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 11:57   #4525
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:

Maguda, ja przez to czekanie za dużo rozmyślam, bardzo szybko włącza mi się zwątpienie i strasznie leci moje poczucie własnej wartości.
Heh, ja cały czas o tym pamiętałam, ale właśnie myślałam, że ty już zapomniałaś
Zawsze wiedziałam, że myślenie źle wpływa na ludzi Niepotrzebnie się wkręcasz, na serio, ale chyba zazwyczaj mam podobnie Haha, to pięknie się dogadałyśmy Proponuję przejść na pw, żeby dziewczynom już nie spamować, wiedzą już , że się odnalazłyśmy na forum, prawie jak zaginiona rodzina
Stary 2014-08-16, 12:11   #4526
20160901857
Konto usunięte

Ok

Znalazłam fajne ogłoszenie (a miałam nie szukać w weekend ale przypadkiem weszłam na stronę kancelarii, do której kiedyś chciałam zaaplikować na spontanie i ciągle o tym zapominałam) i widzę coś fajnego dla mnie, ale nie wiem którą opcję wybrać - wysłać już teraz, dzisiaj mailem czy poczekać do poniedziałku i próbować pocztą (można tak albo tak)? Jestem teraz w domu i nie mam dostępu ani do drukarki ani do ładnego papieru. Ostatnio jak wysłałam się spontanicznie w inne miejsce, to dostałam ładną odpowiedź na piśmie, (a podejrzewam, że aplikując mailem nie dostałabym nic), więc może i tym razem byłoby to jakoś na plus
Stary 2014-08-16, 12:14   #4527
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Też kiedyś byłam niecierpliwa, ale rekrutacje właśnie nauczyły mnie opanowania Chętnie Szczerze, to nawet nie sądziłam, że będziesz pamiętać, że ja to ja - bo wtedy gdy Cię zaczepiłam nie byłam jeszcze "zielona" (kolorowe nicki jednak lepiej się zapamiętuje ) i udzielam się raczej w stałych wątkach, więc po prostu myślałam, że mnie nie kojarzysz A tak btw zastanawiałam się czy w ten weekend nie pojechać w odwiedziny, wiadomo, więcej wolnych dni ... ale kiedy sobie przypomniałam jakie "święto" będzie obchodzone stwierdziłam: no way
Czy to miasto to Częstochowa?
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-16, 12:18   #4528
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
Znalazłam fajne ogłoszenie (a miałam nie szukać w weekend ale przypadkiem weszłam na stronę kancelarii, do której kiedyś chciałam zaaplikować na spontanie i ciągle o tym zapominałam) i widzę coś fajnego dla mnie, ale nie wiem którą opcję wybrać - wysłać już teraz, dzisiaj mailem czy poczekać do poniedziałku i próbować pocztą (można tak albo tak)? Jestem teraz w domu i nie mam dostępu ani do drukarki ani do ładnego papieru. Ostatnio jak wysłałam się spontanicznie w inne miejsce, to dostałam ładną odpowiedź na piśmie, (a podejrzewam, że aplikując mailem nie dostałabym nic), więc może i tym razem byłoby to jakoś na plus
Masz jakiś w miarę odległy termin? Na Twoim miejscu wysłałabym papierowy - bardziej profesjonalnie, a poza tym i tak weekend chyba nikt nie będzie przeglądał maili od potencjalnych kandydatów

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;47723260]Czy to miasto to Częstochowa? [/QUOTE]
Nie, ale święto też o charakterze religijnym
Stary 2014-08-16, 12:19   #4529
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Ok

ja zazwyczaj wysyłałam mailem i zero odpowiedzi, zaczęłam wysyłać pocztą i dostałam pracę także może te "realne", "namacalne" jakoś im się lepiej przegląda
Stary 2014-08-16, 12:28   #4530
ferryboat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Apelly Pokaż wiadomość
Ja w wielu widziałam, i czytałam, że jest to mile widziane.

Cytat:
Napisałabym wszystko w cv, ponieważ komuś zwyczajnie może nie chcieć się wchodzić dodatkowo do internetu i sprawdzać Twój profil na LI - skupi się tylko na tym co ma przed sobą i jeśli w cv nie zawrzesz wszystko co najważniejsze, możesz po prostu stracić kilka pkt w oczach rekrutera.
Tak jak już napisałam, zawarłam obowiązki w cv, dziękuję za odpowiedź.

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości