![]() |
#4861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz.II
jussi a wrzucałaś gdzieś swoją fotkę?
![]() też lubię szarości, ale mam też ogromną słabość do różu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 |
Zakorzenienie
|
sasia dzięki za odp. o to mi chodziło
![]() a tak a propo tych kulek, pyszne są ![]() często sobie pozwalacie dziewczyny na słodycze jakieś, chipsy?? To prawda, dla dziewczynek większy wybór ubranek, ale ceny powalają często...no i trudno się oprzeć czasami tym ubrankom ![]() a ja dzisiaj pierwszy raz poszłam do lumpeksu na moim osiedlu i kupiłam dla młodego ogrodniczki dżinsowe i pajacyka w niebieskie paski. Zapłaciłam 7 zł i jestem happy ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2014-08-16 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam ale czuje się jakby czołg po mnie przejechał
![]() Zamek skończył się w końcu jako ZOO w Opolu,ale że jego nigdy dość więc bawiłam się świetnie ![]() Pomimo że trzy razy złapał nas tam deszcz i musieliśmy się chować,ale stwierdzam że takie spacery to już nie dla mnie ![]() Saśka cudeńka te Twoje nowe nabytki ![]() ![]() Ja to wogóle mam jakiś dzień dziecka ostatnio... wczoraj szwagierka przyjechała z ręczniczkiem z kapturkiem dla małej,smoczkami,szczotecz ką,nożeczkami ![]() A co do rośnięcia d*py ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ollliwka Ja coś słodkiego MUSZĘ zjeść codziennie ![]() ![]()
#4865 |
Rozeznanie
|
Linea, masz rację. Te słodkie ubranka mogą być zabójcze dla naszego portfela
![]() Oliwka, nie ma za co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Oliwka, ja jem słodycze każdego dnia. Od początku ciąży. Właściwie to przed też jadłam, ale nie w takich ilościach. Pokaż swoje zdobycze ![]() Inka, to teraz odpoczywaj z Emilką ![]() ![]() My dziś też mieliśmy dzień dziecka, bo teściowa wręczyła nam kopertę z kasą na wózek i jeszcze spokojnie wystarczy na łóżeczko i ekstra bujaczek ![]() Gofer z owocami i czekoladą ![]() Edytowane przez sasia25 Czas edycji: 2014-08-16 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zakorzenienie
|
sasia fajna ta Twoja teściowa
![]() a będziesz kupowała może fotel do karmienia ? zastanawiam się czy warto zainwestować w takie cudo ![]() pewnie dla mnie albo tż ( w razie karmienia mm) było by wygodniej bo normalnego fotela nawet nie mamy tylko same krzesła i kanapę.
#4867 |
Raczkowanie
|
Oliwka mnie do słodyczy nie ciągnie aż tak, żeby się co dzień nimi zajadać. Miewam takie fale, że jak mnie najdzie to przez parę dni pod rząd jem coś słodkiego później na jakiś czas mam spokój...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 |
Wtajemniczenie
|
Sasiowa a masz juz wybrany wózek i lozeczko ??
![]()
#4869 |
Zadomowienie
|
Ja też dziś na trochę wyrwałam się z domu. Pojechałam do mamy, bo przyjechała ciotka z Bełchatowa i zabrałam dzieci
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4870 |
Rozeznanie
|
Roksape, to przynajmniej odpoczelas sobie trochę
![]() mnie mąż spontanicznie zabrał do Gdyni, więc też się bycze. Jankowi też się podoba, bo daje znać. Gdybym mogła to jadlabym słodycze, ale niestety... ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Nie omieszkam oczywiście w drodze powrotnej zajrzeć do ikei... ![]()
#4871 |
Zadomowienie
|
Przypomniałam sobie, bo tak piszecie o grupach na fb. U mnie też nie ma takiej typowo na wymiany. Jest taka duża ogólnopolska nazywa się DZIDZIUŚ i tam wystawiają różne przedmioty na sprzedaż, albo samemu się pisze, że się szuka bujaczka, wózka itp i wrzucają w komentarzach zdjęcia z ceną. Zobaczcie może akurat
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4874 |
Rozeznanie
|
Oliwka na teściową nie mogę w ogóle narzekać
![]() Nie wiem czy będę kupowała taki fotel. Jeśli tak, to na pewno nie teraz, tylko jak stwierdze, że jest mi potrzebny ![]() Inka od niedawna mam na oku http://www.mamasandpapas.com/range/urbo2/9253/ ale ciągle się zastanawiam czy te koła są ok. Tak poza tym ma wysuwaną, skórząną rączke (ta dla mnie i dla dziecka w spacerówce), jest lekki, spacerówka wystarczy na dłużej, fajnie wygląda i nowy w outlecie znalazłam za połowe ceny tego mojego wymarzonego (iCandy), który ostatecznie uznałam za zbyt drogi jak na wózek. Jutro chyba pojadę do tego outletu i może się na niego zdecyduję jeśli jeszcze będzie ten model. W tym samym sklepie mam też upatrzony bujaczek, ale nie wiem jaki model więc ciężko mi go znaleźć w necie. Łóżeczko też mam upatrzone, takie jak ma Karo ![]() ![]() Minka ja wręcz nie lubię od zawsze krówek ![]() Suqub Mnie tak uświadomiono ostatnio na lotnisku. Oczywiście sama musiałam zaczepić pana ze straży granicznej, bo kolejka była ogromna, a mi nie chciało się stać :P ale od razu zaprowadził mnie pierwszą do bramek, a do samolotu poszłam z ludźmi z wykupionym priorytetem ![]() Edytowane przez sasia25 Czas edycji: 2014-08-16 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Raczkowanie
|
Hej hej dawno nie pisalam! Utknelam gdzies na 147 stronie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
Karooka, gratulacje!!!
