|
|
#1021 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Kosmetyki Ziaji - co sądzicie
|
|
|
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo dziewczyny.
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Ale porazka
![]() Tak jak pamietacie (lub nie Otoz ide wczoraj po waniliowe,a tam przeklejone ceny z 8 na 11 ![]() Cwaniaki Myslalam, ze nowosci powinny byc drozsze a w miare uplywu czasu, cena powinna spadac, atu na odwrot
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio używam tylko kremu HerbikaPlant krem przeciwzmarszczkowy "kwiat słonecznikowy", uwielbiam jego zapach i buzia jest bardzo przyjemna po jego użyciu
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś poszłam w końcu do sklepu (Gliwice nie dorobiły się firmowego) który według strony Ziaji jest wskazany jako współpracujący z ich firmą na ulicy Chorzowskiej i zaopatrzyłam się z mamą w :
oliwkową maskę do rąk oliwkowy krem do rąk (drugi raz już, bo baaaaaardzo poprawił wygląd moich rąk i paznokci w szczególności) dwie odżywki Plantica V: z olejem rycynowym do farbowanych i z miodem do łamliwych dwa szampony: z czarnej rzepy do przetłuszczających się i skłonnych do łupieżu oraz ten z odżywką z ochroną przeciwsłoneczną balsam po apalaniu z właściwościami regenerującymi emulsje do opalania z filtrem spv15 Idziemy testować dam znak ![]() btw: jest promocja w tym sklepie: gdy zakupisz coś na więcej niż 15zł z Ziaji to dostajesz w prezencie odżywkę i właśnie zorientowałam się że dostałam w prezencie tylko jedną :/ a powinnam więcej...hmmmm |
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Czy odżywkę Ziaji można kupić w Rossmannie czy raczej w Naturze? Bo słyszałam, że w tej pierwszej drogerii jest mały wybór produktów Ziaji
Jak była promocja odżywek tej firmy to zauważyłam tylko tą z pszenicą i olejkiem rycynowym i jakąś trzecią, ale nie wiem czy to była ta.
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
side85 dzięki za odpowiedź
![]() właśnie przeglądałam "Poradnik domowy" i przeczytałam o maseczce z zieloną glinką i mikrodermabrazją do cery tłustej i mieszanej w cenie ok.2 zł za saszetkę 7 ml. Pewnie nie ma jej ani w Rossmannie, ani w Naturze Wątpię, żeby tam była bo pewnie bym ją zauważyła, gdyż kupuję tylko maseczki w saszetkach Może któraś z Was kupiła ją w innym miejscu niż te drogerie i może coś o niej powiedzieć?
|
#1030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe oni sie tam poprostu chyba nie znaja na tych kosmetykach ![]() a dopiero jak sie skapna ze wszedzie maja drozej to podwyzszaja tak mi sie wydaje bo ostatnio tez mialam taki przypadek ze podwyzszyli cene
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Płyn do demakijazu oczu- nr 1
![]() Krem do rak z kozim mlekiem - super
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z zaiji nuno mas3czke z zielona glinka...nalam za nia CALE 5,50
i jestem zadowolona
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
a fajnie oczyszcza ta maseczka nuno?? znaczy czy porządnie czy tak lekko?
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam ostatnio żel do twarzy tin tin, ze wzgledu na zapach, ale po umyciu
stwierdziłam, że pachnie jak szampon dla psów-czyli zupełnie inaczej niz w buteleczce...właśnie, jak ta maseczka?
