|
|
#2401 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2402 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2403 | ||||
|
BAN stały
|
Ale może masz jakieś inne zalety?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2404 |
|
Mother of Cats
|
Zimno! Mogę założyć skórę
I czuć jesień w powietrzu! Uwielbiam jesień |
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nawet pobija mój chaos Współczuję, pewnie ryje beret, musisz sie potem jakoś odchamić, odreagować, zapomnieć Np wczytać w lubianą literaturę.---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Wczoraj to samo pomyślałam, czuć było jesień. Ja jednak chciałabym obecne temperatury jaknajdłużej przetrzymać Jesień oznacza palenie w piecu a to dramat - zwłaszcza jak nocą gaśnie brrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
#2406 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hhaha! tez wczoraj wyczulam jesien
tylko zal mi dupe scisnał ze nie moge pachniec , a moze moge niewiem..nadgarstkowo chociaz? o dida mi chpdzi ofkors...podobno nie mozna sie perfumowac przy malym didku
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inhaluj się z korka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-08-16 o 11:48 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Czy wolno mi wyrazić opinię przeciwną do ogółu? To jest,w kwestii pogody trafia mnie szlag
być lato,słońce! Nie mówię,że zaraz +30,ale nie takie pitu pitu jak teraz!
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mi przeszkadza radykalność polskiej aury, albo przeginka w jedną albo w drugą stronę. Zaledwie kilka dni było takich idealnych, ciepło 26 -27 plus wiatr. Aż się przyjemnie pomykało po mieście, załatwiało wszystko bez siódmych potów, człowiek nie wychodził zziębnięty z klimatyzacji wprost na lepki upał. No ale chyba takie rarytasy to tylko na Kanarach
|
|
|
|
|
#2410 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i sandwichy
Cytat:
U mnie marne 20 stopni, wiatr i chmury A wszystkim tym, którym się tak jesień marzy powiem tylko tyle - jeszcze się Wam ta jesień czkawką odbije, wspomnicie me słowa podczas deszczowych, depresyjnych szarug
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Gryxiu, czemu jesień kojarzy Ci się tylko z szarugą? A piękna złota jesień to pies? Proszę mi tu o niej nie zapominać ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- A propos połowy sierpnia - nie macie wrażenia, że pory roku faktycznie się przesunęły względem kalendarza? W maju jest już lato, w sierpniu robi się jesiennie, a w listopadzie prawie zima... |
|
|
|
|
#2412 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2413 |
|
niecnotliwa dziewica
|
1. Po niedzieli to dużo mi z tego słońca przyjdzie,jak i tak cały dzień marznę w klimatyzacji
![]() 2. No właśnie o to mi chodzi,żeby były normalne pory roku! Ze słońcem w lecie,śniegiem i mrozem zimą i zaznaczoną wiosną i jesienią! 3. Kto,kiedy i gdzie widział tę złotą jesień? Zazwyczaj jest od razu chlapa i wichura ![]() Pomalowałam sobie pazury na granatowo w nagrodę za pół dnia jeżdżenia na szmacie
|
#2414 | ||
|
Panaroja
|
snad garów i padania na ryj
![]() o fuuuuj , znaczy skóa tak , jesień w połowie sierpnia NIE ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. udziabałam się w palec przy krojeniu ale na szczęście nie odpadł
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2415 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2416 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rozważam pomalowanie paznokci, krótkich na skutek połamania, fioletem albo srebrem. Który kolor wybrać? oto problem Pierwszego Świata ![]() Mówiłam już, że strasznie mi się nie chce przestawiać tych piiii! literek? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-08-16 o 16:45 |
||
|
|
|
#2417 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#2418 | ||
|
BAN stały
|
Mnie też proszę polać, wygłosiłem identyczną opinię!
![]() Cytat:
Cytat:
I zazwyczaj trwa tyle, co mrugnięcie oka
|
||
|