![]()
#4877 |
Rozeznanie
|
Karoka, gratuluję chłopca
![]() ![]() A ja dzisiaj dostałam od małej takiego kopa, że aż pisnęłam "ałaaaa". Byłam w szoku. Chyba po pasztecie domowej roboty od teściowej nabrała takiej siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ból remontowy doskonale rozumiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() |
#4879 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, ja też się obawiam reakcji ludzi. Na lotnisku ten facet powiedział, że mam iść na początek kolejki i odszedł. Ja dalej stałam i obmyślałam jak po cichaczu się wcisnąć i wtedy on wrócił i powiedział, że widzi, że się wstydzę i on mnie zaprowadzi
![]() ![]() Mój TZ chleje na dole i tak się drze jakby gadał z kimś na wielką odległość ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Rozeznanie
|
Tez dzisiaj miałam akcje poziomka... Stoję w kolejce czekam grzecznie żeby zamówić sobie gofra, a tu mi jakiś facet wyskakuje przede mnie ze on tylko jedna kulkę loda niebieskiego... Wkurzylam się nieziemsko bo ja też tylko gofra chciałam... Ale nie odezwałam się nic bo normalnie mowę mi odjęło..
#4881 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak stoję w kolejce to stoję grzecznie, nie wpycham się bo mi głupio ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
39/40 ![]() ![]() Edytowane przez basiabasia989 Czas edycji: 2014-08-17 o 00:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze nie wrzucałam, szczerze mówiąc to nawet zdjęcia sobie nie zrobiłam ![]() Dziewczyny, spać nie mogę. Jest 4 nad ranem, wstałam siusiu (a jakże) i zjeść drożdżówkę z mlekiem i teraz nie zasnę. Jak pracowałam nie miałam problemów ze snem, teraz się zaczęły ![]() Doświadczone dziewczyny, kupować laktator już teraz? Zdecydowałam się na ten ręczny Aventa, bo będę okazjonalnie używać, ale nie wiem czy to zakup must have. Kupować czy czekać do porodu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obudziłam się jakiś czas temu. Oczywiście liczyłam że trochę poleże ale nie da rady, muszę wstać bo mnie głód do kuchni wzywa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
Witam. Ja laktator jak narazie sobie odpuszczam, kupię dopiero, jak będzie potrzebny. Wolę kasę przeznaczyć na co innego. A jakie butelki macie na oku? Zastanawiam się nad Avent Natural...
#4885 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() witam się w 24 tygodniu ![]() zniknęłam bo piszę ![]() ![]() trzymajcie kciuki za powodzenie akcji bo jeszcze sporo pisania przede mną i tylko jakieś 20h do końca....HARDCORE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
Inka pochwal się zdjęciami jakimiś z wyprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Ja tez stoje grzecznie w kolejce i nie wpycham sie bo mi glupio. A ze przewaznie z tz jestem na zakupach to jak sie zmecze to ide usiasc a on konczy zakupy.
#4888 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() w ogóle witam się w 26tc ![]() ![]() Z laktatorem ja bym poczekała az faktycznie bedzie potrzebny, upatrzyłabym sobie model konkretny i gdzie go można kupic zeby w razie czego juz wiedziec co sie chce kupić, bo moze akurat nie bedzie potrzebny. Krzesełko do karmienia przydaje sie jak maluch siedzi czyli 6-7mcy. Przedtem można w nosidełku karmić inka-fajnie ze wyprawa udana ![]() sasia- ciuszki rewelacja! teściowa ma gust ![]() Mi też jest głupio się przepychac w kolejce wiec stoje grzecznie, ale osttanio jakas gówniara stała za mną i cały czas mnie dugała, stała tak blisko mnie, co chwile albo noga mnie dugneła, albo ręka bo cos robiła ,łapałam oddechy chciałam byc miła ale w kocu jej zwrociłam uwage brzydkim tonem ze ciagle mnie popycha i zeby trcohe uważała, zrobiła głupią mine typu "yy heloł" i powiedziala sory, ale ta mina to mnie tak wkur***a ze za sam wyraz twarzy chciałam ją palnąć ![]() Wczoraj w tym kosciele myślałam ze padne, słabo, duszno, ciepło..ledwo stałam, tak głosno oddychałam ze kuznka co chwile do mnie czy nie mdleje , a ja po prostu tak głosno oddycham osttanio ![]() poprosze te zdj kurtki, brzmi ciekwie ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Takie cos planuje kupić dla młodego, fajniusie ![]() http://allegro.pl/kocyk-przytulanka-...424681797.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny u Was tez dzis taka paskudna pogoda? Nic tylko kubek gorącej herbaty dresik i leniwy dzien z filmami
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz spotykam się z takim gadżetem gdzie są metki i tym, ze dzieci je gryzą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.