|
#1035 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ja dzisiaj ponownie kupiłam żel oliwkowy do mycia twarzy!!! a to nieczęsto się zdarza, żebym powtórzyła jakiś kosmetyczny zakup! jest świetny
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mialam taka fajna buzke po tej maseczce ja jestem bardzo zadowolona...zwlaszcza,ze jest taaaka taniutka
|
|
#1037 |
|
Zadomowienie
|
noseknosek: ja w obecnej chwili tez uzywam żelu oliwkowego i moim zdaniem tez boski
![]() ![]() ![]() ale nastepny zakup to bedzie żel ale nuno![]() że ja wcześniej nie poznałam się za Ziaji tylko dopiero teraz![]() ![]() ![]() ![]() adulka.p: dzięki za odpowiedz. Jak go troszke poużywasz to jeszcze daj znac ja to potrzebuje super oczyszczania ktore teraz daje mi maseczka przeciwtrądzikowa dermaglinu- jestem nią oczarowana ale troche droga... dlatego myslalam o tej Nuno... a czy ty masz czasami problemy z wypryskami? chce wiedziec czy masz podobną cere do mojej![]()
|
|
|
|
#1038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u kazdego inaczej kosmetyk dziala,wiec ja na pewno po powrocie sobie kupie zel oliwkowy jest swietny i wydajny jak dla mnie
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zadomowienie
|
aluniaa007 tez prawda
tylko ja mam teraz tyle kosmetyków ![]() oj no ale napewno sie skuszę prędzej czy póżniej.(kojarzę twój avatarek z filmu, nieprawdaż ?)
|
|
|
|
#1040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze ide na ciochowe zakupy musze wstapic do drogerii gdzie najczesciej szukam takich kosmetykow o ktorych moja przyjaciolka nigdy nie slyszala,czym ja strasznie wkurzam ![]() t[ak, avatar z filmu 'stick it' ]
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się strasznie zawiodłam na tym szamponie z rzepą, bo miał być do włosów przetłuszczających się a po połowie dnia mam lekko przetłuszczone i wygląda trochę nieestetycznie :O
Jestem strasznie rozczarowana. Używałam też Ziajkowskiej odżywki do włosów z miodkiem, więc może to ona obciążyła włosy :/ Jutro zastosuję osobno te dwa produkty, ale jestem strasznie negatywnie zaskoczona ... ![]() Za to maseczka do rąk oliwkowa jest cuuuuuuuuuuuudowna! Jeszcze nigdy moje dłonie nie były tak mięciutkie! Na dodatek myślałam że będzie bardzo niewydajna, bo przecież gdy nakładamy grubą warstwę na dwie dłonie to przecież na ile razy może to starczyć. Obłożyłam się grubo a z opakowania w zasadzie nic nie zniknęło! Fantastyczna rzec! Z pewnością będę stosowała nawet częsściej niż 1-2 razy wskazane przez producenta! Dodatkowo jestem fanem kremu oliwkowego bo niesamowicie dobrze wpływa na paznokcie. |
|
|
|
#1042 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie był szampon z rzepą dobry.... oczywiście zaden szampon nie zatrzyma przetłuszczania się włosów ale mi starczało tak na 2dni ładnych świeżych włosków. Teraz mi się skończył i kupiłam inny, bo ten juz przestal dzialac tak jak na początku.
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie zakupiłam krem tonujący NUNO
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety...mieszana z rozszerzonymi porami w okolicy nosa i kawalka policzkow na nosku wagry..;| ale na szczescie walecze z tym i powoli powoli cera sie normalizuje oprocz tego co jakis czas wyskoczy jakis pryszczyk..lub wiecej pryszczykow odezwe sie za 3 tyg buzka
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widoczne jestem tym okazem u którego szampon ten działa odwrotnie :/ |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1048 |
|
Zadomowienie
|
w naturze tez mozna spotkac
![]() ale są różne rodzaje nie tylko do trądzikowej... musisz poszukac.... tylko jedyny minus to cena... za saszetkę ok 4 zł z groszami... chociaz mi starcza na pare uzyc saszetka... szkoda ze nie mozna kupic jej z tubce
|
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję bardzo dziewczyny
![]() po przeczytaniu tylu dobrych recenzji na KWC trudno się nie ekscytować tym specyfikiem. Jutro pobiegnę kupić
|
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
z Ziaji miałam płyn do demakijażu i nie byłam z niego zadowolona, oczy mnie szczypały i przerzuciłam sie na avonowy eye make up remover, z kolei z tego jestem zadowolona. Aha i mam z ziaji jeszcze sopot sun mleczko po opalaniu z wapniem kojące - chłodzące jest super. Z tego jestem zadowolona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Myślicie, że warto?

dam znak 

?)