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobry ![]() Mój Tż za niedługo spada na wieczór kawalerski, a ja zostaję z didem i ... szwagrem Akurat przyjechał Planujemy oglądać film i pić piwo Na tygodniu wstępnie umawiałam się na dziś ze znajomą, ale coś jej tam wypadło i spotkanie przełożone (tak to szwagier sam by siedział ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2420 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, teraz rozumiem posta (tzn wcześniej się domyśliłam o co chodzi, ale długo myślałam nad kolorem ![]() )Widzę, że edytowałaś PRZECINKI mają znaczenie (jakby ktoś wątpił Fiolet
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa lata temu była nawet w listopadzie, rok temu krótsza, mniej było słońca i suchości. Pamiętam wnikliwie, bo każdej jesieni uskuteczniam brodzenie w suchych liściach w parku, nie wspominając o odkurzaniu swoich ![]() 2. No popa, ja niemalująca kolorem nagle z odejściem upału chwyciłam i wczoraj zrobiłam se fiolet Nie miałam jednak dylematów, musiał być ciemny fiolet, taka śliwka. 3. ![]() Gryx zabawa w Orzeszkową dooobre |
|
|
|
|
#2423 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bez wycieczek osobistych! ![]() Cytat:
![]() Machnę spomiędzy przeciągu, mimo zamkniętych drzwi od pokoju |
||
|
|
|
#2424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jadł pierwszy raz i suchą podali. jak się doda parę filtrów to nawet czasem ujdzie ![]() http://www.fakt.pl/Sablewska-To-diet...y,97157,1.html Cytat:
trzeba to zbadać ![]() Cytat:
![]() dopiero po latach porażek, opanowałam bardzo cienkie ciasto, prawie jak tortilla, więc prosiłabym przepis z czasami ![]() natury to ja już dawno nie widziałam poza odrostami ![]() a zaraz za ciemnym odrostem robi mi się kolor o wdzięcznej nazwie zrudziała sraczka i to mnie najbardziej wkurza ![]() ja zawsze powtarzam: jedną wadę przecież można, a nawet wypada mieć! ![]() Cytat:
![]() ---- zamoczyłam wczoraj usta w paprykówce zrobionej przez kolegę z jakieś wyhodowanej przez niego ostrej papryki, która ma ok miliona w skali scoville'a... po minucie razem z barmanem ścigaliśmy się do zlewu żeby się tego pozbyć. po przepłukaniu dwoma szklankami piwa i ponad pół godziny przestałam rzucać klątwami w autora, który jakby nigdy nic wychylił swój kielonek z uśmiechem...
|
|
#2425 | |
|
BAN stały
|
Człowiek bez wady jest jak żołnierz bez karabinu!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2426 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Trzeba może było tę paprykówkę pić prawą stroną,coby odniosła właściwy skutek względem asymetrii
![]() Leje ![]() Zimno ![]() Odkurzacz mi się spsuł ![]() Nie posiadam pończoch,o ile taka pogoda się utrzyma
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tej piwnicy był tylko zepsuty sok bananowy do wyboru... zresztą barman też był w potrzebie, to go nie męczyłam bieganiem za mlekiem... on miał jeszcze gorsze doświadczenie z tą papryczką... kiedyś poszedł na piwo z hodowcą i dostał coś do spróbowania, odrobinę na palec. wyszedł sobie normalnie na siku, lecz niestety zapomniał umyć ręce przed... kelnerki musiały go ratować ręcznikami papierowymi namoczonymi w oleju czy mleku ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
#2428 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Co mi uświadomiło, że ja też pończoch nie mam, ni nawet rajtuz Cytat:
|
|||
|
|
|
#2429 |
|
|
jestes dla siebie niedobra
|
|
|
#2430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
1.
2. No bez wycieczek, bez, nie zauważają ![]() Cytat:
A potem zjadł dobrze zrobioną i bardzo lubi, gęsinę nawet bardziej. Wiele zależy od kwestii przyrządzenia na ten pierwszy raz ![]() Cytat:
ale prawda no jak w pytkę strzelił masz rację 2. Cytat:
Serio. Dopiero reszta historii... Współczuję zepsutego odkurzacza, nienawidzę jak psują się sprzęty, drogie kłopoty Bo zimno i deszcz miną a pończochy tańsze niż odkurzacz.---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

To nawet pobija mój chaos
Np wczytać w lubianą literaturę.
brrrrrrrrrrrr
, a moze moge niewiem..nadgarstkowo chociaz? o dida mi chpdzi ofkors...podobno nie mozna sie perfumowac przy malym didku 

A wszystkim tym, którym się tak jesień marzy powiem tylko tyle - jeszcze się Wam ta jesień czkawką odbije, wspomnicie me słowa podczas deszczowych, depresyjnych szarug 

Nie miałam jednak dylematów, musiał być ciemny fiolet, taka śliwka. 

? 

Serio.